2010 Nisan Anneleri

hep iyi olun budebecimm ohh maşalaah gezin şekerimm yarasın
bende dışarı atmak istiyom kendimi öyle güzel kar yağıyo ki şimdi durdu ama harika bi manzara var bakalım babamız gelirse erken çıkarız inşşşşşş

yok canım abim gelmedi daha git canım aman ya bende çok sıkıldım yoksa bu soğukta asla çıkmazdım dışarı.git canım ne güzel bikaç bişeyler bakarsı gizeme

hemde normal doğum yaptı sezeryan da olmadı sen sıkma tatlı canını herşey yolunda gider inşşşş

hoşgeldin avukatçım

hoşbulduk canım.geçmişe bir göz attım ama bitiremeyeceğim.senin patronlar yine horozlanmış(okuduğum bölümlerde öyle yazıyor yani)boşver.bende dün bir hakimden zılgıt yedim.üstelik haksız yere.çok sinirlendim.ateş bastı resmen.diğer avukatlar bile halime acıdılar.hakim beyle konuşalım avukat hanım dediler.gerek yok dedim.ben hallederim.haftaya duruşmam var.odasına gidip konuşacağım.
işte hakim var,hakim var.
insan var insan var.patron var patron var.dert etme canım az kaldı.

iyiyim şükürler olsun semacığım seni gördüm bebişleri gördüm daha iyi oldum canım benim ikizler neler yapıyo severim ben onları yaa oyun oynasınlar bol bol içerde canım tepiklesinler annelerini burda iyiyiz desinler

gezeyim demi teyzoşlar valla çok oldu ben gezmeyeli hayret ettim zaten kendime bu kadar beklemezdim ama kar nedeniyle aksadı durumlarbilmiyorumkismile

Ayyy severim ben onların tekmelerini canım yaa melek onlar melek canım isimleri belli oldumu karar verdinizmi

karar verdik canım kızımın ismi elifff olucak oğluşumun ismide yusuf olucak klasik ama seviyom bu isimleriii

Kızlar, Dişçim çürüdüğü için 20 yaş dişimi çektirmem gerektiğini söyledi.

Ne yapayım sizce? 3 ay sabretip doğumdan sonra mı çektireyim. Ağrı yaparsa sonra çektirmek de güç olabilir. Karasız kaldım valla

semacığım çok güzel seçimler yapmışsınız benimde elif ismi çok hoşuma gidiyo canım yeğenimin adı ismiyle yaşasınlar canım benim birde nisan annelerinde büyük harflerle arama yap canım 2010 nisan annelerini o zamn bulursun canım

slm burcucuğum hoşgeldin canım

etalane canım benim hamileliğimin 2. ayından itibaren dişlerim kanamaya başladı benim doktorum olabiliyo dedi o yüzden gitmene gerek yok dedi dişçiye bende gitmedim canım ağrı yok ama kanama bol canım geçmiş olsun doktorun karar versin canım sor istersen o ne diyosa onu yap canımcım

Sağolasın canım benim.Seninkine de ben gıcık oldum şimdi.Sen ne zaman ayrılacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…