2010 Nisan Anneleri

kızlar biz geldik doktordan.....
kuzey bey 35.cm olmuş uzamış oğlum...
kilosu da 1.350 grmmış....
anneside 77 kilo olmuş,fazlaymış son üç kilo hakkım kalmış....
oğluşumun kafası rahime dönmüş ayakları midemdeymiş ondanmış mide yanmalarımın sıklığı....
bakalım kramplar içinde farklı bi ilaç verdi inşlh fayda eder....
çok hareketli bir bebekmiş kuzey paşa...
suyu,kesesi,plesantası herbişeyi normalmiş....
doğum hakkında 2 hafta sonra konuşmaya çağırdı.....
sarılık testi istedi.....
birde doğum iin gerekliymiş rutin bi kan ve idrar testi istedi.....
ödem yokmuş çok şükür vücudumda....
baska bişi gelmior aklıma kızlar geldikçe yazarım....
birde bol bol yürü dedi....
bu aylarda rahim egzersizi yerine gecermiş .....

özgecimm maşallah kuzey paşayaaa kocaman olmuşşş yerim ben onu eee büyücek tabiii mis gibi odasını beşiğini kim dolduracak yoksaopuyorumnanaktan
özgecim ödem olup olmadığını nasıl anladı doktor? birde ilaca devam et dedimi:teselli:

bişi daha sorcam hem sana hem herkese bende yürümek istiyom ama kızlar sizler bu kış günü ayakkabı ne giyiyosunuz? ben delircem bugüne kadar spor ayakkabıyla idare ettim ama yağışlarda ayaklarım ıslanıyo eski çizmelerim hep topuklu. yeni bakayım dedim sanki hiçbirinde rahat edemicekmişim gibi geliyo spor botlar çok ağır, klasikler dar ayaklar şişerse giyemem, çok çok rahat hafif görünenlerde nine işi çok çirkinlerkaydirigubbakcemile3

kızlarrr biliyomusunuz ben işe sanırım 1 ay daha devam edicem.
oturduk patronlarla pazarlık yaptık:)
ben dedim haftada 3 gün geleyim.
onlar kabul etmediler kopukluk olur cumaları gelme, diğer günler de geç gel erken çık dediler.
önümüzdeki hafta öyle bir denicez bakalım ben evde bana dinlencek hazırlık yapacak vakit kalsın istiyom ama olmuyoohaoldumsmile

tarhancım dayanabilcekmisin canım 1 ay daha kendni okadar ii hissediomusun? bugününe güvenme derim çünkü dahada ağırlaşacaz biliosun.ha geç gidip erken çıkarsan olabilir tabi kendini yormamaya çalış eğer dewam edeceksen canım ben şuan bile bel ağrısından çok zorlanıorum.15 günüm kaldı sonrasında bağlasalar durmam :dilcikar:

hayırlısı olsun.çok yorma kendini ama.

tarhanım bot konusundada fikrimi ve yaptığımı sölim canım.benimde bitane düz tabanlı botum yoktu tatlım hep topuklu giyerdim.yazdan 2 ay öncesine kadar spor ayakkabı giydim hep düz taban.2 aydan beride sıfır taban bot giyorum dize kadar olanlardan..üstelik alırkende 1 numara büyük aldım ayaklarım şişeceği için.şimdi onla idare ediorum..

canım ...ya ewt kocaman olmuş kuzey paşa....
ödemi kendi bakyor allerime ,ayaklarıma anlıyor dokunuyor falan...bende anlamıyorum ama o anlıyor.....dokununca deride beyaz iz kalmaması gerekiyor sanırım.....
bende yürüyemiyorum ya....ama çok faydalıymış en azından yarım saat yürüyün diyor doktor....canım ben aldım yarım bot tarzı bişi,baya kalın tabanı sıcak tutuyo birde normal ayak numaramdan bir no büyük kalın çorabla baya işimi gördü ,haaa hiç estetik bir görünümü yok içimden giymek gelmiyo ama mecburiyeten bu kışı böle atlatcam...

özgeciğim maşşallah canım kuzey paşamıza kocaman olmuş canım çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah canım benim

tuğbacığım canım benim hayırlı olsun canım ama dikkat et canım bundan sonra gelinciğinde dediği gibi ağırlaştık dahada ağırlaşcağız canım kendini çok yormamaya bak canım benim

canım ya bende o kalın tabanlı botlardan almak istedim pembeleri falan vardı hoşuma da gitti ama çok mu ağır zorlar yürürken diye düşündüm:uhm:
canım benim bir deneyelim dedik olmazsa dayanamadığım zaman vazgeçecez belkide 2 hafta da öyle devam eder bırakırım diyom bakalım tek korkum ben daha 9 hafta var diye 1 ay daha devam ediyom ama erken gelirse kaan bey hazırlık ve dinlenme fırsatım olmazsa diye ödüm kopuyo bi yandankaydirigubbakcemile3

zümmüncim dr banada iri birbebek olacak dedi.korkma canım sağlıkla gelsn yavrularımız inşallah....rahim ağzında daralma deyince dr normal zor olur sezaryan yapabilirsin doğumu demek mi istedi acaba?

cok saol canim...korkmamak elimde degil

ilk bebegim 8 ay yogun bakimda kaldi...cok zzor günlerdi...onun icin cok korkiyorum ya...

hoşbuldum zeyracım nasılsın bakımm
zümmincim sıkma canını benim kuzenim 5.500gr doğdu ooğlunu erken doğum felan da olmadı herşey yolundA gidicek inşşşşşş

hayirlisi canim...direk biz 62 no dan giydircez galiba...minik tosba kizimi

tuğbacığım o kısa cat tarzı botlardan al canım onlar çok kullanışlı inan canım benimde var hatta ben onu bir kenarda unutmuşum geçen gün elime geçti bir sevindirik oldumki onlar çok rahat canım hem boyları kısa olduğu için giymesi ve çıkarmasıda kolay oluyo bende şimdiye kadar uzun düz çizmemi giyiyordum sonra ayaklarım şiti falan artık fermuarını falan çekemeyince çareyi catlerde buldum canım

hakikaten ayarsızım yahu. 1 haftardır evde oturuyorum. bugün 10 da çıktım ahanda şimdi girdim içeri. ayaklarımdan ateş çıkıyooo, belim ağrıyoo, oğlum kasıklarıma baskı yapıyooo. kısa günün karı bi tane pazen battaniye aldım oğluşa.

özgecimm maşallah kuzeyimize kocaman olmuş annesi... sağlığıda yerindeymiş.. ne güzel doğum pozisyonunuda almış .. darısı başıma bende şubat başı gideceğim benim yavrumda büyümüştür inşallah:)))

zümminciğim canım inan kızın vaktinde gelecek emin ol canım benim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğler inşallah ilki öyle oldu diye bununda öyle olması gerkmez değilmi canım içini ferah tut yeterki canım benim

ay sen çok yaşa emi zeynepcim bende o cat tarzı ayakkabılardan bahsediyom ağır olmuyomu kız taş gibi o ayakkabılar aslında ben bir iki tane onlardan beğendim pembe çok tatlı alayım bari en hafif bulduğumuopuyorumnanaktan

delikafadulden delikafadulden estağfurullah bacım güle güle kullansın oğluşun battaniyesini :lepi:

özgecim maşallah oğluşuna:))

avukatcım nerdesin ben işyeri ortağı olduğum için (diğer ortak kocam) kocamdan yasal izin hakkımı nasıl kullanıcam??????
haklarımı bildirirmisin bana yaaamafoldumben

özledin dimi yavrunu canımcım:asigim: aynı anda hem yukarda hem de aşağıda baskı hissediyosan anla ki; büyümüş eşek kadar olmuş sıpacık ya ağzımdan yada başka bir yerimden çıkıvercekmiş gibi hissediyom mesela bendelikafadulden

özgeee neyle besliyon kııız çocuğu. benimki pigme kadar daha. bit gibin kız daha. bu arada karda kışta her yerde her zaman cat botlar en iiyisi. 5saattir akrın içinde geziyorum su almadı, kaymadıi ayağımı sıkmıyooo, giymesi, çıkarması kolay...

özgecim maşallah oğluşuna:))

avukatcım nerdesin ben işyeri ortağı olduğum için (diğer ortak kocam) kocamdan yasal izin hakkımı nasıl kullanıcam??????
haklarımı bildirirmisin bana yaaamafoldumben

nazlıcım sen boşver işin yasal yönünü başka yollardan hallet işinidelikafadulden
unutma evde son sözü koca söyler: PEKİ KARICIM!:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…