2010 Nisan Anneleri

Tamamdır o zaman madem siz öyle diyosunuz ben bot almaya gidiyomopuyorumnanaktan
kızlar biz oğluşa bişiler bakmaya gidiyoz öpüyorum sizleri akşam evde girerim gelen giden olmazsakaydirigubbakcemile2

ademir....ya bana zayıf geliyo bebeğim...
yengemin bebeği 6 aylık aramızda bir ay var,onun bebeği 2 kilo olmş ben böle duruyorum.....
seninkide kilo almıştır yawww....
bende baya almışım bu arada....

bu yeni botlar varya eskimo tarzı onlarda güzel.... hatta bide balıkçı çizmesi gibi naylon olnalar var.ekoseli renkli falan. onlar suyun damlasını bile almıyor içine bilginize...

hadi hayırlı olsun tuğbacığım canım şimdiden güle güle kullan botunu aman fazla açılma canım alışverişte ben kendimi kaybediyorum o yüzden canım

bende çok özledim bebişimi 26 haftada gitmiştim en son 31 deyim önümüğzdeki hafta kısmetse gidiyorum artık.

Ayyy gözün aydın canım benim yaa.Çok şükür.opuyorumnanaktan
Kuzey paşa da iyi ohh ne mutlu bize.ne mutlu bize....

kızlar işte en can alıcı noktayı unuttum...
saç boyası konusu.....
doktorum bu konu üzerinde kanıtlanmış bşi yok dedi,her doktor farklı yaklaşırmış bu konuya....
onun insiyatifi boyanmama konusundaymış....
fakat emzirme döneminde hiçbir sakınca görmüyormuş boyanabilrmiş.....
ya benim annem,teysem,halam hepsi boyattı...hiçbir seyde olmadı....ben ne yapcam valla kararsız kaldım...ama doğuma da bu saclarla girmek istemiyrum....bana boyat deseydi şimdi boyatacaktım....
off offf.......

ben boya kullanmıyorum zaten. ama kına yakarım yılda 2. zaten saçlar siyah kızıldan başka rengi sevmiyorum. kınada şööle hafif bi kızıllık veriyoo. doğuma yakın yakcam...

ya ewt kına olabilirmiş....
bende satıyorum dükkanda var...
renk renk hint kınaları var aynıda boya gibi hemde hiç bi yan etkisi yok....
ama benim saçım röfle....
keşke tek renk olsaydı hemen kına yakardım.....

Merhaba Nisan anneleri, a.s. Nasılsınız?
Ruzenin maşallah canım oğlun. Allah nazarlardan saklasın.
Canım bence saçlarını boyatma boşver. Bu kadar dayandık biraz daha sabır. Benimde saçlarım sarı boyalı, alttan orjinal saçlarım çıktı. Üst kumral, alt sarı ama ne yapalım, biraz daha sabır.
Bu arada kına yapılınca bebiş kızıl olur derler. Batıl bir inançtır ama.

hehhe:)))
bebiş kızıl oluyomuş baba ayaklanıyomuş bu çocuk kimden diye....
ya bilmyrum canım ama ben acayip kararsızım sanırım bekliycem ortada olan bir riskten değil ama sırf böle aklım karıştı ondan (((
ya normalde kullanılcak gibi olsa saçım hiç sorun değil.....amannn nese tatlım azcık kaldı bekliycez......

nacizane fikrimi söyleyeyim benimde saçım röfleli ben boatmadım boyatmamda.normal boya olsa doğalı var.ama röflede kimyasal çok.

özgecim canım gözün aydın maşallah kuzey'e de tocaman olmuş ne güzel ama doğum şekli için 2 haafta sonra erken değil mi canım?

özgecim canım gözün aydın maşallah kuzey'e de tocaman olmuş ne güzel ama doğum şekli için 2 haafta sonra erken değil mi canım?

canım 32. haftada belli olcakmış hemde catı muaynesi olacakmış,ben doğum konusunu konuşmak istedim oda şimdi değil daha var dedi....
yani sezeryanmı yoksa normalmi olacak onu konuşucaz......
erken mi bilmiyorum ki.....

öyledir demekki. ayyyyy bizde o potaya yaklaşıyoruz heyecanlansammı korksammı bilemedi. yanlış anlamayın korkum doğumdan değil erken falan olmasından allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…