öyledir demekki. ayyyyy bizde o potaya yaklaşıyoruz heyecanlansammı korksammı bilemedi. yanlış anlamayın korkum doğumdan değil erken falan olmasından allah korusun
kafamçokkarıştı hay allah enişteee ben öyle demek istemedim kem kümmm:kedi:tuğbacım ekranı açık bırakmışım yakalandık eşimesempatiksalakcinni
ayyy saol canımmm bir çöp bilem alamadım kızzzz. bebek cicilerine baktık gittiğimiz yerde hem çeşit hem de fiyatlar iyiydi istanbula gitmekten vazgeçtik yarın rahat rahat gidip her ihtiyacımızı alcaz ordan. botları da yarın alacam yolumuza tersti bugün çok yağmur yağıyoduhadi hayırlı olsun tuğbacığım canım şimdiden güle güle kullan botunu aman fazla açılma canım alışverişte ben kendimi kaybediyorum o yüzden canım
yinemi bitanem yaa en son onun gözünü ben patlatacam terbiyesiz adamkötükedihüsopatron gene patladı....
canım bneimde korkum yok allaha şükür....
bebeğime kavuşacağım günü hayal ediyoroum ve korkmuyorum ,o mutluşuğu tadmak için can atıyorum ....artık bende babasıda yolunu gözlüyorz çok özledik oğluşumu.....
bende heyecan var.....
valla az kaldı.....
sayılı gün çabuk gecer derler ama bana gecmiyo bi türlü.....
birde bundan sonra 7.ayımızdan sonra ,sancılarımız olabilirmiş bunlar doğuma hazırlıkmış....
fakat çok sık olan ve bizi rahatsız eden boyutdaki sancılarda beklemeden hasteneye gelmemi söledi.....
kızlar, birşey soracaktım lohusa geceliği alanınız oldu mu?
şu önü kapaklı, kapayı açınca emzirmek için yer açılan modeller kullanışlımıymış?
kızlar biz geldik doktordan.....
kuzey bey 35.cm olmuş uzamış oğlum...
kilosu da 1.350 grmmış....
anneside 77 kilo olmuş,fazlaymış son üç kilo hakkım kalmış....
oğluşumun kafası rahime dönmüş ayakları midemdeymiş ondanmış mide yanmalarımın sıklığı....
bakalım kramplar içinde farklı bi ilaç verdi inşlh fayda eder....
çok hareketli bir bebekmiş kuzey paşa...
suyu,kesesi,plesantası herbişeyi normalmiş....
doğum hakkında 2 hafta sonra konuşmaya çağırdı.....
sarılık testi istedi.....
birde doğum iin gerekliymiş rutin bi kan ve idrar testi istedi.....
ödem yokmuş çok şükür vücudumda....
baska bişi gelmior aklıma kızlar geldikçe yazarım....
birde bol bol yürü dedi....
bu aylarda rahim egzersizi yerine gecermiş .....
selam kizlar face de olan varmi aranizda
ben arkadaslik teklifi gönderdim sanirim kabul edilmedi
bu ara reyhan cakar olarak yolladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?