2010 Nisan Anneleri

öyledir demekki. ayyyyy bizde o potaya yaklaşıyoruz heyecanlansammı korksammı bilemedi. yanlış anlamayın korkum doğumdan değil erken falan olmasından allah korusun

canım bneimde korkum yok allaha şükür....
bebeğime kavuşacağım günü hayal ediyoroum ve korkmuyorum ,o mutluşuğu tadmak için can atıyorum ....artık bende babasıda yolunu gözlüyorz çok özledik oğluşumu.....
bende heyecan var.....
valla az kaldı.....
sayılı gün çabuk gecer derler ama bana gecmiyo bi türlü.....
birde bundan sonra 7.ayımızdan sonra ,sancılarımız olabilirmiş bunlar doğuma hazırlıkmış....
fakat çok sık olan ve bizi rahatsız eden boyutdaki sancılarda beklemeden hasteneye gelmemi söledi.....

tuğbacım ekranı açık bırakmışım yakalandık eşimesempatiksalakcinni
kafamçokkarıştı hay allah enişteee ben öyle demek istemedim kem kümmm:kedi:
hadi hayırlı olsun tuğbacığım canım şimdiden güle güle kullan botunu aman fazla açılma canım alışverişte ben kendimi kaybediyorum o yüzden canım
ayyy saol canımmm bir çöp bilem alamadım kızzzz. bebek cicilerine baktık gittiğimiz yerde hem çeşit hem de fiyatlar iyiydi istanbula gitmekten vazgeçtik yarın rahat rahat gidip her ihtiyacımızı alcaz ordan. botları da yarın alacam yolumuza tersti bugün çok yağmur yağıyodu
patron gene patladı....
yinemi bitanem yaa en son onun gözünü ben patlatacam terbiyesiz adamkötükedihüso

Allah hakkımızda hayırlısını versin canım ya inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Kızlar, birşey soracaktım lohusa geceliği alanınız oldu mu?
Şu önü kapaklı, kapayı açınca emzirmek için yer açılan modeller kullanışlımıymış?

iyi akşamlar kızlarr.... zemuszemus

şu an kendi evimdeyim ve kendi netimden bağlanıyorum zemuszemus herkes iyidir inş.. geçmişe bi göz atiim ama inş. çok birikmemiştir...

selam kizlar face de olan varmi aranizda
ben arkadaslik teklifi gönderdim sanirim kabul edilmedi
bu ara reyhan cakar olarak yolladim

ohhh mansallah ona bence kilosu gayet iyi canim
ben 27 haftaliktim 900 grammdik
yani ben biraz geriden geliyorum sanirim
bidahaki kontrolede 20 gün var
meraktan catlarim artik bilmiyorumkismile
ama nazar degmesin size sende gayet iyi gidiyorsun kilolar gider dogumdan sonra

atlaya atlaya bi bakındım :))) sadece özge nin dr. kontrolü gözüme ilişti.. diğer herşey iyi gibi.. inş. sorun yoktur kimsede..

özgecim.. maşallah canım kuzey bey kocaman olmuş.. sağlıkla zamanında gelsin inş. annesine...

ayy benimde oğlum 35 cm. 1035 gr.dı en son.. çok özledim yaa.. 26+5 de gördüm en son.. doktorumda enteresan bi şekilde şubat sonu çağırdı ama ben dayanamayıp kaçamak yapıcam sanırım.. :)))

reyhancım.. nasılsın cnım? iyi akşamlarr.. denk gelemedik ne zamandırr..

kızlar bu arada eğer bir aksilik yada bir değişiklik olmazsa dr.umun verdiği doğum tarihimize göre şafak 62 :lepi:

sadece 62 gün kaldı yavrumu kucağıma almama :)) allahım sağlıkla,sorunsuz zamanında alalım inş. hepimiz yavrularımızı kucağımıza.. hayırlısıyla doğuralım inşallah.. bende :))

Reyhancım yok ya ıstek!! BıyanlıŞlık olmasın bana arkadaŞlık gÖnder ben senı davet edeyım olmazsa

selam kızlar iki dakika bakayım dedim
ruzenin bebeğinin güzel haberlerini almışsn darısı başıma en son gittiğimde 500gr dı şimdi büyümüştür
saç boyasıda bitkisel olanlara izin veriliyormuş ama bi çok doktor önermiyor bebeğin daha önemli bence aman şunun şurasında çoğu gitti azı kaldı
ayy bebeklerimizi bi kucğımıza alsaydık hayırlısı ile

oh beee nihayet toplandınız kızlar canım sıkıldı:)
refiyecim internetin hayırlı olsun yaşasın artık özlemicez seniopuyorumnanaktan
nazlıcım patavatsızlık yapmıştım da eşine yakalanmıştın tekrar özür dilerim umarım çok kızmamışdır ben kızkızayız diye geyik yapıyodumbayanssulusmile

neyse ben çıkıyom kızlar size ii sohbetler belim çok ağrıyor fazla oturunca güzel rüyalar görmek dileği ile ii akşamlar

tuğbacım... evet cnım artık özleşmicez inş.. :)) saolasın bu arada.. ne kolay işmiş bu net ayol.. 4 de başvurduk 7 de açıldı :))

hacercim.. canımm ne zamandır göremedim seni.. iyisin demi? bebiş de iyi.. inş.. bende dr. a gittim 21 haftalıkken 395 gr. dı.. sonra 26 .da bi gittim 1 kiloyu geçmiş.. insan ne şaşırıyo büyüme hızlarına.. seninki de ne kadar büyümüş olucak bak görüceksin... artık usg de bütün olarak da göremiyoruz zaten 2 kontrolden beri.. bölüm bölüm görebilicez artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…