merhabalar ben BERAY diye birisini hatırlayamadım nisan annesimiydi?merhaba melekler,BERAY arkadaşımız geliyor mu?ne zamandır göremiyorum
canım tam çıkıyordum bi listeye bakayım dedim liste yok ne oldu biliyomusunuziyigeceler hacercimmm görüşürüzz
evet yaa pc bozulmuştu 1,5 ay giremedim ama sanki 1,5 sene olmuş valla gelecek hafta randevu alırım artık dayanamıyom zaten 30 haftalık oldu nerdeyse baya büyümüştür mutlaka hareketlerinden hissediyorum garibimin yeri daralıyor yavaş yavaştuğbacım... evet cnım artık özleşmicez inş.. :)) saolasın bu arada.. ne kolay işmiş bu net ayol.. 4 de başvurduk 7 de açıldı :))
hacercim.. canımm ne zamandır göremedim seni.. iyisin demi? bebiş de iyi.. inş.. bende dr. a gittim 21 haftalıkken 395 gr. dı.. sonra 26 .da bi gittim 1 kiloyu geçmiş.. insan ne şaşırıyo büyüme hızlarına.. seninki de ne kadar büyümüş olucak bak görüceksin... artık usg de bütün olarak da göremiyoruz zaten 2 kontrolden beri.. bölüm bölüm görebilicez artık :))
saç boyası konuşulmuş sanırım bugün.. bende düşüncelerimi söyliyim bari :)))
benimde kulakmemelerimden aşağısı kızıl.. yukarısı koyu kestane :)))
doğumdan sonra da röfle istiyodum ama sanırım yine aynı renk kızıla boyarım... ama doğumdan sonra tabikii. zaten tesettürlü olduğum için ne hastanede doğum yapınca nede evde yanlız olduğumuz anlar dışında saçımı kimse görmiceği için pek de sorun yok demektir :))) haaa açık olsam napardım yine de boyatmazdım... hep derim en ufacık bi ihtimal bile deseler bebeğime zararı olabilir yapmam onu... varsın 2 renk olsun saçlarım :))) anneyim ben.. doğumdan sonra güzelleşirim :))) ama herkesin de düşüncesine saygım varr...
larem.. canım hoşgeldin.. ama neden yazmadın kii... çok çok yaz sıkılcak bişiy yokk.. muhabbete dal direk... :))) bi kere karışsan bi daha kopamazsın zaten :) bu arada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş..
kaç haftalıksınız? cinsiyetiniz bellidir tabi?
soruna gelince.. ben 50 gr.lık şeker yüklememde 2 bardak suda eritilmiş şekeri içtim cnım...
reyhancım.. nasılsın cnım? iyi akşamlarr.. denk gelemedik ne zamandırr..
Ne Çok reyhan Çakar var yaaa... Ohoo sen benİ ekle nazlı Özger ergÜden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?