2010 Nisan Anneleri

refişim o interet bağlama yaşadığın yere göre değişiyo tatlım gebze de biz 2 hafta bekliyoz bağlatmak için kaydirigubbakcemile3

saç boyası konuşulmuş sanırım bugün.. bende düşüncelerimi söyliyim bari :)))

benimde kulakmemelerimden aşağısı kızıl.. yukarısı koyu kestane :)))

doğumdan sonra da röfle istiyodum ama sanırım yine aynı renk kızıla boyarım... ama doğumdan sonra tabikii. zaten tesettürlü olduğum için ne hastanede doğum yapınca nede evde yanlız olduğumuz anlar dışında saçımı kimse görmiceği için pek de sorun yok demektir :))) haaa açık olsam napardım yine de boyatmazdım... hep derim en ufacık bi ihtimal bile deseler bebeğime zararı olabilir yapmam onu... varsın 2 renk olsun saçlarım :))) anneyim ben.. doğumdan sonra güzelleşirim :))) ama herkesin de düşüncesine saygım varr...

valla mı? off bayaca uzun bi süreymiş tubicim yaa.. bende p.tesi fln bağlanır diyodum ama eve geldiğimizde bize verdikleri numarayı aradık net bağlantınız açık dediler :))) modemi kurup size koştum.. daha bulaşıklarım duruyo... varsın dursun :))))))

bu arada evimize geldik ama eda hanım gelmedi.. kocamda p.tesiye kadar raporlu.. yani başbaşayız evde :))) oğluş da var ama napalım kızz.. gözlerini kapasın o da :))))

iyigeceler hacercimmm görüşürüzz
canım tam çıkıyordum bi listeye bakayım dedim liste yok ne oldu biliyomusunuz
evet yaa pc bozulmuştu 1,5 ay giremedim ama sanki 1,5 sene olmuş valla gelecek hafta randevu alırım artık dayanamıyom zaten 30 haftalık oldu nerdeyse baya büyümüştür mutlaka hareketlerinden hissediyorum garibimin yeri daralıyor yavaş yavaş
facebook tan davet göndermiştim görmedin galiba neyse

bende aynı düşünüyorum senle canım bebeklerimiz daha önemli ama herkesin bi düşüncesi var herkes özgür tabiiki

refişim ben tamamen bilim ve içgüdülerim ışığında hareket ederim. saç boyası konusunda aslında bebeğin etkilendiğine dair bir kanıt yok, deriden geçip kana ordan da bebeğe ulaşması zaten zor gibi geliyo bana ama yinede bu zamana kadar gönlüm elvermedi boyatmadım.
şu anki düşüncem doğuma birkaç gün kala ya da doğumdan birkaç gün sonra röfle yaptırmak. tabii kana karışmasa da solumamakta fayda var diyor doktorlar iyi havalandırılmış bir yerde maske takarak boyatacam her ihtimale karşı.

s.a nisan anneleri bende nasipse nisanda anne olacağım beni belki sizleri okurken görmüşsünüzdür hergün girip sizleri okuyorum fakat yazamıyorum ;ben biraz çekingen bir insanım hemen konuşamam daa :))))
bir şey sormak istiyorum 50 gr şeker yüklemesinde kaç bardak su içtinizzz;bide ist olupta erdem hastenesine giden varmı aranızdaaa

şimdiden teşekkürler ;meleklere iyi bakınnnn

tuğbacım.. bende tamamen kendi düşüncelerimi yazdım bitanem :))) düşününce evet öyle kana karılıcakta falan da filan.. ama işte dedim ya bide saçım görünmiyeceği için :)))) pek de üzerine düşmedim.. ama şart değil bence yine de.. senin düşüncen de çok mantıklı bence.. iyi havalandırılmış bi yerde olabilir...

hacercim liste orda duruyoda listedekiler ortada yokkaydirigubbakcemile3 senin gibi başkaları da var uzun zamandır girmeyen. çok şükür senden haber aldık bebişinde sen de iyisiniz umarım diğerleri de iyidir:asigim:

larem.. canım hoşgeldin.. ama neden yazmadın kii... çok çok yaz sıkılcak bişiy yokk.. muhabbete dal direk... :))) bi kere karışsan bi daha kopamazsın zaten :) bu arada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş..

kaç haftalıksınız? cinsiyetiniz bellidir tabi?

soruna gelince.. ben 50 gr.lık şeker yüklememde 2 bardak suda eritilmiş şekeri içtim cnım...

-tatlicadiarzu-
çok sağol canım ya bende bu gün yaptırdım testi 150 çıktı da korktum biraz;ALLAH nasip ederse bir oğlum olcaka 26+4 teyimmm 930 gr olmuş oğlummmm
ALLAH hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

hacercim.. kusura bakma cnım.. arka sayfada kalmış msj.ın :) şimdi gördüm...
valla merak ettim ben seni.. daha bir sürü kişi var ne zamandır görünmeyen.. inş. hepsi iyidir..

dedim hep inş. iyidir kendi de bebiş de.. aman tek sorunumuz teknik sorunlar olsun :)) biz iyi olalım da... facebook meselesine gelince.. bugün gönderdiysen eğer hiç açmadım bugün cnım.. benimde netim yoktu.. 2 gündür annemden girdim ama bugün bakmadım.. daha önce gönderdiysen mutlaka görmüş ve kabul etmiş olmam lazım :))

laremcim... aminn canımm.... inş. hepimiz sağlıkla sorunsuz doğuriciizz :)))

oğluşun sağlıkla gelsin inş.. baksana 1 kiloya yaklaşmış anesi.. koca adam olmuş artık... şekerin konusunda da dr.un nededi bilemiyorum ama 160 dan üstü mü riskli deniyodu tam hatırlayamadım valla.. benim 104-106 çıkmıştı...

sağol canım evet maşallah büyüyorlar artık ;doktorum 100 gr şeker yüklemesini yapalım ondan sonra belli olur dediii canımmm

larem... anladım cnım.. genelde dr.lar50 lik accık da yüksek çıksa 100 lük istiyolar ama genelde de onda sorun çıkmıyo.. inşallah senin de öyle olur.. 100 lük yüklemen iyi çıkar...

reyhancım.. rabbim daha iyi etsin bitanem... bende iyiyim allaha şükür.. sırt ve bel ağrıları dışında bir sıkıntım yok gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…