larem... anladım cnım.. genelde dr.lar50 lik accık da yüksek çıksa 100 lük istiyolar ama genelde de onda sorun çıkmıyo.. inşallah senin de öyle olur.. 100 lük yüklemen iyi çıkar...
reyhancım.. rabbim daha iyi etsin bitanem... bende iyiyim allaha şükür.. sırt ve bel ağrıları dışında bir sıkıntım yok gibi :)))
iyi akşamlar kızlar.uzun bir kar molasının ardından bugün attık kendimizi dışarı.....çok iyi geldi valla....
özgeciğim dr dan iyi haberlerle gelmişsin maşallah oğluna boyu,kilosu çok iyi.neyle beslendin canım maşallahh.........ah ne güzel gördün oğlunu daha benim 20 günden fazla var.aman yerim ben onu ayaklarını mı dayamış annesinin midesine.....
larem hoşgeldin canım.okuduğunu görüyordum ama diyordum niye yazmıyor diye.bugüne kısmetmiş.sıkılcak bişey yok canım.bak burdaki muhabbete bi katıl ayrılmak istemezsin.....
merhaba kızlar biz geldik dünürcüğüm reyhancığım naslısınız ayy biz bu akşam bebiş görmeye gittik çok şekerdi 4 aylık gülücükler attı bana genelde herkesi yabancılarmış ağlarmış ama anneside şaşırdı ağlamadı dedi ilk defa çok tatlıydı yaa herşeyi sordum arkadaşıma tek tek emzirme sütyeni almış kenarda durmuş kullanamamış yani bazı şeyler çok gereksiz kalıyo dedi sakın lam dedi bana en önemli gerekli olan şeyleri al dedi çok güzel bir akşamdı dünürcüğüm uğrayamadık yeni geldik canım geç oldu diye sanırım sizde dışardaymışsınız
merhaba kızlar biz geldik dünürcüğüm reyhancığım naslısınız ayy biz bu akşam bebiş görmeye gittik çok şekerdi 4 aylık gülücükler attı bana genelde herkesi yabancılarmış ağlarmış ama anneside şaşırdı ağlamadı dedi ilk defa çok tatlıydı yaa herşeyi sordum arkadaşıma tek tek emzirme sütyeni almış kenarda durmuş kullanamamış yani bazı şeyler çok gereksiz kalıyo dedi sakın lam dedi bana en önemli gerekli olan şeyleri al dedi çok güzel bir akşamdı dünürcüğüm uğrayamadık yeni geldik canım geç oldu diye sanırım sizde dışardaymışsınız
iyi kşamlar tuğbacığım erkflzciğim iyiyim şükürler olsun canım ben sezeryan sanırım daha belli değil ama ben pek cesaretli değilim sanırım normal yapmaya ya spinal düşünüyorum yada normal sezeryan canım daha doktorumla konuşmadık ama bakalım canım sendemi sezeryan düşünüyosun yoksa canım tuğbacığım valla doğru söylüyosun artık hemen uyumaya kaçoıyoz bir düşünelim bakalım acaba konu ne olsun bu geceninbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?