2010 Nisan Anneleri

iyi geceler dünürcüğüm canım geçmiş olsun bitanem benim sanırım üşüttün canım ondandır git yat canım rabbim rahatlık versin canım benim

erkflizciğim canım bende ondan korkuyorum ben çok duydum sancıyı çekip çekip sonra sezeryan olan o yüzden direk sezeryan düşünüyorum ne yapim canım bakalım hayırlısı canım o günler bir gelsin

teyzoşlar bizde yatmaya gidiyoruz belimiz çok ağrıdı hepinize hayırlı geceler kocaman öptük tuğbacığım artık sanırım belimiz ağrıdığı için muhabbet edemiyoruuz canım benim ne olacak bu halimiz bakalım ahhh ahhh

fundacım geçmiş olsun dikkat et kendineopuyorumnanaktan iyigeceler canım
zeynocum yine konusuz kaldık kızz
erkflz canım sanada iyigeceler görüşürüz

zeynocum iyigeceler canım sağlık olsun bebişlerle uykusuz gecelerde konuşuruz artıkopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar
daha doğrusu hayırlı sabahlar diyeyim dimi
akşam abim trafik kazası geçirdi verilmiş sadakamız varmış Allah korudu şimdi hastanede müşahede altında canım benimya tlfda nazar değiyor yakışıklı olduğum için turp gibiyim diyor ama aklım onda
cana geleceğine mala gelsin tabiki arabayı görmedim ama görenler şokta nasıl bunun içinden çıktı diyorlar hamdolsun diyorum bende
şimdide onlardayım yiğenim uyuyor bişeyden haberi yok yavrumun abimin laptopundan bağlandım size bi bakayım dedim

jnaz canım geçmiş olsun evet 4 haftabaya fazla geldi bana da... hani çapaya gidicektin. biliyorum zor ve sıkıntılı bir süreç ama başka dr a da görün istersen..
nazlıcım çok sağol tatlım zaten çapaya gittim asıl adı istanbul tıp fakültesiya o yüzden öyle yazdım. bakalım yarın ne diyecekler ona göre başka bi doktora daha görünmeyi düşünüyorum
canım gelısımı ıcın ufaklıgın gozun aydın ama aynı zamanda gecmıs olsun yorgunlugun ıcın canım
canım benim çok sağol
canım benim hiçbişey söylemedi bakalım inşallah yarın net bişeyler söylerlerde içim rahat eder. normal mi sezeryan mı bilmiyorum ama diğer branştaki doktorum karaciğer hastalığım açısından normalde bi sakınca olmadığını söyledi.
maşallah göktuğumuza da
benim durumumda ya kilolu olduğundan yada bir ay ilerde olmasından kaynaklanıyor canım yarın inşallah netlik kazanır
inşallah canımyaa bende duymuştum yanılma payının çok olduğunu inşallah öyledir çünkü bebeğin iri olmasının da bir faydası yokki
tek dileğim vaktinde gelmesi
hımm olabilir aslında canım ama şimdiye kadar hep 2 hafta ilerdeydi son kontrollerde fark açıldı
inşallah dediğin gibidir tatlım
canım benimde 4 hafta ilerde dedi erken dogum riski varmış doktorum araştırma yapıyor bakalım korkuyorum ama bebişimde çok saglıklı maşşallah ama ben korkuyorum işte :s
canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz dudağımda uçuk bile çıktı inşallah vakti zamanında gelir kuzularımız

günaydın özgecimm denizcim...

kızlar ben dün akşamdan belli zor yürüyorum.. sol kalçama bir ağrı girdi geçmiyor.. sanki üzerine düşmüşüm gibi acıyor.. 10 dk yolu yarım saatte yürüdüm işe gelirken resmen topallıyorum( neden oldu ki acaba ??bilmiyorumkismile

Hoşgeldiniz efendimmm.....opuyorumnanaktan
Özlettiniz kendinizi .Demek gelmedi Eda hanım.Hımmm.Neyse ne diyelim artıkın...

yinemi bitanem yaa en son onun gözünü ben patlatacam terbiyesiz adamkötükedihüso

Patlat valla anacım.Ne bu çektiğim.klava:

Canım yaa.Dayanabilecek misin 1 ay daha.:teselli: Kesin ama cumaları gitmiyorsun değil mi haftada 4 gün olcek.Geç gidip erken çıkacaksın kesin değil mi?

Günaydın canım.Kaynanam olabilir bu tarz şeyler demişti bana.2 ay önce falan.Normaldir yani.Magnezyum eksikliğinden de olabilir...

günaydın bayanlar...

jnaz cım çok geçmiş olsun. gelişmeleri bildir bize de..

özgecim bayıldım odaya faceden gördüm:))

günaydın kızlar hayırlı hafta sonları herkese şimdiden bol tepikli günler:)))

jaleciğim canım geçmiş olsun canım benim rabbim acil şifalar versin bitanem yaa kardeşinin durumunun iyi olmasına sevindim haberlerini bekliyoruz

özgeciğim güle güle kullanın odanızı canım çok şeker olmuş kuzey bey sağlıcakla büyüsün inşallah içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…