Kızlar, iyi geceler, herkese tatlı rüyalarbayanssulusmile
nazlıcım çok sağol tatlım zaten çapaya gittim asıl adı istanbul tıp fakültesiya o yüzden öyle yazdım. bakalım yarın ne diyecekler ona göre başka bi doktora daha görünmeyi düşünüyorumjnaz canım geçmiş olsun evet 4 haftabaya fazla geldi bana da... hani çapaya gidicektin. biliyorum zor ve sıkıntılı bir süreç ama başka dr a da görün istersen..
canım benim çok sağolcanım gelısımı ıcın ufaklıgın gozun aydın ama aynı zamanda gecmıs olsun yorgunlugun ıcın canım
canım benim hiçbişey söylemedi bakalım inşallah yarın net bişeyler söylerlerde içim rahat eder. normal mi sezeryan mı bilmiyorum ama diğer branştaki doktorum karaciğer hastalığım açısından normalde bi sakınca olmadığını söyledi.jalecim hoşgeldin canım.şimdi tam bişey söylemedi sanırım sana hala devam ediyor yani durumun.canım senin normal doğum yapmana bir manin yoksa zaten bebek çok erken gelmeyecektir.neden göstermediler ki sana anlamadım.birde bebeğinin rahim ağzına yakınlığını baksalardı orda iyi anlaşılırdı durum.ben c.tesi dr a gittiğimde dr 10 gün ileride sattan dedi ama bunun bebeğin erken doğacağını göstermediğini söyledi.senin durumunu bebeğinde kilolu olabileceği şüphesiylemi söylediler canım?
inşallah bu belirsizlik bir an evvel hallolur canım*
inşallah canımyaa bende duymuştum yanılma payının çok olduğunu inşallah öyledir çünkü bebeğin iri olmasının da bir faydası yokkicanin sagolsun canim bidahakine görürsün melegini
insallah hersey yolunda gider ve sag saglim dogumun gerceklesir er yada gec
ama bana sorarsan kilo tahminini ultrasondan pek tuturamiyorlar
benim ogluma 3.500 demislerdi 3 gün sonra dogum yaptim ve 36 haftasindaydi daha
dogdugunda 2.600 dü yani iri dediler hatta ameliyatla alalim bile dediler ama
istememistim neyse canim dedigim gibi sykma canini pek hersey olacagina varir opuyorumnanaktan
hımm olabilir aslında canım ama şimdiye kadar hep 2 hafta ilerdeydi son kontrollerde fark açıldıMerhaba güzel anneler, ins herkes iyidir,a.s.
Jnazcım, korkutma kendini. Senin durum halk arasında üstüne görme denilen durum olabilir. Yani aslında hamile olduğun halde adet olma. Böylece SAT tarihin yanlış olur. Bu durumu yaşayan birçok kişi duydum. Hatta kuzenim en son böyle birşey yaşadı. Dört hafta önden hesapladığında bir önceki adet tarihinle uyuyor mu canım?
Hiç kendini korkutma. 2 haftadan fazla bebişin ilerde olmasa yumurtlamadan kaynaklanır, sadece bebişin annesine biraz daha erken gelecek.
canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz dudağımda uçuk bile çıktı inşallah vakti zamanında gelir kuzularımızcanım benimde 4 hafta ilerde dedi erken dogum riski varmış doktorum araştırma yapıyor bakalım korkuyorum ama bebişimde çok saglıklı maşşallah ama ben korkuyorum işte :s
valla mı? off bayaca uzun bi süreymiş tubicim yaa.. bende p.tesi fln bağlanır diyodum ama eve geldiğimizde bize verdikleri numarayı aradık net bağlantınız açık dediler :))) modemi kurup size koştum.. daha bulaşıklarım duruyo... varsın dursun :))))))
bu arada evimize geldik ama eda hanım gelmedi.. kocamda p.tesiye kadar raporlu.. yani başbaşayız evde :))) oğluş da var ama napalım kızz.. gözlerini kapasın o da :))))
yinemi bitanem yaa en son onun gözünü ben patlatacam terbiyesiz adamkötükedihüso
kızlarrr biliyomusunuz ben işe sanırım 1 ay daha devam edicem.
oturduk patronlarla pazarlık yaptık:)
ben dedim haftada 3 gün geleyim.
onlar kabul etmediler kopukluk olur cumaları gelme, diğer günler de geç gel erken çık dediler.
önümüzdeki hafta öyle bir denicez bakalım ben evde bana dinlencek hazırlık yapacak vakit kalsın istiyom ama olmuyoohaoldumsmile
günaydın özgecimm denizcim...
kızlar ben dün akşamdan belli zor yürüyorum.. sol kalçama bir ağrı girdi geçmiyor.. sanki üzerine düşmüşüm gibi acıyor.. 10 dk yolu yarım saatte yürüdüm işe gelirken resmen topallıyorum( neden oldu ki acaba ??bilmiyorumkismile
Günaydın canım.Kaynanam olabilir bu tarz şeyler demişti bana.2 ay önce falan.Normaldir yani.Magnezyum eksikliğinden de olabilir...
günaydın kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?