2010 Nisan Anneleri

saol zeynocum şimdi kahvaltı hazırlıcam sonra alışverişe çıkcaz sen nasılsın bitanem?
denizcim 1 ay daha çalışmak zor olmıcakmı demişsin zorlandığım yerede bırakcam canım deneyelim dedik baktım çok anlayışlı yaklaşıyolar deniyeyim dedim tatlım. sen nasılsın?

canım çok çok çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendini çok üzüpte zorlama bitanem unutma senin hepimizden çok dikkat etmen gerekiyo kendineopuyorumnanaktan
iyi diyeyim iyi olsun canım yaa.Uykusuzluk var.Sabah 6,15 te yattım 07,30 da kalktım işe geldim.Onun dışında iyiyim...opuyorumnanaktan
tatlım gece uyuyamadın mı neden sabah yattın?sempatiksalakcinni

kolay gelsin tuğbacığım hem kahvaltı hazırlamada hemde alışverişte canım benim demekki bugünün çok güzel geçicek desene ayy çok zevkli oluyo canım alışveriş yapmak bebişe bişeyler almak anlatılmaz bi duygu oluyo insanda hadi kolay gelsin canım bende bebişin battaniyelerini falan yıkayacağım şimdi canım

Ya uyuyamadım tuba yaaa.Neden bilmyorum tam daldım.Köpekler havladım.Tam daldım yunus horladı.Uyuymadım.Öğlen eve gidince yatacam.Uyuyabilirsem.

ay zeynocum dün önden gittik baktık biraz inan uyku tutmadı çok heyecanlıyım:)sana da kolay gelsin canım miss kokulu çamaşırlarınlaopuyorumnanaktan

tuğbacım 32 ye girmişsin maşalllah maşallahhhhhhh...
nazlıcım şaka maka 32 olduk valla hepimize maşallahhh. bu arada sana karşı çok mahçubum canım:kedi:

niye ki tatlım yaaa????

özgecim
odanız çok güzelmiş güle güle kullansın kuzey bey sağlıkla mutlulukla inşallah
jalecim
çok geçmiş olsun allah hayırlı şifalar versin verilmiş sadakanız varmış çok şükürki bişey olmamaış

bende de oldu aynı sıkıntı ama 2 gün sonra geçti. resmen felç gibiydi. oturamadım, yürüyemedim. sonra kendiliğinden düzeldi.

geçmiş olsun canım. şükür hiçbi şey olmamış. 2 sene öncede kamyonun teki arabama yandan giriş yapmıştı. gören nasıl çıktı yav diyordu. Ne zordur bilirim. uzun süre kamyonun gelişi gözümün önünden gitmedi.

jalecim çok geçmiş olsun canım. allah korumuş.rabbim beterinden korusun seni bütün aileni ve hepimizi aman dikkat et kendine. bu arada sen dr.a gidebildinmi canım ya. bu aralar pek kifayetli giremedim siteye geçmişi de okuyamadım

slmmmmmmmmmm;
kucak dolusu sevgiler ben geldi nasılsınız ?
kızlar uzun zamandır giremedim iki haftadır çok yogunum önce aydına gittim annanem mevlüt yaptı ee bütün ailede orada olunca kayınvalide görümce derken bir hafta gecti sonra döndüm izmire birgün sonra bana yatılı misafir geldi bir haftada onlar kaldı çok yoruldum şu görüşmedigimiz süre için de geçmişi daha okuyamadım ama umarım sizde iyi geçirmişsinizdir geçen süreyi bu arada face de sayfa acmışsınız galiba ama ben ekleyemedim bulamadım bi daha verirmisiniz grubun adını

hg canım bak sana yazıyorum ama bu şekilde yaz yani büyük harflarle
KADINLAR KULÜBÜ 2010 NİSAN ANNELERİ

slmlarr kimsesiz topiğim :)))

kızlarr sabahtan beri ev işi,temizlik derken ancak girebildim.. daha yemeğe grişmedim ama olsun :)

eşler evde olunca iş bitmiyo cidden yaa.. gerçi şu an kimse yok burda da 3 saattir de uğrayan olmamış ama neyse.. ben bi bakınıyıımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…