nasılsın canım?
canım çok çok çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendini çok üzüpte zorlama bitanem unutma senin hepimizden çok dikkat etmen gerekiyo kendineopuyorumnanaktaniyi geceler kızlar
daha doğrusu hayırlı sabahlar diyeyim dimi
akşam abim trafik kazası geçirdi verilmiş sadakamız varmış Allah korudu şimdi hastanede müşahede altında canım benimya tlfda nazar değiyor yakışıklı olduğum için turp gibiyim diyor ama aklım onda
cana geleceğine mala gelsin tabiki arabayı görmedim ama görenler şokta nasıl bunun içinden çıktı diyorlar hamdolsun diyorum bende
şimdide onlardayım yiğenim uyuyor bişeyden haberi yok yavrumun abimin laptopundan bağlandım size bi bakayım dedim
tatlım gece uyuyamadın mı neden sabah yattın?sempatiksalakcinniiyi diyeyim iyi olsun canım yaa.Uykusuzluk var.Sabah 6,15 te yattım 07,30 da kalktım işe geldim.Onun dışında iyiyim...opuyorumnanaktan
Ya uyuyamadım tuba yaaa.Neden bilmyorum tam daldım.Köpekler havladım.Tam daldım yunus horladı.Uyuymadım.Öğlen eve gidince yatacam.Uyuyabilirsem.
ay zeynocum dün önden gittik baktık biraz inan uyku tutmadı çok heyecanlıyım:)sana da kolay gelsin canım miss kokulu çamaşırlarınlaopuyorumnanaktankolay gelsin tuğbacığım hem kahvaltı hazırlamada hemde alışverişte canım benim demekki bugünün çok güzel geçicek desene ayy çok zevkli oluyo canım alışveriş yapmak bebişe bişeyler almak anlatılmaz bi duygu oluyo insanda hadi kolay gelsin canım bende bebişin battaniyelerini falan yıkayacağım şimdi canım
nazlıcım şaka maka 32 olduk valla hepimize maşallahhh. bu arada sana karşı çok mahçubum canım:kedi:tuğbacım 32 ye girmişsin maşalllah maşallahhhhhhh...
canım benim uykusuz çalışmak çok zor bitanem yaaaakannehirYa uyuyamadım tuba yaaa.Neden bilmyorum tam daldım.Köpekler havladım.Tam daldım yunus horladı.Uyuymadım.Öğlen eve gidince yatacam.Uyuyabilirsem.
ay zeynocum dün önden gittik baktık biraz inan uyku tutmadı çok heyecanlıyım:)sana da kolay gelsin canım miss kokulu çamaşırlarınlaopuyorumnanaktan
nazlıcım şaka maka 32 olduk valla hepimize maşallahhh. bu arada sana karşı çok mahçubum canım:kedi:
günaydın özgecimm denizcim...
kızlar ben dün akşamdan belli zor yürüyorum.. sol kalçama bir ağrı girdi geçmiyor.. sanki üzerine düşmüşüm gibi acıyor.. 10 dk yolu yarım saatte yürüdüm işe gelirken resmen topallıyorum( neden oldu ki acaba ??bilmiyorumkismile
iyi geceler kızlar
daha doğrusu hayırlı sabahlar diyeyim dimi
akşam abim trafik kazası geçirdi verilmiş sadakamız varmış Allah korudu şimdi hastanede müşahede altında canım benimya tlfda nazar değiyor yakışıklı olduğum için turp gibiyim diyor ama aklım onda
cana geleceğine mala gelsin tabiki arabayı görmedim ama görenler şokta nasıl bunun içinden çıktı diyorlar hamdolsun diyorum bende
şimdide onlardayım yiğenim uyuyor bişeyden haberi yok yavrumun abimin laptopundan bağlandım size bi bakayım dedim
slmmmmmmmmmm;
kucak dolusu sevgiler ben geldi nasılsınız ?
kızlar uzun zamandır giremedim iki haftadır çok yogunum önce aydına gittim annanem mevlüt yaptı ee bütün ailede orada olunca kayınvalide görümce derken bir hafta gecti sonra döndüm izmire birgün sonra bana yatılı misafir geldi bir haftada onlar kaldı çok yoruldum şu görüşmedigimiz süre için de geçmişi daha okuyamadım ama umarım sizde iyi geçirmişsinizdir geçen süreyi bu arada face de sayfa acmışsınız galiba ama ben ekleyemedim bulamadım bi daha verirmisiniz grubun adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?