kızlarrrr...Eve internet bağlandı artıkın heyoooooooooooopuyorumnanaktan
jnaz... cnım abine çok geçmiş olsun.. gerçekten verilmiş sadakanız varmış.. sağ salim kurtulmuş olması iyi haber... rabbim bi daha yaşatmasın cnım....
özgecim.. kuzey beyin odası çok hoş olmuş.. iyi günlerde kullansın paşan...
evet canımyaa nasıl güneş vardı istanbulda hayırlı olsun takımın bakarız artık resimlerden yerimsenibenslm kızlar bugun hava öle güzeldiki,dışarı çıktım ve kendime sabahlık gecelik takım aldım.....35 liraya buldum kaçımak istemedim....
hadi hayırlı olsun tatlımkızlarrrr...Eve internet bağlandı artıkın heyoooooooooooopuyorumnanaktan
iyi akşamlar arkadaşlar
eve yeni girdim hastanedeydim yine
nst ye bağladılar bi yarım saat öyle geçti çok şükür bebişimin kalp atışı iyiymiş 2 hafta sonra gel dedi normal doğumda bi sakınca yok dedi bende peki bişey demiycekmisiniz 4 hafta ilerde görünüyormuş diyince ultrasona aldı yine ilerde çıktı gelişimi 100 mg şeker yüklemesi istedi doktor eğer iriliği şekerden ise işin rengi değişir hemen yaptır getir haftaya dedi. bakalım yarın özelde yaptıracağım pazartesi de faxlayacağım eğer normal ise evime döneceğim artık git gel bıktım hastanelerden net bişeyde söylemiyorlar
işte böyle kızlar sizler iyisinizdir inşallah
günaydın bayanlar...
jnaz cım çok geçmiş olsun. gelişmeleri bildir bize de..
özgecim bayıldım odaya faceden gördüm:))
günaydın kızlar hayırlı hafta sonları herkese şimdiden bol tepikli günler:)))
jaleciğim canım geçmiş olsun canım benim rabbim acil şifalar versin bitanem yaa kardeşinin durumunun iyi olmasına sevindim haberlerini bekliyoruz
özgeciğim güle güle kullanın odanızı canım çok şeker olmuş kuzey bey sağlıcakla büyüsün inşallah içinde
canım çok çok çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendini çok üzüpte zorlama bitanem unutma senin hepimizden çok dikkat etmen gerekiyo kendineopuyorumnanaktan
tatlım gece uyuyamadın mı neden sabah yattın?sempatiksalakcinni
jnaz çok geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmış.
özgecim
odanız çok güzelmiş güle güle kullansın kuzey bey sağlıkla mutlulukla inşallah
jalecim
çok geçmiş olsun allah hayırlı şifalar versin verilmiş sadakanız varmış çok şükürki bişey olmamaış
bende de oldu aynı sıkıntı ama 2 gün sonra geçti. resmen felç gibiydi. oturamadım, yürüyemedim. sonra kendiliğinden düzeldi.
geçmiş olsun canım. şükür hiçbi şey olmamış. 2 sene öncede kamyonun teki arabama yandan giriş yapmıştı. gören nasıl çıktı yav diyordu. Ne zordur bilirim. uzun süre kamyonun gelişi gözümün önünden gitmedi.
jalecim çok geçmiş olsun canım. allah korumuş.rabbim beterinden korusun seni bütün aileni ve hepimizi aman dikkat et kendine. bu arada sen dr.a gidebildinmi canım ya. bu aralar pek kifayetli giremedim siteye geçmişi de okuyamadım
günaydın canım
jnazcım canım iyisin umarım , hayırdır benim haberim yoktu sancın mı vardı canım nstye neden bağlandın?
umarım şeker yüklemenin sonucu iyi çıkar tosun da sende daha iyi hissedersiniz böylelikle..
canım benim iyiyim çok şükür
bnu hafta 3. nst ye girişim sancım yok ama bebişimin gelişimi ilerde diye direk bağlıyorlar kalp atışına bakmak için
50 mg lığım iyi çıkmıştı tatlım inşallah dediğin gibi buda normal çıkar
sen nasılsın canım görüşemiyoruz malesef
iyi akşamlar arkadaşlar
nst ye bağladılar bi yarım saat öyle geçti çok şükür bebişimin kalp atışı iyiymiş 2 hafta sonra gel dedi normal doğumda bi sakınca yok dedi bende peki bişey demiycekmisiniz 4 hafta ilerde görünüyormuş diyince ultrasona aldı yine ilerde çıktı gelişimi 100 mg şeker yüklemesi istedi doktor eğer iriliği şekerden ise işin rengi değişir hemen yaptır getir haftaya dedi. bakalım yarın özelde yaptıracağım pazartesi de faxlayacağım eğer normal ise evime döneceğim artık git gel bıktım hastanelerden net bişeyde söylemiyorlar
jalecim iyi haberine sevindim. bebek iriliği için bende de şekerden korktu dr ama çok şükür iyi çıktı. bence tamamen gensel bişey benim de eşimin de ailesi iri yarı maşallah çocuk da bize çekecek haliyle dolayısıyla ben hiç kötü düşünmemiştim çok şükür iyi de çıktı. bence senin de öyledir tatlım sıkma hiç canını sen yine de yaptır istersen ama senin de baştan beri hep önde gitti şeker olsa 50 mg da çıkardı sonradan olmadıki. önemli olan bebeğin sağlığı o da çok şükür iyiymiş o yüzden gönlünü ferah tut canım.
İyi olmaya çalışıyorum canım benimde bazı sıkıntılarım oldu ama şu an iyiye doğru gidiyo inşallah iyiye gider bundan sonrada , çünkü çok üzülüyorum.. Şeker yüklemem benimde iyi çok şükür , şişliğim var maalesef.. Doktor normal doğurma şansım olduğunu söyledi bakalım epidurali konuşucak diğer doktorlarla , çünkü bende skolyoz var epidural olmamda sakınca olabilirmiş.. Olmazsa da normal doğurmak isterim , hayırlısıyla bir avazda bakalım..Belki 30. haftamda bebe aspirini kullanmaya başlayabilirim kanım sulansın diye çünkü ne yazık ki şişliklerim ve ani kilo alımım nedeniyle doktor gebelik zehirlenmesinden şüphelendigünlerce ağladım.. Bunun dışında çalışmaya devam ediyorum 35. haftaya kadar kalmak istiyorum işyerimde bi sorun olmazsa..
Hepimize sağlıkla bebeğimizi kucaklamayı nasip etsin Allah
canım geçmiş olsun diyeyim umarım kötü bişey çıkmaz bundan sonra da kendine dikkat et
iyi geceler kızlar
daha doğrusu hayırlı sabahlar diyeyim dimi
akşam abim trafik kazası geçirdi verilmiş sadakamız varmış Allah korudu şimdi hastanede müşahede altında canım benimya tlfda nazar değiyor yakışıklı olduğum için turp gibiyim diyor ama aklım onda
cana geleceğine mala gelsin tabiki arabayı görmedim ama görenler şokta nasıl bunun içinden çıktı diyorlar hamdolsun diyorum bende
şimdide onlardayım yiğenim uyuyor bişeyden haberi yok yavrumun abimin laptopundan bağlandım size bi bakayım dedim
nazlıcım çok sağol tatlım zaten çapaya gittim asıl adı istanbul tıp fakültesiya o yüzden öyle yazdım. bakalım yarın ne diyecekler ona göre başka bi doktora daha görünmeyi düşünüyorum
canım benim çok sağol
canım benim hiçbişey söylemedi bakalım inşallah yarın net bişeyler söylerlerde içim rahat eder. normal mi sezeryan mı bilmiyorum ama diğer branştaki doktorum karaciğer hastalığım açısından normalde bi sakınca olmadığını söyledi.
maşallah göktuğumuza da
benim durumumda ya kilolu olduğundan yada bir ay ilerde olmasından kaynaklanıyor canım yarın inşallah netlik kazanır
inşallah canımyaa bende duymuştum yanılma payının çok olduğunu inşallah öyledir çünkü bebeğin iri olmasının da bir faydası yokki
tek dileğim vaktinde gelmesi
hımm olabilir aslında canım ama şimdiye kadar hep 2 hafta ilerdeydi son kontrollerde fark açıldı
inşallah dediğin gibidir tatlım
canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz dudağımda uçuk bile çıktı inşallah vakti zamanında gelir kuzularımız
iyi akşamlar arkadaşlar
bebegcim çok sağol canım cidden öyle hamdolsun rabbime
evet canımyaa nasıl güneş vardı istanbulda hayırlı olsun takımın bakarız artık resimlerden yerimseniben
hadi hayırlı olsun tatlım
nazlıcım dün eşinle ilgili patavatsız bir espri yaptım onda da eşine yakalanmışsın ya ondan canım yaa çok mahçup oldum valla :mymeka:niye ki tatlım yaaa????
meraba tatlımmm ben kendime gecelik pijama bulamadım kız kaldı ki ucuzu olsun beğenemedim ki:sinifsinif:slm kızlar bugun hava öle güzeldiki,dışarı çıktım ve kendime sabahlık gecelik takım aldım.....35 liraya buldum kaçımak istemedim....
hihoyyyt hihoyyyt yaşasın bizi ihmal etmezsin o zaman artık canımcımopuyorumnanaktankızlarrrr...Eve internet bağlandı artıkın heyoooooooooooopuyorumnanaktan
canım yaaa inşallah şeker yüklemeniz iyi çıkar akşam bizimkiler iyi kaynatmış:) sıkma canını umarım haftanızın ileri olması sat ınızdaki yanlışlıktandır. böylece oğluşuna erkende de olsa sağlıkla kavuşursunopuyorumnanaktaniyi akşamlar arkadaşlar
bebegcim çok sağol canım cidden öyle hamdolsun rabbime
evet canımyaa nasıl güneş vardı istanbulda hayırlı olsun takımın bakarız artık resimlerden yerimseniben
hadi hayırlı olsun tatlım
tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine demek 2. kez teyze olacaksın gözün aydın canım göktuşla kardeş gibi büyürler artıkkızlar merhaba dün kasık ağrım çok uzun sürdü...üşüttüm sanırım sabahta çok az vardı....bir an doğurcam diyeçok korktum....bugünde dışarıdaydık ablamın oğluna kıyafet aldık 2.kez teyze olcam inşallah....
jalecim abine geçmiş olsun canım.rabbim şifasını versin.cana geleceğine mala gelsin tatlım....dr a gitmişsin bugün inşallah şekerin fazla çıkmaz canım.eğer öyle olursa yani şekerden irilik çıkarsa erken doğum diye bişey olmayacak dimi*en azından bundan olmayacak dimi*rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu versin tatlım....
özgeciğim odanız çok güzel olmuş...iyi günlerde kullanın inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?