canım iyiakşamlar nasılsın?Tarhancım, canım bebişin güle güle kullansın. Ben artış diye bir markanın pijamasını aldım çok güzel. Nette 75 filandı. 50 milyona konyadan buldum. Kesin oralardada vardır. Nette görebilirsin modellerini.
eveeettt bugün öğleden sonra bi kalktık anne yok ortada hasta ziyaretine gitmiş. oysa dünden planımızı yapmıştık alışveriş için. neyse akrabası arayıp de gel doktorla konuş diyince atlamış gitmişler sabahtan. biz kahvaltımızı yaparken kayınvalidemle ablası çıkıp geldiler. yani alışverişe gidecez teyzenin ne işi var bizimle ne güzel gitmişti yine gelmişklava: neyse sinir oldum ama yapcak bişi yok gelme denmez ki!
neyseee çıktık gittik çilekte beşiğimizi beğendik siparişimizi verdik. on gün sonra evde oğlumun beşiği:asigim: bende yatak odasında anca yer ayarlarım zaten. cibinliği de alcaktım ama teyzenin harika yorumu karşısında dellendim sonraya bıraktım. yorum da şu: amaann tüle bi tel geçirmişlerklava:
ordan çıktık eşim de ben de gerildik biraz ama bebek mağazasında baktım ihtiyar heyeti fazla abartıyo nerdeyse alışverişi kendileri yapacaklar ilk 5 dakikadan sonra kontrolü ele aldım. sanırım biraz kendimi kaybetmişim indirimli 550 tl hesap çıktı:roflol:ama oğlumun hiçbir eksiği kalmadı herşeyini aldık çok şükür yalnız dükkanda bıraktık aldıklarımızı çarşamba günü kredi kartıyla ödeme yapacaz (hesap kesim tarihi) o zaman alacaz.
o tek mağazada işimiz 3 saat falan sürdü havuzlu hana gitseydik heralde 3 gün sürerdi. alışverişin ortalarında teyze gitti bu arada:sm_cool:
böylece oğluşumun herşeyini tamamladık. sadece internetten almaya karar verdiğimiz nevresim takımı, odaübanyo derecesi birde cibinlik kaldı.
hatta tesadüfen bir yerde bebek şekeri malzemesi kapı süsü satan küçük bir dükkan gördük dükkan kapalıydı pazartesi oraya gitcem çok mutlu oldum orayı keşfettiğimize:sm_cool:
yalnızzzz kızlar ben kendime gecelik ve pijama ve emzirme atleti bulamıyom:çok üzgünüm: yok anacım zaten çeşit çok az buralarda onlarda nine işi çok çirkinler bi tane pijama takımı beğendim diğerlerinden iyice, o kadar. oğluşum tamam da ben hala çıplağım. aşkitoma sorayım bakalım nerden almış kendi cicilerini.
işte böyleeee çok yorulduk ama çok güzeldi eve getirince hepsinin resimlerini çekecem:)
fundacımmmm idil babynin hastane çıkışını aldım lacivert rengini içimde kalacaktı yoksaa.s
canım yaaa senin durumuna çok üzülüyom. birde açılman varmış az bi zaman herşeyi boşver bebeğin için nolur mümkün olduğunca iyi bakman gerek kendineopuyorumnanaktanohhhhhhhhhhh cok sevindim adina valla en güzeli yapmiisn
güle güle kulansin kaanimiz insallah
benimde cok eksigim var cok yani kaba esya
afedersin kic kadar odaya iki cocuk sigdiracam
onun telaasi sardi
oglumun besigini genc yatagi yapmistik simdi onu tekrar bebek yatagi yapacam
yada bebege bebek yatagi alacam ona onu yatiracam
ay kafam karisik valla yaklastikca igce stres sariyo beni
kulak asan yok bide sinir hastasi olmusum sorma
gecen gün agrilarim yüzüne doktora gittim az bi acilmam oldugunu ve oldugunca dinlenmem gerektigini söyledi doktorum
ama ben halen deli gibi etrafta dolaniyom
esimde kiziyo ama yapmayincada kimse yapmiyo huzursuz oluyom
offffffffffffffff offfffffffffffffffff
e zeynepcim bayağı büyüdük artık normal ama çok yorma kendini canımcım otur gizemin cicilerini kokla boşver gerisinizemuszemusgüle güle kullansın canım kaanımız tekrar bitanem canım eve getirince evde ayrı bir hava esecek emin ol birde yıkayıp ütülerken o kadar duygulkanacksınki canım bende belimde bir ağrı var artık çok çabuk yoruluyorum canım bugün evdede temizlik yaptım canım bebişşin battaniiyeleri falan derken akşam olmuş yemek yap ancak oturabildim desem canım yeridirakannehir
canım yaaa senin durumuna çok üzülüyom. birde açılman varmış az bi zaman herşeyi boşver bebeğin için nolur mümkün olduğunca iyi bakman gerek kendineopuyorumnanaktan
e zeynepcim bayağı büyüdük artık normal ama çok yorma kendini canımcım otur gizemin cicilerini kokla boşver gerisinizemuszemus
geçmiş olsun reyhancığım canım benim dikkat et tuğbanın dediği gibi artık çok dikkat etmeliyiz ağırlaştık baya bir artık
slm kızlar bugün doktora gittik biraz canım sıkıldı bebeğim zayıfmış normale göre 1250 gr cıktı bide tersmiş bası yukarda dedi dönmezse sezeryan dedi ama ben normal istiyorum normal için de üni. hastanesini önermem dedi özele git dedi ne yapcam bilmiyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi bebek gelişiyormu ,dönmüşmü bakacakmiş bide tahlil yapılıyormuş 31 yada 32 haftada kan idrar onlar yapılacak cok uzuldum ama ya o kadar dıkkat edıyorum nıye kuçuk kaldı bebeğim(
galiba ben gebelik öncesi zayıf oldugum için yani doktor ondan olabilir dedi gercı 11 kılo aldım ama 1 i oğluma 10 u bana:))
kızlar dua edin bebeğim gelişşinde bi problem cıkmasın
kızlarr iyi akşamlar bende geldim :)))
eltmler baskın verdi ancak gittilerr... :)) 3 katta hiç çocuk kalmadı.. büyük eltiminkiler evli zaten.. ortancanında köye gitmişler kayınvalidemerin yanına tatil diye.. ee bizim kız da anneanne de...
sadece oğlum vardı bebişimm zemuszemus 6 kişi bide bizim jünior oturup çay çerez muhabbet :))))
ee sizler nasılsınız bakalım?
slm kızlar bugün doktora gittik biraz canım sıkıldı bebeğim zayıfmış normale göre 1250 gr cıktı bide tersmiş bası yukarda dedi dönmezse sezeryan dedi ama ben normal istiyorum normal için de üni. hastanesini önermem dedi özele git dedi ne yapcam bilmiyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi bebek gelişiyormu ,dönmüşmü bakacakmiş bide tahlil yapılıyormuş 31 yada 32 haftada kan idrar onlar yapılacak cok uzuldum ama ya o kadar dıkkat edıyorum nıye kuçuk kaldı bebeğim(
galiba ben gebelik öncesi zayıf oldugum için yani doktor ondan olabilir dedi gercı 11 kılo aldım ama 1 i oğluma 10 u bana:))
kızlar dua edin bebeğim gelişşinde bi problem cıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?