2010 Nisan Anneleri

canım iyiakşamlar nasılsın?
gebzede bildiğim bütün çamaşırcılara baktık zaten çok az model var onlar da nine işi. ahhh aah ben konyada olsam neler bulurdum orda büyüdüm ben. internettende beden sorunu olur diye alamıyom kalıplar çok değişken.

tuğbacığım canım uzun ve yorucu olmuş ama değmiş canım sonunda kaanımızın bir eksiği kalmamış canım güle güle kullanın canım sağlıklı günlewrde giysin kaan paşamız canım

zeynocum çok teşekkür ederiz teyzesi şimdi oturduğum yerde cicileri düşünüyom bide getirsek başlarından ayrılmıcam heralde sen nasılsın canım?

ohhhhhhhhhhh cok sevindim adina valla en güzeli yapmiisn
güle güle kulansin kaanimiz insallah

benimde cok eksigim var cok yani kaba esya
afedersin kic kadar odaya iki cocuk sigdiracam
onun telaasi sardi
oglumun besigini genc yatagi yapmistik simdi onu tekrar bebek yatagi yapacam
yada bebege bebek yatagi alacam ona onu yatiracam
ay kafam karisik valla yaklastikca igce stres sariyo beni
kulak asan yok bide sinir hastasi olmusum sorma
gecen gün agrilarim yüzüne doktora gittim az bi acilmam oldugunu ve oldugunca dinlenmem gerektigini söyledi doktorum
ama ben halen deli gibi etrafta dolaniyom
esimde kiziyo ama yapmayincada kimse yapmiyo huzursuz oluyom
offffffffffffffff offfffffffffffffffff

güle güle kullansın canım kaanımız tekrar bitanem canım eve getirince evde ayrı bir hava esecek emin ol birde yıkayıp ütülerken o kadar duygulkanacksınki canım bende belimde bir ağrı var artık çok çabuk yoruluyorum canım bugün evdede temizlik yaptım canım bebişşin battaniiyeleri falan derken akşam olmuş yemek yap ancak oturabildim desem canım yeridirakannehir

canım yaaa senin durumuna çok üzülüyom. birde açılman varmış az bi zaman herşeyi boşver bebeğin için nolur mümkün olduğunca iyi bakman gerek kendineopuyorumnanaktan
e zeynepcim bayağı büyüdük artık normal ama çok yorma kendini canımcım otur gizemin cicilerini kokla boşver gerisinizemuszemus

geçmiş olsun reyhancığım canım benim dikkat et tuğbanın dediği gibi artık çok dikkat etmeliyiz ağırlaştık baya bir artık

geçmiş olsun reyhancığım canım benim dikkat et tuğbanın dediği gibi artık çok dikkat etmeliyiz ağırlaştık baya bir artık

haklisiniz kizlar kimsenin faydasi olmuyor valla cok sagolun valla siz olmasaniz bura olmasa varya kafayi yiyecem heopuyorumnanaktan

slm kızlar bugün doktora gittik biraz canım sıkıldı bebeğim zayıfmış normale göre 1250 gr cıktı bide tersmiş bası yukarda dedi dönmezse sezeryan dedi ama ben normal istiyorum normal için de üni. hastanesini önermem dedi özele git dedi ne yapcam bilmiyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi bebek gelişiyormu ,dönmüşmü bakacakmiş bide tahlil yapılıyormuş 31 yada 32 haftada kan idrar onlar yapılacak cok uzuldum ama ya o kadar dıkkat edıyorum nıye kuçuk kaldı bebeğim(
galiba ben gebelik öncesi zayıf oldugum için yani doktor ondan olabilir dedi gercı 11 kılo aldım ama 1 i oğluma 10 u bana:))

kızlar dua edin bebeğim gelişşinde bi problem cıkmasın

rabiacığım canım benim canını sıkma canım benim bol bol muz pekmez falan ye canım bunlar bebğe çok iyi geliyo canım kilo aldırıyo hiç canını sıkma daha 30. haftadasın bence gayet iyi cnım belki annesi senin gibi minyon olacaktır bebişin

rabiacım canım umarım bebeğinin küçük çıkması yapısındandır. minyondur belki annesi üzülme canım yaa benim bildiğim son 3 haftaya kadar dönebiliyo bebekler tatlım on gün sonra çok güzel haberlerle gelirsin inşallah canım sıkma canını hem bak bir sitede 31. haftada ortalama 1650 gr olduğu yazıyor ama 1180-2350 aralığı normalmiş canım yani sadece alt sınıra yakın bebeğin anormal bir küçüklük değil sanırım üzülmeopuyorumnanaktan

kızlar geçmişe şöle bi baktım
jnaz canım ço kegçmiş olsun abine inş. herşey yolundadır şeker yüklemende iyi cıkar inş. seninle aramızda bi gün var aslında sat ta ama senin bebek ilerde benimki geride kaldı hep bi yerlerinde duramıyor keratalar:)) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deil gerçi

budebe sanada gecmiş olsun canım dikkat et kendine

zeyra sende cok yorma canım kendini yavas yavas yap

tarhancım hayırlı olsun alışverişin canım eklersin resimlerini bekliyoruz

ruzenin bebeğin odasını gördüm facede çok güzel güle güle kullansın kuzeyimiz inş.

ayse deniz hayırlı olsun netiniz canım:))

kızlar hepsini okuyamadım gecmısın atladıgım varsa kusura bakmasın

Canım korkutma kendini benim bebişimde doğum pozisyonu hala almadı. Zaten göbeğin duruşundan anlaşılıyor canım. Doktorum benim daha olumlu konuştu. Daha vakit var dedi. Ama tabi bende telaşla bekliyorum dönmesini. İns çok geçmeden dönerler canım.:Saruboceq:
Canım bebişin için bol bol kuru üzüm, pekmez, ceviz ye... Emin ol bebişin gayet iyidir. Birçok annenin ilk bebekleri nedense biraz zayıf oluyormuş. Önemli olan sağlığı canım. Ondada emin ol bebişin çok sağlıklıdır.

kızlarr iyi akşamlar bende geldim :)))

eltmler baskın verdi ancak gittilerr... :)) 3 katta hiç çocuk kalmadı.. büyük eltiminkiler evli zaten.. ortancanında köye gitmişler kayınvalidemerin yanına tatil diye.. ee bizim kız da anneanne de...

sadece oğlum vardı bebişimm zemuszemus 6 kişi bide bizim jünior oturup çay çerez muhabbet :))))

ee sizler nasılsınız bakalım?

denizcim açık görüyorum canım senii..... açıldı demi netiniz.. ohhh ohh hayırlı olsun bitanemm...

ben bi geçmişe bakınıyım neler olmuş bitmiş..

ayyy refişim gelmiş hele heleolumunekankayizsmile

bence gayet iyi kilosu herkesin bir olamaz canim kimimizin bebegi daha iri kimimizinki zayif ´doganin kanunu
cok sükür saglikliya sen ona bak canim benim üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…