canım iyiakşamlar nasılsın?
gebzede bildiğim bütün çamaşırcılara baktık zaten çok az model var onlar da nine işi. ahhh aah ben konyada olsam neler bulurdum orda büyüdüm ben. internettende beden sorunu olur diye alamıyom kalıplar çok değişken.
kızlarr iyi akşamlar bende geldim :)))
eltmler baskın verdi ancak gittilerr... :)) 3 katta hiç çocuk kalmadı.. büyük eltiminkiler evli zaten.. ortancanında köye gitmişler kayınvalidemerin yanına tatil diye.. ee bizim kız da anneanne de...
sadece oğlum vardı bebişimm zemuszemus 6 kişi bide bizim jünior oturup çay çerez muhabbet :))))
ee sizler nasılsınız bakalım?
nedir bu akşamın konusuopuyorumnanaktan
evet tatlım malesef 2-3 tane denedim birinin small bedeni oluyo diğerinin large bedeni olmuyo:roflol:Canım o kesinlikle doğru bedeni görmeden alma. Bir markadakiyle, birindeki uymuyor. alsanaalsanasmile Bir standartı yok.
rabiacığım canım benim canını sıkma canım benim bol bol muz pekmez falan ye canım bunlar bebğe çok iyi geliyo canım kilo aldırıyo hiç canını sıkma daha 30. haftadasın bence gayet iyi cnım belki annesi senin gibi minyon olacaktır bebişin
rabiacım canım umarım bebeğinin küçük çıkması yapısındandır. minyondur belki annesi üzülme canım yaa benim bildiğim son 3 haftaya kadar dönebiliyo bebekler tatlım on gün sonra çok güzel haberlerle gelirsin inşallah canım sıkma canını hem bak bir sitede 31. haftada ortalama 1650 gr olduğu yazıyor ama 1180-2350 aralığı normalmiş canım yani sadece alt sınıra yakın bebeğin anormal bir küçüklük değil sanırım üzülmeopuyorumnanaktan
Canım korkutma kendini benim bebişimde doğum pozisyonu hala almadı. Zaten göbeğin duruşundan anlaşılıyor canım. Doktorum benim daha olumlu konuştu. Daha vakit var dedi. Ama tabi bende telaşla bekliyorum dönmesini. İns çok geçmeden dönerler canım.:Saruboceq:
Canım bebişin için bol bol kuru üzüm, pekmez, ceviz ye... Emin ol bebişin gayet iyidir. Birçok annenin ilk bebekleri nedense biraz zayıf oluyormuş. Önemli olan sağlığı canım. Ondada emin ol bebişin çok sağlıklıdır.
bence gayet iyi kilosu herkesin bir olamaz canim kimimizin bebegi daha iri kimimizinki zayif ´doganin kanunu
cok sükür saglikliya sen ona bak canim benim üzme kendini
hoşgeldin canımmm teşekkür ederizopuyorumnanaktanuzunnn bi aradann sonraa akşam uyuklamayıpp nete girdi mmm e bii slm verimmm dimii
rabia fatma canımm üzme sakın kendini bencede zayıf diill bebişinn çokk şey değişir zamanımız var daha
tarhancımm hayırlıı olsunn cnmm alışverişin güle güle kullansınn oğluşunn
uzunnn bi aradann sonraa akşam uyuklamayıpp nete girdi mmm e bii slm verimmm dimii
rabia fatma canımm üzme sakın kendini bencede zayıf diill bebişinn çokk şey değişir zamanımız var daha
tarhancımm hayırlıı olsunn cnmm alışverişin güle güle kullansınn oğluşunn
:lepi: hihoyyyt :lepi: hihoyyytkızlarrrr...Eve internet bağlandı artıkın heyoooooooooooopuyorumnanaktan
eveeettt neyseee çıktık gittik çilekte beşiğimizi beğendik siparişimizi verdik. on gün sonra evde oğlumun beşiği:asigim: oğlumun hiçbir eksiği kalmadı herşeyini aldık çok şükür
işte böyleeee çok yorulduk ama çok güzeldi eve getirince hepsinin resimlerini çekecem:)
canımmm.. lütfen çok dikkat ett... açılma hafife alınacak bi durum değil canım... gerçi ben açılmam varken bile doğuramadım ya neyse :))) ama lütfen mümkün olduğunca fırsat yarat ve dinlen mutlaka.. opuyorumnanaktangecen gün agrilarim yüzüne doktora gittim az bi acilmam oldugunu ve oldugunca dinlenmem gerektigini söyledi doktorum
ama ben halen deli gibi etrafta dolaniyom
esimde kiziyo ama yapmayincada kimse yapmiyo huzursuz oluyom
offffffffffffffff offfffffffffffffffff
canımm.. hiiç moralini bozma lütfen..bebişin minyon tipli olucak belkii.. halt etmiş o doktor.. hem bak görüceksin 10 gün sonra gittiğide herşey yolunda olucak.. dualarım seninle ve bebeğinle cnım.. ama her bebek aynı olamaz bunu da unutmamak lazımm... opuyorumnanaktanslm kızlar bugün doktora gittik biraz canım sıkıldı bebeğim zayıfmış normale göre 1250 gr cıktı bide tersmiş bası yukarda dedi dönmezse sezeryan dedi ama ben normal istiyorum normal için de üni. hastanesini önermem dedi özele git dedi ne yapcam bilmiyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi bebek gelişiyormu ,dönmüşmü bakacakmiş bide tahlil yapılıyormuş 31 yada 32 haftada kan idrar onlar yapılacak cok uzuldum ama ya o kadar dıkkat edıyorum nıye kuçuk kaldı bebeğim(
galiba ben gebelik öncesi zayıf oldugum için yani doktor ondan olabilir dedi gercı 11 kılo aldım ama 1 i oğluma 10 u bana:))
kızlar dua edin bebeğim gelişşinde bi problem cıkmasın
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5ayyy refişim gelmiş hele heleolumunekankayizsmile
bilmiyorumkismile kızz neden öyle dedin ki şimdii yaa mafoldumben zaten hamileyim.. asabiyim.. kompleksliyim.. sulu gözlüyümm mafoldumben dünden beri özledim kızımı yaa... ama bugün 4 saat msn de konuştuk zemuszemus bana hikaye kitabı okudu mafoldumben öpücük yolladıı mafoldumben 5 kere de telf. la konuştuk sabahtan berii... ama akşam yemeğindeydik aradı.. p.tesi gelicekti.. babam getircekti.. öyleanlaşmıştık.. ama p.tesi babam izinliymiş yazlığa gidiceklermiş o gün.. salı dönüşte bırakıcaklarmışrefişim denizcim hoşgeldnizzz kızlar toplaşın da kaynatalım yaaa ben bugün büyük alışverişi yaptım uyku tutmaz benikaydirigubbakcemile3
kız refiyee edayı ben bile özledim önceden anlatırdın eda şöyle yaptı kızıma bunu hazırladım derdin. ben bile yokluğunu hissediyom sen özlemedin mi kızzz. yoksa eşinle başbaşa kalmak işine mi geldikaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan hoşbulduk cnımm...revis ayse hosgeldinizopuyorumnanaktan
hosgeldin canim opuyorumnanaktan
angelsky canım pijama olayı çok sinir bozucu valla öyle çirkin modeller vardı ki sinir oldum. senin de bebişim cicilerini güle güle kullansın canımcım
canıım sanada hoşbuldukk diim de öyle gidimmm ayrıcaa hiç bişeyy için sıkma canını üzülmee en önemli sensinn unutmaa öpüldünn byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?