2010 Nisan Anneleri

Canım o kesinlikle doğru bedeni görmeden alma. Bir markadakiyle, birindeki uymuyor. alsanaalsanasmile Bir standartı yok.

nedir bu akşamın konusuopuyorumnanaktan

refişim denizcim hoşgeldnizzz kızlar toplaşın da kaynatalım yaaa ben bugün büyük alışverişi yaptım uyku tutmaz benikaydirigubbakcemile3
kız refiyee edayı ben bile özledim önceden anlatırdın eda şöyle yaptı kızıma bunu hazırladım derdin. ben bile yokluğunu hissediyom sen özlemedin mi kızzz. yoksa eşinle başbaşa kalmak işine mi geldikaydirigubbakcemile3

bence gayet iyi kilosu herkesin bir olamaz canim kimimizin bebegi daha iri kimimizinki zayif ´doganin kanunu
cok sükür saglikliya sen ona bak canim benim üzme kendini

kızlar hepinize çok teşekkür ederim bugun doktor tekrar gel deyince canım sıkıldı biraz gerçi sağlıklı şimidilk dedi bakalım 10 gun içinde kilo alırsa iyiymiş 10 günde ne bulursam yiyeceğim basta kuru üzüm ceviz muz süt tekrar saolun kızlar iyiki varsınız:enbuyukkk:a.s.

uzunnn bi aradann sonraa akşam uyuklamayıpp nete girdi mmm e bii slm verimmm dimii
rabia fatma canımm üzme sakın kendini bencede zayıf diill bebişinn çokk şey değişir zamanımız var daha
tarhancımm hayırlıı olsunn cnmm alışverişin güle güle kullansınn oğluşunn

hoşgeldin canımmm teşekkür ederizopuyorumnanaktan

hoşbuldukk tarhancımm bend ebi kaç bişey aldımm
oğluşumun eksiği çokk ve en büyük sorunn benimde pijamam
yok henüzz neyse şimdii ben kaçarr uykumm geldii hepinizi öpüyorumm
öyle yoruluyorum ki iştenn giremiyorumm evden giremiyorumm
inşallahh as kaldı şubat 20 de 8 haftalık iznimi başlatıyorumm inş
ondan sonrada ne çalışırsam aktarmış oolcam doğum sonrasınaa
çokk çalışmamm lazımm yanii doğuma 3 hafata kalana kadar
Allah yardımcımm olsunnn offf offf hepinizi öpüyorumm
yazarımm fırsat buldukça

Son düzenleme:

hosgeldin canim opuyorumnanaktan

kızlarrrr...Eve internet bağlandı artıkın heyoooooooooooopuyorumnanaktan
:lepi: hihoyyyt :lepi: hihoyyyt

hihoyyyt ohhh ne güzel tüm eksikleri tamamlanmış kaan beyin.. güle güle kullanın canım hepsinii.. geldiği gibi resimlerini istiyoruz ama :)))
canımmm.. lütfen çok dikkat ett... açılma hafife alınacak bi durum değil canım... gerçi ben açılmam varken bile doğuramadım ya neyse :))) ama lütfen mümkün olduğunca fırsat yarat ve dinlen mutlaka.. opuyorumnanaktan
canımm.. hiiç moralini bozma lütfen..bebişin minyon tipli olucak belkii.. halt etmiş o doktor.. hem bak görüceksin 10 gün sonra gittiğide herşey yolunda olucak.. dualarım seninle ve bebeğinle cnım.. ama her bebek aynı olamaz bunu da unutmamak lazımm... opuyorumnanaktan
ayyy refişim gelmiş hele heleolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
bilmiyorumkismile kızz neden öyle dedin ki şimdii yaa mafoldumben zaten hamileyim.. asabiyim.. kompleksliyim.. sulu gözlüyümm mafoldumben dünden beri özledim kızımı yaa... ama bugün 4 saat msn de konuştuk zemuszemus bana hikaye kitabı okudu mafoldumben öpücük yolladıı mafoldumben 5 kere de telf. la konuştuk sabahtan berii... ama akşam yemeğindeydik aradı.. p.tesi gelicekti.. babam getircekti.. öyleanlaşmıştık.. ama p.tesi babam izinliymiş yazlığa gidiceklermiş o gün.. salı dönüşte bırakıcaklarmış neyse en azından annemlerde.. ve onun da dinlenmeye değişikliğe ihtiyacı var ona inanıyorum.. o yüzden accık ayrı kalmak da olsaucunda.. çok bunaldı.. biraz sıkıştırdım okuma-yazma derken.. eşimle başbaşa kalmak iyi hoş da..kızz adam boyun fıtığından raporlu.. boynunda boyunlukla uyuyo gece bile hem oğluşum da varr.. yalnız kalmak ne mümkün kaydirigubbakcemile3
revis ayse hosgeldinizopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hoşbulduk cnımm...

angelsky canım pijama olayı çok sinir bozucu valla öyle çirkin modeller vardı ki sinir oldum. senin de bebişim cicilerini güle güle kullansın canımcım

angelsky canım pijama olayı çok sinir bozucu valla öyle çirkin modeller vardı ki sinir oldum. senin de bebişim cicilerini güle güle kullansın canımcım

ayyyhhh sorma canımmm ya birde ben mahrumiyet bölgesi gibi bi yerde yaşıyorumm (eşiimm saolsunn) şehir dışına da gidemiyorumm bu haldee napiimmm nettenn alcamm kazıkk yiyceeezzz modell bulamıcazz ama yapacakk bişi yokk teşekkür ederizz canıcımm ayrıca

ya bide ne dicemm... ben en küçük geliniyim evin :)) ortancamız olan eltim ilk kez sordu bebişi.... erkek olduğunu söylediğimizden beri oğlumun konusu geçtiğinde suratı beş karış oluyoduu.. nedense :)))oysa ki kendisinin de 3oğlu var yani :)))) kendileri sadece erkekler onlara gelicek diye düşünüyomuydu acaba :)))

neyseee.... ne kadarlık oldunuz dedi.. 7aylık dedim bende... doğum için ne dedi. drun fln diye konuştuk işte... en son 6 aylıkken gittik dr. a dedim 26+5 de 1 kiloyu geçmişti.. dedim....

neee... 1 kilo mu? çok az dedi mafoldumben dedim ama 1ay önceydi.. şimdi 1,5 olmuştur heralde... olsun yine de az bence dedi.. çok canım sıkıldıı..dedim dr. normal demişti ama diye.. sonra yanımda büyük eltim oturuyodu beni bi dürtünce sustum :))) o dışarı çıkınca da senin canını sıkmaya çalışıyo aldırma dedi... ama nedennn? nedennn? yani.... anlayamıyorumm.. mafoldumben

refiyecim saol tatlım gelir gelmez eklicem. zaten eşim de dalga geçiyodu oooo senin işin çok daha tek tek resim çekecen eklicen diye:)))
tatlım üzdüm mü seni canım yaaa üzülme bak bu yaşlarda böyle kısa ayrılıklar iyi gelir çocuğa anneye bağımlılığı azalır canım. ben 5-6 yaşındayken babaannemlere bir giderdik bütün yaz kalırıdk abimle. annemler eskişehirde biz elazığda düşün artık:)))
eşine çok geçmiş olsun tatlım yaaa üzüldüm canımbilmiyorumkismile

angelsky canım sen nerde oturuyosun?
refiyee kızzz o eltine söyle oraya gelirsem fena yaparım onu haaa. gerçi kelin merhemi olsa yetmişlik nineyle alışverişe çıkmaz ama neyseee.
sen bakma tatlım ona bak gebelik.org ta yazıyo senin muayene olduğun haftada ortalama 1050 gram oluyomuş zaten ve 750-1680 gram aralığıda normalmiş canım opuyorumnanaktan

tuğbacım.. eşim adına teşekkürler ediyorum cnım... yok canımm üzülmedim sana kırılmam canım benim yaa.. latife ediyorum.. bende severdim anneannemde kalmayı fln.. anne baba yok yakınında.. nazın geçiyo büyükler ne istesen yapıyo.. onun açısından bakıyoru olaya ohh diyorum ne mutluu... eltime çok sıkıldı canım da ondan asğlayasın var aslında itiraf ediyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…