2010 Nisan Anneleri

şimdi bi arkadaşmla konuşuyorum da.. onun kardeşiyle 2 hafta vardı aramızda.. benden 2 hafta önde o...

aynı dr.a gidiyoruz.. dün gittiler 1 buçuk kilo demiş bebeğe... normal demişş.. biz 3 hafta önce 1035 gr.dık... arkadaşımda diyo delimisin mantıklı düşünsene seninki gayet normal diye.. ayy ne biliim yaa.. bebeeem 7 aylık oldu ilk sordu eltim.. o da batırdı yani ortalığı :)))))

tabii canım edacık özgürlüğün tadını çıkarsın birazopuyorumnanaktancanım eltini takma kafana onu ben paralıcam:roflol: boş boş konuşmuş canım boşver. ayrıca ağlamak yok yasakklava:

angelsky.. iyi akşamlar cnımm... ayy kendi derdime düştüm.. yazamadım cnım sana daa....

:)))) gel kızz beraber paralayalımm... nedir benimle zoru anlamadım zatii.. hamile kaldım sorun yoktu da erkek dediğimizden beri bi tripler.. çözemiyorum :)))) bana zamanında senin oğlun olmaz demişlerdi kendileri .. ondan mı acaba kii :))) hahaha çatlak karıı.. amaann zaman kaybıı .. boşverrr... :)))))

refişim şuraya sat ını girip bakar mısın lütfen kaç gramın normal kabul edildiğine aaaaa ne eltiymiş yaaa kocaman bebeğe küçük dedi,küçülsün de cebime girsin yerim ben o paşayı:))))

Gebelik (hamilelik) haftaları ve bebeğin kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

rabiacım canım canını neden sıkıyosun ki bütün bebekler fabrikasyon gibi aynı kiloda doğamazlar tatlım bak ne güzel allaha şükür normal değerlerde sadece alt sınıra yakın çıkmış o kadar biraz beslenmene dikkat edersen sen değil bebeğinin almasını sağlarsan sorun kalmaz kafanda bence. zaten sorun yok da... sen sadece güzel beslen bundan sonra ve dua et dönmesine gelince son haftada bile dönen oluyo. yada çok erken dönüp normal doğmayan oluyo allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz

tuğbacım hadi gözün aydın canım öyle böyle derken yaptın nihayet alışveriş inşallah güzel günlerde sağlıkla kullansın kaanın canım

yatmadan bir uğrayayım dedim tuğbacığım canım konuyu bulamadan çıktım bizim beyefendi illa 51 oynayalım gel hadi gel dedi kanıma girdi bir güzelde yenildi geldim şimdi kendi kaşındı ne yapimaklinialirimsmile ayyy benim dünürüm çok mu hasta yaa acabab o kesin girerdi yoksa bu saatlerde inşallah iyidir saatte geç oldu arasam ayıp olur yaa

refiyecim eltinde haklı ben olsaydım; bence de senin oğlun olmaz böyle güzel anneden prensesler çıkar ancak derdim. yılın en zevzek eltisi ne olcakkaydirigubbakcemile3kendisi edacık kadar güzel bir prenses çıkaramamış ona baksın alla allaaa adama zorla kız erkek ayrımı yaptırıyolar.:tomato:

kızlar gireyim dedim topiğe ama geçmişi okuyana kadar uykum geldi hadi hepinize iyi geceler bebişleri de kocaman öptüm

iyi geceler reyhancığım ,anneciğim hayırlı geceler öptük kızımla kocamanopuyorumnanaktan

Kızlar, ben gece gece açıktım ya...cokacimcoook
Sabah olsada kahvaltı yapsam hayali başladı bende.

refiyecim, eltine hiç aldırma. Hep böyle insanın moralini bozan ve kafasını karıştıranlar olur. klava:Önemli olan doktorlarımızın ne dediği.

tuğbacım 1 ocakta 730 gr. diyo canımın içi... biz 6 ocakta 1 kiloyduk.. iyiymiş paşam yaa.. zaten biliyorum.. sonuçta dr.uma 2 yıldır takipteyim devamlı.. bir sorun görse söyler.. o gayet iyi.. hatta mart sonu bi bakalım biz yine de dedi... en geç 2-3 nisan gibi dedi...

ayy dedim ya işte patavatsız insanlarla uğraşmak zorr.... kız-erkek ayrımı hiç yapmadım cnım ben ama insana erkek doğurcam diye hava attırasını getiriyolar zorla hee :)))) hahahehahha şaka tabi yaa.. rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin... kız-erkek hep evlatt...

anneee canım hoşgeldin teşekkür ederizzz çok şükür valla içime dert olmuştu çıktı aradan:)
zeynocum ohh iyi yapmışsın canım yenmişsin tabii siz iki hatun gizemle birlikte yendiniz babayı :))) fundacım dinleniyodur iyidir inşallah canım kötü düşünme

erkflz.. deme kızz.. bende de başladı hafiften bi kazınma durumu... az önce meyva da yedim oysa.. :))) aklıma getirdin şimdi yaa :))) bende yoldan çıkmaya hazırmışım zaten :) dr.uma her konuda inanıyorum ve güveniyorum cnım.. diğer kişiler de umrumda değil.. :)) hıhh oldu mu: ))))

bu arada deniz kapattı ama bişiy de demedi giderkenn.. iyidir inş..

tuğbacığım aşırı şansım vardır benim canım yoksa öylesine oynarım ben eşimde der hep boynuz kulağı geçti diye zemuszemus

kizlar ben yatiyorum artik
iyi geceler hepinize
allah rahatlik versin canlar
sag saglim yarin görüsmek üzere

kızlar gireyim dedim topiğe ama geçmişi okuyana kadar uykum geldi hadi hepinize iyi geceler bebişleri de kocaman öptüm
iyigeceler kızlarr tatlı rüyalarrropuyorumnanaktan

yerim ben o paşayı kız hepsinin yeri ayrı oğluma kravatlı body aradım bulamadım yavvv

ayy bende acıktım kızzz kendimi tutmaya çalışıyom meyve falan yedim ama kesmedi napsam yaramazlık yapsam mı erken de yedik bu akşam yemeği:icecream:

Kızlar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. boshayallersmile
Bebişlere bir gün daha yaklaştık.:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…