tuğbacım.. eşim adına teşekkürler ediyorum cnım... yok canımm üzülmedim sana kırılmam canım benim yaa.. latife ediyorum.. bende severdim anneannemde kalmayı fln.. anne baba yok yakınında.. nazın geçiyo büyükler ne istesen yapıyo.. onun açısından bakıyoru olaya ohh diyorum ne mutluu... eltime çok sıkıldı canım da ondan asğlayasın var aslında itiraf ediyorum :))))
refişim şuraya sat ını girip bakar mısın lütfen kaç gramın normal kabul edildiğine aaaaa ne eltiymiş yaaa kocaman bebeğe küçük dedi,küçülsün de cebime girsin yerim ben o paşayı:))))şimdi bi arkadaşmla konuşuyorum da.. onun kardeşiyle 2 hafta vardı aramızda.. benden 2 hafta önde o...
aynı dr.a gidiyoruz.. dün gittiler 1 buçuk kilo demiş bebeğe... normal demişş.. biz 3 hafta önce 1035 gr.dık... arkadaşımda diyo delimisin mantıklı düşünsene seninki gayet normal diye.. ayy ne biliim yaa.. bebeeem 7 aylık oldu ilk sordu eltim.. o da batırdı yani ortalığı :)))))
slm kızlar bugün doktora gittik biraz canım sıkıldı bebeğim zayıfmış normale göre 1250 gr cıktı bide tersmiş bası yukarda dedi dönmezse sezeryan dedi ama ben normal istiyorum normal için de üni. hastanesini önermem dedi özele git dedi ne yapcam bilmiyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi bebek gelişiyormu ,dönmüşmü bakacakmiş bide tahlil yapılıyormuş 31 yada 32 haftada kan idrar onlar yapılacak cok uzuldum ama ya o kadar dıkkat edıyorum nıye kuçuk kaldı bebeğim(
galiba ben gebelik öncesi zayıf oldugum için yani doktor ondan olabilir dedi gercı 11 kılo aldım ama 1 i oğluma 10 u bana:))
kızlar dua edin bebeğim gelişşinde bi problem cıkmasın
kizlar ben yatiyorum artik
iyi geceler hepinize
allah rahatlik versin canlar
sag saglim yarin görüsmek üzere
iyigeceler kızlarr tatlı rüyalarrropuyorumnanaktankızlar gireyim dedim topiğe ama geçmişi okuyana kadar uykum geldi hadi hepinize iyi geceler bebişleri de kocaman öptüm
yerim ben o paşayı kız hepsinin yeri ayrı oğluma kravatlı body aradım bulamadım yavvvtuğbacım 1 ocakta 730 gr. diyo canımın içi... biz 6 ocakta 1 kiloyduk.. iyiymiş paşam yaa.. zaten biliyorum.. sonuçta dr.uma 2 yıldır takipteyim devamlı.. bir sorun görse söyler.. o gayet iyi.. hatta mart sonu bi bakalım biz yine de dedi... en geç 2-3 nisan gibi dedi...
ayy dedim ya işte patavatsız insanlarla uğraşmak zorr.... kız-erkek ayrımı hiç yapmadım cnım ben ama insana erkek doğurcam diye hava attırasını getiriyolar zorla hee :)))) hahahehahha şaka tabi yaa.. rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin... kız-erkek hep evlatt...
ayy bende acıktım kızzz kendimi tutmaya çalışıyom meyve falan yedim ama kesmedi napsam yaramazlık yapsam mı erken de yedik bu akşam yemeği:icecream:Kızlar, ben gece gece açıktım ya...cokacimcoook
Sabah olsada kahvaltı yapsam hayali başladı bende.
refiyecim, eltine hiç aldırma. Hep böyle insanın moralini bozan ve kafasını karıştıranlar olur.klava:Önemli olan doktorlarımızın ne dediği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?