2010 Nisan Anneleri

Tarhancım, Refiyecim ben direk uyuyup, yeme işini kahvaltıya bağlayacağım. Akşam erken açıkıyorum yiyorum, sonra meyve, çerez yok olmuyor, geceleri açıkıyorum...cokacimcoook

hepinizi öptük teyzoşlar bizde hafiften kaçalım artık yarın bir sürü ütü beni bekliyo yine enerji toplayayım birazcık evde hiç iş bitmiyo yaa çalışırken ne güzel oluyodu hep haftasonları bir gün ayırıdım şimdi her gün bişey çıkıyo benim seneye kesin çalışmam lazım ev bana göre değilmiş bunu anladım valla tuğbacığım en güzelini yaptın aslında arada bir gitmekle işe yoksa evde canın sıkıldıkca bir yerlerle uğraşıyosun neyse öptük hepinizi kocamanopuyorumnanaktan

bizde erken yedikk :))) hadi yapalım kızz yaramazlıkk :)) bu saatte de ne yenebilir ki.. gaviskonla uyurum sonra yaa :)) en iyisi su içim ben :)))

larem.. iyi geceler cnım.. görüyorum seni.. hoşgeldinn... yakalandın.. kaltılmak zorundasın artık sohbete :)

tuğbacığım aşırı şansım vardır benim canım yoksa öylesine oynarım ben eşimde der hep boynuz kulağı geçti diye zemuszemus
benimde tavlada şansım açıktır eşimi de onun arkadaşlarını da yeniyom sinir oluyolarkaydirigubbakcemile3 hatunlara kafa tutmasın beylerrralkisalkisalkis

Kızlar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. boshayallersmile
Bebişlere bir gün daha yaklaştık.:sm_cool:
aaaa bizi yoldan çıkardın yatıyon öylemi peki iyigeceler canımmm:roflol:

erkflz.... iyi geceler cnımm.. evett haklısın vallaa... şu saat itibariyle tam tamına 60 günüm kaldı inş.. :)) heyooo.... sağlıkla gelsinler hepsi inşallah annelerine .... ben de yemem bişiycik de uykum yok nedense...

kocişte film izliyo.. sesini çıkarana kadar odanın bi köşesinde usulca takılıyım diyorum :)))))

iyigeceler bitanem tatlı rüyalarr. bende eve kafayı takmıyım durdukça dellenmiyeyim diye devam edicem canım evin derdi bitmezzzzemuszemus

kızzzz valla bende gaviskonsuz yatamazdım saolsun özgenin kullandığı ilaç çok iyi geldi yatmadan hemen önce yesem bile çok rahat uyuyom. çektiğim çileymiş valla
kızz larem arkasına bakmadan kaçtı bencekaydirigubbakcemile3

ben 3 kez i,çtim sanırım gaviskonu cnım... ilaç içme konusunda biraz şeyim ben... neyim :)) yani çoook zorlanmadıkça ağrı kesici bile içemem kendimi bildim bileli... ama açmıyım açmıyım içmiyiim diye diye içtim geçende dayanamadım :))) çok rahatsızlık verse bende farklı alternatifler düşünebilirim de şimdilik pek zorlamıyo....

bende kaçıyorum ufaktan... kocam gerçek dünyaya dönmem için uyarıda bulundu :))))

iyi gecelerr canımmm....

iyigeceler refişimmm aman inşallah mide problemleri hiç zorlamaz seni tatlımm.

merhaba kızlar iyi geceler bi yatmadan bkalım dedik oo coşmuş sayfalar...........

tuğbacığım ve rabia fatmacım sağolun kızlar.kasık ağrım arada oluyor yinede.....

tuğbacığım alış verişini yapmışsın ne güzel.çok zevkliydi dimi?ah bi gelsin birde yıka ütüle yerleştir çok zevk alacaksın.canım çilekten hangi beşiği aldınız?idil babynin setini almana çok sevindim canımiyi yapmışsın.....

rabia fatmacım üzülme tatlım bebeğinin kilosu çok az değil meraklanma tatlım.sen fındık ceviz pekmez tüket çok iyi geliyor birde kızlar dr bi tanıdığım söylemişti.bu aydan sonra 5 er tane fındık.ceviz.badem,kuru kayısı hem bebek hem de anne için çok iyiymiş bilginize....

dünürcüm iyiyim canım ablamla son gezmemizide yaptık.karşı apartmanda bir komşuya gittik.çok keyifli ve bol eğlenceli bi akşamdı.11.30 gibi geldk.internette dünürün vardı.iyiyim tatlım ama anlam veremedim arara asık ağrım oluyo.bide alttaki komşularımız geldi sağolsunlar gecenin bu saati hala gürültü ediyolar.terlikle vurdum sonunda kızdım heeeeklava:

tuğbacığım nb nasılsın.hiç görüşemedik bugün yine?çok güzel geçmiş günün ihtişyar heyeti dışında?Allahtan erken gitmişler....kız kaçırdın dimi ihtiyarlarıkaydirigubbakcemile3

a.s. larem hoşgeldin canım.

hoşgeldin canım dünürün seni merak etmişti göremeden gitti.
tatlım çilekten sevimli modeli sabit beşiği aldık. büyüyen modele cesaret edemedik odaya sığmaz diye. aldığım çoğu şey idil babynin canın bayağı içime sindi. göktuşla kaan bir örnek giyinirler artıkkaydirigubbakcemile3
kız ben cevizden bıktım artık ilk 4 ay çok yedim hemde tazesini artık hiç yiyemiyom.

s.a bende burdayım kaçmadım eşim el koyduda bilgisayara
meraba larem hoşgeldin. bizde üstüne atlayıp seni kaçırdık sandık canımkaydirigubbakcemile3

görüşemedik tatlım valla harikaydı oğluşuma hiç bir eksik kalmadı nerdeyse. ben çıplak kaldım ama olsunkaydirigubbakcemile3
kız valla ihtiyar heyetine iyi bile davrandım. kayınvalidem zaten bizimleydide ablası gitti. zeten bende ona kızıyodum ne işi var ayol nişan alışverişi gibi. kırk yıl önceki pazen battaniyeleri arıyolar:roflol:yinede kayınvalidem alınmasın diye almayalım demedim. kullanmam ama neyseee. ama belim çok ağrıyo şimdi çok ayakta kalmışım heyecandan otur deselerde oturamadım ki:)
tatlım kasık ağrıların büyk ihtimalle raim genişlemesinden falandır ama çok zorluyosa bir doktoruna sor istersen içimiz rahat eder:asigim:

canım yatak odana koyacağın için beşiği iyi yapmışsın büyüyen modelini almadığına.oh ne güzel beşikleride aynı oldu kıyafetleride aynı en azından idil babyninki.ya canım beşik çok güzel çok şık duruyor.canım kurmaya geldiklerinde fazla ayıcığı varsa yapıştırmaya onlar 1 tanede içine iste yapıştır canım.bize vermişti kuran adam.ne zaman elcek beşik*

sağolsun canım dünürüm merak etmiş bilgisayar eşimdeydi alamadım.bizim alttaki hanzolar yüzündende uyuyamadım.ya çok fenalar ya bıktım bunlardan.birde ayda 3-4 gece ancak evlerine geliyolar hep burda olsak napardık acaba*

canım yaaa öyle komşular insana ev değiştirtir valla. kavga etsen laftan da anlmazlar huzurun bozulur. neyseki sürekli evde değillermiş napıyolar arasıra ormana mı gidiyolarsırnaşık şey
tamam canım yapıştırma aklımda olsun ben yapışmış olarak geliyo sanıyodum madem öyle bende isterim fazladan:)
canım beşik 1 hafta sonra gelecek ama ben yatak odam hazır olunca arıcam teslim edecekler. bizimde gardrop ile yatak yer değiştirecek canımcım işimiz çok yani bende çalışınca haftasonuda misafirim olcak gelecek hafta halletcez galiba

canım biraz daha zorarsa giderim zaten dediğin gibi içim rahat eder.

ay canım ya maşallah sana bak kayınvalideyle oturuyosun aranız çok iyi gıpta ediyorum valla.olsun kız ihtiyar ihtiyar çok şeker biri oluşuyo benim gözmde kayınvaliden.ama tabi kızkardeşiyle bişeylere çok müdahale edilmesini bende istemem.ben seçeyim isterim maşşal sende gönlünü yapmışsın ama....

canım sen biraz uzan bende yatacağım şimdi heyecandan uyuyamıyon biliyorum ama bunun ağrısını yarın kalktığında daha çok hissedersin.dinlen canım.zaten hyal kurarsın şunu şöyle bunu böyle yapacağım diye*hadi ben kaçıyorum canım sende uyu dinlen kaanımı yorma daha heeeeklava: yerim ben onun fındık burnunu.yorma annesi:asigim:

hoş bulduk kızlar bende cicilere bakıyordummmm neler varmış diye çok güzel cicilerrr var yaaa
bende almak istiyorum ama aldırmıyorlar çok olcak hediye gelecek diye ben bu kocamla k.valideyi size yollayayım mı???bilmiyorumkismile

canım aynen arada ormana gidiyolar ben zaten a...ı lar geldi diyorum.anam yok terliklede vurdum hala öyleler.....ormanda zannediyolar kendilerini yani:roflol:

canım yapışmış geliyo onlar ama adam bende bi tane var isterseniz yapıştıralım deedi bizde 1 tane beşiğin içine yapıştırdık iste sende.ooooo canım bayada işin varmış.yorma kendini canım

yolla gelsin canım zati alt kattakilere sinir oldum onlarıda aradan çıkartırım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…