2010 Nisan Anneleri

tatlım benim bende tam müsaade isticektim haklısın yorgunlukk yarın çıkacak. çok öpüyorum sanada iyi geceler canım.
kayınvalidem çok iyi niyetlidir. hatta iyilikten maraz doğar derler ya o derece boğar bazen. o beni kırmıyoki ben onu kırayım saolsun kendi kızı gibi bakıyo bana her zaman. ama yinede en güzel eşinle başbaşa olmak canım. iki kadın bir evde zor:)
larem canım yolla sen onları bize çık alışverişini yap valla. milletin getirceğiyle mi büyüyecek çocuk. herkes büyük getirir birkere ne olcak ilk 3 ay çıplakmı kalacak çocuk. banada dediler alma çabuk büyür diye ama yemezler cicim boşver.
iyigeceler canım sen eşinin gönlünü yap 3-5 parça al derim ben opuyorumnanaktan

kızlar biz yatıyoruz oğluşla bakalım a.ı komşularımızdan uyuyabilecekmiyiz*hadi kendinize iyi bakın.yatın yeğenlerim yorulmasın yerim ben onları ya....iyi geceler tatlı rüyalar

günaydın kızlar....
gece o kadar geç yatmama rağmen uyuyamadım.üst komşumda artık normal bir saatte sobayı körükleyince uyku bu gece haram oldu.....
ay sinir oldum ya....ne düşüncesizler.......

gelincikcim online görünüyosun günaydın canım.nasılsın*bu hafta nöbet sırası sana mı geldi tatlım*

gelincikcim online görünüyosun günaydın canım.nasılsın*bu hafta nöbet sırası sana mı geldi tatlım*

günaydın tatlım ..evet malesef sıra yine bende bu pazar..öle sıklıorum ki pazarları çalışmaktan tatlım.sen nasılsın?dün giremedim bayağı geçmiş birikmiş onları okuyodum bende tatlım..

canım bende pazar pazar komşu gazabına uğradım o yüzden geç yatıp erken kalktım.bunun dışında iyi sayılırım bu aralar ya üşütmeden ya rahim genişlemesinden kasık ağrım oluyor canım.

son nöbetin dimi tatlım*ayın 15 inde çıkacanya ....

canım yaa pazar pazar hiçmi düşünmez bu insanlar çevrelerindekileri yaa..öğlen ii bi uyku çekersin bebişinle telafi edersin uykusuzluğunu tatlım..evet geçmişte okudum canım kasık ağrıların varmış çok geçmiş olsun ayaklarını filan çok sıcak tutmaya çalış eğilip kalkma fazla..doktorun ne dio.erken doğum riskin varmıymış..?

canım dr agitmedim.ama geçtiğimiz c.tesi gittiğimde dr erken doğum durumunun olmadığını bebeğin rahim ağzına yaklaşmadığını söylemişti.canım ayklarımı üşütmekten oldu buz gibi oluyor ayağım ısınmıyor bir türlü ya.....siz naptınız canım taşındınız mı*

canım yaa inşallah geçer sancıların.her sancı yada ağrı beni öle korkutuyorki çok önemli şu son 2 ayımız.bizde bebeklerimizde allaha emanetiz artık.kan ilacuı filan kullanıomusun çoğu kasızlıktan oluyor benimde ayaklarım hiç ısınmazdı kan ilacı kullandığımdan beri biraz sıcak hissetmeye başladım ayaklarımı..canım dün izinliydim ya yavaş yavaş toparlanmaya anca başladım..eşim kar kış die 1 hafta daha ertleedi taşınmamızı.iyide oldu benim için kargaşa içinde olcaktım yoksa.şimdi paketlediklerimi götürcem yeni eve.daha rahat olcak

gunaydin kizlar nasilsiniz

bana geceleri rahat uyku yok mu artik yha :gitme:

günaydın kızlar....
gece o kadar geç yatmama rağmen uyuyamadım.üst komşumda artık normal bir saatte sobayı körükleyince uyku bu gece haram oldu.....
ay sinir oldum ya....ne düşüncesizler.......

budebecim sanirim gece uykulari artik bize haram

biz mi uyuyamiyoruz yoksa etraftakileri mi bahane ediyoruz ne anlayamadim gercekten CADIARZU

günaydın tatlım ..evet malesef sıra yine bende bu pazar..öle sıklıorum ki pazarları çalışmaktan tatlım.sen nasılsın?dün giremedim bayağı geçmiş birikmiş onları okuyodum bende tatlım..

gelincik nasilsin canim ,sen tasinmadin mi daha

ay cok yorma kendini ,tasinma isi cok kolay degil cok iyi bilirim ,Allah yardimciniz olsun canim

zehircim günaydın canım..hayırdır?

cok önemli bir sey yok canimcim ama geceleri resmen uyuyamiyorum

insan her iki bucuk saatte bir kalkar mi ? ya uyandigim yetmiyormus gibi ,bir de esimin pc´´de FUSSBALL MANAGER oynamasi yok mu tak tak klavye sesleri iyice ifrit oldum yha :sinifsinif:

canım benim mormal..uykusuz gecelere start verdik artık..bende çok uyanıorum zaten tedirgin uyuyorum hep..az kaldı inşallah uykusuzluklarmız dewam edecek ama en azından bebeişlerimiz yanımızda olcak..

canım kan ilacı kullanmıyorum.elevit,demir, magnezyum ve kalsiyum alıyorum.ya canım bu ayak üşümesi tamamen benden kaynaklı.ayaklarımı iyice ısıtsam olmayacak belki ama o kadar iş oluyoki evde....ama yinede bitmiyor iş....bende erken doğumdan korkuyorum canım.inşallah bebeklerimiz zamanında gelir.iyi yapmışsınız canım 1 hafta daha ileriye attığınıza daha iyi olmuş karda kışta soğukt zor.olurdu.evin kaloriferlimi yeni taşınacağın ev?paketlediklerini götürürsen biraz karışıklık dağılmış olur tatalıma.s

aaa canımcım eğer senden kaynaklıysa lütfen dikkat et.çorap giy üstüne bide patik ohh sıcacık..bunlar ev işi yapmana engel değilki..hem ev işlerine de biraz ara ver ben izin günlerimde deli gibi temizik yapıodum o gece sabaha kadar belimin kasığımın ağrısından uyuyamıodum doktrum çok kızdı kendi ipiniz çekiosun dedi.anladımki hiçbişe benim ve bebeğimin sağlığından kıymetli deil.dün izinliydim mesela bi yataklarımı değiştim,yemek yaptım,tuvalet banyo cifledim oturdum baktım keyfime..napim hem taşıncam hemde yapamıorum benden kıymetlimi.zaten çalışıoz eşimde bende ev kirlenmio pek..

evet canım yeni evimde kaloriferli.paketlediklerimi ayak altından kalksın die eşimle yollayacam ara ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…