yolla gelsin canım zati alt kattakilere sinir oldum onlarıda aradan çıkartırım:roflol:
tatlım benim bende tam müsaade isticektim haklısın yorgunlukk yarın çıkacak. çok öpüyorum sanada iyi geceler canım.canım biraz daha zorarsa giderim zaten dediğin gibi içim rahat eder.
ay canım ya maşallah sana bak kayınvalideyle oturuyosun aranız çok iyi gıpta ediyorum valla.olsun kız ihtiyar ihtiyar çok şeker biri oluşuyo benim gözmde kayınvaliden.ama tabi kızkardeşiyle bişeylere çok müdahale edilmesini bende istemem.ben seçeyim isterim maşşal sende gönlünü yapmışsın ama....
canım sen biraz uzan bende yatacağım şimdi heyecandan uyuyamıyon biliyorum ama bunun ağrısını yarın kalktığında daha çok hissedersin.dinlen canım.zaten hyal kurarsın şunu şöyle bunu böyle yapacağım diye*hadi ben kaçıyorum canım sende uyu dinlen kaanımı yorma daha heeeeklava: yerim ben onun fındık burnunu.yorma annesi:asigim:
larem canım yolla sen onları bize çık alışverişini yap valla. milletin getirceğiyle mi büyüyecek çocuk. herkes büyük getirir birkere ne olcak ilk 3 ay çıplakmı kalacak çocuk. banada dediler alma çabuk büyür diye ama yemezler cicim boşver.hoş bulduk kızlar bende cicilere bakıyordummmm neler varmış diye çok güzel cicilerrr var yaaa
bende almak istiyorum ama aldırmıyorlar çok olcak hediye gelecek diye ben bu kocamla k.valideyi size yollayayım mı???bilmiyorumkismile
gelincikcim online görünüyosun günaydın canım.nasılsın*bu hafta nöbet sırası sana mı geldi tatlım*
günaydın kızlar....
gece o kadar geç yatmama rağmen uyuyamadım.üst komşumda artık normal bir saatte sobayı körükleyince uyku bu gece haram oldu.....
ay sinir oldum ya....ne düşüncesizler.......
günaydın tatlım ..evet malesef sıra yine bende bu pazar..öle sıklıorum ki pazarları çalışmaktan tatlım.sen nasılsın?dün giremedim bayağı geçmiş birikmiş onları okuyodum bende tatlım..
zehircim günaydın canım..hayırdır?
canım yaa inşallah geçer sancıların.her sancı yada ağrı beni öle korkutuyorki çok önemli şu son 2 ayımız.bizde bebeklerimizde allaha emanetiz artık.kan ilacuı filan kullanıomusun çoğu kasızlıktan oluyor benimde ayaklarım hiç ısınmazdı kan ilacı kullandığımdan beri biraz sıcak hissetmeye başladım ayaklarımı..canım dün izinliydim ya yavaş yavaş toparlanmaya anca başladım..eşim kar kış die 1 hafta daha ertleedi taşınmamızı.iyide oldu benim için kargaşa içinde olcaktım yoksa.şimdi paketlediklerimi götürcem yeni eve.daha rahat olcak
canım kan ilacı kullanmıyorum.elevit,demir, magnezyum ve kalsiyum alıyorum.ya canım bu ayak üşümesi tamamen benden kaynaklı.ayaklarımı iyice ısıtsam olmayacak belki ama o kadar iş oluyoki evde....ama yinede bitmiyor iş....bende erken doğumdan korkuyorum canım.inşallah bebeklerimiz zamanında gelir.iyi yapmışsınız canım 1 hafta daha ileriye attığınıza daha iyi olmuş karda kışta soğukt zor.olurdu.evin kaloriferlimi yeni taşınacağın ev?paketlediklerini götürürsen biraz karışıklık dağılmış olur tatalıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?