2010 Nisan Anneleri

zehircim günaydın.
2.dea yazıyom msjı bakalım gidecekmi*
yok canım benimki komşudan yoksa çok güzel uyurum ben

canım benim ayaklarım ne kadar çorap giyersen giyeyim ısınmaz.önce güzel ısıtcam ondan sonra çorap giyeceğim.
en iyisini yapmışsın canım.zaten taşıncan boşver.yok canım benimde dinlenmem lazım ama ev sobalı olunca en azından her gün soba yanan odayı silmen gerekiyor.
canım yalnız bırakcam seni ama benim biraz işim var....yine görüşürüz ben arada bakarım tatlımhihoyyyt

bugün ne kadar sessiz topiğimiz yaa kızlar huuu nerdesinizbilmiyorumkismile

ben geldim tekrardan..yaa pazar günleri topiğin bile tadı yolu gerçekten.nerde kaldıki işin,şehirin tadı olsun..hala işyerindeyim sıkıldım çokk yaa..

Bence seni kıskanıyor sebebi bu canım..

bende uyuyamıyorum sureklı tuvalete kalkıyorum yanlız degılsın yanı canım

slm kızlar;
naber nasılsınız yemek yemeden bi bakayım dedim bugün o kadar çok sıkıldım ki izmirde hava yağmurlu dışarıda çıkamadım evde patladım vallahi yapacak hiç birşey yok bende netten fiyat araştırması yaptım siz nette bebek alışverişi için hangi sitelere bakıyorsunuz birde oralara bakayım bu arada facedeki gruba da üye oldum bebişimin kıyafetlerini ekledim sanırım oradan daha iyi bir iletişim kurucaz hemde birbirimizi daha iyi tanımış oluruz dimi ama....kaydirigubbakcemile5

nazirecim slm canım..bende pazar günü patlayanlardanım.ama sen ne güzel evdesin ben şirketteyim..fenalık geldi bana kimsecik yok..nette gg den başka hiç alışveriş yaptığım yer olmadı ama sürekli araştırıp bakıorum ihtiyaca yönelik.facebookdaki grubumuzda bende varım gerçekten süper oldu orda da toplanmak..zaten çoğu anneyi merak ediodum görmüş oldum..

abooo kızlar huuuuuuuuuuu güzellik uykusunamı yattınız bugün yaa kimsecikler yok

pardon facedeki grubun adı ne nasıl katılabilirim yardımcı olursanız sevinirim

dünürcüğüm nasılsın canım seninle telefonda konuştuktan sonra kayınvalidem geldi canım şimdi gitti bebğe ip almış yine hırka örcekmiş birde bana şal örcekmiş hastahanede lazım olur diye bende var şalım dedim olsun diyo bişeyler oldu canım yaaa valla görsen bitane daha alt açma alalım diyo bana illa diyo doğumdan sonra bizde kalırsın diyo yaza kadar hemde bende yok dedim artık hadi 15 gün neysede hazirana kadar kalmak ne demekbilmiyorumkismile

CANIM BENDE DE KAYINVALıDEMLER VARDI ŞıMDı gittiler.oğlumun yeleklerini vermiş örgü yaptırdığı kadın.bi ara fotolarını çeker eklerim.çok tatlı olmuşlar hoşuma gitti baya....canım maşallah diyeyim kayınvalidene ne diyeyim iyi geldi bu uzaklık.canım kalcakmısın doğumdan sonra kayınvalidende*sen bilirsin ama senin yakınların istediği gibi gelemezler zaten yakınsınız onlar gelsin yanına.kendi düzenine alışsın gizemde sende kendi evinizin düzenine alışın bence.ama yinede sen ilirsin tatlım*canım ben bi duşa girip geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…