aaa canımcım eğer senden kaynaklıysa lütfen dikkat et.çorap giy üstüne bide patik ohh sıcacık..bunlar ev işi yapmana engel değilki..hem ev işlerine de biraz ara ver ben izin günlerimde deli gibi temizik yapıodum o gece sabaha kadar belimin kasığımın ağrısından uyuyamıodum doktrum çok kızdı kendi ipiniz çekiosun dedi.anladımki hiçbişe benim ve bebeğimin sağlığından kıymetli deil.dün izinliydim mesela bi yataklarımı değiştim,yemek yaptım,tuvalet banyo cifledim oturdum baktım keyfime..napim hem taşıncam hemde yapamıorum benden kıymetlimi.zaten çalışıoz eşimde bende ev kirlenmio pek..
evet canım yeni evimde kaloriferli.paketlediklerimi ayak altından kalksın die eşimle yollayacam ara ara..
ya bide ne dicemm... ben en küçük geliniyim evin :)) ortancamız olan eltim ilk kez sordu bebişi.... erkek olduğunu söylediğimizden beri oğlumun konusu geçtiğinde suratı beş karış oluyoduu.. nedense :)))oysa ki kendisinin de 3oğlu var yani :)))) kendileri sadece erkekler onlara gelicek diye düşünüyomuydu acaba :)))
neyseee.... ne kadarlık oldunuz dedi.. 7aylık dedim bende... doğum için ne dedi. drun fln diye konuştuk işte... en son 6 aylıkken gittik dr. a dedim 26+5 de 1 kiloyu geçmişti.. dedim....
neee... 1 kilo mu? çok az dedi mafoldumben dedim ama 1ay önceydi.. şimdi 1,5 olmuştur heralde... olsun yine de az bence dedi.. çok canım sıkıldıı..dedim dr. normal demişti ama diye.. sonra yanımda büyük eltim oturuyodu beni bi dürtünce sustum :))) o dışarı çıkınca da senin canını sıkmaya çalışıyo aldırma dedi... ama nedennn? nedennn? yani.... anlayamıyorumm.. mafoldumben
cok önemli bir sey yok canimcim ama geceleri resmen uyuyamiyorum
insan her iki bucuk saatte bir kalkar mi ? ya uyandigim yetmiyormus gibi ,bir de esimin pc´´de FUSSBALL MANAGER oynamasi yok mu tak tak klavye sesleri iyice ifrit oldum yha :sinifsinif:
slm kızlar;
naber nasılsınız yemek yemeden bi bakayım dedim bugün o kadar çok sıkıldım ki izmirde hava yağmurlu dışarıda çıkamadım evde patladım vallahi yapacak hiç birşey yok bende netten fiyat araştırması yaptım siz nette bebek alışverişi için hangi sitelere bakıyorsunuz birde oralara bakayım bu arada facedeki gruba da üye oldum bebişimin kıyafetlerini ekledim sanırım oradan daha iyi bir iletişim kurucaz hemde birbirimizi daha iyi tanımış oluruz dimi ama....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?