2010 Nisan Anneleri

dünürcüğüm yaa bu kadar olur valla sanada demek kayınvalidenler geldi bakarmısın ya canım yok eşim zaten taraftarı değil dediğin gibi kendi evimde rahat ederim yinede kalmam kalsamda en fazla 1 hafta falan olur canım bende eklerim bir ara yapsında yeleğini gerçi yapmıştı geçende bana ördüğü şalıda eklerim canım daha başlamamış ipini almış ama çok güzeldi rengi canım bu arada hastahaneye mecburen çarşamba gideceğim çünkü elevitimde 4 adet kalmış olmazsa canım gezeriz olsun boşver ön araştırma yapmış olursun sende canım tız tıza gezeriz kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile canım benim benimdebelim çok ağrıyo bu akşam takılamayacam buraya sanırım öptüm canım görüşrüz zaten bugün topiğimiz pazar sendromu yaşıyodu resmen yinebilmiyorumkismile

günaydın kızlarr.... opuyorumnanaktan

açılışı ben yapıyorum bugün... herkese güzell.. mutlu... huzurlu... sorunsuz bir gün diliyorum...

Bence seni kıskanıyor sebebi bu canım..

[U]vereliniortak çatlasın da patlasın.. orta yerinden inşallahhh kaydirigubbakcemile [/U]

ama deli karının nazarı değdi bana sanırım yaa.. akşam carrefour a gittik.. dayımlar fln.. zatii deli gibi yağmur yağıyodu... iniş merdivenleri su gibi ıslaktı.. dayım dedi koluma gir bak kayıyo buralar.. dedim yok bişi olmaz ama ısrar edince girdim.. kocişte arabayı parkediyodu daha zavallım habersiz olaydan tabi o anda.. biz ıslanmayalım diye önden girdik.. neyse ayakkabılarım kaymıyo dedim ama son düzlüğe girmiştik ki :) 2-3 basamak kala ben tabi dayımın kolundan da kayaraktan yere yayıldım kaydirigubbakcemile3 allahtan yumuşak bi iniş oldu kaydirigubbakcemile3 yere oturuverrdim.. ama sabah farkettim sağ kolumun dirseğim ağrıyo fecii...mafoldumben ama bir görcektin yaa millet etrafımda ben kahkahalarla kaydirigubbakcemile3 biyerim acımadıama o an yere yayılışım halaa gözümün önünde akannehir neyse dr.a gitmeye gerek yok diye zor da olsa ikna ettim... sonuçta bişi olsa ben hissederdim demi ama... accık da nazlanaraktan annemlere gidelim mi? dememle kendimi edoşumu kolarken buldum.. zemuszemus yoksa salıya kadar zor dayanıciktim zemuszemus

kızlarr dün gece geç yattım.. sabahta kociş işbaşı yapıyo diye 6 buçukta uyanınca sersem gibi oldum resmen.. ben accık daha yatayım.. belki uyuyamam ama yatak keyfimi tamamlıyım :)) uyuyabilirsem de fena olmaz hanii.. kalktığım gibi burdayım yine inş... hepinizi öpüyorumm...

günaydın kızlar..

korkuunç geçen üç günün sonunda azıcık gözümü açabildim de topice göz atabildim.

aman hasta olmayayım aman kendime iyi bakayım derken, hem üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum hem de nezle oldum. ateşim 39'a kadar çıktı, doktorum bu kadar ateş bebek için tehlikeli dedi, acile gittim geldim, gecenin körlerinde buz gibi sulara girdim ateşim düşsün diye..boğazlarım felaket, burnum silinmekten ha düştü ha düşecek diye bekliyorum, sesim de travesti sesi gibi oldu, tipim kayık, aynalardan kaçıyorum..

bugün bi nebze daha iyiyim sanırım. sizlere bakayım dedim.
bayaa bi sayfa birikmiş, okuyamiycam ama umarım her şey yolundadır, hepiniz iyisinizdir.

nolur iyi bakın kendinize.. kalın giyinin, karda kışta sokağa çıkmayın, meyveye sebzeye abanın..
hastalık çok fena.. insan kendinden geçiyor da aklı hep bebeğinde oluyor..

arada bana da dua edin bir an önce iyileşeyim..paçavra gibiyim

kızlarrrrr hepınızeee merbabaaa
uzun bı aradan sonra sonunda tekrar döndummmumarım herkesler ıyıdırrr

:1no2:akannehir
mafoldumben
inanmıyorum yaaaa.Valla çok geçmiş olsun canım.Hep o kadın yüzünden valla....Gıcık oldumdelikafadulden

Canım aman aman dikkat et.eyvahedigeldismile
Bir olduk mu gerisi geliyor çok fenaaa.....
Çok geçmiş olsun tekrar tekrar...

iyiyim kızlar cok sukurr artık ızne ayrıldım evdeyımmm yasasınnnn süperrrr bı duyguuu bol bol dınlenıp keyıf yapıp eksıklerı tamamlıycam rahat rahat calısırken cok zor oluyodu cumartesılerde calısınca bısey yapmaya vakıt kalmıyoduuu

artık oglumu beklıyorummm sadece onla ılgılenıorummmm darısııı tüm calısan anne adaylarımızın basınaaa

günaydın kızlar..........
zeynepcim geçmiş olsun canım ya.ateşinde baya çıkmış canım.inşallah şimdi daha iyisindir.kendine dikkat et tatlım.....
dünürcüm tamam canım çarşamba günü gideriz giresuna...ya bugün hava çok güzel gelsene buraya doğru...bişeyler yaparız........canım bitince ekle bakalım.bende bu akşam eklerim oğlumun yeleklerini

ayy birperi canım gözünaydın..ne güzel dimi evde olmak bende sabırıszlıkla bekliorum..son 2 haftam..darısı başımıza artık

iki kedili deli canımcım geçmiş olsun yaaa..havalar hastalık saçıodu resmen.sende kapmışsın demek.bari bundn sonra dikkat et bol bol dinlen c vitamini al..

bebegcim sana da geçmiş olsun dediğin gibi göze gelmişin..allah beterinden saklasın canım..

ayşecim hoşgeldin :) çok açtın arayı hakkaten, bak izne de ayrılmışsın artık, özletme kendini, boş bırakma buraları :)

denizcim , fundacım , gelincik çok sağolun kızlar...
adettendir diye iyiyim diyeyim ama valla felaket oldum.. senelerdir hiç bu kadar ağır hasta olmamıştım. sakınan göze çöp batar dedikleri bu herhalde. kendimi bu kadar kollarken nasıl bu hale geldim hayret ediyorum..
durduk yere onca ilaç, onca antibiyotik yükleniyor vücuduma bebeğime acıyorum benimle birlikte o da ilaç alıyor

refişçim sana da geçmiş olsun bu arada.
çok şükür yumuşak düşmüşsün, karda kışta neler neler olabilirdi, Allah korumuş hakikaten..

kolla kendini be güzelim, nazara da geliyoruz böyle, iyi bakan var kötü bakan var.. dikkat et kendine.

kızlar oğluşumun son aldığım cicişlerini ve kendi lohusa geceliğimi ekledim ciciler bölümüne....
birde göbüşü ekledik.....

refişim canım ya valla verilmiş sadakan varmış...inan ki göze gelmişin nazarlanmışın.....ahh ahhh allah kem gözlerden korusun hepimizi meleklerimizide.....
canım genede dikkat et sen ,öle bakışlar var ki vallahi eritiyor insanı.....çok gecmiş olsun güzelim....

günaydın. hastalara, kayıp düşenlere, hala çalışmak zorunda kalanlara Allah kurtarsın diyorummmm ve gidip yatıyoruuummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…