2010 Nisan Anneleri

HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR İYİ HAFTALAR OLSUN İNŞALLAH. NASILSINIZ BAKALIM? BEN BUGÜN 5 TE UYANIP SONRA UYUYAMADIĞIM İÇİN SERSEM GİBİYİM AMA OLSUN ALLAHA ŞÜKÜR İYİYİZ.

zeynocuğum canım çok çok geçmiş olsun canımsın yaa kıyamam ben sana rabbim tez zamanda acil şifalar nasip eğlesin canımcım diloşuma selam ayrıca sever zeynep teyzesi onu

birpericiğim hoşgeldin canım benim gözün aydın izinede ayrılmışsuın ohhh ne güzel oğluşunla bol bol vakit geçirirsin artık

özgeciğim ciclerinizi güle güle kullanın canım çok güzeller

dünürcüğüm tamam canım çarşamba o zamn buluşma günümüz canım bugün geçebilirsem kuaföre gideceğim kaşlar falan aman yarabbim oldum valla eğer boya yoksa aldırcam yoksa boya olunca girmiyorum ben kuaföre canım dün dünürüne diyorum çarşamba gezeceğiz fundayla diyorum oda gülüyo iki hamile gezin bakalım diyom sizi daha kim tutar diyo bu arada dedimki dünürün araba al diyo doğum gününe diyo dedim o kadar hoşuna gittiki ayrılda gel diyo oda sana canım

günaydın canım benim şükürler olsun iyiyiz akşama yine sizin o taraflara gelicez büyük ihtimal canım katınvalidemlerle eşimin uzaktan bir tanıdıkları vefat etmişti baş sağlığına canım

dünürüm gel buraya burda aldıralım benim çok iyi kaş alan bir kuaförüm var.havada güzel dolaşırız biraz.çok sıkıldım bende bugün, gidecek kimsede yok kendimi dışarı atmak istiyorum.zaten akşama gelcekmişsiniz?
he he iki hamile gezeceğiz valla altını üstüne getireceğiz giresunun.

canım çokk geçmiş olmuş allah korumuş vallahi umarım da hemencecik geçer ....

canım gelirdim ama bizimki evde olunca zor oluyo zaten hemen hava kararıyo evde yemek yok ben oraya gelip geri dönecem desem bu uyuşuklukla kaç saati bulur canım eğer işte olsaydı bizimki bugün kesin gelirdim ama canım benim

kuzum sanada geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlarsın ben bitkilerin etkilerine çok inanıyorum zencefil tüketsen hatta aktarlarda cok güzel karışımlar var onlardan alsan belki faydası olur canım ya ama inşallah en kısa zamanda toparlarsın canım...

günaydın kızlar;
geçmişi okumadan merhaba demedim bugün biraz geç oldu ama kusura bakmayın allaha şükür iyiyiz bugün oğlusumla kalktık kahvaltı faslı makinaya camasır attım biraz ortalıgı topladım bi bakayım dedim sizlerden naber???

kizlar herkese günaydin daha önce bu konu acildimi bilmiyorum ama bebislerimizin biberon ve emzikleri icin sterilize cihazi alan varmi aranizda ve birde biberonlarin isitilmasi icin isitici cihaz ?? araba ve evde kullanmak icin

Bu arada yine merak ettim benim gibi böbrek tasi ve safra kesesindeki taslardan dolayi hamileligi sanci yumagina dönen varmi Hamile olana kadar bunlarla yasadigimi bilmiyordum ama simdi bebsim dürttükce canaim yaniyor sag gögsümün alti hep sancili ve uyku esnasinda nefes problemi yasiyorum geceleri 3-5kez uyanip nefes alamiyorum ölecegim diyorum offff offfffffffmirmirmirmir

kizlar herkese günaydin daha önce bu konu acildimi bilmiyorum ama bebislerimizin biberon ve emzikleri icin sterilize cihazi alan varmi aranizda ve birde biberonlarin isitilmasi icin isitici cihaz ?? araba ve evde kullanmak icin

pat diye gireyim lafa. alacaktım ama bi arkadaşım almıştı ve sakın alma bi halta yaramıyoo boşuna para verme dedi. 5 dakika at kaynar suya olsun bitsin diyoo. sağdığı ve buzluğa stokladığı sütüde benmari usulü ısıtmış hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…