canımmm.. çook geçmiş olsun... aman cnım lütfen bol bol dinlen... dularım seninle... inşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım benm yaa kıyamam... dediğin gibi bebekler olmasa yata yata geçer bi şekilde ama işte ilaç almak zorunda olmak,onlarda etkilenirmi korkusu beter ediyo bilirim cnım.. bende 2 kez antibiyotikle iyileşmek zorunda kaldığım içinçok iyi anlayabiliyorum cnım düşüncelerini.. inş. bi an önce iyileşip bi daha da hastalanmazsın :Saruboceq:günaydın kızlar..
korkuunç geçen üç günün sonunda azıcık gözümü açabildim de topice göz atabildim.
aman hasta olmayayım aman kendime iyi bakayım derken, hem üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum hem de nezle oldum. ateşim 39'a kadar çıktı, doktorum bu kadar ateş bebek için tehlikeli dedi, acile gittim geldim, gecenin körlerinde buz gibi sulara girdim ateşim düşsün diye..boğazlarım felaket, burnum silinmekten ha düştü ha düşecek diye bekliyorum, sesim de travesti sesi gibi oldu, tipim kayık, aynalardan kaçıyorum..
bugün bi nebze daha iyiyim sanırım. sizlere bakayım dedim.
bayaa bi sayfa birikmiş, okuyamiycam ama umarım her şey yolundadır, hepiniz iyisinizdir.
nolur iyi bakın kendinize.. kalın giyinin, karda kışta sokağa çıkmayın, meyveye sebzeye abanın..
hastalık çok fena.. insan kendinden geçiyor da aklı hep bebeğinde oluyor..
arada bana da dua edinbir an önce iyileşeyim..paçavra gibiyim
çook sağol balım yaa...evet cnım onca kar,buz hiç bişiy olmadı rabbim korudu.. onun geliişinin ertesi günü düştüm mafoldumben ama alahtan benim arka tamponlar accık kabartmalı da yumuşak bi iniş oldu :)) olumunekankayizsmile:1no2:akannehir
mafoldumben
inanmıyorum yaaaa.Valla çok geçmiş olsun canım.Hep o kadın yüzünden valla....Gıcık oldumdelikafadulden
çokk sağol canımın içii opuyorumnanaktan rabbim hepimizi kem gözden korusun :Saruboceq:amiin cnım...bebegcim sana da geçmiş olsun dediğin gibi göze gelmişin..allah beterinden saklasın canım..
çok teşekkürler cnım opuyorumnanaktan kötü bakan gözleri rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın inş.. :Saruboceq:refişçim sana da geçmiş olsun bu arada.
çok şükür yumuşak düşmüşsün, karda kışta neler neler olabilirdi, Allah korumuş hakikaten..
kolla kendini be güzelim, nazara da geliyoruz böyle, iyi bakan var kötü bakan var.. dikkat et kendine.
sağolasın cnımcım... nazar çıkmıştır inş.. allahım hepimizi ve meleklerini korusun inş... nazardan .. kazadan.. beladan.. düşmelerden :)refişim canım ya valla verilmiş sadakan varmış...inan ki göze gelmişin nazarlanmışın.....ahh ahhh allah kem gözlerden korusun hepimizi meleklerimizide.....
canım genede dikkat et sen ,öle bakışlar var ki vallahi eritiyor insanı.....çok gecmiş olsun güzelim....
kaydirigubbakcemile3 çok saolasın cnımm... sana yakışır bi msj olmuş yine opuyorumnanaktangünaydın. hastalara, kayıp düşenlere, hala çalışmak zorunda kalanlara Allah kurtarsın diyorummmm ve gidip yatıyoruuummmm...
opuyorumnanaktan çok sağolasın canım benim... aminn... rabbim hepimizi korusun cnım.. :Saruboceq:CANIM REFİYECİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH HEPİMİZİ KEM GÖZLERDEN NAZARDAN KORUSUN ALLAHTAN YUMUŞAK OLMUŞ AMAN DİKKAT!!!!!!
opuyorumnanaktan teşekkürler güzelimm..canım çokk geçmiş olmuş allah korumuş vallahi umarım da hemencecik geçer ....
Bu arada yine merak ettim benim gibi böbrek tasi ve safra kesesindeki taslardan dolayi hamileligi sanci yumagina dönen varmi Hamile olana kadar bunlarla yasadigimi bilmiyordum ama simdi bebsim dürttükce canaim yaniyor sag gögsümün alti hep sancili ve uyku esnasinda nefes problemi yasiyorum geceleri 3-5kez uyanip nefes alamiyorum ölecegim diyorum offff offfffffffmirmirmirmir
kizlar herkese günaydin daha önce bu konu acildimi bilmiyorum ama bebislerimizin biberon ve emzikleri icin sterilize cihazi alan varmi aranizda ve birde biberonlarin isitilmasi icin isitici cihaz ?? araba ve evde kullanmak icin
zeynepcim, anneee, nazirecim.. çok sağolun kızlar.. valla böyle sürünüyorum işte.
Allahtan annemle aynı sitede oturuyoruz, kalktım ona geldim işte. evde kendimi idare etmeye mecalim yok, aldım bilgisayarı yatakta serildim yatıyorum şimdi..
nazirecim.. ben de dediğin gibi bitkisel, doğal şeylerle idare etmeye çalışıyorum..
zaten enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, bebeğime ilaç veriyorum diye huzursuzum, onun dışında pastil bile almamaya çalışıyorum.
ıhlamur, zencefil, karabiber, bal... şifa olur dedikleri ne duysam içiyorum ama yok.. hiçbir şey kar etmiyor..
öksürmekten içim dışıma çıktı... boğazlarım parçalandı resmen.
daha da ne yapayım, ne içeyim bilmiyorum ki
çok geçmiş olsun canım.allah şifa versin.en kısa sürede iyileşirsin inşallah...
Bu arada yine merak ettim benim gibi böbrek tasi ve safra kesesindeki taslardan dolayi hamileligi sanci yumagina dönen varmi Hamile olana kadar bunlarla yasadigimi bilmiyordum ama simdi bebsim dürttükce canaim yaniyor sag gögsümün alti hep sancili ve uyku esnasinda nefes problemi yasiyorum geceleri 3-5kez uyanip nefes alamiyorum ölecegim diyorum offff offfffffffmirmirmirmir
zeynepcim, anneee, nazirecim.. çok sağolun kızlar.. valla böyle sürünüyorum işte.
Allahtan annemle aynı sitede oturuyoruz, kalktım ona geldim işte. evde kendimi idare etmeye mecalim yok, aldım bilgisayarı yatakta serildim yatıyorum şimdi..
nazirecim.. ben de dediğin gibi bitkisel, doğal şeylerle idare etmeye çalışıyorum..
zaten enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, bebeğime ilaç veriyorum diye huzursuzum, onun dışında pastil bile almamaya çalışıyorum.
ıhlamur, zencefil, karabiber, bal... şifa olur dedikleri ne duysam içiyorum ama yok.. hiçbir şey kar etmiyor..
öksürmekten içim dışıma çıktı... boğazlarım parçalandı resmen.
daha da ne yapayım, ne içeyim bilmiyorum ki
çok sağol canım...
sen nasılsın bu arada?
yarın mı gideceksin doktora inşallah ??
iyiyim canım.evet yarın gideceğim doktora öyle heyecanlıyım ki.bol bol dua ediyorum bebişim iyi olsun diye.rabbim dualarımı kabul eder inşallah yüzümüzü güldürür.sende dua et çağanıma canım...
selam kızlar nasılsınız bizim pazar günümüz baya sıkıntılıydı oğlum çok hastalandı boğaz enfeksiyonu ama kabakulak olmuş gibi şişimişti ateşi düşmeyince acile götürdük neyse şimdilik azıcık ii ateşi düştü neyse
tarhancım bebişin kıyafetlerini sağlıkla kullnaın inşallah
refiyecim geçmiş olsun canım allah nazardan esirgesin neyseki yumuşak düşüş olmuş
iki kedili deligeçmiş olsun canım yaa çok zor biliyorum bende olcak gibiyim oğlumdan mutlaka bulaşacaktır yavaş yavaş halsizlik başlıyor
elifelifbencede gereksiz almayıda düşünmüyorum biberonları kaynattınmı steril oluyor zaten
hastalık gelicekse ne kadar dikkat etsek de geliyo işte güzelim... aman yat yat.. dinlenmek çok iyi geliyo inan... antibiyotik olayını da kafana takma tatlım.. doktorlar gebelerde bebeğe zarar vermöicek olanları seçip kullandırıyolar.. bende kullandım.. doğal olarak senin damatta aldı bol miktarda:sinifsinif: rabbim korusun onlarıı inş.. :Saruboceq:refişim hoşgeldin tatlım..
çok çok sağol.
yatıp duruyorum işte, ne zaman toparlanıcam bakalım(
doktor "1 haftada iyileşsen bile antibiyotiği 2 hafta mutlaka iç" dedi, yani ben toparlasam bile senin gelin 2 hafta antibiyotik etkisinde yaşayacak yazık( doktor hamilelere uygun antibiyotik bu, bebeği etkilemez dedi ama işte insan huylanıyor yine.
nasıl becerdim hasta olmayı, nerden kaptım bi bilsem...... pfff...
ohh ohh hepsini gülagüle kullanın canımm... göğüs pedi bende alıcam daha şampuan da almadık bebeeme :)ayyy bende yazayım dün herifimle alışverişe çıktık. bebeğimin biberonunu, emziğini, göğüs pedimi, şampuanını, bide küvetin içine zamazıngosunu aldık. fiyat verem hemen dr browns un bi seti var onu aldım 240 lık dar ağızlı,120 lik dar ağızlı 2 şer tane yeni doğan boy ve 0-3 ay boy biberon emziği olan seti 26,40 a aldım. nuk un damaklı silikon emziğini no1 6,75 e aldım. sebamed 500 ml. lik şampuan 22,40 a aldım. başka temizlik ürünü almıycam. boşuna sete para verme şampuanı saçına da ..çına da kullan dediler. göğüs pedinide bebedorun 40 lık 5 tl ye aldım. çok kullanılıyomuş ucuz al deiler. bide küvet zamazingosu aldım 17,90 a. hem yatırarak hemde oturtarak kullanılan içi kömüklü olanlardan...2 yaşına kadar kullanırmış sıpam. bi tek gecelik kaldı. buldım da kaç beden alcamı bilemedim. zaten lohusa almıycam. alcam şöööle önden düğmeli picama takımı giynicem. ama kaç beden?
selam kızlar nasılsınız bizim pazar günümüz baya sıkıntılıydı oğlum çok hastalandı boğaz enfeksiyonu ama kabakulak olmuş gibi şişimişti ateşi düşmeyince acile götürdük neyse şimdilik azıcık ii ateşi düştü neyse
Refiyecim geçmiş olsun canım allah nazardan esirgesin neyseki yumuşak düşüş olmuş
iki kedili deligeçmiş olsun canım yaa çok zor biliyorum bende olcak gibiyim oğlumdan mutlaka bulaşacaktır yavaş yavaş halsizlik başlıyor
elifelifbencede gereksiz almayıda düşünmüyorum biberonları kaynattınmı steril oluyor zaten
ya canım zaten sorun orda doğumdan sonra kaç beden olacağımız belli değilki. o yüzden lohusa zımbırtıları alıyoz belden ayarlı. birde ben şimdi üstüme olan o zamanda olur heralde diyom deneyerek alıyom. model bulamımyom hepsi nine işi gibi orası ayrı konu:) sonuçta bir anda akrep nalanken çağla şikele dönüşmicez. şişkinlik ve göbek hemen gitmezmiş. 6-7 aylık halinize göre denetin diyolardı kk da biryerlerde.ayyy bende yazayım dün herifimle alışverişe çıktık. bebeğimin biberonunu, emziğini, göğüs pedimi, şampuanını, bide küvetin içine zamazıngosunu aldık. fiyat verem hemen dr browns un bi seti var onu aldım 240 lık dar ağızlı,120 lik dar ağızlı 2 şer tane yeni doğan boy ve 0-3 ay boy biberon emziği olan seti 26,40 a aldım. nuk un damaklı silikon emziğini no1 6,75 e aldım. sebamed 500 ml. lik şampuan 22,40 a aldım. başka temizlik ürünü almıycam. boşuna sete para verme şampuanı saçına da ..çına da kullan dediler. göğüs pedinide bebedorun 40 lık 5 tl ye aldım. çok kullanılıyomuş ucuz al deiler. bide küvet zamazingosu aldım 17,90 a. hem yatırarak hemde oturtarak kullanılan içi kömüklü olanlardan...2 yaşına kadar kullanırmış sıpam. bi tek gecelik kaldı. buldım da kaç beden alcamı bilemedim. zaten lohusa almıycam. alcam şöööle önden düğmeli picama takımı giynicem. ama kaç beden?
refiyecim geçmiş olsun canım allah nazardan esirgesin neyseki yumuşak düşüş olmuş
ya canım zaten sorun orda doğumdan sonra kaç beden olacağımız belli değilki. o yüzden lohusa zımbırtıları alıyoz belden ayarlı. birde ben şimdi üstüme olan o zamanda olur heralde diyom deneyerek alıyom. model bulamımyom hepsi nine işi gibi orası ayrı konu:) sonuçta bir anda akrep nalanken çağla şikele dönüşmicez. şişkinlik ve göbek hemen gitmezmiş. 6-7 aylık halinize göre denetin diyolardı kk da biryerlerde.
dikkat edecem de artık başlayım şimdiden zarar vermeyen bitki suları içmeye bide tabii bal yemeyeya canım zaten sorun orda doğumdan sonra kaç beden olacağımız belli değilki. o yüzden lohusa zımbırtıları alıyoz belden ayarlı. birde ben şimdi üstüme olan o zamanda olur heralde diyom deneyerek alıyom. model bulamımyom hepsi nine işi gibi orası ayrı konu:) sonuçta bir anda akrep nalanken çağla şikele dönüşmicez. şişkinlik ve göbek hemen gitmezmiş. 6-7 aylık halinize göre denetin diyolardı kk da biryerlerde.
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et sana geçmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?