bende şimdilik çıkıyom biraz işim var hava güzel oğlumda şimdilik babaannesine çıkmış rahatım bari etrafı toparlayım çamaşır falan işte
iyiyim tatlım valla alışverişimi yaptım keyfim yerimdekaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım?ooo tuğbacığım gelmiş canım nasılsın ohhh ne güzel olmuş çalışma saatleriniz canım kendini kaanımızı fazla yorma canımcım bu arada sen helikopterleri hazırlat biz dünürle çarşamba yine buluşuyoz ama bu sefer tız tıza gezeceğiz canım free takılcağız beyelerden daha iyi bol bol mağaza dolaşırız inşallah havalar güzel olurda sende gel canım şu helikopter işini ayarlayalımdakaydirigubbakcemile5
iyiyim tatlım valla alışverişimi yaptım keyfim yerimdekaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım?
tatlım helikopteri ayarlıyom bende gelecem banane yaaa haksızlık bu bende istiyom kızkıza alışveriş yapmak:1hug:gelemezsemde aldığınız herşeyin resmini görmek istiyom banane bananekaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktangüle güle kullansın bebişin cicilerini....
aaa tamam işte bende koca gebze de iç çamaşırı bulamadım ayolllzemuszemustamam tuğbacığım canım ben bişey almayacam alırsam benim koca beni eve almaz dolap doldu taştı nerdeyse canım ben sadece kendime bişeyler bakarım iç çamaşırı falan bakıcam yerimseniben
canım çok teşekkürler gerçekten cumartesiden beri melek gibi oldum alışveriş stresini atıncakaydirigubbakcemile3 çarşamba gelecek aldıklarımız gelir gelmez eklicem. hepsiburadadan liste çıkarmıştım tatlım. listemle gidince birde herşeyi sorunca pes etti kadın bilmiyorum benim hiç bu kadar bilinçli müşterim olmadı dedi:roflol:listeme falan çok güldük çok eğlenceliydi vallahihoyyyt ciciler bölümünde liste ve fiyatlar var tatlım ihtiyacın olursa hepsiburadanın fiyatları onlar. çok uyguna değil ama herşeyin en kullanışlısını ve sağlıklısını almaya çalıştım canım.tugbacım gözünaydın alışverişini yapmışsın sonunda için rahatlamıştır artık aldıklarının resimlerini ekledin mi araştırmacı bir anne olarak sanırım herseyi çok uyguna almışsındır sen sen hangi sitelere bakıyordur bu arada fiyatları karşılaştırmak için
gözünaydın canım oğlusun kocaman olmuş maşallah nazar değmesin sen hiç kafana takıpta üzülme tatlım o alır zamanı gelince pozisyonunu merak etme içini ferah tut...selam kızlar...
biz bugün oğluşumu görmeye gittik.. çok büyümüş yavrum teyzeleri 1,680 gr olmuş.. hihoyyyt babasına çook poz verdi :)) doktor çok çekik gözlü oldugunu söyledı malum eşim ve ben ikimizde çekik gözlüyüz böyle olması normal.. yanakları çok dolgunmuş... yine utanmaz pipisini açıp durdu :)))))
buarada hala doğum pozisyonunu almamış( 32 haftalık çıktık.. doktor mart başı belli olur kesin dedi.. doğumda 15 mart ile 30 mart arası olur dedi... dua edin kızlar dönsün :Saruboceq ğlum normal istiyorum ben. ayrıca hala sol kalçam yuzunden duzgun yuruyemıyorum.. doktor magnezyum yazdı inş o iyi gelir...
----------------
geçmişi okuyamadım çook işim bırıkmış.. hasta olanlar varsa çok çok geçmiş olsun...
gözünaydın canım oğlusun kocaman olmuş maşallah nazar değmesin sen hiç kafana takıpta üzülme tatlım o alır zamanı gelince pozisyonunu merak etme içini ferah tut...
ilke-nur canım gözün aydın maşallah bebeğine kocaman olmuş. çekik gözlü prensimiz son zamanlarda doğum pozisyonunu alacak galiba. geç olsunda yeterki dönsün annesi. umarım istediğin gibi olur da normal doğum yaparsın canımopuyorumnanaktan
selam kızlar...
biz bugün oğluşumu görmeye gittik.. çok büyümüş yavrum teyzeleri 1,680 gr olmuş.. hihoyyyt babasına çook poz verdi :)) doktor çok çekik gözlü oldugunu söyledı malum eşim ve ben ikimizde çekik gözlüyüz böyle olması normal.. yanakları çok dolgunmuş... yine utanmaz pipisini açıp durdu :)))))
buarada hala doğum pozisyonunu almamış( 32 haftalık çıktık.. doktor mart başı belli olur kesin dedi.. doğumda 15 mart ile 30 mart arası olur dedi... dua edin kızlar dönsün :Saruboceq ğlum normal istiyorum ben. ayrıca hala sol kalçam yuzunden duzgun yuruyemıyorum.. doktor magnezyum yazdı inş o iyi gelir...
----------------
geçmişi okuyamadım çook işim bırıkmış.. hasta olanlar varsa çok çok geçmiş olsun...
teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktan
aaa tamam işte bende koca gebze de iç çamaşırı bulamadım ayolllzemuszemus
canım çok teşekkürler gerçekten cumartesiden beri melek gibi oldum alışveriş stresini atıncakaydirigubbakcemile3 çarşamba gelecek aldıklarımız gelir gelmez eklicem. hepsiburadadan liste çıkarmıştım tatlım. listemle gidince birde herşeyi sorunca pes etti kadın bilmiyorum benim hiç bu kadar bilinçli müşterim olmadı dedi:roflol:listeme falan çok güldük çok eğlenceliydi vallahihoyyyt ciciler bölümünde liste ve fiyatlar var tatlım ihtiyacın olursa hepsiburadanın fiyatları onlar. çok uyguna değil ama herşeyin en kullanışlısını ve sağlıklısını almaya çalıştım canım.
ama tabi imkanlarım ve yaşadığım yerden dolayı çok da ekonomik olmadı. havuzlu hana gitseydim alışveriş bedeli düşecekti ama yol+yemek masrafıyla geçecekti burayı :1no2:
kızlarr bişey sorcam beşiğin başına dönence aldınızmı? alacakmısınız erkenmi yoksa?bilmiyorumkismile
ayyy bende yazayım dün herifimle alışverişe çıktık. bebeğimin biberonunu, emziğini, göğüs pedimi, şampuanını, bide küvetin içine zamazıngosunu aldık. fiyat verem hemen dr browns un bi seti var onu aldım 240 lık dar ağızlı,120 lik dar ağızlı 2 şer tane yeni doğan boy ve 0-3 ay boy biberon emziği olan seti 26,40 a aldım. nuk un damaklı silikon emziğini no1 6,75 e aldım. sebamed 500 ml. lik şampuan 22,40 a aldım. başka temizlik ürünü almıycam. boşuna sete para verme şampuanı saçına da ..çına da kullan dediler. göğüs pedinide bebedorun 40 lık 5 tl ye aldım. çok kullanılıyomuş ucuz al deiler. bide küvet zamazingosu aldım 17,90 a. hem yatırarak hemde oturtarak kullanılan içi kömüklü olanlardan...2 yaşına kadar kullanırmış sıpam. bi tek gecelik kaldı. buldım da kaç beden alcamı bilemedim. zaten lohusa almıycam. alcam şöööle önden düğmeli picama takımı giynicem. ama kaç beden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?