2010 Nisan Anneleri

ooo tuğbacığım gelmiş canım nasılsın ohhh ne güzel olmuş çalışma saatleriniz canım kendini kaanımızı fazla yorma canımcım bu arada sen helikopterleri hazırlat biz dünürle çarşamba yine buluşuyoz ama bu sefer tız tıza gezeceğiz canım free takılcağız beyelerden daha iyi bol bol mağaza dolaşırız inşallah havalar güzel olurda sende gel canım şu helikopter işini ayarlayalımdakaydirigubbakcemile5

bende şimdilik çıkıyom biraz işim var hava güzel oğlumda şimdilik babaannesine çıkmış rahatım bari etrafı toparlayım çamaşır falan işte

çamaşırlarım vardı ya makinada onları serdim geldim yeni gelenlere hoşgeldiniz diyim bi

iyiyim tatlım valla alışverişimi yaptım keyfim yerimdekaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım?
tatlım helikopteri ayarlıyom bende gelecem banane yaaa haksızlık bu bende istiyom kızkıza alışveriş yapmak:1hug:gelemezsemde aldığınız herşeyin resmini görmek istiyom banane bananekaydirigubbakcemile3

güle güle kullansın bebişin cicilerini....

tamam tuğbacığım canım ben bişey almayacam alırsam benim koca beni eve almaz dolap doldu taştı nerdeyse canım ben sadece kendime bişeyler bakarım iç çamaşırı falan bakıcam yerimseniben

tugbacım gözünaydın alışverişini yapmışsın sonunda için rahatlamıştır artık aldıklarının resimlerini ekledin mi araştırmacı bir anne olarak sanırım herseyi çok uyguna almışsındır sen sen hangi sitelere bakıyordur bu arada fiyatları karşılaştırmak için

selam kızlar...

biz bugün oğluşumu görmeye gittik.. çok büyümüş yavrum teyzeleri 1,680 gr olmuş.. hihoyyyt babasına çook poz verdi :)) doktor çok çekik gözlü oldugunu söyledı malum eşim ve ben ikimizde çekik gözlüyüz böyle olması normal.. yanakları çok dolgunmuş... yine utanmaz pipisini açıp durdu :)))))

buarada hala doğum pozisyonunu almamış( 32 haftalık çıktık.. doktor mart başı belli olur kesin dedi.. doğumda 15 mart ile 30 mart arası olur dedi... dua edin kızlar dönsün :Saruboceqğlum normal istiyorum ben. ayrıca hala sol kalçam yuzunden duzgun yuruyemıyorum.. doktor magnezyum yazdı inş o iyi gelir...

----------------

geçmişi okuyamadım çook işim bırıkmış.. hasta olanlar varsa çok çok geçmiş olsun...

güle güle kullansın bebişin cicilerini....
teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktan

tamam tuğbacığım canım ben bişey almayacam alırsam benim koca beni eve almaz dolap doldu taştı nerdeyse canım ben sadece kendime bişeyler bakarım iç çamaşırı falan bakıcam yerimseniben
aaa tamam işte bende koca gebze de iç çamaşırı bulamadım ayolllzemuszemus

canım çok teşekkürler gerçekten cumartesiden beri melek gibi oldum alışveriş stresini atıncakaydirigubbakcemile3 çarşamba gelecek aldıklarımız gelir gelmez eklicem. hepsiburadadan liste çıkarmıştım tatlım. listemle gidince birde herşeyi sorunca pes etti kadın bilmiyorum benim hiç bu kadar bilinçli müşterim olmadı dedi:roflol:listeme falan çok güldük çok eğlenceliydi vallahihoyyyt ciciler bölümünde liste ve fiyatlar var tatlım ihtiyacın olursa hepsiburadanın fiyatları onlar. çok uyguna değil ama herşeyin en kullanışlısını ve sağlıklısını almaya çalıştım canım.
ama tabi imkanlarım ve yaşadığım yerden dolayı çok da ekonomik olmadı. havuzlu hana gitseydim alışveriş bedeli düşecekti ama yol+yemek masrafıyla geçecekti burayı :1no2:

gözünaydın canım oğlusun kocaman olmuş maşallah nazar değmesin sen hiç kafana takıpta üzülme tatlım o alır zamanı gelince pozisyonunu merak etme içini ferah tut...

ilke-nur canım gözün aydın maşallah bebeğine kocaman olmuş. çekik gözlü prensimiz son zamanlarda doğum pozisyonunu alacak galiba. geç olsunda yeterki dönsün annesi. umarım istediğin gibi olur da normal doğum yaparsın canımopuyorumnanaktan

kızlarr bişey sorcam beşiğin başına dönence aldınızmı? alacakmısınız erkenmi yoksa?bilmiyorumkismile

gözünaydın canım oğlusun kocaman olmuş maşallah nazar değmesin sen hiç kafana takıpta üzülme tatlım o alır zamanı gelince pozisyonunu merak etme içini ferah tut...

Sağol canımm inşallah dediğin gibi olur :Saruboceq: çünkü normalll doğumu çoook istiyorum...

sağol tubacımm eminimki seninkide kocaman olmuştur... oğlumuz çekik gözlü ve tombiş yanaklı olacakmış teyzesi doktorumuz öyle dedi.. ve bu sefer baya heycanlıydı doğum zamanını felan söyleyince işin yaklaştıgını farkettik boshayallersmile inşallah döner şuan tek isteğim bu... kaan egemen son gittiğinde hangı pozisyondaydı canım ?

Canım benim..Güzel haberlerine çok sevindim canımcım...Aaaa bu zamanalarda demek ki doğum pozisyonunu alıyorlar....CADIARZU İnşallah istedigin gibi normal yaparsın canım yaa

sağol tugbacım çok teşekkür ederim...

ohhhh hayırlı olsun canım cicişleriniz....
Ben pijamamı önden düğmeli large aldım.Zaten hamiş kalmadan önce medium giyiyordum.Nolur nolmaz diye 1 beden büyük aldım

Ben birde bugün gittim nevresim takımı aldım yaaaa....klava:Kızıyorum kendime valla.Para yok pul yok gidip alıyorum.Sonrada zorlanıyoruz.Gereksizdi valla almam.80 tl boşu boşuna verdim.English Home diye bir mağza var oradan aldım.Neymiş efendim kendimce doğumdan hemen sonra serermişim.Kız deli deniz yok mu serecek nevresim takımım.Beyaz işim bilem var.Valla çok sinirlendim kendime...kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…