2010 Nisan Anneleri

Canım benim..Güzel haberlerine çok sevindim canımcım...Aaaa bu zamanalarda demek ki doğum pozisyonunu alıyorlar....CADIARZU İnşallah istedigin gibi normal yaparsın canım yaa

sağol bitanecimmm...evet 28. haftadan sonra baş aşağı dönmeye başlıyormuş bebişler.. sanırım doktorlar 36-37 haftaya kadar beklıyorlarmış... ama genelde 28-32 haftaları dönuluyormus.. zaten dönmedıgını hareketlerınden anlarsın dedi... dışarı çıkacakmış gibi hissedersin dedi:)) ve hareketlerı hep aşağıda olurmuş.. ayakları ile baskı yapıyorlarmış...

canım bizim sıpacık pozisyonunu almıştı, baş gelişiydi son muayenede 1 ay önce ama dönmüşse bilemicem. gerçi tahminime göre dönmedi. bazen çok güçlü hareketler ediyo kesin döndü diyorum ama. zaman zaman hıçkırık olduğunu düşündüğüm pıt pıtlar oluyo onlar aşağıdan kasıktan gelince diyorum ki kafası hala aşağıda. 10 şubatta kontrolümüz var o zamana kesinleşir pozisyon. bende normal doğum istiyom. çekik gözlü prensimizde döner bitanem son günlere kadar dönmesi beklenen bebekler oluyoopuyorumnanaktan

Benim oyun parkında var...Zaten 3-4 ay da kullanamayacam.Keşke almasaydım oyun parkını yaaaa...
niye kullanamıcan canım 3-4 ay? denen keşke almasaydım dedinki canım?

Bizimki dönmüş o zaman.Mideme mideme vuruyor kerata....

Ya başka bir beşiği var...Yaklaşık 4 ay falan rahat onu kullanır.Teyzemin kızı vermişti...

Slm kızlar uzun zamandır gırememıŞtım sıteye. Herkes ve mucızeler ıyıdır umarım. Herkesı ÖpÜyorum

aaa canım sakin ol boşver güle güle kullan. almışsın işte içinde kalırdı yoksa boşver canım bak beni de heveslendirdin bendemi alsam güzel bir nevresim takımı bizde de işler kesat para durumları sakat ama:lepi:

İnşallah dönmemiştir tubacım... kontrol gününüzede az kalmış.. güzel haberlerle geleceksiniz inş... benim daha bir ay var mart başı çağırdı.. şimdiden özledim:)))

kızlar izindeydim 1 hft,yeni başladım işe cok güzeldi 1 hafta yattım...hava da burda feci soguktu.bugün güzel.işe başladım gene gerildim bugün:))ben de ogluma park yatak,küvet,yorgan ve nevresim takımı aldım..son bigündür cok hareketli benimki,cok bağlandım Allah kucagımızda saglıkla bebeklerimizi almayı nasip etsin.

bizim kontrol 15 şubat.dogum daha dr sölemedi ama 2 hft ilerdeyiz.nette 16 nisan diyoo,nisan başı mart sonu gelir benmki diye düşünüyorum.2 ay kaldı yaniii.....herkese stressiz iyi hftalar....

İnşallah dönmemiştir tubacım... kontrol gününüzede az kalmış.. güzel haberlerle geleceksiniz inş... benim daha bir ay var mart başı çağırdı.. şimdiden özledim:)))
canım yaa 1 ay geç değilmi senin 32. haftada raporun olmıcak mı hem 32. haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyolar sanıyodum. oldu olacak doğuma çağırsaymışkaydirigubbakcemile3

Slm kızlar uzun zamandır gİrememİŞtİm sİteye. Herkes ve mucİzeler İyİdİr umarım. Herkesİ ÖpÜyorum

Hoşgeldin canım....

ya ne bilim yaaa.İçime dert oldu valla....

dönenceyi 0,6 ay arası kullanır diyo kullanma klavuzunda. ama hafta sonu bi yerde ilk 1 ay bebekler başını yan tarafa çevirdiği için oyuncağını falan yan tarafa asın diyodu. ay ne bileyim her kafadan bi ses...

bana da diyolar lohusa yatağı için nevresim al diye. bakalım kakayabilirsem kakalarım bunu birine...

canım yaa 1 ay geç değilmi senin 32. haftada raporun olmıcak mı hem 32. haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyolar sanıyodum. oldu olacak doğuma çağırsaymışkaydirigubbakcemile3

canım bız bugun usg de 32+0 çıktık.... ama ben rapor almayacagım direk işten çıkıyorum.. bu hafta son çalışma haftam inş bır aksılık cıkmazsa..
evet bende ıkı haftada bır cağırır sandım ama mart başı dedi.... doğumuda 15 mart ile 1 nisan arası beklerız dedi.. tabi sezeryan olmazsa...ama ben dayanamam iki hafta sonra felan yıne bır bahane bulup gıderım kaydirigubbakcemile3 şimdide pozisyon merakı sardı bacım beni... bir ay asla bekleyememmmm...

Merhaba kızlar, İnşallah bende nisan annesi olacağım haftam size göre küçük biraz ama malum ikizler biraz erken geliyor

ya canım emin misin raporunu al sen yine de ssk dan doğum paranı almıcakmısın?
bak o rapor olmazsa ssk dan doğum parası alamazsın?????
mesela ben konuştum işyerimle bende direk çıkıyorum aslında ama raporumu alacam. muhasebeci beni raporlu gösterecek. rapor sonunda da bir kaç gün çalıştı gösterip çıkışımı verecekler bende böylece ssk dan doğum paramı alacam. raporlu olduğun dönemde nasıl olsa senin için prim ödemiyor işveren.

sedacığım canım gözün aydın bitanem maşallah oğluşumuza kocaman olmuş annesi demek gözleri çekik dedi doktoru ayyy kıyamam ben ona sevsin teyzesi onu canım yaa

ayşeciğim güle güle kullanın nevresim takımınızı canım benimde kayınvalidem almış bana taçtan ama mavi renk almış sanki erkek doğurcakmışım gibi olsun düşünmesi yeterli sağolsun yaa bu sanki bir gelenek olmuş gibi bişey aslında evde yokmu var ama işte adet yerini bulsun misali bişey oluyosempatiksalakcinni

canımm biliyorum zaten ben mali müşavirlikte çalışıyorum:))) yaklaşık sekiz aydır ssk sız çalışıyorum ben.. sekiz aydır evliyiz evlenince eşiminkinden yararlanmaya başladım ... neden dersennn ? ev aldık ve yaklaşık 40.000 kadar kredi çektik .. ben müşavirimizin sgk kurumuna yatıracagı parayı maaşımın üzerine eklettim..şimdi doğum parası alamayacagım ama sağolsun iyi niyetli bir adam bizim müşavir çıkarken çift maaş alacagım:))))))) o da işimi iyi görüyor..

Merhaba kızlar, İnşallah bende nisan annesi olacağım haftam size göre küçük biraz ama malum ikizler biraz erken geliyor

a.s.olumunekankayizsmile hoşgeldin sefalar getirdin canım aman diyelim erken gelmesinlerde canım sağlıcakla doğum zamnlarında gelsinler yeterli

sağol zeynepcimm gizemimizde kocaman olmuştur inşş..... beni farklı bir merak sardı teyzesi şu doğum pozisyonu( dua et bize dönsünn ben sezeryandan çok korkuyorum(

-------

denizcim boşver sıkma canını bizdede durumlar pek parlak değil biliyorsun ama benim bile alasım var yeni evli oldugum halde kullanmadıgım uyku setlerım ve nevresım takımlarım ayrıca el işi pike takımlarım var... ama gönlümden yenı bırtane daha almak gecıyor... canım kaç kere doğurcaz sankı boşver herşeyin en ıyısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…