Canım benim..Güzel haberlerine çok sevindim canımcım...Aaaa bu zamanalarda demek ki doğum pozisyonunu alıyorlar....CADIARZU İnşallah istedigin gibi normal yaparsın canım yaa
Sağol canımm inşallah dediğin gibi olur :Saruboceq: çünkü normalll doğumu çoook istiyorum...
sağol tubacımm eminimki seninkide kocaman olmuştur... oğlumuz çekik gözlü ve tombiş yanaklı olacakmış teyzesi doktorumuz öyle dedi.. ve bu sefer baya heycanlıydı doğum zamanını felan söyleyince işin yaklaştıgını farkettik boshayallersmile inşallah döner şuan tek isteğim bu... kaan egemen son gittiğinde hangı pozisyondaydı canım ?
niye kullanamıcan canım 3-4 ay? denen keşke almasaydım dedinki canım?Benim oyun parkında var...Zaten 3-4 ay da kullanamayacam.Keşke almasaydım oyun parkını yaaaa...
sağol bitanecimmm...evet 28. haftadan sonra baş aşağı dönmeye başlıyormuş bebişler.. sanırım doktorlar 36-37 haftaya kadar beklıyorlarmış... ama genelde 28-32 haftaları dönuluyormus.. zaten dönmedıgını hareketlerınden anlarsın dedi... dışarı çıkacakmış gibi hissedersin dedi:)) ve hareketlerı hep aşağıda olurmuş.. ayakları ile baskı yapıyorlarmış...
Ya başka bir beşiği var...Yaklaşık 4 ay falan rahat onu kullanır.Teyzemin kızı vermişti...canım bizim sıpacık pozisyonunu almıştı, baş gelişiydi son muayenede 1 ay önce ama dönmüşse bilemicem. gerçi tahminime göre dönmedi. bazen çok güçlü hareketler ediyo kesin döndü diyorum ama. zaman zaman hıçkırık olduğunu düşündüğüm pıt pıtlar oluyo onlar aşağıdan kasıktan gelince diyorum ki kafası hala aşağıda. 10 şubatta kontrolümüz var o zamana kesinleşir pozisyon. bende normal doğum istiyom. çekik gözlü prensimizde döner bitanem son günlere kadar dönmesi beklenen bebekler oluyoopuyorumnanaktan
niye kullanamıcan canım 3-4 ay? denen keşke almasaydım dedinki canım?
aaa canım sakin ol boşver güle güle kullan. almışsın işte içinde kalırdı yoksa boşver canım bak beni de heveslendirdin bendemi alsam güzel bir nevresim takımı bizde de işler kesat para durumları sakat ama:lepi:Ben birde bugün gittim nevresim takımı aldım yaaaa....klava:Kızıyorum kendime valla.Para yok pul yok gidip alıyorum.Sonrada zorlanıyoruz.Gereksizdi valla almam.80 tl boşu boşuna verdim.English Home diye bir mağza var oradan aldım.Neymiş efendim kendimce doğumdan hemen sonra serermişim.Kız deli deniz yok mu serecek nevresim takımım.Beyaz işim bilem var.Valla çok sinirlendim kendime...kötükedihüso
canım bizim sıpacık pozisyonunu almıştı, baş gelişiydi son muayenede 1 ay önce ama dönmüşse bilemicem. gerçi tahminime göre dönmedi. bazen çok güçlü hareketler ediyo kesin döndü diyorum ama. zaman zaman hıçkırık olduğunu düşündüğüm pıt pıtlar oluyo onlar aşağıdan kasıktan gelince diyorum ki kafası hala aşağıda. 10 şubatta kontrolümüz var o zamana kesinleşir pozisyon. bende normal doğum istiyom. çekik gözlü prensimizde döner bitanem son günlere kadar dönmesi beklenen bebekler oluyoopuyorumnanaktan
niye kullanamıcan canım 3-4 ay? denen keşke almasaydım dedinki canım?
canım yaa 1 ay geç değilmi senin 32. haftada raporun olmıcak mı hem 32. haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyolar sanıyodum. oldu olacak doğuma çağırsaymışkaydirigubbakcemile3İnşallah dönmemiştir tubacım... kontrol gününüzede az kalmış.. güzel haberlerle geleceksiniz inş... benim daha bir ay var mart başı çağırdı.. şimdiden özledim:)))
Slm kızlar uzun zamandır gİrememİŞtİm sİteye. Herkes ve mucİzeler İyİdİr umarım. Herkesİ ÖpÜyorum
aaa canım sakin ol boşver güle güle kullan. almışsın işte içinde kalırdı yoksa boşver canım bak beni de heveslendirdin bendemi alsam güzel bir nevresim takımı bizde de işler kesat para durumları sakat ama:lepi:
canım yaa 1 ay geç değilmi senin 32. haftada raporun olmıcak mı hem 32. haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyolar sanıyodum. oldu olacak doğuma çağırsaymışkaydirigubbakcemile3
canım bız bugun usg de 32+0 çıktık.... ama ben rapor almayacagım direk işten çıkıyorum.. bu hafta son çalışma haftam inş bır aksılık cıkmazsa..
evet bende ıkı haftada bır cağırır sandım ama mart başı dedi.... doğumuda 15 mart ile 1 nisan arası beklerız dedi.. tabi sezeryan olmazsa...ama ben dayanamam iki hafta sonra felan yıne bır bahane bulup gıderım kaydirigubbakcemile3 şimdide pozisyon merakı sardı bacım beni... bir ay asla bekleyememmmm...
merhaba kızlar, inşallah bende nisan annesi olacağım haftam size göre küçük biraz ama malum ikizler biraz erken geliyor
ya canım emin misin raporunu al sen yine de ssk dan doğum paranı almıcakmısın?
bak o rapor olmazsa ssk dan doğum parası alamazsın?????
mesela ben konuştum işyerimle bende direk çıkıyorum aslında ama raporumu alacam. muhasebeci beni raporlu gösterecek. rapor sonunda da bir kaç gün çalıştı gösterip çıkışımı verecekler bende böylece ssk dan doğum paramı alacam. raporlu olduğun dönemde nasıl olsa senin için prim ödemiyor işveren.
Merhaba kızlar, İnşallah bende nisan annesi olacağım haftam size göre küçük biraz ama malum ikizler biraz erken geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?