sedacığım dualarım sizin için canım benim inşallah alıcak canım bu haftalardan sonra zaten tam dönme zamnları canım o yüzden stres yapma canım canını sıkma bak görürsün canım bidahaki gittiğinde güzel bir dönüş yapmış olacak rabbim izin verirse canımcım
tereciye tere satıyom desene canım madem öyle benim sana danışacaklarım olabilir tatlım eşim yeni iş kurdu da biz de ticaretten pek anlamıyoz kafamız çoookk karışıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 arasıra başını ağrıtabilir miyim:kedi:canımm biliyorum zaten ben mali müşavirlikte çalışıyorum:))) yaklaşık sekiz aydır ssk sız çalışıyorum ben.. sekiz aydır evliyiz evlenince eşiminkinden yararlanmaya başladım ... neden dersennn ? ev aldık ve yaklaşık 40.000 kadar kredi çektik .. ben müşavirimizin sgk kurumuna yatıracagı parayı maaşımın üzerine eklettim..şimdi doğum parası alamayacagım ama sağolsun iyi niyetli bir adam bizim müşavir çıkarken çift maaş alacagım:))))))) o da işimi iyi görüyor..
Merhaba kızlar, İnşallah bende nisan annesi olacağım haftam size göre küçük biraz ama malum ikizler biraz erken geliyor
tereciye tere satıyom desene canım madem öyle benim sana danışacaklarım olabilir tatlım eşim yeni iş kurdu da biz de ticaretten pek anlamıyoz kafamız çoookk karışıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 arasıra başını ağrıtabilir miyim:kedi:
bu arada yeni eviniz de hayırlı olsun iyigünlerde oğluşunla sağlıkla oturun caım:asigim:
geçmiş olsun diyenlerinize çok teşekkür ederim kızlar...
sarımelek güzelim, aklım bikaç gündür sende inan ki.
yarın iyi haberlerini alırız inşallah..
tatsız bir şey duyarsan da lütfen kendine mukayyet ol ve bebeğinin artık çok da küçük olmadığını hatırla.
çoook daha küçük haftada doğup bir süre tedavinin ardından turp gibi evine giden bebekler var.. onları düşün..
güzel olacak her şey :) güzel haberlerini alıcaz inşallah..
doudou sen de hoşgeldin canım..
topicteki ikinci ikiz annemiz oldun :)
hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah...
geçmiş olsun diyenlerinize çok teşekkür ederim kızlar...
sarımelek güzelim, aklım bikaç gündür sende inan ki.
yarın iyi haberlerini alırız inşallah..
tatsız bir şey duyarsan da lütfen kendine mukayyet ol ve bebeğinin artık çok da küçük olmadığını hatırla.
çoook daha küçük haftada doğup bir süre tedavinin ardından turp gibi evine giden bebekler var.. onları düşün..
güzel olacak her şey :) güzel haberlerini alıcaz inşallah..
doudou sen de hoşgeldin canım..
topicteki ikinci ikiz annemiz oldun :)
hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah...
canım iyidileklerin için sağol.allahın izni iile yarın güzel haberler alacağız inşallah.öyle olacak inşallah hissediyorum bebişim annesini üzmeyecek.yarın 2.30 da randevum gelince güzel haberler yazarım inşallah...
durumunu bilmiyorum canım ama inşallah dediğin gibi güzel haberlerle geleceksin.. meleğin üzmez anneciğini....
canım suyumda azalma var ve bebeğim 1.5 hafta geride.yarın belli olacakne olacağı.teşekkür ederim.
selam kızlar gezmekten giripte yazamadım sizlere. cmt dr a gittik kızım 29 haftayı bitiriyor ve kilosu 1600 gr.maşallah bıdığıma herbişeyi iyi dedi dr umuz. 20 şubatta tekrar gidicez artık zaman azalıyor.gözkapaklarını dahi gördük minnacık burnu var bebeğimin. inşallah sizlerde bebişlerde iyisinizdir. :1hug:
sedacığım canım gözün aydın bitanem maşallah oğluşumuza kocaman olmuş annesi demek gözleri çekik dedi doktoru ayyy kıyamam ben ona sevsin teyzesi onu canım yaa
ayşeciğim güle güle kullanın nevresim takımınızı canım benimde kayınvalidem almış bana taçtan ama mavi renk almış sanki erkek doğurcakmışım gibi olsun düşünmesi yeterli sağolsun yaa bu sanki bir gelenek olmuş gibi bişey aslında evde yokmu var ama işte adet yerini bulsun misali bişey oluyosempatiksalakcinni
BugÜn neden sıkıcı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?