2010 Nisan Anneleri

sedacığım dualarım sizin için canım benim inşallah alıcak canım bu haftalardan sonra zaten tam dönme zamnları canım o yüzden stres yapma canım canını sıkma bak görürsün canım bidahaki gittiğinde güzel bir dönüş yapmış olacak rabbim izin verirse canımcım

inşallah teyzesiiiii :Saruboceq: merakle beklicem mart başını tabi o zamana kadar dayanabilirsem bayanssulusmile

tereciye tere satıyom desene canım madem öyle benim sana danışacaklarım olabilir tatlım eşim yeni iş kurdu da biz de ticaretten pek anlamıyoz kafamız çoookk karışıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 arasıra başını ağrıtabilir miyim:kedi:
bu arada yeni eviniz de hayırlı olsun iyigünlerde oğluşunla sağlıkla oturun caım:asigim:

geçmiş olsun diyenlerinize çok teşekkür ederim kızlar...

sarımelek güzelim, aklım bikaç gündür sende inan ki.
yarın iyi haberlerini alırız inşallah..
tatsız bir şey duyarsan da lütfen kendine mukayyet ol ve bebeğinin artık çok da küçük olmadığını hatırla.
çoook daha küçük haftada doğup bir süre tedavinin ardından turp gibi evine giden bebekler var.. onları düşün..
güzel olacak her şey :) güzel haberlerini alıcaz inşallah..

doudou sen de hoşgeldin canım..
topicteki ikinci ikiz annemiz oldun :)
hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah...

estf. canımcımm... tabi sorabilirsin herzaman bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım :1hug:

zeynepcimm sanada çok çok geçmiş olsun bitanem yeni gördüm(( inşallah bugunden sonra biraz daha ıyı olacaksın... bol bol doğal vitaminlere devam et canım.opuyorumnanaktan

hanımlar merhabalar.herkese güzel bir hafta diliyorum.ve çıkıyorum.bende alışkanlık yaptınız.sizlere bir göz atmazsam rahat edemiyorum.sabahtan beri bilgisayarın başındayım.artık monitördeki yazılar kayıyor gözümün önünden.ama en azından merhaba diyeyim dedim.eve gidince vakit bulursam girer ve geçmişi okurum.herkese iyi akşamlar.

canım iyidileklerin için sağol.allahın izni iile yarın güzel haberler alacağız inşallah.öyle olacak inşallah hissediyorum bebişim annesini üzmeyecek.yarın 2.30 da randevum gelince güzel haberler yazarım inşallah...

durumunu bilmiyorum canım ama inşallah dediğin gibi güzel haberlerle geleceksin.. meleğin üzmez anneciğini....

selam kızlar gezmekten giripte yazamadım sizlere. cmt dr a gittik kızım 29 haftayı bitiriyor ve kilosu 1600 gr. maşallah bıdığıma herbişeyi iyi dedi dr umuz. 20 şubatta tekrar gidicez artık zaman azalıyor.gözkapaklarını dahi gördük minnacık burnu var bebeğimin. inşallah sizlerde bebişlerde iyisinizdir. :1hug:

maşallah canım.Çok sevindim haberlerine.Ben iyi diyeyim yi olayım gece uykusuzluları nezle.İyiyiz yaniii...

aaa adet mı gerçekten....

merhaba kızlar .....
yürüyüşe gittik öğleden sonra birkaç saat yürüdk eve geldik yemek yedik.
sedacığım maşallah oğluna nekadar büyümüş annesi.bizimde daha 20 gün var çok özledim.benimki son gittiğimde yan yatıyordu sanırım hala öyle....canım inşallah döner bebişin.dualarımız seninle tatlım.çok uzun 1 ay canım ya artık doğum yaklaşıyor 2 haftada 1 çağırsaya............

doudou hoşgeldin tatlım.ikiz annesi olcakmışsın ne güzel.rabbim zamanında doğum yapmayı nasip etsin hepimize....cinsiyetleri ne tatlım?

ayşecim boşver bizde sıfırı tükettik ya ayın 15i gelsin diye yol bakıyorum...ben de çok güzel bir nevresim var.şu taçın 4 mevsim setlerinden hiç açmamıştım doğuma çıkarttım onu yıkayacağım inşallah..........olmadı annemin yaptırdığı rahmetli annennemin işlediği çok güzel bir nevresim takımım var onu kullanacağım.....

zeynepcim nasıl oldun tatlım*daha iyisin inşallah.....

sarı melekcim inşallah yarın güzel haberlerle geirsin tatlım.dualarım seninle olacak.inşallah güzel haberler verceksin bize.

rüzgar yağmurcum maşallah kızına...kocaman olmuş.yerim ben onun burnunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…