2010 Nisan Anneleri

ay benimde canım sıkıldı kızlar bursaya gene yağmur geliyor belli, hava çok doldu..

rüzgar yağmurcum gözün aydın maşallah NıSAN hanıma üzmemiş annesini güzel haberlerle yollamış:asigim:

arkadaşlar keyfim çok yerinde eşim ilk satışını az önce yaptı. çok mutluydu onu öyle görmek beni de çok mutlu etti.
ayrıca asıl ironik olan ne biliyomusunuz: bize ilk para kazandıran, siftah yaptıran müşteri geçen yıl eşimi kriz yüzünden işten çıkaran şirketin ta kendisi..

slm kızlar....
bende ufak kardeşimle sinemaya gittim çok gzl bi çocuk filmi vardı hoş bi ara uyumuşum ama....
genede çok güzeldi çocukları,yiğenleri olanlara duyurulur.....

ARKADAŞLAR
YENı BıR ARKADAŞIMIZ OLMUŞ.
doudou HOŞGELDıN CANIM.
zeynepcim hastaymış.Allah acil şifa versin canım.
bebegcim ufak bir iniş kazası geçirmişsin geçmiş olsun.
tarhancım nihayet cicilerinizi almışsınız.güle güle giysin oğluşun.
bebişlerini gören arkadaş güzel haberlerinize sevindim.erken doğum ihtimali olanlar merak etmeyin.inanın onlar gelecekleri zamanı biliyorlar.oğlum doktorun söylediği tarihten neredeyse 20 gün sonra doğdu.üstelik yine sancım yoktu.kalp atışları zayıfladığı için mecburen sezaryana alındık.zaten doktor sorun hissederse sık sık kontrole çağırır.hatta son zamanlarda sabah akşam nts ye bağlıyorlar.endişelenmeyin.herşey güzel olacak inşallah.
bizim bugünlerde işler yoğun.
ayşe denizcim benim ne zaman işleri bırakacağımı sormuşsun.canım ben 30 mart itibariyle bile duruşması olacak biriyim.nisana duruşma günü koymamalarını hakimlerden rica ediyorrum.muhtemel doğum tarihide 10 nisan.ama benimki yüksek ihtimal sezaryan olacağı için bir hafta önce olabilir.yani duruşmadan çıkıp hastaneye gidebilirim.yani benim işleri bırakma gibi bir şansım yok.mayıstada yeniden duruşmalarım başlıyor.bakalım ne yapacağız.

gözün aydın canım.inşallah devamı gelir.bebekler nasipleriyle gelir canım.

Yaaaa etme bulma dünyası işte....Canım benim sizin adınıza çok sevindim....

iyi canım ya.inşallah bunsan sonra herşey daha iyi olur.kaan egemen bereketiyle gelir.çok çok satış yapar inşallah

gözün aydın canım.inşallah devamı gelir.bebekler nasipleriyle gelir canım.

teşekkür ederim kızlar kaanın şansı onun kısmeti olacak inşallah, zaten herşey onun için:asigim:
avukatcım canım senin duruşma tarihlerin çok fena ya nasıl yapacaksın allah kolaylık versin canımakannehir
fundacım yürüyüş iyi gelmiştir şimdi bende yürüyüş yapmak istiyom akşamlar eve yürüyerek gidecem artık:lepi:

Kızlar ben hem çok üşüyorum hem terliyorum.Burnum tıkalı.Nefes almıyorum.Sanki birisi sırtımı zımparalıyor.Dudağımda kocaman bir uçuk.Ama ateşim yok.Ama nedense hiç gücüm yok bayılacam.Ve yarın akşama misafirim var....mafoldumben

sedacım..... oğluşunu görmüşün maşlh ona kocaman olmuş...
merak etmeye gerek kalmadı desene doktor söledi çekik gözlü olduğunu.....
eee anne de baba da aynı muhtemel oda öle olacaktı....

geçmiş olsun canım bence sen misafirini ertele kendini bakıma al tatlım iyice kötü olmadanlmaz:

avukatcım canım senin duruşma tarihlerin çok fena ya nasıl yapacaksın allah kolaylık versin canımakannehir
[ ]
canım benim sağolasın.amin.valla doğum yapmadığım sürece gireceğim mecburen duruşmalara.doğum yaparsam mazeret dilekçesi vereceğim.mayıstakilerdede duruşmalara girip hemen eve döneceğim.eşim biraz özel şoförlük yapacak ama ne yapalım.benim 30 temmuza kadar duruşmalarım olur.sadece büroya gitmem zorunlu olmadıkça o kadar.

Son düzenleme:

maşallah sedacım bebişe de sana da ne güzel haberler alıp gelmişsin darısı çrş benim ve diğer arkadaşların başına olsun inş.

maşallah rüzgarcım sana da tabi minik kızına da. gözün aydın

biz çıkıyoruz kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyoruzzz zemuszemus opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…