- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
arkadaşlar keyfim çok yerinde eşim ilk satışını az önce yaptı. çok mutluydu onu öyle görmek beni de çok mutlu etti.
ayrıca asıl ironik olan ne biliyomusunuz: bize ilk para kazandıran, siftah yaptıran müşteri geçen yıl eşimi kriz yüzünden işten çıkaran şirketin ta kendisi..[/QUOTE
iyi canım ya.inşallah bunsan sonra herşey daha iyi olur.kaan egemen bereketiyle gelir.çok çok satış yapar inşallah
arkadaşlar keyfim çok yerinde eşim ilk satışını az önce yaptı. çok mutluydu onu öyle görmek beni de çok mutlu etti.
ayrıca asıl ironik olan ne biliyomusunuz: bize ilk para kazandıran, siftah yaptıran müşteri geçen yıl eşimi kriz yüzünden işten çıkaran şirketin ta kendisi..
ayrıca asıl ironik olan ne biliyomusunuz: bize ilk para kazandıran, siftah yaptıran müşteri geçen yıl eşimi kriz yüzünden işten çıkaran şirketin ta kendisi..
slm kızlar....
bende ufak kardeşimle sinemaya gittim çok gzl bi çocuk filmi vardı hoş bi ara uyumuşum ama....
genede çok güzeldi çocukları,yiğenleri olanlara duyurulur.....
iyi canım ya.inşallah bunsan sonra herşey daha iyi olur.kaan egemen bereketiyle gelir.çok çok satış yapar inşallah
gözün aydın canım.inşallah devamı gelir.bebekler nasipleriyle gelir canım.
hangi film canım
saol bitanem:asigim:Yaaaa etme bulma dünyası işte....Canım benim sizin adınıza çok sevindim....
geçmiş olsun canım bence sen misafirini ertele kendini bakıma al tatlım iyice kötü olmadanKızlar ben hem çok üşüyorum hem terliyorum.Burnum tıkalı.Nefes almıyorum.Sanki birisi sırtımı zımparalıyor.Dudağımda kocaman bir uçuk.Ama ateşim yok.Ama nedense hiç gücüm yok bayılacam.Ve yarın akşama misafirim var....mafoldumben
canım benim sağolasın.amin.valla doğum yapmadığım sürece gireceğim mecburen duruşmalara.doğum yaparsam mazeret dilekçesi vereceğim.mayıstakilerdede duruşmalara girip hemen eve döneceğim.eşim biraz özel şoförlük yapacak ama ne yapalım.benim 30 temmuza kadar duruşmalarım olur.sadece büroya gitmem zorunlu olmadıkça o kadar.
avukatcım canım senin duruşma tarihlerin çok fena ya nasıl yapacaksın allah kolaylık versin canımakannehir
[ ]
ayşecim bencede misafirlerini ertele.hasta olursan iyice zorlanırsın.
selam kızlar...
biz bugün oğluşumu görmeye gittik.. çok büyümüş yavrum teyzeleri 1,680 gr olmuş.. hihoyyyt babasına çook poz verdi :)) doktor çok çekik gözlü oldugunu söyledı malum eşim ve ben ikimizde çekik gözlüyüz böyle olması normal.. yanakları çok dolgunmuş... yine utanmaz pipisini açıp durdu :)))))
buarada hala doğum pozisyonunu almamış( 32 haftalık çıktık.. doktor mart başı belli olur kesin dedi.. doğumda 15 mart ile 30 mart arası olur dedi... dua edin kızlar dönsün :Saruboceq ğlum normal istiyorum ben. ayrıca hala sol kalçam yuzunden duzgun yuruyemıyorum.. doktor magnezyum yazdı inş o iyi gelir...
----------------
geçmişi okuyamadım çook işim bırıkmış.. hasta olanlar varsa çok çok geçmiş olsun...
selam kızlar gezmekten giripte yazamadım sizlere. cmt dr a gittik kızım 29 haftayı bitiriyor ve kilosu 1600 gr.maşallah bıdığıma herbişeyi iyi dedi dr umuz. 20 şubatta tekrar gidicez artık zaman azalıyor.gözkapaklarını dahi gördük minnacık burnu var bebeğimin. inşallah sizlerde bebişlerde iyisinizdir. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?