2010 Nisan Anneleri

kızlar ben kaçar.eşim geç gelecekmiş.biraz kestireyim acaip uyku bastı.hazır oğlumda çizgi film seyrediyor.size iyi sohbetler.

tuğbacığım yürüyüş iyi geliyo ama ben bu günlere acayip şiştim ya baya büyüdü karnım.artık zor gezdiriyorum valla.az öncede küt küt içerde bişeyler yaptı korktum baya.....

canım yürüyüş normal düşünüyosan mutlka yap tatlım gayet iyi oluyor

evet canım yürüyüş iyi geliyomuş artık aksatmamak lazım. içerde inşaat devam ediyo canım göktuş yıkıp yeniden yapacak oralarıkaydirigubbakcemile3

valla canım ben isterim ertelemk ama kocam erteletmez.Söz verdik falan filan homurdanır böyle bizmki...
o zaman beyfendi kendi ilgilensin misafirlerle alla alla yaa klava:

kızlarr ben eve gidiyom akşama görüşürüzopuyorumnanaktan

slm teyzoşlar biz geldik nasılsınız bakalım ayyy çok yoruldum ben yaaa yemek bulaşık falan derken bu akşam misafirliğe gitcektik sanırım yattı kayınvalidemlere misafir geliyomuş ama belki biz eşimle gideriz bakalım bilmiyorumkismile

ohhh dünürcüğüm yürüyüşünüde yapmış ne güzel canım yaaa ben kaç gündür evdeyim biyerede çıkmadım gündüz şişecem bu gidişle yaaa

güle güle tuğbacığım inşallah belim ağrımazsa gece kuşları buluşsun artık konumuzu seçerek inşallah konuşuruz bu gece ezelde var gerçi misafirliğe gitmessem onu izlerim ondan sonrazemuszemus

iyi akşamlar kızlarr
biz geldik oğlumlaa:)
bugün evimizde geçtik kızlar ama evin halini görünce şok olmadım değil malum 15 gündür yoktum
3 ten beri temizlikle uğraşıyorum anca oturabildim ve yemeğimde yok
bakalım eşim gelsinde atıştırırız bişeyler sonrasında da arkadaşlarla gideceğiz çaya
bu arada kızlar pazar günü 100 mg lık şeker yüklemesi yaptırdım ve bu sefer yüksek çıktı sonuçlar
açlık :101
60. dk:148
120 dk. 140
180. dk: 143
doktora tlf da söyledim oda bir hafta boyunca sabah aç karnına ve öğlen yemekten sonra ölçtürmemi istedi bir hafta sonra tekrar arayacağım
inşallah bi aksilik olmaz kızlaryaa eğer yine yüksek olursa diabet bölümüne yönlendirecekmiş işin garip tarafı 50 mg yüklemem normaldi bakalım hayırlısı artık
ilke nur ve rüzgarda doktora gitmiş maşallah kuzularınıza kızlaryaa inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz

jnazcım beşik çok hoş ama ne kadar kullanabilecen ki ?fazla uzun zamanlı olmaz sanırım..

Selam kızlar!
Sizin topiğe deneyimli arkadaşlara bir soru sormak için geldim....
Ben 20. haftaya giriyorum ve göbek deliğimin alt taraflarında ara ara sertleşmeler oluyor.. elimi üzerine koyduğumda top gibi bişey hissediyorum sonra geçiyor ve eski haline dönüyor...
acaba bu normal mi? yoksa rahim kasılması falan mı?

jnazcım beşik çok hoş ama ne kadar kullanabilecen ki ?fazla uzun zamanlı olmaz sanırım..
canımcım 1 yaşa kadar kullanılabiliyormuş zaten ben daha büyüğünü istemiyorum çünkü hem odam çok küçük hemde önümüzdeki kış büyük ihtimal eşim askere gidecek ve annemlerde kalacağım yiğenimin beşiği var orda da ve 3-4 yaşına kadar kullanmıştı yiğenimde

canım ben o haftalarda dediğin şekilde sertleşmeler yaşamadım o yüzden bilemiyorum

iyi akşamlar kızlarr... az önce tam açtım kii kızım msn açınca burayı kapatmak zorunda kaldım :)

jnaz... bende o tarz bi beşik düşünüyorum cnım... bizim ablasının bi beşiği var zaten.. büyütülebilenlerden .. hem bu yaz ikisi için bi oda alıcağımız için.. o odada yatabildiği zaman beşiğe de gerek kalmaz diye bu tip bişiy düşündüm... kısacası ben beğendim cnım :)

iyi akşamlar canım hoşgeldin
iyi düşünmüşsün sende
beğenmenede sevindim ayrıcakaydirigubbakcemile5
bende çıkayım şimdi hazırlanayım eşim geliyormuş
hoşçakal tatlım

jaleciğim canım öncelikle evine hoşgeldin canım aman dikkat et kendini fazla yorma canım şeker ölçümlerinde o kadar yüksek değil canım benim 100lük yüklememde iki kere kan almıştılar açlık 80 2. saat 145di doktorumda iyi ama yinede dikkat et demişti canım sanırım bu yüzlükte 2 değerin ortalaması alınıyo yani ikideğerin iyiyse sorun olmuyo ben pek anlamıyorum bakalım çarşamba benim rutin kontrolüm var inşallah iyi çıkar gerçi ben abarttım baya hiç dikkat etmedim yedim pastaları börekleri neyse canımcım hayırlısı canım bu arada beşiğn çok güzel canım ama bunun yerine park beşik alabilirsiniz canım daha kullanışlı olur bizimki park beşik canım budamı yoksa park beşik tam küçük olduğu için anlayamadım canımcım birde dolap aldık biz o kadar kızımıza canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğler inşallah canım benim sana iyi oturmalar hayırlı gezmeler bizde gidecektik ama yattı bizim iş yerimseniben

canım öyle değilde göbek deliğim sanki yerinden çıkacak gibi duruyo o kadar canım farklı bi değişiklik yok dokroruna sorarsan canım daha net bir cvb alırsınbilmiyorumkismile

iyiakşamlar kızlarr napıyorsunuz?
jnaz canım geçmiş olsun şeker testinin yüksek çıkmasına üzüldüm canım umarım hergün yaptıracağın ölçümler daha iyi çıkar. yoksa kalan zamanda diyet yapman gerekecek sanırım. biz alışverişte o beşiklerden gördük eşimde bende çok beğendik. gün içinde yanımızda tutmak için bakmıştık biz ama 2 tanıdıktan anakucağı gelecek bize o yüzden almadık. bence çok güzel ve pratik ama sürekli yatırmak için düşünüyosan bilemicem. ben o konuda ortopedik bir yatak istediğim için park yataktan da vazgeçip normal beşik aldım. sanki bu beşiklerin içindeki süngerlerde rahat edemezmiş gibi geliyor gece uykusunda ortopedik yatakta yatsın istiyorum.

annem aradı çaya çağırıyo şimdi gidelim ezeli orada izleriz artık öptüm tuğbacığım görüşrüz

şimdi özetler :)))

denizcim... nevresimin hayırlı olsun tatlım... alınmış alınmıştır.. kelin merhemi olsa başına sürer derler.. benimde renk renk desen desen :) nevresim -uyku seti,dantelli çarşaf takımı,beyaziş ne ararsan olduğu halde bi tane de mavili aldım özendim de... hepsi pembe-yavruağzı-sarıymış ayoll :)) amann alınmışbi şekilde ödenir ... güle güle kullan canımm... hııı.. unutuyodum az kalsın yaa.. çook geçmiş olsun güzelim yaa.. dikkat et nolurr... misafirlerinizi de erteleyiverin cnımm.. yunusa da söyle getirmesin beni, taa mersinlere... kızıyorum valla... sen dikkat et kendine cnımm.. şifayı iyice kapmadan korumaya çalış kendinii..

sedacım... oğluşuna maşallah bitanem.. ne güzel kocaman olmuş annesii.. çekik gözlerini yerim ben onun yaa... ayy bende bu ayın sonunda gidicem ama 15 inden sonra sonu sayılır demi :)))) sizin güzel haberlerinizi duydukça sabırsızlanıyorum :)))

rüzgaryağmur... canımm seninde prensesine maşallah.. iyi olmasına çok sevindim... hava doldu doldu sonunda patladı bursa da :) şakır şakır şu an.. hava tahmininde yanılmadın valla :)))

avukat... çok sağol tatlımm... rabbim sana da kolaylık versin... zor bi meslek.. hele bide doğuma yakın izin almagibi bi şansın da olmaması zor.. inş. sorunsuz doğacak meleğin :)

tuğbacım... ilk kazancınız hayırlı olsun bitanem.. çok sevindim.. devamı çok çok gelsin inşallah.. kaan paşanın bereketi doldursun kesenizi hanenizi inşallah....

jnaz... cnm. az önce geçmişe bakmadan yazdım.. şeker yüklemenin yüksek çıkması iyi olmamış ama inş. bu 1 hafta ölçümlerin normal çıkar da diyete uzun süredevzm etmek zorunda kalmazsın..

ayy bugün sabahtan beri benim sıpa da bi garip :)))
küt küt tekmeleri yok nedensee..
karnımı izliyorum ..
sürekli dalgalanıyo bi sağı şişiyo bi solu.. tuvalete gidicem.. bi geliyooo bi gidiyoo :))))
anlamadım nedenki yaaa....

Merhaba güzel anneler, a.s.
Umarım herkes iyidir.
Bende şubat tatili malum evdeyken oğlumun ihtiyaçları için hergün çarşıdayım. ıns son 3 hafta kalana kadar çalışacağım. Böyle vakit ele geçmez bir daha.
Kızlar, bebişlerin ne çok ihtiyaçı varmış. Hem çok zevkli hemde çok zor. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…