evet canım yürüyüş iyi geliyomuş artık aksatmamak lazım. içerde inşaat devam ediyo canım göktuş yıkıp yeniden yapacak oralarıkaydirigubbakcemile3tuğbacığım yürüyüş iyi geliyo ama ben bu günlere acayip şiştim ya baya büyüdü karnım.artık zor gezdiriyorum valla.az öncede küt küt içerde bişeyler yaptı korktum baya.....
canım yürüyüş normal düşünüyosan mutlka yap tatlım gayet iyi oluyor
o zaman beyfendi kendi ilgilensin misafirlerle alla alla yaavalla canım ben isterim ertelemk ama kocam erteletmez.Söz verdik falan filan homurdanır böyle bizmki...
canımcım 1 yaşa kadar kullanılabiliyormuş zaten ben daha büyüğünü istemiyorum çünkü hem odam çok küçük hemde önümüzdeki kış büyük ihtimal eşim askere gidecek ve annemlerde kalacağım yiğenimin beşiği var orda da ve 3-4 yaşına kadar kullanmıştı yiğenimdejnazcım beşik çok hoş ama ne kadar kullanabilecen ki ?fazla uzun zamanlı olmaz sanırım..
Selam kızlar!
Sizin topiğe deneyimli arkadaşlara bir soru sormak için geldim....
Ben 20. haftaya giriyorum ve göbek deliğimin alt taraflarında ara ara sertleşmeler oluyor.. elimi üzerine koyduğumda top gibi bişey hissediyorum sonra geçiyor ve eski haline dönüyor...
acaba bu normal mi? yoksa rahim kasılması falan mı?
iyi akşamlar kızlarr... az önce tam açtım kii kızım msn açınca burayı kapatmak zorunda kaldım :)
jnaz... bende o tarz bi beşik düşünüyorum cnım... bizim ablasının bi beşiği var zaten.. büyütülebilenlerden .. hem bu yaz ikisi için bi oda alıcağımız için.. o odada yatabildiği zaman beşiğe de gerek kalmaz diye bu tip bişiy düşündüm... kısacası ben beğendim cnım :)
Selam kızlar!
Sizin topiğe deneyimli arkadaşlara bir soru sormak için geldim....
Ben 20. haftaya giriyorum ve göbek deliğimin alt taraflarında ara ara sertleşmeler oluyor.. elimi üzerine koyduğumda top gibi bişey hissediyorum sonra geçiyor ve eski haline dönüyor...
acaba bu normal mi? yoksa rahim kasılması falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?