ayy bugün sabahtan beri benim sıpa da bi garip :)))
küt küt tekmeleri yok nedensee..
karnımı izliyorum ..
sürekli dalgalanıyo bi sağı şişiyo bi solu.. tuvalete gidicem.. bi geliyooo bi gidiyoo :))))
anlamadım nedenki yaaa....
hoşgeldin tuğbacığım naılsın canım
tatlım yaa cumartesi kalabalık misafirim var ikramlık birşeyler bakıyodum internette seni kaçırdım o arada gelince ya da yarın görüşürüz bitanemopuyorumnanaktanannem aradı çaya çağırıyo şimdi gidelim ezeli orada izleriz artık öptüm tuğbacığım görüşrüz
ay ay senin sıpan dönmüşmüydü refişim? benim son 1 aydır aynen dediğin gibi dalgalanmalar da var patır kütür tekmelerde var. ve aynen dediğin gibi tuvaletten daha çıkarken sanki saatlerdir tutuyomuşum gibi bir his var çok korkmuştum hatta ama bebek başaşağı olunca mesaneye baskı yapıyomuş.yavrumun 1 aydır kan beynine dolmuştur diyom ama doktor normal dediyse normaldirkaydirigubbakcemile3ayy bugün sabahtan beri benim sıpa da bi garip :)))
küt küt tekmeleri yok nedensee..
karnımı izliyorum ..
sürekli dalgalanıyo bi sağı şişiyo bi solu.. tuvalete gidicem.. bi geliyooo bi gidiyoo :))))
anlamadım nedenki yaaa....
teşekkürler bitanem ben çok iyiyim sen nasılsın?reyhancım... tuğbacım.. iyi akşamşlar kızlarr.. nasılsınızz?
ben iyiyim reyhancım.. bebişim de iyidir inş.. :) dalga dalga bugün nedense.. onu garipsedim biraz.. ama hareketliyiz sonuçta :))) sizi sormalı? iyisiniz inş...
erkflz.. hıımm.. demkki normal karşılanabilicek b,i durum.. genelde küt küt ve löngürt şekilnde olduğumuz için biraz değişik geldi bana :) içerdealan daralıyo da sıkışıyorumm diyerek itelemeye mi çalışıyo sürekli diyorum bende :))
hoşgeldin cnm
a.s.olumunekankayizsmile hoşgeldin sefalar getirdin canım aman diyelim erken gelmesinlerde canım sağlıcakla doğum zamnlarında gelsinler yeterli
HOŞGELDİN...
geçmiş olsun diyenlerinize çok teşekkür ederim kızlar...
sarımelek güzelim, aklım bikaç gündür sende inan ki.
yarın iyi haberlerini alırız inşallah..
tatsız bir şey duyarsan da lütfen kendine mukayyet ol ve bebeğinin artık çok da küçük olmadığını hatırla.
çoook daha küçük haftada doğup bir süre tedavinin ardından turp gibi evine giden bebekler var.. onları düşün..
güzel olacak her şey :) güzel haberlerini alıcaz inşallah..
doudou sen de hoşgeldin canım..
topicteki ikinci ikiz annemiz oldun :)
hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah...
merhaba kızlar .....
yürüyüşe gittik öğleden sonra birkaç saat yürüdk eve geldik yemek yedik.
sedacığım maşallah oğluna nekadar büyümüş annesi.bizimde daha 20 gün var çok özledim.benimki son gittiğimde yan yatıyordu sanırım hala öyle....canım inşallah döner bebişin.dualarımız seninle tatlım.çok uzun 1 ay canım ya artık doğum yaklaşıyor 2 haftada 1 çağırsaya............
doudou hoşgeldin tatlım.ikiz annesi olcakmışsın ne güzel.rabbim zamanında doğum yapmayı nasip etsin hepimize....cinsiyetleri ne tatlım?
ayşecim boşver bizde sıfırı tükettik ya ayın 15i gelsin diye yol bakıyorum...ben de çok güzel bir nevresim var.şu taçın 4 mevsim setlerinden hiç açmamıştım doğuma çıkarttım onu yıkayacağım inşallah..........olmadı annemin yaptırdığı rahmetli annennemin işlediği çok güzel bir nevresim takımım var onu kullanacağım.....
zeynepcim nasıl oldun tatlım*daha iyisin inşallah.....
ARKADAŞLAR
YENİ BİR ARKADAŞIMIZ OLMUŞ.
doudou HOŞGELDİN CANIM.
zeynepcim hastaymış.Allah acil şifa versin canım.
bebegcim ufak bir iniş kazası geçirmişsin geçmiş olsun.
tarhancım nihayet cicilerinizi almışsınız.güle güle giysin oğluşun.
bebişlerini gören arkadaş güzel haberlerinize sevindim.erken doğum ihtimali olanlar merak etmeyin.inanın onlar gelecekleri zamanı biliyorlar.oğlum doktorun söylediği tarihten neredeyse 20 gün sonra doğdu.üstelik yine sancım yoktu.kalp atışları zayıfladığı için mecburen sezaryana alındık.zaten doktor sorun hissederse sık sık kontrole çağırır.hatta son zamanlarda sabah akşam nts ye bağlıyorlar.endişelenmeyin.herşey güzel olacak inşallah.
bizim bugünlerde işler yoğun.
ayşe denizcim benim ne zaman işleri bırakacağımı sormuşsun.canım ben 30 mart itibariyle bile duruşması olacak biriyim.nisana duruşma günü koymamalarını hakimlerden rica ediyorrum.muhtemel doğum tarihide 10 nisan.ama benimki yüksek ihtimal sezaryan olacağı için bir hafta önce olabilir.yani duruşmadan çıkıp hastaneye gidebilirim.yani benim işleri bırakma gibi bir şansım yok.mayıstada yeniden duruşmalarım başlıyor.bakalım ne yapacağız.
ayy sorma reyhancım yaa.. ayynıı durumdayımm.. kızz ben acaba eda yı doğurmadım mı diyorum.. nerden geldi bu kızz.. ben hiç hamile olmadımmı yoksa.. yoksa bunlar hep rüyamıydı :))))
acemilik aynen bende de var. yaa.. eşim bile diyo sen eda da bu kadar değildin :))) diyorum bende o zaman cahilmişim.. 20 yaş cahilliği :))) şimdi nasıl nazlanılır öğrendim.. ama şaka bi yana sanki ilk hamileliğim gibi acemiyim bende ve daha zor geçiyo herşey
:roflol::roflol:bi şekilde çıkaracak demek doktor bencede şubat sonu çok geç kızzz. döndüğü zaman mesaneye baskısı çok oluyo yoksa madem sezeryan bir şey farketmiyo sizin için canım dediğin gibiopuyorumnanaktanbende iyiyim tuğbacım.. saolasın... kızz ne dönmesi yaason 26+5 de dönmemişti daha.. bakalım bu sefer ne şekilde görücez.. bir de taaaa şubat sonu dedi körolmayasıca doktor :))) ama ben 15 şubattan sonra şubat sonu sayılır diyorum :)) vee maaşımızı alır almaz doktora koşuyorum :)))
inş. bu kez dönmüş olur diycem ama farketmiyo bizim için.. sezeryan çünkü... yani şimdilik anii bi durum olmazsa öyle dedi dr. dönmese de sorun yok ben nasılsa bi şekilde çıkarıcam dedi bi de yaa :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?