2010 Nisan Anneleri

Canım dün benim oğlumda öyle yaptı. Hatta korkuttu beni. Tekmelemeleri olmayınca tedirgin oldum. Sonra yatınca başladı civcivim tepmelemeye. Bende rahat ettim.

erkflz...ohh canımm negüzell.. tatilde tüm eksikleri tamamlıcaksın sende desenee.. aldıkça alası geliyo insanın demi:) hepsini güle güle kullanın canımm... iyi günlerde.. sağlıkla inş.. aman gezicem derken üşütme sakın cnım. dikkat et kendine...

reyhancım... tuğbacım.. iyi akşamşlar kızlarr.. nasılsınızz?

ben iyiyim reyhancım.. bebişim de iyidir inş.. :) dalga dalga bugün nedense.. onu garipsedim biraz.. ama hareketliyiz sonuçta :))) sizi sormalı? iyisiniz inş...

erkflz.. hıımm.. demkki normal karşılanabilicek b,i durum.. genelde küt küt ve löngürt şekilnde olduğumuz için biraz değişik geldi bana :) içerdealan daralıyo da sıkışıyorumm diyerek itelemeye mi çalışıyo sürekli diyorum bende :))

hoşgeldin tuğbacığım naılsın canım

annem aradı çaya çağırıyo şimdi gidelim ezeli orada izleriz artık öptüm tuğbacığım görüşrüz
tatlım yaa cumartesi kalabalık misafirim var ikramlık birşeyler bakıyodum internette seni kaçırdım o arada gelince ya da yarın görüşürüz bitanemopuyorumnanaktan

ay ay senin sıpan dönmüşmüydü refişim? benim son 1 aydır aynen dediğin gibi dalgalanmalar da var patır kütür tekmelerde var. ve aynen dediğin gibi tuvaletten daha çıkarken sanki saatlerdir tutuyomuşum gibi bir his var çok korkmuştum hatta ama bebek başaşağı olunca mesaneye baskı yapıyomuş.yavrumun 1 aydır kan beynine dolmuştur diyom ama doktor normal dediyse normaldirkaydirigubbakcemile3
artık eşime diyorum ki: şahitsin gittim ben tuvalete oğluna söyle mesanemi rahat bıraksınkaydirigubbakcemile3

bende iyiyim tuğbacım.. saolasın... kızz ne dönmesi yaa son 26+5 de dönmemişti daha.. bakalım bu sefer ne şekilde görücez.. bir de taaaa şubat sonu dedi körolmayasıca doktor :))) ama ben 15 şubattan sonra şubat sonu sayılır diyorum :)) vee maaşımızı alır almaz doktora koşuyorum :)))

inş. bu kez dönmüş olur diycem ama farketmiyo bizim için.. sezeryan çünkü... yani şimdilik anii bi durum olmazsa öyle dedi dr. dönmese de sorun yok ben nasılsa bi şekilde çıkarıcam dedi bi de yaa :))))))

hosbulduk canim
bende iyim sagol o dalgalanmalar bendede oluyor bu ara
sanirim normal bisey
ben ilk hamileligimi hic unutmusum ya valla sanki acemi gibiyim
ki üstündende cok gecmedi ama tek sunu hatirliyorum
ilk hamileligim sorunsuzdu zemuszemus
bunda birazcik sorunlar yasiyoruz ama saglikli olsunda gerisi önemli degil

ayy sen böyle deyince şimdi.. acaba döndü benim oğlan başaşağı da ondan mı böyle oluyo acaba yaa ..

ayy sorma reyhancım yaa.. ayynıı durumdayımm.. kızz ben acaba eda yı doğurmadım mı diyorum.. nerden geldi bu kızz.. ben hiç hamile olmadımmı yoksa.. yoksa bunlar hep rüyamıydı :))))

acemilik aynen bende de var. yaa.. eşim bile diyo sen eda da bu kadar değildin :))) diyorum bende o zaman cahilmişim.. 20 yaş cahilliği :))) şimdi nasıl nazlanılır öğrendim.. ama şaka bi yana sanki ilk hamileliğim gibi acemiyim bende ve daha zor geçiyo herşey

a.s.olumunekankayizsmile hoşgeldin sefalar getirdin canım aman diyelim erken gelmesinlerde canım sağlıcakla doğum zamnlarında gelsinler yeterli

Kızlar sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim. Benim iki tane kızım olacak İnşallah canım.

valla bilmiyorum benim bayadir dalgalaniyo ama halen bas yukarda
ya aslinda sezeryan umurumda evet yeterince ilgi gösterememekten korkuyorum
oglum normal yolla oldugu icin bunuda öyle istiyorum ama
sezeryana sebep cok bende
bel fitigi
su an ters durusu
ve alt tarafimda afedersiniz bir sorun var eger
32. haftasindan sonra ameliyat olabilirsem yinede normal olmasini istiyorum
bakalim

sarımelek.. canımm aynen katılıyorum.. onlar sağlıkla dünyaya gelsin de doğum şeklim ne olursa olsun umrumda değil... ben çekerim gerekirse her şeyii ama yavrum iyi olsun :)

bende sadece şeyi duymuştum.. göbeğinizde az da olsa küçülme farkettiyseniz bebeğiniz doğum şeklini almıştır.. başı aşağıda olduğunda öncekine nazaran bi ufalma olucaktır yazıyodu bi yerde...

doudou.. canımm.. yazıcaktım nasılda unuttum.. affet nolurr... hoşgeldin aramıza :)) sağlıkla kucağına alırsın inş. kızlarını... normal yoldan mı tüp bebekle mi hamile kaldın canımm?

reyhancım.. inşallah herşey istediğin gibi gelişir ve sonuçlanır canım benim.. rabbim hepimize en hayırlı olanı versin inşallah..

nazlanmiyom ben ama gercekten agrilarim oldugu zaman nazlaniyonmu yoksa diyo
bugün kasik agrisindan kalkamadim
oglumu doyurdu kendini doyurdu bide tuttu beni doyurdu
kimsecikler yoktu evde ohhhhhhhh keyif yaptik erkisimle kaydirigubbakcemile2
cahillik valla ya aslinda cahilde degildim 25 yasindaydim ama iste

azicik dizi izleyim
geldigimde burda olmayanlar olabilir
hayirli geceler dilerim onlara hadin öpüldünüz canlaropuyorumnanaktan

:roflol::roflol:bi şekilde çıkaracak demek doktor bencede şubat sonu çok geç kızzz. döndüğü zaman mesaneye baskısı çok oluyo yoksa madem sezeryan bir şey farketmiyo sizin için canım dediğin gibiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…