2010 Nisan Anneleri

Ay rica ederim affedecek bir durum yok benim tüp bebek canım

geldim geldim :))))

denizcim.. hoşgeldin canımm... gelicem dedin ya bilg. bile kilitlendi kız heyecandan :))) ama bi reset ohh miss.. burdayım :))) daha iyisin demi? afiyet olsun bu arada...

reyhancım.. tamam cnm. iyi seyirlersana.. iyi geceler şimdiden görüşemezsek....

tuğbacım... ayy evet yaa.. te ocağın 6 sından şubatın sonuna den,ir mi yaa.. insaff.. kafası dalgındı da mı öyle dedi anlamadım ki.. bir sorun olursa bekleme dedi ama allaha şükür yok şimdilik.. acaba bi sorun mu yaratıversem :))) yok yok ... en iyisi accık daha sabredeyim de paşam biraz daha büyümüş olur hem :)

doudou... hayırlı olsun cnım evlatların.. sağlıkla,hayırlısıyla doğsunlar inş...

hoşbulduk tuğbacım nasıl geçti erken çıkarttılar mı seni
valla tatlım geç gittim ama her zamanki gibi çıktım. kimse çık ya da çıkma demedi ben kafama göre takılıyom artık sanırım:roflol:kendimi iyi hissetmezsem ya da işim olursa erken çıkarım diye karar verdim bende. zaten sanırım bu ayı bitiremicem 2 hafta falan çalışır çıkarım diye düşünüyorumdelikafadulden

tuğbacım... sahi kızz aklıma geldi şimdii.. eniştenin grubunda kaç erkek oldular? :)))

refişimm sen bi kaçamak yapsana ayartmak gibi olmasın senidelikafadulden 1.5 ay insaf yani bu süreler kısalacağına uzuyo ayol
tatlım en son 5 kişiydiler 6 oldularmı bilmiyom. muhabbetide kaptırdılar valladelikafadulden

Kızlar, bugün bir hamileyle tanıştım. Doğuma girdi girecek bebek dönmeyince sezeryan demişler. bebiş tam sezeryana birkaç gün kala dönmüş ve normal doğuma karar vermişler. Oh dedim demekki hala zamanımız var.
Bu arada bebişlerini gören arkadaşlar maşallah bebeklerinize. ılke_nur ve rüzgaryağmur Allah nazarlardan saklasın.
Sarımelek ins iyi haberlerle geleceksin. Gönlünü rahat tut.:Saruboceq:

kocişim geldi.. ıslanmış su gibi.. ilgileniyim accık.. yemek koyim gelirim..

aynı benim gibi yani bende ayın15 inde ayrılacam.Çıldırtıyorlar ama sığırlar....delikafadulden

merhaba kızlar akşam akşam boş durmadık temizlik yaptık yine....
kocişim biraz nezle olmuş,ıhlamur demledim meyva soydum yedik.belim, sırtım çok fena biraz uzancam.
eğer uyumazsam gelirim yine.....

Sen naptın peki bacım sen anlat bakalım....

napayım kayınvalidemlerdeydim hafta sonu. dün döndüm ama malum aysonu çoookkkk işim vardı. şimdi uzanabildim daha. bebişimin eksiklerini aldım bikaçparça daha. teyzemizde küvetimizi almış çok belim ağrıyor üşeniyorum kalkıp foto çekmeye. yarın sabahtan hallederim olmazsa.
birde bebeğimin hareketleri arttı baya:)
birde alt tarafta malum yerde acım var. sanki morarmış gibi nedir merak ediyorum yarın iş durumuma göre dr a gidicem bu hafta 6 hafta oldu görmeyeli:))))

denizcim.. sorma güzelim yaa.. noldu bize bugün... hiç denk gelemedik yaa.... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…