selam kızlar...
biz bugün oğluşumu görmeye gittik.. çok büyümüş yavrum teyzeleri 1,680 gr olmuş.. hihoyyyt babasına çook poz verdi :)) doktor çok çekik gözlü oldugunu söyledı malum eşim ve ben ikimizde çekik gözlüyüz böyle olması normal.. yanakları çok dolgunmuş... yine utanmaz pipisini açıp durdu :)))))
buarada hala doğum pozisyonunu almamış( 32 haftalık çıktık.. doktor mart başı belli olur kesin dedi.. doğumda 15 mart ile 30 mart arası olur dedi... dua edin kızlar dönsün :Saruboceq ğlum normal istiyorum ben. ayrıca hala sol kalçam yuzunden duzgun yuruyemıyorum.. doktor magnezyum yazdı inş o iyi gelir...
----------------
geçmişi okuyamadım çook işim bırıkmış.. hasta olanlar varsa çok çok geçmiş olsun...
Merhaba kızlar, İnşallah bende nisan annesi olacağım haftam size göre küçük biraz ama malum ikizler biraz erken geliyor
selam kızlar gezmekten giripte yazamadım sizlere. cmt dr a gittik kızım 29 haftayı bitiriyor ve kilosu 1600 gr.maşallah bıdığıma herbişeyi iyi dedi dr umuz. 20 şubatta tekrar gidicez artık zaman azalıyor.gözkapaklarını dahi gördük minnacık burnu var bebeğimin. inşallah sizlerde bebişlerde iyisinizdir. :1hug:
arkadaşlar keyfim çok yerinde eşim ilk satışını az önce yaptı. çok mutluydu onu öyle görmek beni de çok mutlu etti.
ayrıca asıl ironik olan ne biliyomusunuz: bize ilk para kazandıran, siftah yaptıran müşteri geçen yıl eşimi kriz yüzünden işten çıkaran şirketin ta kendisi..
iyi akşamlar kızlarr
biz geldik oğlumlaa:)
bugün evimizde geçtik kızlar ama evin halini görünce şok olmadım değil malum 15 gündür yoktum
3 ten beri temizlikle uğraşıyorum anca oturabildim ve yemeğimde yok
bakalım eşim gelsinde atıştırırız bişeyler sonrasında da arkadaşlarla gideceğiz çaya
bu arada kızlar pazar günü 100 mg lık şeker yüklemesi yaptırdım ve bu sefer yüksek çıktı sonuçlar
açlık :101
60. dk:148
120 dk. 140
180. dk: 143
doktora tlf da söyledim oda bir hafta boyunca sabah aç karnına ve öğlen yemekten sonra ölçtürmemi istedi bir hafta sonra tekrar arayacağım
inşallah bi aksilik olmaz kızlaryaa eğer yine yüksek olursa diabet bölümüne yönlendirecekmiş işin garip tarafı 50 mg yüklemem normaldi bakalım hayırlısı artık
ilke nur ve rüzgarda doktora gitmiş maşallah kuzularınıza kızlaryaa inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz
doudou maşallah kızlarına canım...bu arada benim bebeğimde tüp bebek....Allahım evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin canım
nazlıcığım nasılsın canım sanırım misafirlerin vardı gittilermi canım yoksa yanlışmı hatırlıyorum ne canım benim
reyhancığım sen nasılsın bitanem inşallah iyisindir canım benim bende annemdeydim pasta yapmış bizi çaya çağırdı bu akşam bende çok duygulandım annem bana küçükken aldığı küpemi gösterdi o kadar güzelki ben hep unutmuştum kızıma takıcakmış bana dedi sende sakla kızında kızına dedi yani bir nevi hatıra işte minicikler çok şekerler yaa
kızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur
lütfen hiç korkma,güçlü olmalısın,bence herşey çok iyi gidicek tabiki şu an senin aklında herşeyin kötüsü var ama bugünlerinde geçecek.benim yiğenim 950 gr.ken yaşadı.hem kilosuna göre 3 ay değil daha az tutarlar mutlaka.dularım seninle.bebeğin allaha emanet olsun.kızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur
kızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?