2010 Nisan Anneleri

selamlar reyhancım.. selam verip kaçmak gibi olucak ama belim,sırtım ağrıyo yine.. oğlan kıpır kıpır durmuyo yerinde.. accık uzanıp dinleniyim bende... çook öpüyorum canım senii..

iyi gecelerrr....

doudou maşallah kızlarına canım...bu arada benim bebeğimde tüp bebek....Allahım evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin canım

mansallah kuzuna insallah hersey normal gider canimopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar, İnşallah bende nisan annesi olacağım haftam size göre küçük biraz ama malum ikizler biraz erken geliyor

hosgeldin aramiza canimopuyorumnanaktan

mansallah bebegine ay su subattin 17 gelsin artik ya
bende kuzumu görim opuyorumnanaktan

allahim bereketini arttirsin insallahopuyorumnanaktan

insallah daha dah güzel haberlerle dönersin canim benimopuyorumnanaktan

dünür hoşgeldin tatlım.sen geldin bende çıkıyorum çok uykumuz geldi.iyi geceler canım sana gizemi öpüyoruz göktuşla

iyi geceler dünürcüğüm tatlı rüyalar iyi bak damadıma bol tepikler atsın sana canım inşallah

nazlıcığım nasılsın canım sanırım misafirlerin vardı gittilermi canım yoksa yanlışmı hatırlıyorum ne canım benim

reyhancığım sen nasılsın bitanem inşallah iyisindir canım benim bende annemdeydim pasta yapmış bizi çaya çağırdı bu akşam bende çok duygulandım annem bana küçükken aldığı küpemi gösterdi o kadar güzelki ben hep unutmuştum kızıma takıcakmış bana dedi sende sakla kızında kızına dedi yani bir nevi hatıra işte minicikler çok şekerler yaa

ay canim gec oldu ama geziniyordum kimsecikler yok diye ugramadim topige
ben cok iyim canim sagol
annen bence cok iyi düsünmüs sende kizina takarsin böylece hatirasida kalmis olur
ay ne hos ya valla süpermis zemuszemus

canim bende yatiyordum bi bakim dedim iyi geceler diyim dedim
sende kendini fazla yorma ve zipla yatagina
ne de olsa bugünleri arayacagiz
gerci oglum cok sakindi cok sükür nazar degmesin halen öyle benimle bir uyur benimle bir kalkar ama bu sanirim öyle olmayacak nezaman uyansam tekmeliyo
hep uyanik sanki
neyse canim seni kocaman öpüyorum allah rahatlik versin opuyorumnanaktan

saolasın reyhancığım bizde yatmaya kaçıcaz şimdi öptük seni kocaman canım

kızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor 2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur

Canım, hiç korkma kilosu çok iyi bebişin üç ayda kendini zaten toparlayacaktır. Bebişin acelesi davranmış, biran önce annesine gelmiş. Canım o kadar çok yedi aylık bebek varki, hiç merak etme. Rabbim onu korusun dualarım seninle.

slm kızlr nasılsınız umudumseunbebeğimde erken doğum yapmış allahım bebişine sağlık versin işallah.ama maşallah kilosu çok iimiş güçlü olur.bende çok korkuyorum şu erken doğumdan yaa.benimde şu şeyimde bi baskı oluyo sanki et kesmiş gibi bi acıma özellikle yürürken filan yorulduğumdada.ama sıklaştı buara korkuomdoktorum zaten erken doğabilir dedi iri gittiği için.sizdede oluyomu böyle kızlar yaa.

günaydın kızlar
lütfen hiç korkma,güçlü olmalısın,bence herşey çok iyi gidicek tabiki şu an senin aklında herşeyin kötüsü var ama bugünlerinde geçecek.benim yiğenim 950 gr.ken yaşadı.hem kilosuna göre 3 ay değil daha az tutarlar mutlaka.dularım seninle.bebeğin allaha emanet olsun.

canım..öncelikle hayırlı olsun. gözün aydın, ilk nisan annesi sen oldun :)

erken doğum elbette tatsız bir şey, ama güzelim bebeğinin kilosu inanılmaz iyi. çok kısa sürede toparlanacaktır eminim..
7 aylık doğan gerçekten çook fazla bebek var. ileride ona kızdığında "sabırsız, doğumun da erkenden olduydu zaten" diyeceksin :)

bak bundan taa 60 sene önce benim babam köy ortamında 7 aylık doğmuş. hem de 1.5 kilocuk.. tuğlayı ısıtıp üstünde yatırırlarmış, o kadarcıkmış boyu. kısa sürede toparlamış.
hele ki günümüz koşullarında, ilerleyen tıpta çok kısa sürede toparlanacaktır yavrun eminim ben. hiç öyle 3 ay da olmayacaktır bak demişti dersin, biz doğurmaya başladığımızda, sen yavruna alışmış olacaksın, annelikle ilgili akıl vereceksin bize..

içini ferah tut.. dualarımız seninle..

kendini daha iyi, daha hazır hissettiğinde de ne oldu, nasıl oldu, nasıl bir doğum oldu anlatır mısın bize ?

tekrar geçmiş olsun ve gözün aydın canım.
sağlıkla, hayırlısıyla al kucağına, evine getir bebeğini inşallah.. sonra da güle güle, güzel günlerde büyüt..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…