kızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur
canımmm.. dualarımız seninle.. bebeğin hayırlı evlar olsun.. sağlıklabüyüsaün inş. cnım.. erken doğum demişsin ama kendini üzme bence.. 7aylık doğan ve senin bebeğinden daha az kilolarda doğup büyüyen o kadar çok bebek var ki.. millet 9 ay taşıyıp 2 kilo doğuruyo kızz.. kilosu da maşallah gayet iyi bence.. bak görürsün 3 ay değil 1 aya kalmaz çıkacaktır küvözden.. toparlıcaktır hemencecik kendinii.. dualarım seninle ve bebeğinle cnım.. herşey çok güzel olucakk... :Saruboceq:kızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur
akannehir aynenn benimde öyle yaa.. benim erken doğum riskim de yok.. bebişin kilodu da normal ilerliyo ama benimde orda bilmiyorumkismile bi baskı,uyuşma,sancı oluyo yaa.. neden acabaslm kızlr nasılsınız umudumseunbebeğimde erken doğum yapmış allahım bebişine sağlık versin işallah.ama maşallah kilosu çok iimiş güçlü olur.bende çok korkuyorum şu erken doğumdan yaa.benimde şu şeyimde bi baskı oluyo sanki et kesmiş gibi bi acıma özellikle yürürken filan yorulduğumdada.ama sıklaştı buara korkuomdoktorum zaten erken doğabilir dedi iri gittiği için.sizdede oluyomu böyle kızlar yaa.
opuyorumnanaktan günaydıınnn...bu arada günaydınlar kızlar..
bu sabahın bombası ilk bebeğimiz oldu :)
denizcim.. iyiyim balım.. seni sormalı? mehmet salih nasıl? hala dünün şokundayım ben yaa.. bi türlü buluşamadık yaa..bak sabahtan beeri seni bekliyom oturdum da olumunekankayizsmile
ayy ayy ayyy.. bu saatte kimse olmaz diye nette öyyle geziniyodumm kii.. sağolsun dünürümden aldığım istihbarat beni acilen buraya attı... amannn ilk bebişimiz gelmiş...
herkese günaydınlarr.. iyi günlerr bu arada...
aklımda sarımelek vardı bugüne dair dualarımda.. ama 2 lendi şu dakika itibariyle :)) geçmişe bakıyım bi yorumlarımla gelicem :)))
sarımelekciğim inşallah güzel haberlerle geleceksin canım benim sakın stres yapma canım bebişi üzme annesi bak rabbim dualarını dualarımızı kabul eğleyecek inşallah canımcım güzel haberlerinia lamk dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?