2010 Nisan Anneleri

umudumsunbebegim ,gecmiş olsun 32 hft zannedersem 8 aylık oluyo,küvezde bu kadar uzun kalmaması lazım,benim iş arkadaşım suyu gelince 33 hftlık dogum yaptı küvezde kalmadı sadece akciğer gelişimi için steroid yaptılar,ayrıca 2,5 kg iyi.41 hft dogup 2400 olan biliyorum...

herkes kendine cok dikkat etsin,gerci bazı şeyler elimizde değil.sinirlenmeyin,bol su için,aşırı yorulmayın....relakss nisan anneleri....:CüvCüv:

Son düzenleme:
ayy ayy ayyy.. bu saatte kimse olmaz diye nette öyyle geziniyodumm kii.. sağolsun dünürümden aldığım istihbarat beni acilen buraya attı... amannn ilk bebişimiz gelmiş...

herkese günaydınlarr.. iyi günlerr bu arada...

aklımda sarımelek vardı bugüne dair dualarımda.. ama 2 lendi şu dakika itibariyle :)) geçmişe bakıyım bi yorumlarımla gelicem :)))

Ayyy gözün aydın canm.opuyorumnanaktan.
Hiç sakın korkma yaa.Bak benden kilolu doğmuş.Ben de erken doğmuşum ve 2,200 gr ne küvez ne bişi sapasağlam maşallah 71,5 kiloyum şimdi.İçini sakın sıkma üzülme tamam mı canım.Tabiki dualarımız seninleeeeyerimseniben

canımmm.. dualarımız seninle.. bebeğin hayırlı evlar olsun.. sağlıklabüyüsaün inş. cnım.. erken doğum demişsin ama kendini üzme bence.. 7aylık doğan ve senin bebeğinden daha az kilolarda doğup büyüyen o kadar çok bebek var ki.. millet 9 ay taşıyıp 2 kilo doğuruyo kızz.. kilosu da maşallah gayet iyi bence.. bak görürsün 3 ay değil 1 aya kalmaz çıkacaktır küvözden.. toparlıcaktır hemencecik kendinii.. dualarım seninle ve bebeğinle cnım.. herşey çok güzel olucakk... :Saruboceq:
akannehir aynenn benimde öyle yaa.. benim erken doğum riskim de yok.. bebişin kilodu da normal ilerliyo ama benimde orda bilmiyorumkismile bi baskı,uyuşma,sancı oluyo yaa.. neden acaba sanki içerden bi kuvvet ittiriyo da dışa doğru kırılıvericek gibi oluyo bazen kaydirigubbakcemile3
bu arada günaydınlar kızlar..

bu sabahın bombası ilk bebeğimiz oldu :)
opuyorumnanaktan günaydıınnn...

denizcim.... sana da günaydın bitanemm... opuyorumnanaktan

evett.. bende sorucak tım bak... yine benden önce davrandın... :)))

umudumsun bebeğim.. cnım.. neden erken davranmış bebeğin.. nasıl oldu doğum?

denizcim.. iyiyim balım.. seni sormalı? mehmet salih nasıl? hala dünün şokundayım ben yaa.. bi türlü buluşamadık yaa.. bak sabahtan beeri seni bekliyom oturdum da olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile
denizcim.. iyiyim balım.. seni sormalı? mehmet salih nasıl? hala dünün şokundayım ben yaa.. bi türlü buluşamadık yaa.. bak sabahtan beeri seni bekliyom oturdum da olumunekankayizsmile

ay canım benim yaaa.Dün talihsizlikler oldu hep.Bugün telafi ederiz

olsun bitanemm... mesafeler hiç bişeye engel değil.. hepp söylüyorum sana opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

gnydın kızlar....
bu sabah süper bi acılış oldu ,gözlerim buyudü bi an nası yani kim doğurmuş diye....
inşlh allahın izni ile iyi olacak bebişimiz,kilosuda gayet iyi yerinde....
allah analı babalı buyutsun .....

ay böyle erken doğum mevzusu gündeme gelince eksiklerim gözümde büyüdü hepten.
ben hala oda havalandırma derdindeym. eşyaları yıkamadım yerleştirmedim
halısı perdesi avizesi yok
dahası doğursam, hastanede giyecek pijamam yok
donla otururum artık.

ay benim acilen iyileşmem, eksiklerimi tamamlamam, çantamı hazırlayıp bir köşeye koymam sonra da kızıma "iki ay daha dur annecim" konuşması yapmam gerekiyooooo

amanınnnn şok oldum topiğe girer girmez ilk bebeğimiz gelivermiş. zemuszemus daha da korkmaya başladım gerçi ama sevinmedim değil büyük güne yaklaşmışız.maşallah bebeğimzde kilosu yerinde.3 aydan daha kısa zamanda kavuşur anneciğine inşallah..

günaydın herkese... haberi okuduğumdan beri duramıyorum yerimde. çok heyecanlandım. inş en kısa zamanda çıkacak kuvözden. Hayırlısı olsun ıLK BEBEĞıMıZ....

zeyracım akşam görmemişim yazdığını evet misafirlerim vardı hafta içi. hafta sonuda biz onlardaydık. Görümcem tayin dolayısıyla elazığ da yaşıyorda tatil diye geldi. birlikte zaman geçirmeye çalıştık işte:)))

günaydın kızlar bugün ilk bebeğimizin haberini almışız yaaa gözlerim doldu kalbim yerinden çıkacak gibi oldu yazıyı görünce evdede ayyyy diye bir çığlık attım bizim adam ne oldu diye koştu geldi rabbim inşallah tez zamnda kucağına almayı nasip eğler maşallah bebişimizin kilosuda iyiymiş en yakın zamnda annesinin kollarında olur inşallah o kadar beklemez 3 ayı bencede inşallah

nazlıcığım canım benim baya yormuşsundur kendini ama canım bundan sonra misafir çağırmak biraz düşündürüyo insanı ben evde 2 kişiye yemek yaparken yorulduğumu hissediyorum sanki canım maşallah sana bitanem bu kız beni iyicene uyuşuk etti bende kendime şaşıyorum yoksa ben çok hareketlidirim normalde hiç durmam evde bişey bulurum illa çalışmadığım zamnlar

allah razı olsun canım.saat iki buçukta randevum.inşallah allahın izni ile iyi haberlerle geleceğim.çok dua edin kızlar bana ne olur.o kadar zor ki bilinmezlik.rabbim bebeğimi bana bağışlasın.
umudumsun allah en kısa sürede bebeğini kucağına almanı sağlayacak.dua ediyoruz bebeğine...

sarımelekciğim inşallah güzel haberlerle geleceksin canım benim sakın stres yapma canım bebişi üzme annesi bak rabbim dualarını dualarımızı kabul eğleyecek inşallah canımcım güzel haberlerinia lamk dileğimle

amin canım inşallah.rabbim hepimizn meleklerini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…