merhaba kızlar..
bende sabah aldım haberi ve şook oldumm.. ilk bebeğimiz aceleci çıkmış ama kilosuda maşallah gayet iyi.. inşallah en yakın zamanda anneciğinin kollarında olur ....
sarımelek canım dualarım senınle inşallah ıyı haberlerle geleceksin...
sarımelek dualarımız seninle canım... güzel haberlerini alıcaz inşallah.
nazlı, sedacım, zeynepcim.. sizler de hoşgeldiniz..
günaydın kızlar........
açar açmaz şok oldum bende.maşallah diyelim ilk bebeğimiz gelmişçkilosuda iyiymiş bencede o kadar tutmazlar kuvözde...inşallah sağlıkla aramıza gelir.
önce kim doğurcak diyoduk jnazı bekliyorduk.umudumsun bebeğim doğum yaptı.canım rabbim analı babalı büyütsün..tez zamanda evine gelsin bebeğin inşallah....
sarı melekcim inşallah güzel haberlerle geleceksin.hep aklılmdasın ve duamızdasın tatlım.haberlerini bekliyoruz inşallah herşey iyi olacak....
ben bi kahvaltı yapıp geleyim...........
maşallah canım allah nazardan esirgesinmerak etme canım mutlaka dönecektirallahn izni ile ayy bende aynıyım valla bacağımda ağrıyor benim topallıyorum resmen yaaselam kızlar...
biz bugün oğluşumu görmeye gittik.. çok büyümüş yavrum teyzeleri 1,680 gr olmuş.. hihoyyyt babasına çook poz verdi :)) doktor çok çekik gözlü oldugunu söyledı malum eşim ve ben ikimizde çekik gözlüyüz böyle olması normal.. yanakları çok dolgunmuş... yine utanmaz pipisini açıp durdu :)))))
buarada hala doğum pozisyonunu almamış( 32 haftalık çıktık.. doktor mart başı belli olur kesin dedi.. doğumda 15 mart ile 30 mart arası olur dedi... dua edin kızlar dönsün :Saruboceq ğlum normal istiyorum ben. ayrıca hala sol kalçam yuzunden duzgun yuruyemıyorum.. doktor magnezyum yazdı inş o iyi gelir...
----------------
geçmişi okuyamadım çook işim bırıkmış.. hasta olanlar varsa çok çok geçmiş olsun...
maşallah canım ayy ben en son gittiğimde 500 gr dı gözleri falan belliydi ama kapak yoktu şimdi nasıl büyümüştür yaa bende görmek istiyorum ama eşim 1 hafta sonra diyor bakalım artık hayırlısı allah bebeğini nazardan esirgesinselam kızlar gezmekten giripte yazamadım sizlere. cmt dr a gittik kızım 29 haftayı bitiriyor ve kilosu 1600 gr.maşallah bıdığıma herbişeyi iyi dedi dr umuz. 20 şubatta tekrar gidicez artık zaman azalıyor.gözkapaklarını dahi gördük minnacık burnu var bebeğimin. inşallah sizlerde bebişlerde iyisinizdir. :1hug:
kendini fazla yorma canım yaa diyecem ama bende aynı valla mecburen yapıyoz işte inşallah bundan sonraki şeker yüklemen yüksek çıkmaz canım yoksa diyet yapmak zorunda kalırsın ama olsun bebeklerimiz için yapcaziyi akşamlar kızlarr
biz geldik oğlumlaa:)
bugün evimizde geçtik kızlar ama evin halini görünce şok olmadım değil malum 15 gündür yoktum
3 ten beri temizlikle uğraşıyorum anca oturabildim ve yemeğimde yok
bakalım eşim gelsinde atıştırırız bişeyler sonrasında da arkadaşlarla gideceğiz çaya
bu arada kızlar pazar günü 100 mg lık şeker yüklemesi yaptırdım ve bu sefer yüksek çıktı sonuçlar
açlık :101
60. dk:148
120 dk. 140
180. dk: 143
doktora tlf da söyledim oda bir hafta boyunca sabah aç karnına ve öğlen yemekten sonra ölçtürmemi istedi bir hafta sonra tekrar arayacağım
inşallah bi aksilik olmaz kızlaryaa eğer yine yüksek olursa diabet bölümüne yönlendirecekmiş işin garip tarafı 50 mg yüklemem normaldi bakalım hayırlısı artık
ilke nur ve rüzgarda doktora gitmiş maşallah kuzularınıza kızlaryaa inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz
gözlerim yerinden fırlayacak nerdeyse rabbim nazardan esirgesin maşallah kilosu çok iimiş bebeğine bir an önce kavuşman dileği ilekızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur
kız valla bende aynı yaa yine sen ufaktan hazırlamışsın daha ben hiç bişey almadım hazırlamadım pazr günü gidecektik ama oğlum rahatsızlanınca kaldı oğlum kendine gelsin bende kendimi biraz toplayayım da hemen başlayayım valla ne olur ne olmaz benimde pijamalrım yok yine bebeği diydiririzde ama ben çıplak kalırım galiba bende başlayım valla şimdiden yıkayıp ütüleyim eşyaları çantaya yerleştireyim hazır dursunay böyle erken doğum mevzusu gündeme gelince eksiklerim gözümde büyüdü hepten.
ben hala oda havalandırma derdindeym. eşyaları yıkamadım yerleştirmedim
halısı perdesi avizesi yok
dahası doğursam, hastanede giyecek pijamam yok
donla otururum artık.
ay benim acilen iyileşmem, eksiklerimi tamamlamam, çantamı hazırlayıp bir köşeye koymam sonra da kızıma "iki ay daha dur annecim" konuşması yapmam gerekiyooooo
ne olduğunu bilmiyorum ama allah bebeğini ağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kendini üzme olumlu düşün olumlu olcak inşallahallah razı olsun canım.saat iki buçukta randevum.inşallah allahın izni ile iyi haberlerle geleceğim.çok dua edin kızlar bana ne olur.o kadar zor ki bilinmezlik.rabbim bebeğimi bana bağışlasın.
umudumsun allah en kısa sürede bebeğini kucağına almanı sağlayacak.dua ediyoruz bebeğine...
sarımelekcim ben bilmiyordum hemen bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?