2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar..
bende sabah aldım haberi ve şook oldumm.. ilk bebeğimiz aceleci çıkmış ama kilosuda maşallah gayet iyi.. inşallah en yakın zamanda anneciğinin kollarında olur ....

sarımelek canım dualarım senınle inşallah ıyı haberlerle geleceksin...

günaydın sedacığım canım nasılsın canımcım olumunekankayizsmile

sağol canım benim.

günaydın kızlar........
açar açmaz şok oldum bende.maşallah diyelim ilk bebeğimiz gelmişçkilosuda iyiymiş bencede o kadar tutmazlar kuvözde...inşallah sağlıkla aramıza gelir.
önce kim doğurcak diyoduk jnazı bekliyorduk.umudumsun bebeğim doğum yaptı.canım rabbim analı babalı büyütsün..tez zamanda evine gelsin bebeğin inşallah....

sarı melekcim inşallah güzel haberlerle geleceksin.hep aklılmdasın ve duamızdasın tatlım.haberlerini bekliyoruz inşallah herşey iyi olacak....
ben bi kahvaltı yapıp geleyim...........

hoşbulduk zeynocuğum nasılsın canım sabah açtığımda başlığını okuduğumda öyle bir heyecan bastki beni canım yaa valla günler ne çabuk geçiyo sanki hamilelik sonucunu daha dün almış gibiyim bu kadar çabukmu geçti anlamadım

günaydın dünürcüğüm hadi yap gel bakalım göktuşumu doyur annesi

amin canım inşallah.rabbim yüzümü güldüecek.

kızlar hepinizi öptük kocaman biz bir kuaföre gidelim dün boya varmış aradığımda o yüzden şimdi gideyim bari görüşrüz teyzoşlar

kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben söyleyeyim.ailemiseviyorum adlı sitede her bebişinismine ninni var.bebiin adıyla söylüyor çooookkk güzel sizde indirin bak.

selam kızlar nasılsınız dün yorucu bi gündü ama bugün rahatım birsürü iş yaptım havada güzeldi çok şükür oğlumda daha ii kahvaltımızıda yaptık bilgisayarın aşına geçtim
ilk güzel haberi alınca gözlerim yerinden fırladı

maşallah canım allah nazardan esirgesinmerak etme canım mutlaka dönecektirallahn izni ile ayy bende aynıyım valla bacağımda ağrıyor benim topallıyorum resmen yaa
maşallah canım ayy ben en son gittiğimde 500 gr dı gözleri falan belliydi ama kapak yoktu şimdi nasıl büyümüştür yaa bende görmek istiyorum ama eşim 1 hafta sonra diyor bakalım artık hayırlısı allah bebeğini nazardan esirgesin
kendini fazla yorma canım yaa diyecem ama bende aynı valla mecburen yapıyoz işte inşallah bundan sonraki şeker yüklemen yüksek çıkmaz canım yoksa diyet yapmak zorunda kalırsın ama olsun bebeklerimiz için yapcaz
gözlerim yerinden fırlayacak nerdeyse rabbim nazardan esirgesin maşallah kilosu çok iimiş bebeğine bir an önce kavuşman dileği ile
kız valla bende aynı yaa yine sen ufaktan hazırlamışsın daha ben hiç bişey almadım hazırlamadım pazr günü gidecektik ama oğlum rahatsızlanınca kaldı oğlum kendine gelsin bende kendimi biraz toplayayım da hemen başlayayım valla ne olur ne olmaz benimde pijamalrım yok yine bebeği diydiririzde ama ben çıplak kalırım galiba bende başlayım valla şimdiden yıkayıp ütüleyim eşyaları çantaya yerleştireyim hazır dursun
ne olduğunu bilmiyorum ama allah bebeğini ağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kendini üzme olumlu düşün olumlu olcak inşallah

sarımelekcim benim bilgisayarda bi sorun var snaırım sayfanın üzerine maosu getirince hemen kapanıyo.eşime söyleyeyim o indirsin,sağol tatlım

slm kızlar herkes iyidir umarım umudumsun bebeğim dualarım bebişinle valla maaş. kilosu baya iyi en kısa zamanda kuvözden çıkar inş. canım
dünürcüme çok geçmiş olsun damadıma da maaş. inş. en kısa zamanda döner ve gerekli dogum pozisyonuna gelir canım

sarımelek.. cnımm.. senin ve bebeğin için en içten dualarımı ediyorum cnım.. inşallah güzel iyi sevindirici haberlerle geliceksin bize... rabbim dualarımızı geri çevirmicek inş..

bu arada rabbim izin verirse şafak 58 ... :lepi: utku'muzla kavuşmamıza 58 gün kaldı.. rabbimm sağ salim sorunsuz doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…