slm kızlar herkes iyidir umarım umudumsun bebeğim dualarım bebişinle valla maaş. kilosu baya iyi en kısa zamanda kuvözden çıkar inş. canım
dünürcüme çok geçmiş olsun damadıma da maaş. inş. en kısa zamanda döner ve gerekli dogum pozisyonuna gelir canım
kızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur
utkuşumuz da katılacak aramıza annesi bugünler çok çabuk geçecek sanırımzemuszemusbu arada rabbim izin verirse şafak 58 ... :lepi: utku'muzla kavuşmamıza 58 gün kaldı.. rabbimm sağ salim sorunsuz doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize. :Saruboceq:
hoşbulduk canım senin bugün randevun vardı değilmi? kaçta gideceksin ne zaman alabilecez güzel haberlerini:asigim:hoşgeldin tarhann
ayşe ,tarhan hoşgeldiniz
hoşbulduk canımm doğurmak, bir an önce kavuşmak bende çok istiyom ama az daha sıkmak lazım 4-5 hafta daha içerde kaldılarmı ondan sonra atış serbest ne zaman isterse çıksın sıpam:asigim:ayşe ,tarhan hoşgeldiniz
ilk bebeğin şokundayız hepimiz bence canım:asigim:Kımse yazmıyo
slm kızlar geldik bizde kuaföre gittik şöyle bir kaş bıyık operasyonu tamam kuaförümünde doktoru benim doktor onunla epey bir konuştuk valla şimdiki konum her gittiğim yerde doğum nasıl ne zamn ayağa kalkılıyo sezeryan olununca falan ayyy birde çok kızdım yaa oraya gelen bikaç kız ayyy sen hiç kilo almamışsın sadece karnın var falan dediler sinir oldum bir maşallah yok valla millette birde hiç sevmediğim şey karnıma dokunulması gelip karnıma dokunuyolar birde tanımadığım kişiler sanki neyi oluyosam onların hiç sevmem böyle şeyleri ne kendim yaparım nede yapılması hoşuma gider neyseki ordan hemen arkadaşımın yanına geçtik kızımla bir çay içtik geldik evimize
ayyy bu ailemiseviyorum.com'daki isme göre ninnileri kim söylediydi ilk..
Canıma okudunuz be.
Salya sümük oldum..:a015:
Kızımın ninnisi var yaa..oyy..dilacım ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?