2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin dünürcümmm...inşallah dediğin gibi olur tatlım döner sıpam:)) idil hanım nasıl ? keyfi yerindedir inş :Saruboceqpuyorumnanaktan

sarımelek.. inşallah canım.. hepimiz inşallahh...sağlıkla zamanında alalım bebeklerimizi kucağımıza..:Saruboceq:

ayy kızlarr 2010 şubat bebekleri geliyor topiğine bi bakındım da.. 29 bebiş var doğan 4 ü normal 25 i sezeryan... ve kilolar da doğduğu haftası da yazıyo... inş. benimki 39+0 da sezeryanla alınana kadar çıkmak istemez :)))

belim-sırtım fena kızlar.. accık uzanıyım en iyisi... sayfam açık ama :)

merhabalar kızlar tembel anne geldi nasılsınız sabahları erken kalkmayınca benim keyfim yerinde oluyo.
ben bi geçmişe bakayım geliyom hemenopuyorumnanaktan

canım benim şok oldum valla maşallah bebeğine vaktine göre kilosu çok iyi inşallah çok kısa sürede toparlanır da annesinin kucağında evine kavuşur. bitanem benim ilk nisan bebeği kıymetli kuzumuz dünyaya gelmiş. sen nasılsın canım fırsat bulursan gel anlat bize doğumunu sonrasını bebeğini hepimiz merakla endişeyle bekleriz biliyorsunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bu arada canım ben gebzedeyim biliyorsun eğer elimden gelen birşey olursa yapabileceğim sizin için lütfen söyle özelden bana ulaşman yeterliopuyorumnanaktan

bu arada rabbim izin verirse şafak 58 ... :lepi: utku'muzla kavuşmamıza 58 gün kaldı.. rabbimm sağ salim sorunsuz doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize. :Saruboceq:
utkuşumuz da katılacak aramıza annesi bugünler çok çabuk geçecek sanırımzemuszemus
hoşgeldin tarhann
hoşbulduk canım senin bugün randevun vardı değilmi? kaçta gideceksin ne zaman alabilecez güzel haberlerini:asigim:

ayy kızlar bende doğurmak istiyom valla düşünsenize viyak viyak ağlayan bi bebek yazmaya bile zaman bulamıyacaz ozaman yaa şubat annelerine baktım daha çabuk olsun istiyom kızlar heycanlandım galiba

slm kızlar geldik bizde kuaföre gittik şöyle bir kaş bıyık operasyonu tamam kuaförümünde doktoru benim doktor onunla epey bir konuştuk valla şimdiki konum her gittiğim yerde doğum nasıl ne zamn ayağa kalkılıyo sezeryan olununca falan ayyy birde çok kızdım yaa oraya gelen bikaç kız ayyy sen hiç kilo almamışsın sadece karnın var falan dediler sinir oldum bir maşallah yok valla millette birde hiç sevmediğim şey karnıma dokunulması gelip karnıma dokunuyolar birde tanımadığım kişiler sanki neyi oluyosam onların hiç sevmem böyle şeyleri ne kendim yaparım nede yapılması hoşuma gider neyseki ordan hemen arkadaşımın yanına geçtik kızımla bir çay içtik geldik evimize

ilk bebeğin şokundayız hepimiz bence canım:asigim:

zeynepcim desene bu akşam eşin evde 2 fıstıkla karşılaşacak çok şanslı valla. sen boşver o patavatsızları kızma da canım yaa bende hamile kalmadan önce bir hamile görsem gözlerim parlardı ne diyeceğimi şaşırırdım. maşallah demek aklıma gelmezdi heyecandan (bana ne oluyosakaydirigubbakcemile3) dokunurmuydum hatırlamıyom galiba dokunmazdım ama acayip ilgilenirdim bebek merakım yüzünden.
sende onların heyecanına ver canım boşver bunun için sıkma canını. ama şu bir gerçek ki çevremde kimse kayınvalidem de dahil ''aaa bak hareket etti '' demediğim sürece ben teklif etmeden karnıma dokunmuyolar saolsunlar:1rolleyes:

ayyy bu ailemiseviyorum.com'daki isme göre ninnileri kim söylediydi ilk..
canıma okudunuz be.
salya sümük oldum..:a015:

kızımın ninnisi var yaa..oyy..dilacım ya....

kızlar arkadaşıma gidememiştim onunda ikizleri var aslında biz doğunca herşey bitmiş gibi sanıyoruz ama asıl olay doğduktan sonra diyo arkadaşım onun ikizleri var baya oldu 3 hafta falan ben ancak gidebildim o ayrı bir sorun ikizleri 3buçuk yaşında flan bitanesi birden hastalanıyo baygınlık geçiriyo meğerse çocuk iç ateş geçiriyomuş hemen doktora gidiyolar doktor iyikide gelmişsiniz menejit falan geçirmesi an meselesiymiş rabbim korumuş işin ilginç tarafı diğer kardeşide hastalanmış bir saat sonra ateşi çıkmış bunlar tek yumurta ikizleri yaa çok acayip bişey gerçekten bu ikizler aynı şeyleri yaşıyo gerçekten şimdi şükürler olsun iyiler hatta gelip glip zeynep senin bebk nerde diye soruyolar minnoşlar bende karnımda uyuyo diyorum karnıma bakıyolar canlarım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…