ilk ben söyledim
ay nerden de buldun da söyledin..
ama teşekkür ederim kendi adıma :)
çok cici bir hatıra olacak, sakliycam bunu..çok hoş yapmışlar.
zeynocuğum ağlama yaaa bak sen ağlıyosun diye şimdi bende başlarım ağlamaya yaa zaten ilk doğum haberinden sonra bir tuhafım canım içim sanki doluymuş oturup ağlayasım var gibi patlamasam iyi valla sonra kim silicek gözyaşlarımı dur bende dinleyeceğeim dayanamadım
ne güzel olmuşundur şimdii ohh amann boşversene bende hiç sevmem karnıma doknmalarını ne gerek varsa işte heycanlanıyorlaar ne yapcan bende meme emen bebek gördümmü dayanamıyorum bakmayada doyamıyorum yaaa soluksuz emmeleri okadar hoşuma gidiyoki ama bazı anneler kabul etmiyo işte bakılmasını ama bende öle tanımadığım kişilere bakmıyom tabiislm kızlar geldik bizde kuaföre gittik şöyle bir kaş bıyık operasyonu tamam kuaförümünde doktoru benim doktor onunla epey bir konuştuk valla şimdiki konum her gittiğim yerde doğum nasıl ne zamn ayağa kalkılıyo sezeryan olununca falan ayyy birde çok kızdım yaa oraya gelen bikaç kız ayyy sen hiç kilo almamışsın sadece karnın var falan dediler sinir oldum bir maşallah yok valla millette birde hiç sevmediğim şey karnıma dokunulması gelip karnıma dokunuyolar birde tanımadığım kişiler sanki neyi oluyosam onların hiç sevmem böyle şeyleri ne kendim yaparım nede yapılması hoşuma gider neyseki ordan hemen arkadaşımın yanına geçtik kızımla bir çay içtik geldik evimize
ee doğurmak istiyom diyom ama daha hiç bişeyi hazır değil valla aman şimdi doğmasın hazırlanayım bi ondan sonra ne olursa olsunhoşbulduk canımm doğurmak, bir an önce kavuşmak bende çok istiyom ama az daha sıkmak lazım 4-5 hafta daha içerde kaldılarmı ondan sonra atış serbest ne zaman isterse çıksın sıpam:asigim:
ilk ben söyledim
anladım kuzum anladım..Yani ben söylemedim.Buldum.
indirmek için üye olmak gerekiyordu galiba zeynepcim.ama ben neden dinleyemedim yaa dinlenmiyo ses gelmiyo neden acaba indirmekmi lazım ilk
naber millettt yanlışmı anladım ilk bebeğimizmi doğdu? nasıl doğdu yani şimdidenmi? anammm tırstımmmm eyvahedigeldismile
ah evet valla canım gayet de doğru anladın..
ilk bebeğimiz geldi, kuvözdeymiş.. sağlıkla anasının koynuna gider inşallah..
aaaaaaaaaaaaaa kim doğum yaptı ya? en yakın jnaz vardı yoksa o mu?
bana da yollamıştın canım hergün dinliyoz oğlumla:asigim:ilk ben söyledim
bizde bugünlerde jübilemizi yapcazdelikafadulden delikafaduldentuğbacığım canım benimsin yaa valla sorma adam karşılassa ne olur valla fıstıkla kaç aydır grevdeyiz canım benim:kedi: oda artık gün sayıyo sanırım zavallım sorma yaa tık yok bizde aylardır askerlik arkadşıyız şimdilik canımboshayallersmile canım bende bayılırdım hamile gördüğümde ama ben asla yabancı birinin karnına dokunmazdım ayyy ne güzel senden izin almaları canım yaaa valla benim kayınvalideme gel dokun desem dokunmaz bile o ayrı meseledekaydirigubbakcemile3 hiç sevgisini gösteremez kendileri biraz içten severde o yüzden sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?