2010 Nisan Anneleri

tuğbacığım canım benimsin yaa valla sorma adam karşılassa ne olur valla fıstıkla kaç aydır grevdeyiz canım benim:kedi: oda artık gün sayıyo sanırım zavallım sorma yaa tık yok bizde aylardır askerlik arkadşıyız şimdilik canımboshayallersmile canım bende bayılırdım hamile gördüğümde ama ben asla yabancı birinin karnına dokunmazdım ayyy ne güzel senden izin almaları canım yaaa valla benim kayınvalideme gel dokun desem dokunmaz bile o ayrı meseledekaydirigubbakcemile3 hiç sevgisini gösteremez kendileri biraz içten severde o yüzden sanırım

zeynocuğum ağlama yaaa bak sen ağlıyosun diye şimdi bende başlarım ağlamaya yaa zaten ilk doğum haberinden sonra bir tuhafım canım içim sanki doluymuş oturup ağlayasım var gibi patlamasam iyi valla sonra kim silicek gözyaşlarımı dur bende dinleyeceğeim dayanamadım

ama ben neden dinleyemedim yaa dinlenmiyo ses gelmiyo neden acaba indirmekmi lazım ilk

ay canımın içi.. kıyamam sana da.
bu doğum haberi bi tuhaf yaptı beni galiba.. sabahtan beri sersem gibiyim..

sitedeki ninniler hakkaten çok tatlı..
bi de böyle insan kendi bebeğinin adını duyunca zaten bi tuhaf oluyor. ninnide geçince hepten duygusallaşıyor insan..

ah.. hayırlısıyla doğsunlar da..

gerçi bak sen de arkadaşını anlatıyorsun..
çocuk büyütmek dünyanın en çetrefilli işi. şimdi doğum telaşımız var, sonra bakımlarıydı, hastalıklarıydı, diş çıkarmalarıydı o derde düşücez...
üç dört yaşına gelip piyasaya çıkmalarına kadar hayat böyle bi koşturmaca olacak :)

ne güzel olmuşundur şimdii ohh amann boşversene bende hiç sevmem karnıma doknmalarını ne gerek varsa işte heycanlanıyorlaar ne yapcan bende meme emen bebek gördümmü dayanamıyorum bakmayada doyamıyorum yaaa soluksuz emmeleri okadar hoşuma gidiyoki ama bazı anneler kabul etmiyo işte bakılmasını ama bende öle tanımadığım kişilere bakmıyom tabii
hoşbulduk canımm doğurmak, bir an önce kavuşmak bende çok istiyom ama az daha sıkmak lazım 4-5 hafta daha içerde kaldılarmı ondan sonra atış serbest ne zaman isterse çıksın sıpam:asigim:
ee doğurmak istiyom diyom ama daha hiç bişeyi hazır değil valla aman şimdi doğmasın hazırlanayım bi ondan sonra ne olursa olsun
ilk ben söyledim

ben açamadım malesef eşim akşam halletsin artık ben yine pc yi bozmıyayım

naber millettt yanlışmı anladım ilk bebeğimizmi doğdu? nasıl doğdu yani şimdidenmi? anammm tırstımmmm eyvahedigeldismile

Yani ben söylemedim.Buldum.
anladım kuzum anladım..
sağolasın..

ama ben neden dinleyemedim yaa dinlenmiyo ses gelmiyo neden acaba indirmekmi lazım ilk
indirmek için üye olmak gerekiyordu galiba zeynepcim.
bi dakikada üye olabilirsin. sağ üstteydi galiba üye formu.

indirmeden dinlemek için de quicktime gerekiyordu sanırım program olarak.

ZEYRA bende karnıma dokunanlara gıcık oluyom,hele bastırıp da kafası poposu burda diyenlere...bi de işim var diyelim önümü kesip karnımı elleyip bunaltıyolar,ne kadar kaldı diyip sanki yarın dogcakmış gibi cümlesini eklemeseler olmuyoo ben de farkındayım karnım iri ben iriyim...

amann inşallah sağlıkla annesine kavuşur kıyamam ya, bende kızımın ninnisini dinliyorum.. çok müthişşş zemuszemus

hacerciğim canım benim ehh işte biraz hizaya geldik canım valla kendime hiç bakmıyorum artık aslında çok kızıyorum valla kendime ben önceden saçımda bir beyaz görünce kafaya takardım bebğim karnımda oldu olalı hiç bişey benim için tuhaf gelmemeye başladı artık kendime bende şaşırıyorum bazenbilmiyorumkismile

zeynocuğum canım bende eşim gelsin halleder artık anlamıyorum pek canım üye oluruz canım benim sende ağlama diloşumu üzme canımcım

yaa ne güzel demişsin rönesans sanki millet aynı kelimeyi ezberlemiş bana tuttu kız diyoki 7 aylıktan daha büyük görünüyo diyo o zamn birde maşlallh de dedim bende laf peşindir canım hiç saklayamam kendimi neysem oyum birazcık huyum kurusun ama en iyisini yapıyorum valla benimde hoşuma gider ama maşllahımıda derim her zamn bu hamile olsun bebk olsun ne olursa olsun nazarada çok inanırım

aaaaaaaaaaaaaa kim doğum yaptı ya? en yakın jnaz vardı yoksa o mu?

yok canım umudumsunbebğim diye bir arkadaşımız canım şu an bebişi küvezdeymiş inşallah en kısa zamnda annesinin kollarında olacak bebişimiz kıymetlimizolumunekankayizsmile

ay inanmıyorum ya şimdi gördüm umudumsunbebeğim yapmış ilk doğumumuzu Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde bizlerede nasip etsin inşallah. bi arkadaşım da 34-35 haftalık falan şu anda ameliyatta doğumu gerçekleşiyor. nerde varsa Rabbim sağ salim kolay doğumlar nasip etsin herkese

ilk ben söyledim
bana da yollamıştın canım hergün dinliyoz oğlumla:asigim:

bizde bugünlerde jübilemizi yapcazdelikafadulden delikafadulden

ay kızlar şaşkınlıktan merhaba bile diyemedim. Herkese merhaba nasılsınız?

slm kızlar çok vaktim yok öle bi slm verim dedim ilk bebeğimiz gelmiş çok sevindim ama tırstım aynı haftadyız umudumsun laeyvahedigeldismile ama maşallah bebeğinin kilou çok iyiymiş inş. en kısa zamanda alır bebeğini kucağına :Saruboceq:

kızlar dün kociş beni gezmeye cıkardı özdilekte inidirim var kıyafetlerde ihtiyacı olana tavsiye ederim özellikle pijamalar cok uygundu ve cok guzel modeller var ama bız gezmeye gıtmıstık alışverışe deil ben hiç bişi alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…