slm kızlar çok vaktim yok öle bi slm verim dedim ilk bebeğimiz gelmiş çok sevindim ama tırstım aynı haftadyız umudumsun laeyvahedigeldismile ama maşallah bebeğinin kilou çok iyiymiş inş. en kısa zamanda alır bebeğini kucağına :Saruboceq:
kızlar dün kociş beni gezmeye cıkardı özdilekte inidirim var kıyafetlerde ihtiyacı olana tavsiye ederim özellikle pijamalar cok uygundu ve cok guzel modeller var ama bız gezmeye gıtmıstık alışverışe deil ben hiç bişi alamadım
ay inanmıyorum ya şimdi gördüm umudumsunbebeğim yapmış ilk doğumumuzu Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde bizlerede nasip etsin inşallah. bi arkadaşım da 34-35 haftalık falan şu anda ameliyatta doğumu gerçekleşiyor. nerde varsa Rabbim sağ salim kolay doğumlar nasip etsin herkese
ay kızlar şaşkınlıktan merhaba bile diyemedim. Herkese merhaba nasılsınız?
bana da yollamıştın canım hergün dinliyoz oğlumla:asigim:
bizde bugünlerde jübilemizi yapcazdelikafadulden delikafadulden
ay inanmıyorum ya şimdi gördüm umudumsunbebeğim yapmış ilk doğumumuzu Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde bizlerede nasip etsin inşallah. bi arkadaşım da 34-35 haftalık falan şu anda ameliyatta doğumu gerçekleşiyor. nerde varsa Rabbim sağ salim kolay doğumlar nasip etsin herkese
zeynepcim önceki gün eşim diyo yaa sen hamile kaldığın kendini iice bıraktın dedi valla doğru söylüyon dedim dün işimi bitirdim doğru kuaföre temizlik saç baş derken geldim şöyle güzel bi makyaj da yaptım ooo diyor hanım ne oldu sana böle kendime getirdin beni dedim ona demiyom ama mazallah gözü başka taraflara kayar ne olur ne olmaz gözü gönlü açıldı anlayacağın dün
hımm baktım canım bayağı uzak gerçekten:çok üzgünüm:evet canım ama sana ters bi istikamette uzunçiftliğe yakın netten kocaeli özdilek diye ara cıkar karsına
:kedi: :kedi:ii neyseki bi ben değilmişim arkadaşlarımda öleymiş:kedi:
zeyra hoşbulduk canım bende kendime almıyorum ama oğluma dayanamıyorum dünde aldım ama babamız geri bıraktırdıancak bi buzdolabı magneti aldım cerceveli olsun o da kardır:) bide babası oğlumuzun odasına kapı süsü yapacak onun için malzeme aldık yapıp bitirise koyacağım resmini
a.s canım rabbim kötü kişilerden art niyetli insanlardan bizleri korusun canım benimolumunekankayizsmilecanım ayda bir defa da olsa ne yapalım artık tabii sorun yoksa onlarında sabrı tükeniyor artık çatlak bile denmez onlara hele bide özellikle evli erkeklerle birlikte olmayı seven .......... ler var ayy allah korusun kimsenin başınada vermesin biz kocalarımızı ihmal etmeyelim valla
sarımelek ne yaptı acaba..
ben onu da merak ediyorum..
haberler iyidir inşallah...
zeyracım çok sağol bitanemm bende netten baktım normal değerler arasında görünüyor ama bende şaşırdım doktorların söylediğinejaleciğim canım öncelikle evine hoşgeldin canım aman dikkat et kendini fazla yorma canım şeker ölçümlerinde o kadar yüksek değil canım benim 100lük yüklememde iki kere kan almıştılar açlık 80 2. saat 145di doktorumda iyi ama yinede dikkat et demişti canım sanırım bu yüzlükte 2 değerin ortalaması alınıyo yani ikideğerin iyiyse sorun olmuyo ben pek anlamıyorum bakalım çarşamba benim rutin kontrolüm var inşallah iyi çıkar gerçi ben abarttım baya hiç dikkat etmedim yedim pastaları börekleri neyse canımcım hayırlısı canım bu arada beşiğn çok güzel canım ama bunun yerine park beşik alabilirsiniz canım daha kullanışlı olur bizimki park beşik canım budamı yoksa park beşik tam küçük olduğu için anlayamadım canımcım birde dolap aldık biz o kadar kızımıza canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğler inşallah canım benim sana iyi oturmalar hayırlı gezmeler bizde gidecektik ama yattı bizim iş yerimseniben
canım benim inşallahhiyiakşamlar kızlarr napıyorsunuz?
jnaz canım geçmiş olsun şeker testinin yüksek çıkmasına üzüldüm canım umarım hergün yaptıracağın ölçümler daha iyi çıkar. yoksa kalan zamanda diyet yapman gerekecek sanırım. biz alışverişte o beşiklerden gördük eşimde bende çok beğendik. gün içinde yanımızda tutmak için bakmıştık biz ama 2 tanıdıktan anakucağı gelecek bize o yüzden almadık. bence çok güzel ve pratik ama sürekli yatırmak için düşünüyosan bilemicem. ben o konuda ortopedik bir yatak istediğim için park yataktan da vazgeçip normal beşik aldım. sanki bu beşiklerin içindeki süngerlerde rahat edemezmiş gibi geliyor gece uykusunda ortopedik yatakta yatsın istiyorum.
jnaz... cnm. az önce geçmişe bakmadan yazdım.. şeker yüklemenin yüksek çıkması iyi olmamış ama inş. bu 1 hafta ölçümlerin normal çıkar da diyete uzun süredevzm etmek zorunda kalmazsın..
canımm inşallah bir an önce kavuşursun kuzuna maşallah kilosuda iyiymişkızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur
maşallah canım ayy ben en son gittiğimde 500 gr dı gözleri falan belliydi ama kapak yoktu şimdi nasıl büyümüştür yaa bende görmek istiyorum ama eşim 1 hafta sonra diyor bakalım artık hayırlısı allah bebeğini nazardan esirgesin
kendini fazla yorma canım yaa diyecem ama bende aynı valla mecburen yapıyoz işte inşallah bundan sonraki şeker yüklemen yüksek çıkmaz canım yoksa diyet yapmak zorunda kalırsın ama olsun bebeklerimiz için yapcaz
inşallah hacercim cuma günü güzel bir haber alsam başka bişey istemiyorum
gözlerim yerinden fırlayacak nerdeyse rabbim nazardan esirgesin maşallah kilosu çok iimiş bebeğine bir an önce kavuşman dileği ile
[
inşallah canım güzel haberlerle gelir bende şimdi onu düşünüyorudm tam :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?