2010 Nisan Anneleri

zeynepcim önceki gün eşim diyo yaa sen hamile kaldığın kendini iice bıraktın dedi valla doğru söylüyon dedim dün işimi bitirdim doğru kuaföre temizlik saç baş derken geldim şöyle güzel bi makyaj da yaptım ooo diyor hanım ne oldu sana böle kendime getirdin beni dedim ona demiyom ama mazallah gözü başka taraflara kayar ne olur ne olmaz gözü gönlü açıldı anlayacağın dün

meraba canımm. aaa canım izmitte özdilek varmı? benimde tam ihtiyacım pijamalarım kaldı nerede tam olarak bi gün eşimi ikna edeyimde gidelim hava düzelirseaklinialirimsmile

ay kızlar şaşkınlıktan merhaba bile diyemedim. Herkese merhaba nasılsınız?

canım rabbim arkadaşına kolay doğumlar nasip eğlesin canım sağlıcakla kucağına alır bebişini inşallah bu arada hoşgeldin bitanema.s.

rabiacığım sende hoşgeldin canım valla hiç alışveriş deme canım bana ben biryere gidince eşimle illa bişeyler alıyorum dolapta yazın aldığım bi kaç elbise var bir kere bile giymedim canım alıyorum sonra sıkılıyorum dağıtıyorum oraya burya ama artık sadece bebişimize alıyoz desek yeridir canım :asigim:

amin inşallah canım yaa arkadaşınada hepimizede

ohh sefan olsun canım valla ben artık doğumdan sonrayı bekliyorum tam bir bakım yapmak için inşallah vakit bulursam canım valla sorma adamlarıda ihmal etmek olmaz psikologlar bile diyorlar en fazla erkeklerin gözü dışarda olduğu zamnlar annelerin hamişlik zamnlarıymış nedense gerçi bu her erkeğin yapcağı bişey değil ama yinede olsun etrafta çok aç çakllar var kadın olarak gezen aslında erkeklerden değil bazı kadınlardan korkucaksınaklinialirimsmile

zeyra hoşbulduk canım bende kendime almıyorum ama oğluma dayanamıyorum dünde aldım ama babamız geri bıraktırdı ancak bi buzdolabı magneti aldım cerceveli olsun o da kardır:) bide babası oğlumuzun odasına kapı süsü yapacak onun için malzeme aldık yapıp bitirise koyacağım resmini

canım ayda bir defa da olsa ne yapalım artık tabii sorun yoksa onlarında sabrı tükeniyor artık çatlak bile denmez onlara hele bide özellikle evli erkeklerle birlikte olmayı seven .......... ler var ayy allah korusun kimsenin başınada vermesin biz kocalarımızı ihmal etmeyelim valla

canım bende kapı süsünü kendim yapmak istiyorum tülüm varda silikon gerkiyo sanırım nerde bulabilirim acaba kırtasiyelerde satılıyomu kasnak kurdela birde tülün oldumu elyafta kenarlarına sarmak için kapı süsü çok basitmiş arkadaşım yapmıştı anlattı bana biraz ama silikon tabancası lazımmış sanırım bilmiyorumkismile

a.s canım rabbim kötü kişilerden art niyetli insanlardan bizleri korusun canım benimolumunekankayizsmile

merhaba kızlarr
biz geldik oğlumla ama canımız sıkkın biraz
sabah 9 gibi eniştem aradı bahsetmiştim size çapada kadın doğumda çalışıyor diye doktorla konuşmuş oda cuma günü hocalar toplanacak makrozomiden şüpheleniyoruz hastaneye yatış yapabiliriz hazırlıklı olsun demiş
tlf kapattıktan sonra öyle kötü oldumki anlatamam halada kendime gelebilmiş değilim
sonrada istanbulda gittiğim diğer doktoru aradım böyle böyle diye şeker sonuçlarımıda söyledim şekerin yüksek değil yani şekerden kaynaklanan bir durum yok ama belki başka bişey görmüşlerdir sakın ihmal etme dedi bakalım hayırlısı olsun artık
olmazsa yarında burdaki doktoruma gideceğim o aydınlatır belki beni
geçmişede baktım ilk bebişimiz gelmiş öyle heyecanlandımki inşallah hayırlı haberlerini de alırız

zeyracım çok sağol bitanemm bende netten baktım normal değerler arasında görünüyor ama bende şaşırdım doktorların söylediğine
inşallah sende çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin canım
malesef evim çok küçük canım o yüzden park beşik bakmıyorum. bizde bi beşik bide şifnyer alacağız tatlım bugün şifonyerin siparişini verdim perşembeye gelecek inşallah
canım benim inşallahh
içine annem yatak yapacakmış tatlım tutturdu yün yatak yapacağım diye bende tamam dedim. yoksa tek süngerde yatırmam zaten

jnaz... cnm. az önce geçmişe bakmadan yazdım.. şeker yüklemenin yüksek çıkması iyi olmamış ama inş. bu 1 hafta ölçümlerin normal çıkar da diyete uzun süredevzm etmek zorunda kalmazsın..

inşallah canımyaa dua edin bana
opuyorumnanaktan

canımm inşallah bir an önce kavuşursun kuzuna maşallah kilosuda iyiymiş
rabbim yardımcın olsun

zeyracım bizim kapı süsümüz de tül falan yok tahtadan olcak babası nette beğendi ama silikon yapı market tarzı yerlerde satılıyor ama tek seferlik içinse hiç alma derim öle daha pahalıya gelir çünki gerçi fiyat bilmiyorum ama tahmin ediyorum

jalecim.. hakkında hayırlısı olsun.
lütfen olumlu düşünmeye çalış. bak en kapsamlı hastanelerde en işinin ehli doktorlara gidiyorsun. düzenli kontrol altındasın. bir durum tespit edilirse bile hemen başında el koyacaklar..
hem bebişin kocaman oldu yahu.. belki o da aceleci çıkacak , ikinci nisan bebişi olacak..
her halukarda, mevlam neylerse güzel eyler..
sen kontrollerini aksatma, denileni yap, bu arada gözünü seveyim kendini yorma, dinlen..
iyi olacak, sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…