2010 Nisan Anneleri

kızlar slmmm kim doğum yapmış kimin neyi olmuş çatladım meraktan.bu arada mantar olmuşum çok korkunç

jaleciğim canım benim sakın moralini bozma canım ben bu şeker yüzünden girmediğim araştırmadığım site kalmadı değerlerin o değerlere göre normal canım içinide ferah tut canım makrozomi ne demek inan bilmiyorum canım ama inşallah zamnı vakti gelince ahmetimiz kollarında olacak canım hiç moralini bozma annesi

jalecim kendini üzme tatlım ee şekerden değilse neden acaba bencede ihmal etme canım bak az kaldı zaten sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

kızlar iyi haberlerim var doktordan geliyorum bebişimin durumu iyiye gidiyor sarılıgı atlatmış çok şükür artık kendisi nefes alabiliyormuş doktor 3 ay bile kalmaz ama gelişmeyen organlarını tamamlaması 1 ay alır erken bile çıkabilir dedi çok mutluyum çok şükür bu arada bebegimin erken davranmasının nedeni kilosu haftasına göre biraz fasla gelişmesinden kaynaklanmış bide ameliyat olcak sünnetli dogdu ayrıca idrar deligi yerinde degil ameliyatla düzeltecekler akcigerler tam gelişmemiş igne vuruldu dogdugu gün bugünde nefes almaya başlamış makinalarda nefes alıyodu akciger gelişince ameliyat falan bakalım bebegim iyi olsunda herşeyi gögüs gererim

tamam jaleciğim bakarım canım benim yarın olmazsa alırım canım bu arada zeynonunda deiği gibi canım kendini çok yorma bitanem ben hep sen derdim ilk nisan annesi olacak diye canım rabbim bak sağlıcakla kucağına alıcaksın ahmetimizi

zeynepçim çok sağol canım
bende daha hiçbişey belli değil diyorum ama elimde değil
tek düşündüğüm bebeğim şu an ve ona bişey olacak fikri bile altüst ediyor beni
dediğin gibi sürekli doktorlardayım bide hiç gitmeseydim neler olurdu kimbilir
inşallah acele etmez canımya bi 35 i doldursun başka bişey istemiyorum
dediğin gibi dinlenmem gerekiyor ama bana rahatlık batıyor sanırım o kadar sıkılıyorumki boş durunca
çok sağol canımcım o kadar iyi geldiki yazdıkların Şeniz
kızlar slmmm kim doğum yapmış kimin neyi olmuş çatladım meraktan.bu arada mantar olmuşum çok korkunç
canımyaa çok geçmiş olsun bende 2 hafta önce geçirdim resmen kabus gibiydi bir kaç günüm
jnaz hoşgeldin canım inş. sadece şüpheyle kalır bi problem yoktur canım
hoşbuldum rabiacım
inşallah canımyaa :Saruboceq:
[

canım gözün aydın bak iyileşiyor bebeğin ne güzel çok sevindim senin adına sen stres yapma dua et bebğin için bizlerde dua edicez ilk bebeğimiz için herşey yoluna girecek emin ol tekrar tebrik ederim yeni annemizi:))a.s.

Jnaz benim oglan da 2 hft ilerde cıktı,iri bebek dedi drum..neymiş bu makrozomi bakalım netten...
umudumsunbebegim cok sevindim,moralini yüksek tut,herşey güzel olacak merak etme....

tşk ediyorum canım inşallah jnazcım sende hayırlı haberler alırsn

canım gözümüz aydın bitanem rabbim en kısa zamndada kucağına almayı nasip eğlesin inşallah bitanem dualarımız seninle canım sen normalmi yoksa sezeryanlamı doğumunu yaptın canım anlatsana sancınmı geldi ayyy çok merak ettik seni canım yaaa çokmu soru sordum :kedi:

canım gözün aydın iyi haberlerle gelmene sevindim canım.çok merak ettik seni neden erken doğduğunu merak etmiştik.maşallah tosuna iy bakmışsın canım.inşallah herşey yoluna girecek tatlım.tez zamanda kucağına alacaksın.dualarımız seninle....

canım benim Allah (c.c.) analı babalı büyütsün işallah sağlıkla sıhatle büyüsün.artık 7 ayı tamamladığımız için bebekler yaşayabilecek düzeydeler sen endişelenme.hemde kilosu maşallah normal gününde doğan bebekler gibi işallah iyi olacak.normal olarak snacıyla normal doğumlamı oldu canım.bide kızmı erkekmi.bende de evham var erken oldumu olacakmı diye.dün doktora gittik herşey normal dedi ama ben mantar olmuşum vaginal fitil falan verdi işallah bebeşi harekete geçirecek bişey değildir.
jnaz cım sanada geçmiş olsun canım.o söylediğin kelime normalden büyük çocuklar için kullanıyormuş.belkide bebeğin iyi beslendi ve büyük doğacak.sen sakın kafanı yorma.benim arkadaşımınkide 4 kiloydu ve 8 ayda doktor bunu almamız lazım demiş ve almış.gelişmesi iyi olduktan sonra sezeryanla alırlar tatlım.Rabbim (c.c.) sana güç versin evhamlanma sakın dua edelim işallah erken gelen misafirimizle koca bebeğimize hayırlısı hepimiz için.

ohh çok şükür güzel haberler almak çok hoş maşallah ilk bebeğimize

canım benimyaa çok sağolll
makrozomi iri bebek demek miş tatlım
inşallah dediğin gibi olur bitanem tek dileğim hayırlı haberlerle gelmek
jalecim kendini üzme tatlım ee şekerden değilse neden acaba bencede ihmal etme canım bak az kaldı zaten sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
hacercim bende bilmiyorumki tatlım
inşallah canımyaa rabbim yardımcımız olsun hepimizin

canımyaaa çok sevindimm çok şükür rabbime
maşallah kuzuna inşallah en kısa zamanda çıkar bebişin
inşallah her geçen gün daha güzel haberler vereceksin bize
dimi tatlım hiç belli olmuyor işte kimbilir bizim paşa şaşırtır bizide 40 haftada doğar:)
inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı canımyaa

maşallah nisanın ilk pırlantısı kıymetlisine:asigim:
canımmm yaaa çok sevindim valla hadi gözün aydın bebeğin tek başına nefes almaya başlamış. ameliyatınız umarım iyi geçer.
lütfen kendine çok dikkat et sen iyi olursan sütün çok olur ve yumurcak senin sütünle daha çabuk toparlanır. sağıp veriyosunuz dimi sütünü?

Jnaz benim oglan da 2 hft ilerde cıktı,iri bebek dedi drum..neymiş bu makrozomi bakalım netten...
umudumsunbebegim cok sevindim,moralini yüksek tut,herşey güzel olacak merak etme....
rönesanscım maşallah kuzuna tatlım
makrozomi hakkında çok bilgi var nette
tşk ediyorum canım inşallah jnazcım sende hayırlı haberler alırsn
inşallah tatlımyaa
sağol canımcım inşallah dediğin gibidir bi probleme bağlı olmasında başka bişey istemiyorum
dualarınızda benide unutmayın canımyaa hayırlı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…