- 13 Kasım 2007
- 483
- 3
- 316
canım gözümüz aydın bitanem rabbim en kısa zamndada kucağına almayı nasip eğlesin inşallah bitanem dualarımız seninle canım sen normalmi yoksa sezeryanlamı doğumunu yaptın canım anlatsana sancınmı geldi ayyy çok merak ettik seni canım yaaa çokmu soru sordum :kedi:
listemiz duruyor tatlım ilk sayfa üzerinde düzenlemeler yapıyorumjnazcım listemiz ne oldu canım ?
maşallah nisanın ilk pırlantısı kıymetlisine:asigim:
canımmm yaaa çok sevindim valla hadi gözün aydın bebeğin tek başına nefes almaya başlamış. ameliyatınız umarım iyi geçer.
lütfen kendine çok dikkat et sen iyi olursan sütün çok olur ve yumurcak senin sütünle daha çabuk toparlanır. sağıp veriyosunuz dimi sütünü?
cnm normal dogum oldu ama çok zor oldu hafif sancılarım vardı banyo yaptım yemek yedim bi yatayım dedim birden aşırı derece kasıklarımda agrı ve migde bulantısıyla uyandım eşimi uyandırdım eşimde zavallım bi su getireyim bi su iç dedi doktoru arayalım dedi aradık doktoru saat 1di doktor dakikalara bak dedi baktıkki 1 dk da geliyordu o zamana kadar nasıl uyanmadıysam neyse bogazlarım kurudu kalp atışlarım çok hızlandı su istedim eşimden tekrar ama sancıya dayanamıyorum kalkmamla suyumun boşalması bir oldu eşime dedim eyvahh acil yetiştir eşimde araba kullanamam çok heyecanlıyım dedi hastanenin özel ambulansını çagırdık 2 dk sonra geldi çantamızı aldık çıktık yola bana oksijen vermeye başladılar adrekar diye ilaç verdiler kalp atışlarım çok yavaşlamış neyse hastaneye vardıgımda kalp atışlarım düzene girmiş sadece sancılarım vardı hemen nts ye bagladılar sancı tavan yapmış doktor teyzesi geldi ogün nöbetçiymişdi şansımıza kendi doktorumuz neyse acilen ameliyathaneye sezeryan dedi doktor ben ısrar ediyorum normal diye neyse indik ameliyathane odasına sezeryana dönerim belki diye doktorun dedigi talimatları yaptım ve 2. ıkınmamda utkum dorugum dogdu kilosu normalden fazlaydı ama doktor teyzesi erken dogdugu için bide nefes alamadıgı için küveze koydu araştırmalar sonucunda akcigerin tam tamamlanmadıgı yenidogan sarılıgının oldugunu ve idrar deligin tam ortada degilde yanda oldugu için 3 ay küvezde kalacagını söyledi bugün gittim doktora artık kendisinin nefes alabildigini yenidogan sarılıgını atlattıgını ama akcigerinin tam tamına gelişmesi için ve ameliyata kadar da küvezde kalması gerektigini söyledi akcigerinin gelişmesinin çabuk olacagını 1 ay kadar zaman oldugunu ama ameliyatla beraber 2 ay kadar belkide daha az zamanda çıkabilcegini söyledi kilosunun çok iyi olması nedeni ile çabuk atlatacagını söyledi ama ben gene üzüldüm idrar deliginin ortada olmaması ve ameliyatla yeni delik açılmasının büyüyünce cinselligine zarar verebilcegini düşünerekten doktora sordum tıp çok gelişti ve öyle karamsarlıga kalmamamı ve kesinlikle sorun olmayacagını söyledi mutluluktan uçtum ama gözüm yaşlı eve döndüm bebegim hastanede küvezin kollarında benim kollarımda degildi ama sabredecegim dua edecegim Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın dua ettim herkes için dogum sırasında inş. kabul olur ve inşallah çabucak bebişimi kucagıma alırım ne olur dua edin biraz uzun oldu ama içimdeki üzüntüyü sevinci paylaşmak istedim
canım ya cok duygulandım okurken inş. tez zamanda iyileşir utkun alırsın kollarına hem tıp cok ilerledi dediği gibi doktorun bi sorun cıkmaz inş. darısı hepimizin basına :Saruboceq:cnm normal dogum oldu ama çok zor oldu hafif sancılarım vardı banyo yaptım yemek yedim bi yatayım dedim birden aşırı derece kasıklarımda agrı ve migde bulantısıyla uyandım eşimi uyandırdım eşimde zavallım bi su getireyim bi su iç dedi doktoru arayalım dedi aradık doktoru saat 1di doktor dakikalara bak dedi baktıkki 1 dk da geliyordu o zamana kadar nasıl uyanmadıysam neyse bogazlarım kurudu kalp atışlarım çok hızlandı su istedim eşimden tekrar ama sancıya dayanamıyorum kalkmamla suyumun boşalması bir oldu eşime dedim eyvahh acil yetiştir eşimde araba kullanamam çok heyecanlıyım dedi hastanenin özel ambulansını çagırdık 2 dk sonra geldi çantamızı aldık çıktık yola bana oksijen vermeye başladılar adrekar diye ilaç verdiler kalp atışlarım çok yavaşlamış neyse hastaneye vardıgımda kalp atışlarım düzene girmiş sadece sancılarım vardı hemen nts ye bagladılar sancı tavan yapmış doktor teyzesi geldi ogün nöbetçiymişdi şansımıza kendi doktorumuz neyse acilen ameliyathaneye sezeryan dedi doktor ben ısrar ediyorum normal diye neyse indik ameliyathane odasına sezeryana dönerim belki diye doktorun dedigi talimatları yaptım ve 2. ıkınmamda utkum dorugum dogdu kilosu normalden fazlaydı ama doktor teyzesi erken dogdugu için bide nefes alamadıgı için küveze koydu araştırmalar sonucunda akcigerin tam tamamlanmadıgı yenidogan sarılıgının oldugunu ve idrar deligin tam ortada degilde yanda oldugu için 3 ay küvezde kalacagını söyledi bugün gittim doktora artık kendisinin nefes alabildigini yenidogan sarılıgını atlattıgını ama akcigerinin tam tamına gelişmesi için ve ameliyata kadar da küvezde kalması gerektigini söyledi akcigerinin gelişmesinin çabuk olacagını 1 ay kadar zaman oldugunu ama ameliyatla beraber 2 ay kadar belkide daha az zamanda çıkabilcegini söyledi kilosunun çok iyi olması nedeni ile çabuk atlatacagını söyledi ama ben gene üzüldüm idrar deliginin ortada olmaması ve ameliyatla yeni delik açılmasının büyüyünce cinselligine zarar verebilcegini düşünerekten doktora sordum tıp çok gelişti ve öyle karamsarlıga kalmamamı ve kesinlikle sorun olmayacagını söyledi mutluluktan uçtum ama gözüm yaşlı eve döndüm bebegim hastanede küvezin kollarında benim kollarımda degildi ama sabredecegim dua edecegim Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın dua ettim herkes için dogum sırasında inş. kabul olur ve inşallah çabucak bebişimi kucagıma alırım ne olur dua edin biraz uzun oldu ama içimdeki üzüntüyü sevinci paylaşmak istedim
jalecim canım üzme kendini nolur internette baktım biraz da iri bebek den başka bir açıklama bulamadım. belki sadece çok iyi beslenmiştir ahmet paşa. sonuçta bebeğinin sağlığı ile ilgili bir risk yokmuş. sadece erken doğum riski varmış o da şunun şurasında 35. haftana ne kaldı ki azcık daha sıkın dişinizi tamamdır. sonrası çok güzel olacak inşallah. :1hug:
doktorların belirsiz bırakması asıl seni strese sokmuş galiba. hiç merak etme tatlım ahmet paşa geleceği zamanı bilir .:asigim:
sen bırak onu bunu da hepimizi hayal kırıklığına uğrattın hani nisanın ilk bebeği senden gelecekti. birinciliği kaçırdığına yan sen bitanema.s.
kızlar iyi haberlerim var doktordan geliyorum bebişimin durumu iyiye gidiyor sarılıgı atlatmış çok şükür artık kendisi nefes alabiliyormuş doktor 3 ay bile kalmaz ama gelişmeyen organlarını tamamlaması 1 ay alır erken bile çıkabilir dedi çok mutluyum çok şükür bu arada bebegimin erken davranmasının nedeni kilosu haftasına göre biraz fasla gelişmesinden kaynaklanmış bide ameliyat olcak sünnetli dogdu ayrıca idrar deligi yerinde degil ameliyatla düzeltecekler akcigerler tam gelişmemiş igne vuruldu dogdugu gün bugünde nefes almaya başlamış makinalarda nefes alıyodu akciger gelişince ameliyat falan bakalım bebegim iyi olsunda herşeyi gögüs gererim
cnm normal dogum oldu ama çok zor oldu hafif sancılarım vardı banyo yaptım yemek yedim bi yatayım dedim birden aşırı derece kasıklarımda agrı ve migde bulantısıyla uyandım eşimi uyandırdım eşimde zavallım bi su getireyim bi su iç dedi doktoru arayalım dedi aradık doktoru saat 1di doktor dakikalara bak dedi baktıkki 1 dk da geliyordu o zamana kadar nasıl uyanmadıysam neyse bogazlarım kurudu kalp atışlarım çok hızlandı su istedim eşimden tekrar ama sancıya dayanamıyorum kalkmamla suyumun boşalması bir oldu eşime dedim eyvahh acil yetiştir eşimde araba kullanamam çok heyecanlıyım dedi hastanenin özel ambulansını çagırdık 2 dk sonra geldi çantamızı aldık çıktık yola bana oksijen vermeye başladılar adrekar diye ilaç verdiler kalp atışlarım çok yavaşlamış neyse hastaneye vardıgımda kalp atışlarım düzene girmiş sadece sancılarım vardı hemen nts ye bagladılar sancı tavan yapmış doktor teyzesi geldi ogün nöbetçiymişdi şansımıza kendi doktorumuz neyse acilen ameliyathaneye sezeryan dedi doktor ben ısrar ediyorum normal diye neyse indik ameliyathane odasına sezeryana dönerim belki diye doktorun dedigi talimatları yaptım ve 2. ıkınmamda utkum dorugum dogdu kilosu normalden fazlaydı ama doktor teyzesi erken dogdugu için bide nefes alamadıgı için küveze koydu araştırmalar sonucunda akcigerin tam tamamlanmadıgı yenidogan sarılıgının oldugunu ve idrar deligin tam ortada degilde yanda oldugu için 3 ay küvezde kalacagını söyledi bugün gittim doktora artık kendisinin nefes alabildigini yenidogan sarılıgını atlattıgını ama akcigerinin tam tamına gelişmesi için ve ameliyata kadar da küvezde kalması gerektigini söyledi akcigerinin gelişmesinin çabuk olacagını 1 ay kadar zaman oldugunu ama ameliyatla beraber 2 ay kadar belkide daha az zamanda çıkabilcegini söyledi kilosunun çok iyi olması nedeni ile çabuk atlatacagını söyledi ama ben gene üzüldüm idrar deliginin ortada olmaması ve ameliyatla yeni delik açılmasının büyüyünce cinselligine zarar verebilcegini düşünerekten doktora sordum tıp çok gelişti ve öyle karamsarlıga kalmamamı ve kesinlikle sorun olmayacagını söyledi mutluluktan uçtum ama gözüm yaşlı eve döndüm bebegim hastanede küvezin kollarında benim kollarımda degildi ama sabredecegim dua edecegim Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın dua ettim herkes için dogum sırasında inş. kabul olur ve inşallah çabucak bebişimi kucagıma alırım ne olur dua edin biraz uzun oldu ama içimdeki üzüntüyü sevinci paylaşmak istedim
hiç düşünmedim canımkızlar bebeğe altın falan takılır ya napacaksınız onları.Bebiş için yatırım mı yoksa borçlara mı?
kızlar iyi haberlerim var doktordan geliyorum bebişimin durumu iyiye gidiyor sarılıgı atlatmış çok şükür artık kendisi nefes alabiliyormuş doktor 3 ay bile kalmaz ama gelişmeyen organlarını tamamlaması 1 ay alır erken bile çıkabilir dedi çok mutluyum çok şükür bu arada bebegimin erken davranmasının nedeni kilosu haftasına göre biraz fasla gelişmesinden kaynaklanmış bide ameliyat olcak sünnetli dogdu ayrıca idrar deligi yerinde degil ameliyatla düzeltecekler akcigerler tam gelişmemiş igne vuruldu dogdugu gün bugünde nefes almaya başlamış makinalarda nefes alıyodu akciger gelişince ameliyat falan bakalım bebegim iyi olsunda herşeyi gögüs gererim
canım benim.. 35. haftana da ne kaldı ki zaten, 15-20 günden bahsediyoruz yani. senin oğlan az daha dursun yerinde,sonra istiyorsa isyan bayrağını açıp gelebilir, lafımız olmaz :))zeynepçim çok sağol canım
bende daha hiçbişey belli değil diyorum ama elimde değil
tek düşündüğüm bebeğim şu an ve ona bişey olacak fikri bile altüst ediyor beni
dediğin gibi sürekli doktorlardayım bide hiç gitmeseydim neler olurdu kimbilir
inşallah acele etmez canımya bi 35 i doldursun başka bişey istemiyorum
dediğin gibi dinlenmem gerekiyor ama bana rahatlık batıyor sanırım o kadar sıkılıyorumki boş durunca
çok sağol canımcım o kadar iyi geldiki yazdıkların Şeniz
[
kızlar bebeğe altın falan takılır ya napacaksınız onları.Bebiş için yatırım mı yoksa borçlara mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?