2010 Nisan Anneleri

tamamen katılıyorum zeynepcime çocuğun yoğun tempodan başı döndü ayol jalecim yarın güzel haberlerle gel emiopuyorumnanaktan

allah iyiliğini versin kız senin çok yaşa emi :roflol::roflol::sm_cool:ii fikir ama aklımda bulunsun ihtiyaç zamanında ii iş görür:dance:

canım benimyaaŞeniz
inşallah dinler teyzesini yavrum ama içimden bi ses bekleyecek diyor hatta ben sabırsızlanacağım niye çıkmıyor diye:)
dediğin gibi dinlenmem lazım tatlım sanki her şeyi yapabilirmişim gibi geliyor ne zamanki yatağa giriyorum o zaman farkına varıyorum yorgunluğumun
hatta geçen hafta istanbuldayken eşimin dayısı aramış bize geleceklermiş eve gidince arar çağırırım diyordum ama onu bile yapmamayı düşünüyorum kendi sağlığımın kıymetini bilmem lazım
hadi bakalım naz yapma sırası bana gelsin olumunekankayizsmile

tamamen katılıyorum zeynepcime çocuğun yoğun tempodan başı döndü ayol jalecim yarın güzel haberlerle gel emiopuyorumnanaktan
:roflol:
haklısın valla şekerim hatta ben size bu sabah kursa gittiğimide söylemedim dimi:)
yarın eve geleyim ilk işim size haber vermek olacak
hadi biz kaçtık şimdiiopuyorumnanaktan
[

bende hiç düşünmedim ama bu zamanda takarlarmı altın diye düşünmüyor değilim bide şimdi şu sahte çeyrekler çıkmış bazıları onu bile getiriyormuş çevremde hiç görmedim ama duydum
bizim düğün takılarından çıkmıştı incecik kağıt gibi eğilip bükülen bişeydi kim taktı onu hala merak ederimdelikafadulden

zeynepcim hiç belli olmaz valla dila sultan ''amaaann hepinizin çetelesini ben mi tutacam'' deyip nisan ortasında çıkıp gelebilir şekerim.opuyorumnanaktan
ha birde ekleyebilirsen minnoşların kokusunu eklermisin listeye lütfennnnnn:asigim:

umudumsun benim bebginin iyi olmasina cok sevindim cnm,inan cok üzüldüm sanki kendim yasamis gibi,acil bebegine kavusman dilegiyle......:Saruboceq:

bebişlerin altınları ne olcak demişiniz.....
ben bu zamana 9 ay boyunca hep ona yatırım yaptım gelen altınlarla kendime ciciler alcam....
haaa pc alcam sizinle görüşmek için bak bu daha mantıklı. hehhehhehe:))))

sağol canım benim maşallah olmuş çıkmışlar bile 2,5 kg doğmuş kilosu iyi olduğundan küveze almamışlar. darısı vakti geldiğinde hepimizin başına olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla

amin inşallah canım yaa arkadaşınada hepimizede

sağol canım amin hepimize

jalecim canım hiç moralini bozma artık senin de bebeğinin de sağlık sorunu olmadan doğabileceği vakitler inşallah olmaz ama olursa da yapacak bişey yok allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ama yarın bak göreceksin iyi haberlerle geleceksin haber vermeyi sakın unutma benim de yarın randevum var. kan uyuşmazlığı için test yapacaktı bana ben de ondan korkuyorum kanı benden mi alacaklar acaba yoksa kordondan falan mı alınıyo ben kordon hadisesinden çok korkarım allah korusun bakalım herkeste farklı bi heyecan gerçi artık normal sonlara yaklaşıyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah ama sağlıkla hayılısıyla vakti zamanı gelince kucağımza alalım da bu telaşların hepsini unuturuz tatlım.

canım gözün aydın maşallah utkuna ilk bebekimiz geldi hadi bakalım uğur getirsin topiğimize de sana da inşallah. sağlığına da bir an evvel kavuşacak inanıyorum ben dualarımız seninle sen de bizlere dua et canım.

canım inşallah hep böyle güzel şeyler paylaşırız. bu arada senin haberini öğleden sonra okudum şok olmuştum ki arkadaşım o sıra ameliyatta bebeğini dünyaya getiriyordu. sonra şu ninni sitesini bi arkadaş atmış tam onu dinliyordum zaten çok duygulanmıştım bir de senin o güzel hikayeni okuyunca hepten koptum. allah analı babalı büyütsün inşallah

bizede epey bir gelir tahminimizce bizim taktıklarımız gelirse eğer annem bana bilezik alcakmış onu saklarım kayınvalidemde bebişe altın bilezik alcakmış birde kayınpederim para takıcakmış son aldığım duyumlara göre geri gazisinide biriktirip ev alacağımız için oraya yatırım yaparız zaten babası maaşından ona ayrı bir hesap açıcak kızımıza inşallah önemli olan onun sağlıcakla gelmesi ben alırım kızıma altınlarını inşallah çalışmaya bir başlayayım atanayım

bizede epey bir gelir tahminimizce bizim taktıklarımız gelirse eğer annem bana bilezik alcakmış onu saklarım kayınvalidemde bebişe altın bilezik alcakmış birde kayınpederim para takıcakmış son aldığım duyumlara göre geri gazisinide biriktirip ev alacağımız için oraya yatırım yaparız zaten babası maaşından ona ayrı bir hesap açıcak kızımıza inşallah önemli olan onun sağlıcakla gelmesi ben alırım kızıma altınlarını inşallah çalışmaya bir başlayayım atanayım

:roflol: :roflol: kesinlikle özgecim en iyisi bilgisayar sonuçta bizimle iletişimde olmanda bir nevi kuzey beye yatırım olacakdelikafadulden kızlarrr kuzey uyumadı, kızlarrrr kuzey emmedi, kızlarrr kuzey bana dil çıkarıyo diye kime koşcan yoksaaa:sm_cool:

KIZLAR BEBEĞİMİN MOBİLYALARI GELDİ.... ÇOK GÜZEL OLDU:)))))) AKŞAMA KOYUCAM FOTOLARI FACE DE BURAYA DA......
KUAFÖR İŞİNİDE HALLETTİM BU ARADA.:kedi:

KIZLAR BEBEĞİMİN MOBİLYALARI GELDİ.... ÇOK GÜZEL OLDU:)))))) AKŞAMA KOYUCAM FOTOLARI FACE DE BURAYA DA......

hem gözün aydın hem de geçmiş olsun nazlıcım iyi günlerde kullansın minişin inşallah

slm kızlar biz geldik nihayet güzel havalarda attık kendimizi sokağa
eve yatmadan yatmaya geldik ama istanbul gene karardı bugün kar yağıyor buralara
eve attım kendimi hemen sizlere bakayım dedim.

bizim topikden doğum yapanmı var ya geçmişe bakamadım hemen yazıp bakıcam
bu arada dün alışverişe gittik hava güzelken geçmişe bakim onuda anlatırım::)))

çok heyecanlandım yaa acele etmiş utku bey inşallah en kısa zamanda kucağına alıp eve gelcen allah yardımcın olsun dualarımız hep sizinleee

canım bende tüm hayallerimi atanmaya saklıyom bide olanları gelecekleri hep toplayıp kpss sorularınımı satın alsam acaba diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım ya bende koyamadım bi türlü çekipte fotoları hem şu faceteki grubu bulamadım ben nasıl bulcam bi yardım edin bana

jnazcım içinii ferah tut herşey yolunda gidecek inşallah ama dinlen olurmu dikkat et kendine ve bebişine korkma endişelendikçe kötü oluyo insan

umudumsunbebeğimcanım öncelikle gözünüz aydın
allah analı babalı büyütsün inş en kısa zamanda atlatırsınız bu sıkıntılarınızı
dualarımız seninle allaha emanet olun...

nazlıcım güle güle kullanın mobilyalarınızı iyigünlerde inşallah. içinde prensesinle birlikte eskitin fotoları bekliyoz

sorma sorma canım....
vallahi kuzey beye yatırım olcak.....
bakalım kızlar gelen takılara göre durumumuz belli olcak ama pc lazım....
kimlen dertleşcem ben....

nazlıcım çok sevindim tatlım merakla bekliyoruz ada bebeğin odasını ,hayırlı olsun güle güle kullanın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…