ama lütfen sen de bu ara yat dinlen jale. şu başlığı takip etmeye başladığım günden beri senin hamaratlığın, misafirlerin, koşturmacan bitmedi. azcık canının kıymetini bil be bi tanem. bırak sana hizmet etsinler.. naz yap. keyfini sür hamileliğinin son günlerinin..
ne yatırımı ne borcu şekerim:1ninca: ben onları çatır çatır yicem sonra bitince de çocuğu yollıcam trafik ışıklarına araba camı silsin para getirsin eve. :roflol:delikafadulden naniknanik
şaka bi yana bize gelse gelse 3-5 tane gelir tahminime göre onu da inşallah çok sıkışmazsak acil durumlar için saklarız heralde.
canım, iki dakika evi süpüreyim diye kalktım bilgisayar başından seni kaçırmışım sanırım.
ama iyi haberlerine o kadar sevindim ki..doğum hikayeni de okudum, gözlerim doldu.. hayırlısıyla getireceksiniz evinize oğlunuzu. inanıyorum buna.
binlerce kez şükürler olsun ki iyi şimdi.. daha da iyi olacak, bak gör..
vaktin oldukça buralara uğra e mi, merak ederiz biz ikinizi de.. ve lütfen moralini yüksek tut, bak ne güzel sütün de varmış.. sağlıkla, sıhhatle besle yavrunu.
canım benim.. 35. haftana da ne kaldı ki zaten, 15-20 günden bahsediyoruz yani. senin oğlan az daha dursun yerinde,sonra istiyorsa isyan bayrağını açıp gelebilir, lafımız olmaz :))
ama lütfen sen de bu ara yat dinlen jale. şu başlığı takip etmeye başladığım günden beri senin hamaratlığın, misafirlerin, koşturmacan bitmedi. azcık canının kıymetini bil be bi tanem. bırak sana hizmet etsinler.. naz yap. keyfini sür hamileliğinin son günlerinin..
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah. güzel olacak her şey opuyorumnanaktan
:roflol:tamamen katılıyorum zeynepcime çocuğun yoğun tempodan başı döndü ayol jalecim yarın güzel haberlerle gel emiopuyorumnanaktan
bizim düğün takılarından çıkmıştı incecik kağıt gibi eğilip bükülen bişeydi kim taktı onu hala merak ederimdelikafaduldenbende hiç düşünmedim ama bu zamanda takarlarmı altın diye düşünmüyor değilim bide şimdi şu sahte çeyrekler çıkmış bazıları onu bile getiriyormuş çevremde hiç görmedim ama duydum
zeynepcim hiç belli olmaz valla dila sultan ''amaaann hepinizin çetelesini ben mi tutacam'' deyip nisan ortasında çıkıp gelebilir şekerim.opuyorumnanaktanay bu arada kızlar görmüşsünüzdür 2010 nisan bebişleri başlığın ben açtım :)
tabloya şu bilgiyi de ekle, şunu da yazalım dediğiniz bir şey varsa ekleyeyim listeye.
bu arada, doğumun nasıl olduğunu ve bebişin adını bilmiyordum, umudunsunbebegim'den öğrenmiş olduk, onları da ekleyeyim şimdi :)
nasılsa benim doğum nisan sonu görünüyor, hepiniz doğuracaksınız biz de kızımla evde liste yapar dururuz :))
canım rabbim arkadaşına kolay doğumlar nasip eğlesin canım sağlıcakla kucağına alır bebişini inşallah bu arada hoşgeldin bitanema.s.
rabiacığım sende hoşgeldin canım valla hiç alışveriş deme canım bana ben biryere gidince eşimle illa bişeyler alıyorum dolapta yazın aldığım bi kaç elbise var bir kere bile giymedim canım alıyorum sonra sıkılıyorum dağıtıyorum oraya burya ama artık sadece bebişimize alıyoz desek yeridir canım :asigim:
amin inşallah canım yaa arkadaşınada hepimizede
merhaba kızlarr
biz geldik oğlumla ama canımız sıkkın biraz
sabah 9 gibi eniştem aradı bahsetmiştim size çapada kadın doğumda çalışıyor diye doktorla konuşmuş oda cuma günü hocalar toplanacak makrozomiden şüpheleniyoruz hastaneye yatış yapabiliriz hazırlıklı olsun demiş
tlf kapattıktan sonra öyle kötü oldumki anlatamam halada kendime gelebilmiş değilim
sonrada istanbulda gittiğim diğer doktoru aradım böyle böyle diye şeker sonuçlarımıda söyledim şekerin yüksek değil yani şekerden kaynaklanan bir durum yok ama belki başka bişey görmüşlerdir sakın ihmal etme dedi bakalım hayırlısı olsun artık
olmazsa yarında burdaki doktoruma gideceğim o aydınlatır belki beni
geçmişede baktım ilk bebişimiz gelmiş öyle heyecanlandımki inşallah hayırlı haberlerini de alırız
zeyracım çok sağol bitanemm bende netten baktım normal değerler arasında görünüyor ama bende şaşırdım doktorların söylediğine
inşallah sende çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin canım
malesef evim çok küçük canım o yüzden park beşik bakmıyorum. bizde bi beşik bide şifnyer alacağız tatlım bugün şifonyerin siparişini verdim perşembeye gelecek inşallah
canım benim inşallahh
içine annem yatak yapacakmış tatlım tutturdu yün yatak yapacağım diye bende tamam dedim. yoksa tek süngerde yatırmam zaten
inşallah canımyaa dua edin bana
opuyorumnanaktan
canımm inşallah bir an önce kavuşursun kuzuna maşallah kilosuda iyiymiş
rabbim yardımcın olsun
kızlar iyi haberlerim var doktordan geliyorum bebişimin durumu iyiye gidiyor sarılıgı atlatmış çok şükür artık kendisi nefes alabiliyormuş doktor 3 ay bile kalmaz ama gelişmeyen organlarını tamamlaması 1 ay alır erken bile çıkabilir dedi çok mutluyum çok şükür bu arada bebegimin erken davranmasının nedeni kilosu haftasına göre biraz fasla gelişmesinden kaynaklanmış bide ameliyat olcak sünnetli dogdu ayrıca idrar deligi yerinde degil ameliyatla düzeltecekler akcigerler tam gelişmemiş igne vuruldu dogdugu gün bugünde nefes almaya başlamış makinalarda nefes alıyodu akciger gelişince ameliyat falan bakalım bebegim iyi olsunda herşeyi gögüs gererim
cnm normal dogum oldu ama çok zor oldu hafif sancılarım vardı banyo yaptım yemek yedim bi yatayım dedim birden aşırı derece kasıklarımda agrı ve migde bulantısıyla uyandım eşimi uyandırdım eşimde zavallım bi su getireyim bi su iç dedi doktoru arayalım dedi aradık doktoru saat 1di doktor dakikalara bak dedi baktıkki 1 dk da geliyordu o zamana kadar nasıl uyanmadıysam neyse bogazlarım kurudu kalp atışlarım çok hızlandı su istedim eşimden tekrar ama sancıya dayanamıyorum kalkmamla suyumun boşalması bir oldu eşime dedim eyvahh acil yetiştir eşimde araba kullanamam çok heyecanlıyım dedi hastanenin özel ambulansını çagırdık 2 dk sonra geldi çantamızı aldık çıktık yola bana oksijen vermeye başladılar adrekar diye ilaç verdiler kalp atışlarım çok yavaşlamış neyse hastaneye vardıgımda kalp atışlarım düzene girmiş sadece sancılarım vardı hemen nts ye bagladılar sancı tavan yapmış doktor teyzesi geldi ogün nöbetçiymişdi şansımıza kendi doktorumuz neyse acilen ameliyathaneye sezeryan dedi doktor ben ısrar ediyorum normal diye neyse indik ameliyathane odasına sezeryana dönerim belki diye doktorun dedigi talimatları yaptım ve 2. ıkınmamda utkum dorugum dogdu kilosu normalden fazlaydı ama doktor teyzesi erken dogdugu için bide nefes alamadıgı için küveze koydu araştırmalar sonucunda akcigerin tam tamamlanmadıgı yenidogan sarılıgının oldugunu ve idrar deligin tam ortada degilde yanda oldugu için 3 ay küvezde kalacagını söyledi bugün gittim doktora artık kendisinin nefes alabildigini yenidogan sarılıgını atlattıgını ama akcigerinin tam tamına gelişmesi için ve ameliyata kadar da küvezde kalması gerektigini söyledi akcigerinin gelişmesinin çabuk olacagını 1 ay kadar zaman oldugunu ama ameliyatla beraber 2 ay kadar belkide daha az zamanda çıkabilcegini söyledi kilosunun çok iyi olması nedeni ile çabuk atlatacagını söyledi ama ben gene üzüldüm idrar deliginin ortada olmaması ve ameliyatla yeni delik açılmasının büyüyünce cinselligine zarar verebilcegini düşünerekten doktora sordum tıp çok gelişti ve öyle karamsarlıga kalmamamı ve kesinlikle sorun olmayacagını söyledi mutluluktan uçtum ama gözüm yaşlı eve döndüm bebegim hastanede küvezin kollarında benim kollarımda degildi ama sabredecegim dua edecegim Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın dua ettim herkes için dogum sırasında inş. kabul olur ve inşallah çabucak bebişimi kucagıma alırım ne olur dua edin biraz uzun oldu ama içimdeki üzüntüyü sevinci paylaşmak istedim
bebişlerin altınları ne olcak demişiniz.....
ben bu zamana 9 ay boyunca hep ona yatırım yaptım gelen altınlarla kendime ciciler alcam....
haaa pc alcam sizinle görüşmek için bak bu daha mantıklı. hehhehhehe:))))
KIZLAR BEBEĞİMİN MOBİLYALARI GELDİ.... ÇOK GÜZEL OLDU:)))))) AKŞAMA KOYUCAM FOTOLARI FACE DE BURAYA DA......
KUAFÖR İŞİNİDE HALLETTİM BU ARADA.:kedi:
çok heyecanlandım yaa acele etmiş utku bey inşallah en kısa zamanda kucağına alıp eve gelcen allah yardımcın olsun dualarımız hep sizinleeecnm normal dogum oldu ama çok zor oldu hafif sancılarım vardı banyo yaptım yemek yedim bi yatayım dedim birden aşırı derece kasıklarımda agrı ve migde bulantısıyla uyandım eşimi uyandırdım eşimde zavallım bi su getireyim bi su iç dedi doktoru arayalım dedi aradık doktoru saat 1di doktor dakikalara bak dedi baktıkki 1 dk da geliyordu o zamana kadar nasıl uyanmadıysam neyse bogazlarım kurudu kalp atışlarım çok hızlandı su istedim eşimden tekrar ama sancıya dayanamıyorum kalkmamla suyumun boşalması bir oldu eşime dedim eyvahh acil yetiştir eşimde araba kullanamam çok heyecanlıyım dedi hastanenin özel ambulansını çagırdık 2 dk sonra geldi çantamızı aldık çıktık yola bana oksijen vermeye başladılar adrekar diye ilaç verdiler kalp atışlarım çok yavaşlamış neyse hastaneye vardıgımda kalp atışlarım düzene girmiş sadece sancılarım vardı hemen nts ye bagladılar sancı tavan yapmış doktor teyzesi geldi ogün nöbetçiymişdi şansımıza kendi doktorumuz neyse acilen ameliyathaneye sezeryan dedi doktor ben ısrar ediyorum normal diye neyse indik ameliyathane odasına sezeryana dönerim belki diye doktorun dedigi talimatları yaptım ve 2. ıkınmamda utkum dorugum dogdu kilosu normalden fazlaydı ama doktor teyzesi erken dogdugu için bide nefes alamadıgı için küveze koydu araştırmalar sonucunda akcigerin tam tamamlanmadıgı yenidogan sarılıgının oldugunu ve idrar deligin tam ortada degilde yanda oldugu için 3 ay küvezde kalacagını söyledi bugün gittim doktora artık kendisinin nefes alabildigini yenidogan sarılıgını atlattıgını ama akcigerinin tam tamına gelişmesi için ve ameliyata kadar da küvezde kalması gerektigini söyledi akcigerinin gelişmesinin çabuk olacagını 1 ay kadar zaman oldugunu ama ameliyatla beraber 2 ay kadar belkide daha az zamanda çıkabilcegini söyledi kilosunun çok iyi olması nedeni ile çabuk atlatacagını söyledi ama ben gene üzüldüm idrar deliginin ortada olmaması ve ameliyatla yeni delik açılmasının büyüyünce cinselligine zarar verebilcegini düşünerekten doktora sordum tıp çok gelişti ve öyle karamsarlıga kalmamamı ve kesinlikle sorun olmayacagını söyledi mutluluktan uçtum ama gözüm yaşlı eve döndüm bebegim hastanede küvezin kollarında benim kollarımda degildi ama sabredecegim dua edecegim Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın dua ettim herkes için dogum sırasında inş. kabul olur ve inşallah çabucak bebişimi kucagıma alırım ne olur dua edin biraz uzun oldu ama içimdeki üzüntüyü sevinci paylaşmak istedim
canım bende tüm hayallerimi atanmaya saklıyom bide olanları gelecekleri hep toplayıp kpss sorularınımı satın alsam acaba diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bizede epey bir gelir tahminimizce bizim taktıklarımız gelirse eğer annem bana bilezik alcakmış onu saklarım kayınvalidemde bebişe altın bilezik alcakmış birde kayınpederim para takıcakmış son aldığım duyumlara göre geri gazisinide biriktirip ev alacağımız için oraya yatırım yaparız zaten babası maaşından ona ayrı bir hesap açıcak kızımıza inşallah önemli olan onun sağlıcakla gelmesi ben alırım kızıma altınlarını inşallah çalışmaya bir başlayayım atanayım
KIZLAR BEBEĞİMİN MOBİLYALARI GELDİ.... ÇOK GÜZEL OLDU:)))))) AKŞAMA KOYUCAM FOTOLARI FACE DE BURAYA DA......
KUAFÖR İŞİNİDE HALLETTİM BU ARADA.:kedi:
:roflol: :roflol: kesinlikle özgecim en iyisi bilgisayar sonuçta bizimle iletişimde olmanda bir nevi kuzey beye yatırım olacakdelikafadulden kızlarrr kuzey uyumadı, kızlarrrr kuzey emmedi, kızlarrr kuzey bana dil çıkarıyo diye kime koşcan yoksaaa:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?