hoşgeldin canımm iyiyiz şaşkınız sen nasılsınopuyorumnanaktanslm kızlar.Nasılsınız?a.s.
özgecim gerçekten şimdi bile akşamları yoksun olmuyo böyle muhtarlık olmaz kiii:asigim:sorma sorma canım....
vallahi kuzey beye yatırım olcak.....
bakalım kızlar gelen takılara göre durumumuz belli olcak ama pc lazım....
kimlen dertleşcem ben....
kızlar merhaba biz geldik oğluşumla.güzel haberlerle çok şükür.bebişim kilo almış maşaallah.gelişim iyimiş suyumda geçen haftayagöre artmış.öyle sevindimki anlatamam.dua eden merak eden herkesten allah razı olsun...
kızlar merhaba biz geldik oğluşumla.güzel haberlerle çok şükür.bebişim kilo almış maşaallah.gelişim iyimiş suyumda geçen haftayagöre artmış.öyle sevindimki anlatamam.dua eden merak eden herkesten allah razı olsun...
amanınnn ilk bebğimiz gelmiş. Allah sağlıklı, analı babalı bi ömür versin. Ayyyy hakkat azmı kaldı o kadar yaaaa. tırstım ben. kıl tüy muhabbeti açılmış. eşim dün hatun yatakta uyku sersemi bazen karıştırıyom hangisi senin, hangisi enim dedi... yani o kadar vahim durumum. bu hafta gitcem hehalde. herifimle ben en son çocuk için birlikte olmuşuz geçen ağustosta ahanda o günden beridir kardeş olduk. aslında benim hatam haa. ya ne oldu biliyonuz mu? şimdi bu 3 aylık falandık yapsak mı falan diye kpnuşuyoz. ben de geyiğine ula yaparmışız bide çıkarırmışın bebiş sarılmış seninkine çıkmış ha ha ha dedim. demeez olaydım. şimdi diyo ki o görüntü aklımdan çıkmıyo. psikolojimi bozdun, yapamam artık doğmasını bekliycez.
amanınnn ilk bebğimiz gelmiş. Allah sağlıklı, analı babalı bi ömür versin. Ayyyy hakkat azmı kaldı o kadar yaaaa. tırstım ben. kıl tüy muhabbeti açılmış. eşim dün hatun yatakta uyku sersemi bazen karıştırıyom hangisi senin, hangisi enim dedi... yani o kadar vahim durumum. bu hafta gitcem hehalde. herifimle ben en son çocuk için birlikte olmuşuz geçen ağustosta ahanda o günden beridir kardeş olduk. aslında benim hatam haa. ya ne oldu biliyonuz mu? şimdi bu 3 aylık falandık yapsak mı falan diye kpnuşuyoz. ben de geyiğine ula yaparmışız bide çıkarırmışın bebiş sarılmış seninkine çıkmış ha ha ha dedim. demeez olaydım. şimdi diyo ki o görüntü aklımdan çıkmıyo. psikolojimi bozdun, yapamam artık doğmasını bekliycez.
:roflol::roflol::roflol:ay sen çok yaşa emi deli kız allah iyiliğini versin
adamı alt üst etmişin vallahi benim hiç aklıma gelmemişdi bölesidelikafadulden
neler söledim neler dedim yok adamın piskolojisi falan bozulmuyor:mymeka:
aksine daha çok sulanıyor manyakbilmiyorumkismile
ay çok güldüm karnım ağrıdı :roflol::roflol::roflol:
Bende ortak şikayetlerimizi saymazsak iyiyim tubiciğim.hoşgeldin canımm iyiyiz şaşkınız sen nasılsınopuyorumnanaktan
özgecim gerçekten şimdi bile akşamları yoksun olmuyo böyle muhtarlık olmaz kiii:asigim:
canım önce 3 gün ablama gittim izin almıştım.Sonra pc bozuldu bir haftayı geçti anlayacağın.BENDE SİZLERİ ÖZLEDİM.İşyerindede pc nin ikisi bozulunca giremedim malesefmehtapcığım hoşgeldin nerelerdesin sen özlettin kendiniiiiiiiiiiiiiii
benim yemekyapmam lazım kızlar arada bakarım yine
Maşallah Allah esirgesin canım oğluşunu.Hep iyi olur inşallah.kızlar merhaba biz geldik oğluşumla.güzel haberlerle çok şükür.bebişim kilo almış maşaallah.gelişim iyimiş suyumda geçen haftayagöre artmış.öyle sevindimki anlatamam.dua eden merak eden herkesten allah razı olsun...
CAnım yaaaa öldürdün beni gülmekten.Napalım adamlarda idare etsinler biraz.Kardeş kardeş yaşamaya.kaydirigubbakcemile3delikafaduldenamanınnn ilk bebğimiz gelmiş. Allah sağlıklı, analı babalı bi ömür versin. Ayyyy hakkat azmı kaldı o kadar yaaaa. tırstım ben. kıl tüy muhabbeti açılmış. eşim dün hatun yatakta uyku sersemi bazen karıştırıyom hangisi senin, hangisi enim dedi... yani o kadar vahim durumum. bu hafta gitcem hehalde. herifimle ben en son çocuk için birlikte olmuşuz geçen ağustosta ahanda o günden beridir kardeş olduk. aslında benim hatam haa. ya ne oldu biliyonuz mu? şimdi bu 3 aylık falandık yapsak mı falan diye kpnuşuyoz. ben de geyiğine ula yaparmışız bide çıkarırmışın bebiş sarılmış seninkine çıkmış ha ha ha dedim. demeez olaydım. şimdi diyo ki o görüntü aklımdan çıkmıyo. psikolojimi bozdun, yapamam artık doğmasını bekliycez.
özgecim 3 g den ben evde kullanıorum canım.öle rahatki bağlantı derdi yok tlf derdi yok ben çok memnunum.ama dikkat et eğer alırsan şimdilik heryerden çekmeyebilio.yani mesela ben kayınvalidemin evinde denedim çekmedi bağlanmadı yani..ama evimde full çekio çokda rahat laptop kullanıom zaten kablosuz 3 g mide takıom ohh yattığım yerden bağlanıom nete.şimdi çalıştığım için yorgun oluyom akşamları aranıza katılamıom ama hele bi izne ayrılayım her akşam nasılsa uyku yok bize aranızda olcam inşallah.kısacası tavsiye ediom vınn lardan tatlım ayda sadece 29,90 tl ödüom ben
ışılcım senin adam da az değilmiş.....
aaaa oluymmmuuuuu hiçççç..........
sen bence aysegülün taktiğini uygula bak denenmiş ve kanıtlanmış.......kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?