2010 Nisan Anneleri

ayy ne güzel kaynatmışsınız bugün kızlar..herkezlerde ii çok şükür

umudumsun bebeğim ii haberlerine çok sevindim.annesi bbeğin zaten paşa gibi maşallah gücü kuvveti yerinde çok şükür gelişimini bian önce tamamlar atar kendini annecinin kollarına tez zamanda merak etme.ne güzelki herşey yolunda gitmiş allah yardımcın olmuş darısı hayırlısıyla başımıza inşallah..

jalecim son 15-20 günün kalmış bebeğin dayanacaktır tatlım yaa.annesini üzermi hiç..sağlıkla sıhhatle zamanında bebeğini kucağına alırsın inşallah tatlım..

nazlıcım bebeğinin odası hayırlı olsun.görmek için sabırsızlanıoruz canım

altın meselsi de konuşulmuş maşallah..biz poyraz 3 aylık olduğundan beri özel hesap açtırdık ona her ay eşimin kredi kartından otomatik belli bi ücret para çekilip poyraz beyfendinin hesabına aktarılıo şimdiden epey parası oldu oğluşumun.altınlarınıda o şekilde geleceğine yatırım olarak bırakmayı düşünüoruz.

ay kızlar bana da yoğunluktan fenalık geldi.bi ara taktım yeni gebe iş arkadaşımı koluma doğru çarşıyaa kaydirigubbakcemile3 bişeler bakalım dedik ama ne mümkün daha çarşıya adım attıkki belim ayaklarım koptu ağrıdan işte dedim hamilelik bu.sızlana sızlana mağazalara baka baka geri döndük.havada süperdi hava aldığımızla kalmış olduk yani kaydirigubbakcemile3

slm kızlar.Nasılsınız?a.s.
hoşgeldin canımm iyiyiz şaşkınız sen nasılsınopuyorumnanaktan

sorma sorma canım....
vallahi kuzey beye yatırım olcak.....
bakalım kızlar gelen takılara göre durumumuz belli olcak ama pc lazım....
kimlen dertleşcem ben....
özgecim gerçekten şimdi bile akşamları yoksun olmuyo böyle muhtarlık olmaz kiii:asigim:

kızlar merhaba
ay bugün ne gündü ya sinir oldum çoğu şeye.tam giriyorum kk ya bişey yazıyorum hop bilgisayar kendiliğinden kapanıyo....yine tam bişey yazıyorum birileri geliyo....dünürüm seninlede konuşamadık kusura bakma tatlım ya.......birde komşunun çocuğu vaz vaz delirtti aslında çok usluydu ama çocuğu nazarladım sanırım.ben bugünlere çok ağırlaştım kızlar ya çok yani eşime diyorum doğum çantamı hazırlamam azım doğurcam sanırım diye...rabbim zamanında gelsin bebişlerimiz.

jalecim canım okuyalı çok oldu ama diyorumya bi türlü yazamadım.inşallah yarın iyi haberlerle gelirin tatlım.cuma günüde inşallah iyi haber çıkar hakkında tatlım.biraz daha beklesin ahmetimiz inşallah herşey iyi olacak.arkadaşlara katılıyorum ve lütfen dinlen diyorum canım....

umudumsunbebeğim canım ay ne heyecanlandım okuyunca ya...rabbim şidi biraz daha iyiymiş ya bebeğin çok sevindim.dualarımız utkuyla tatlım.kocaman nisan anneleri var tatlım arkasına hepimizin duası var.inşallah pipisindeki durumda ameliyatla sağlıklı bi şekilde giderilir tatlım....

kızlar biz bebeğimizin altınlarını onun adına hesap açtırıp yatırım yapacağız inşalla.tubacığım bizim düğündede eşimin tarafından eşime kutu içinde nazar boncuğu vermişlerdi hehehehe....kakalamış akrabaları.....

mehtapcığım hoşgeldin nerelerdesin sen özlettin kendiniiiiiiiiiiiiiii

benim yemekyapmam lazım kızlar arada bakarım yine

ayyy tubacım valla sorma o konu bende derin bi yara oluşturdu ne yapsam...pc akşamları dükkanda kalıyo evde net olsa evede getiririm...ama evimde tel ve net bağlantısı yok ...
şu yeni çıkan vınnn 'lar varya bu konu hakkında bilginiz varmı kızlar .....;
ben onlardan mı alsam diyroum ama nası ama kullanım açısından bilmyrum.....

kızlar merhaba biz geldik oğluşumla.güzel haberlerle çok şükür.bebişim kilo almış maşaallah.gelişim iyimiş suyumda geçen haftayagöre artmış.öyle sevindimki anlatamam.dua eden merak eden herkesten allah razı olsun...

amanınnn ilk bebğimiz gelmiş. Allah sağlıklı, analı babalı bi ömür versin. Ayyyy hakkat azmı kaldı o kadar yaaaa. tırstım ben. kıl tüy muhabbeti açılmış. eşim dün hatun yatakta uyku sersemi bazen karıştırıyom hangisi senin, hangisi enim dedi... yani o kadar vahim durumum. bu hafta gitcem hehalde. herifimle ben en son çocuk için birlikte olmuşuz geçen ağustosta ahanda o günden beridir kardeş olduk. aslında benim hatam haa. ya ne oldu biliyonuz mu? şimdi bu 3 aylık falandık yapsak mı falan diye kpnuşuyoz. ben de geyiğine ula yaparmışız bide çıkarırmışın bebiş sarılmış seninkine çıkmış ha ha ha dedim. demeez olaydım. şimdi diyo ki o görüntü aklımdan çıkmıyo. psikolojimi bozdun, yapamam artık doğmasını bekliycez.

hadi gözün aydın. su içmeye devam, yüksek moral,olumlu düşünce veee sonuç sağlıklı bebişler....

gözün aydın canım çok sevindim herseyin yolunda gitmesine .....
maşlh bebişine kiloda almış,suyunda artmış bak.....bizde seninle birlikte çok sevindik tatlım....öpüyorum....

kız aysegül allah iyiliğini versin emi.....kaydirigubbakcemile5
ne güldüm ama,bizde kardeş olduk napalım ,benim hormonlar altüst oldu ama,annelik modundayım ben,birde ağırlaştık artık ama olmuyo be anacım eskisi gibi hiçbişi...
nese az kaldı az kaldı...az daha sabır etsin kocişler....
kız sende adamın aklını neden bulandırıyon öle ......:lepi:

:roflol::roflol::roflol:ay sen çok yaşa emi deli kız allah iyiliğini versin
adamı alt üst etmişin vallahi benim hiç aklıma gelmemişdi bölesidelikafadulden
neler söledim neler dedim yok adamın piskolojisi falan bozulmuyor:mymeka:
aksine daha çok sulanıyor manyakbilmiyorumkismile
ay çok güldüm karnım ağrıdı :roflol::roflol::roflol:

ışılcım senin adam da az değilmiş.....
aaaa oluymmmuuuuu hiçççç..........
sen bence aysegülün taktiğini uygula bak denenmiş ve kanıtlanmış.......kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canımm iyiyiz şaşkınız sen nasılsınopuyorumnanaktan

özgecim gerçekten şimdi bile akşamları yoksun olmuyo böyle muhtarlık olmaz kiii:asigim:
Bende ortak şikayetlerimizi saymazsak iyiyim tubiciğim.

mehtapcığım hoşgeldin nerelerdesin sen özlettin kendiniiiiiiiiiiiiiii

benim yemekyapmam lazım kızlar arada bakarım yine
canım önce 3 gün ablama gittim izin almıştım.Sonra pc bozuldu bir haftayı geçti anlayacağın.BENDE SİZLERİ ÖZLEDİM.İşyerindede pc nin ikisi bozulunca giremedim malesef

Maşallah Allah esirgesin canım oğluşunu.Hep iyi olur inşallah.

CAnım yaaaa öldürdün beni gülmekten.Napalım adamlarda idare etsinler biraz.Kardeş kardeş yaşamaya.kaydirigubbakcemile3delikafadulden

özgecim 3 g den ben evde kullanıorum canım.öle rahatki bağlantı derdi yok tlf derdi yok ben çok memnunum.ama dikkat et eğer alırsan şimdilik heryerden çekmeyebilio.yani mesela ben kayınvalidemin evinde denedim çekmedi bağlanmadı yani..ama evimde full çekio çokda rahat laptop kullanıom zaten kablosuz 3 g mide takıom ohh yattığım yerden bağlanıom nete.şimdi çalıştığım için yorgun oluyom akşamları aranıza katılamıom ama hele bi izne ayrılayım her akşam nasılsa uyku yok bize aranızda olcam inşallah.kısacası tavsiye ediom vınn lardan tatlım ayda sadece 29,90 tl ödüom ben

sarı melek ne güzel haberlerle gelmişin canım çok sevindim.bak boşa üzülmüşsün gözünaydın canım

canım bu bilgi süper oldu vallahi...bende merakla biri yanıtlasa diye bekliyordum.....
ozaman bende onlardan alayım en kısa zamanda ......
yada eşime devredeyim bu konuyu.....
ama en çok kafamı bulandıran her yerden çekmiyor dedin ya ona takıldım....
ya cekmezse ne yaparım .....

ışılcım senin adam da az değilmiş.....
aaaa oluymmmuuuuu hiçççç..........
sen bence aysegülün taktiğini uygula bak denenmiş ve kanıtlanmış.......kaydirigubbakcemile5

özgecim valla hala gülüyorum heeeee:roflol::roflol:
yok kız benim kocişle bi sıkıntım yani rahatsız olmuyorum
herşeyde yolunda çok şükür yani adamı şimdi görmemek olmazki
haftada bir gün zaten yok öle eskisi gibia.sa.s
ay sölerim ama gülermi kızarmı bilmem oğluyla ilgili pek laf söletmiyor hasbam

özgecim madem merak ediyon vını bana sorsana turkcellde çalışıyorduk heralde dimi
unuttunmu?

özgecim önce dene canım.denetiyolar zaten alırken evinde çekmezse boşa almış olursun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…