2010 Nisan Anneleri

vınnlar mantıklı yav. adsl ye bi fatura, telefona ayrı fatura ödüyom. biz evde telefonu kullanmıyoz ama internet için mecbur tutuyoruz. bi de ben sınırsız kullanıyorum. vınnlarda sınırsız seçeneği yok galiba.

özgecim gelincikin dediği gibi denemeden alma sakın çekiyor falan derler inanma
yapar bunlar ben biliyom sora geri iadesi çok zor oluyor elinde kalıyor biz denetmiyorduk
deneten yerler varmı bilmiyorum bizim sattığımız bölgede çekmiyordu mesela
normal hızda bağlanıyordun 3g hızında değil 7.2 ye ulaşabilmesi için alt yapı hazır değil zaten
hiç bir oparatörde büyük ihtimalle gelincikde daha yavaş bağlanıyor çünkü rizede istanbulda bile yavaş
çeken yer sayısı çok az:((

KIZLAR BEBEĞİMİN MOBİLYALARI GELDİ.... ÇOK GÜZEL OLDU:)))))) AKŞAMA KOYUCAM FOTOLARI FACE DE BURAYA DA......
KUAFÖR İŞİNİDE HALLETTİM BU ARADA.:kedi:
canım hadi gözünüz aydın eee artık bekliyoruz fotolarını adamızın odasının canım güle güle kullanın şimdiden

hoşgeldin canım nasılsın yaa gündüzleri daha çok girsene canım yaa valla ne güzel olur kaydirigubbakcemile5

canımsın yaa valla alalım bende aynı şeyi eşime diyorum acaba soruları satarlarmı gerçi ben çok biliyorum bazılarının kıl çeker gibi atandığınıda rabbime havale ediyorum başka bişey değil kaydirigubbakcemile5
slm kızlar.Nasılsınız?a.s.

zeyracım boya evet zararlı saç köküne değdiği için ama röfle öle deilmiş sanırım.çünkü tam saç dibinden başlamıo boyası milimde olsa saç ucundan ileri sürülüo zaten o yüzden benim kuaförümün yorumu buydu ben bi başka hamile arkadaş için sormuştum çünkü.bende iple çekiom doğumu.kocişe de diom efsane geri dönecek diye kokoş günlerime dönecem diom saçlarımın rengini değiştircem öncelikle.sanırım ilk 2 ay filan bekleyecez bu değişim için ama röfle isteyenlern okadar beklemesine gerek yok sanırım sen yinede bi doktoruna sor balımmm.bende haftaya gidecem ağda için kuaföre sık sık gidiom ki ani bişe olursa allah korusun rezil olmayalım doktorlara ona buna bilmiyorumkismile

şükürler olsun mehtapcığım iyiyiz sanırım sen taile gitmişsin özge söylemişti yanılmıyosam canım hoşgeldin umarım bol bol gezmişsindir canımolumunekankayizsmile

gelinciğim canım sorarım bitanem ben aslında röfle ile karamel arasında gidip geliyorum bakalım canım zamn ne gösteriyo kızmla yazın gezmeye çıkıcağız babası falan ankara istanbul inşallah bir aksilik çıkmazsa canım bu sene çok dinlendik evde eee birazda gezelim ev kuşluğundan çıkarız gerçi her kafadan bir ses çıkar şimdi bebkle gezilirmi der kayınvalidem falan ama biz dinlemeyiz o başkakaydirigubbakcemile2

Nazcım güzel haberlerini bekleyeceğiz.opuyorumnanaktan

kızlar slmmm kim doğum yapmış kimin neyi olmuş çatladım meraktan.bu arada mantar olmuşum çok korkunç
Geçmiş olsun canım.

Maşallah utku bebeğe.Anne sütünüde güzel alırsa çabucak toparlanır inşallah.

KIZLAR BEBEĞİMİN MOBİLYALARI GELDİ.... ÇOK GÜZEL OLDU:)))))) AKŞAMA KOYUCAM FOTOLARI FACE DE BURAYA DA......
KUAFÖR İŞİNİDE HALLETTİM BU ARADA.:kedi:
Bekliyoruz nazlıcığım odanızı.Güle güle kullansın ada'cık.

şükürler olsun mehtapcığım iyiyiz sanırım sen taile gitmişsin özge söylemişti yanılmıyosam canım hoşgeldin umarım bol bol gezmişsindir canımolumunekankayizsmile
canım benim eskisi gibi gezilmiyor malesef.3 gün kaldım baktım ev en rahatı, geri döndüm ama değişiklik iyi oluyor.a.s.

zeyracım gündüzleri pek evde durmuyorum da ondan giremiyorum
hergün yürüyüşe çıkıyorum mutlaka ama sanırım bu hafta evdeyim
kargo beklemem lazım 2 kez kapıdan dönmüşler eşim kuduruyor
OGS cihazı istemiş bankadan ayyy çıldırtıyor beni

kızlar slm nasılsınız
slm canım hoşgeldin nasılsın:ecrin_bebek:

anladım canım ahhh ben hiç yürüyüş yapmıyorum ha bire bir yemek yemkle geçiyo hayatım çok sık acıkıyorum artık bir yere çıksam midem kazınıyo canım yaa hayırlısıyla bir kucaklarımıza alsak kuzucuklarımızı yaa ben çok ösledim şimdide acaba kaşı gözü kime benziyo acaba diye merak içindeyim sorma canım:CüvCüv:

iyiyim canım saol ya aman ders çalışıyorum tv açık eşim ingilizce kursunda ömre bedel izliyorum şimdi

ayy canım bu wınn ları bilmiyom ben bizim patron aldı ama memnun mu bilemiyorumbilmiyorumkismile

ayyy gözünüz aydın çok sevindim canım iyi haberlerle döncen demiştik yaa çok şüküropuyorumnanaktan

ahahhahahhaha öldüm gülmekten çatlaksın kız sen delikafadulden :roflol: delikafadulden :roflol:

ya muhabbete bak ya süper gülmekten yarıldım.şekerim benm kocamda geçen dedi valla benim bacağımmı seninmi diye sldım kendimi iyicene.beraber oluyorduk ama mantar olmuşum.doktor görüşmek yasak dedi.eşim yasta bide mantar çıktı diyor.neyse napalım.bu arada tehlike yok bu aylarda beraber olunabilirmiş şekerler.tutmayın kendinizi.tam özgür korunmadan yapacaz dedik riskler çıktı ortaya oyyy oyy.

merhaba kızlar....
biz geldik oğluşla...........
sarımelekcim çok sevindim tatlım ya oh içim rahatladı he....canım su içmeye devam et bol bol fındık,ceviz.pekmez ,badem tüket kilo alacak oğluşun canım.inşallah daha da iyi olacak.....

ademir sen ne muhabbet bi insansın ya....akşam akşam güldürdün benikaydirigubbakcemile3....Allah iyi etsin seni emi......

ya kızlar bi aralar eşimde diyodu funda bacağın benimkiyle aynı olmuş diye utandım artık aldım napim ama şimdi bende şaşırdım bacağım bu kadar beyaz mıydı diye sırnaşık şey ya nerdeyse hamile kaldığımdan beri almamıştım pantolon giyiyorum diye.....

ya özgürlük güzelde benim artık canım yanıyo karnım geriliyo zorlanıyom jübilemizi yapalım da bu mesele kapansın dedim bende
ben ilk 4 ay almadım ne olur ne olmaz diye sonrada müsait olamadım 5. ayda bir aldırdım bacakları idare etti zaten şimdiye kadar. şimdide çok kararsızım daha 2 ay var biraz daha bekleyip öyle aldırsam daha iyi olcak ama bir yandan da acil bir durum erken doğum korkusuyla her an temiz gezmek istiyom. nolcekkk şimdii yavvv

tuğbacığım aldır bence sen.dediğin gibi ne olur ne olmaz.kaanın ciciler yarın mı geliyor tatlım*yerini ayarlayabildin mi*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…