canım hadi gözünüz aydın eee artık bekliyoruz fotolarını adamızın odasının canım güle güle kullanın şimdidenKIZLAR BEBEĞİMİN MOBİLYALARI GELDİ.... ÇOK GÜZEL OLDU:)))))) AKŞAMA KOYUCAM FOTOLARI FACE DE BURAYA DA......
KUAFÖR İŞİNİDE HALLETTİM BU ARADA.:kedi:
hoşgeldin canım nasılsın yaa gündüzleri daha çok girsene canım yaa valla ne güzel olur kaydirigubbakcemile5slm kızlar biz geldik nihayet güzel havalarda attık kendimizi sokağa
eve yatmadan yatmaya geldik ama istanbul gene karardı bugün kar yağıyor buralara
eve attım kendimi hemen sizlere bakayım dedim.
bizim topikden doğum yapanmı var ya geçmişe bakamadım hemen yazıp bakıcam
bu arada dün alışverişe gittik hava güzelken geçmişe bakim onuda anlatırım::)))
canımsın yaa valla alalım bende aynı şeyi eşime diyorum acaba soruları satarlarmı gerçi ben çok biliyorum bazılarının kıl çeker gibi atandığınıda rabbime havale ediyorum başka bişey değil kaydirigubbakcemile5çok heyecanlandım yaa acele etmiş utku bey inşallah en kısa zamanda kucağına alıp eve gelcen allah yardımcın olsun dualarımız hep sizinleee
canım bende tüm hayallerimi atanmaya saklıyom bide olanları gelecekleri hep toplayıp kpss sorularınımı satın alsam acaba diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım ya bende koyamadım bi türlü çekipte fotoları hem şu faceteki grubu bulamadım ben nasıl bulcam bi yardım edin bana
slm kızlar.Nasılsınız?a.s.
ayy ne güzel kaynatmışsınız bugün kızlar..herkezlerde ii çok şükür
umudumsun bebeğim ii haberlerine çok sevindim.annesi bbeğin zaten paşa gibi maşallah gücü kuvveti yerinde çok şükür gelişimini bian önce tamamlar atar kendini annecinin kollarına tez zamanda merak etme.ne güzelki herşey yolunda gitmiş allah yardımcın olmuş darısı hayırlısıyla başımıza inşallah..
jalecim son 15-20 günün kalmış bebeğin dayanacaktır tatlım yaa.annesini üzermi hiç..sağlıkla sıhhatle zamanında bebeğini kucağına alırsın inşallah tatlım..
nazlıcım bebeğinin odası hayırlı olsun.görmek için sabırsızlanıoruz canım
altın meselsi de konuşulmuş maşallah..biz poyraz 3 aylık olduğundan beri özel hesap açtırdık ona her ay eşimin kredi kartından otomatik belli bi ücret para çekilip poyraz beyfendinin hesabına aktarılıo şimdiden epey parası oldu oğluşumun.altınlarınıda o şekilde geleceğine yatırım olarak bırakmayı düşünüoruz.
canım benim bugün evet uğramadın nerelerdeydin canım yaaa ben bugün kuaföre gittim canım kuaförüm dediki saç boyatmak ilk 3 ayda etkiliyo bebişleri emzirirken dedi yaaa dedim bende o zamn doğumdan sonra 3 ay bekleyeceğim dedim sen şimdi içime kurt düşürdün dedim sen yine doktoruna danış dedi yani gelinciğim bizim röfle işleri biraz daha mı ertelendi yaaa doktoruma sorucam ben yine doğumdn sonra ama bakalım bilmiyorumkismile
canım az önce telde konuştuk arayı kapattık olsun canım benim yerimsenibenkızlar merhaba
ay bugün ne gündü ya sinir oldum çoğu şeye.tam giriyorum kk ya bişey yazıyorum hop bilgisayar kendiliğinden kapanıyo....yine tam bişey yazıyorum birileri geliyo....dünürüm seninlede konuşamadık kusura bakma tatlım ya.......birde komşunun çocuğu vaz vaz delirtti aslında çok usluydu ama çocuğu nazarladım sanırım.ben bugünlere çok ağırlaştım kızlar ya çok yani eşime diyorum doğum çantamı hazırlamam azım doğurcam sanırım diye...rabbim zamanında gelsin bebişlerimiz.
jalecim canım okuyalı çok oldu ama diyorumya bi türlü yazamadım.inşallah yarın iyi haberlerle gelirin tatlım.cuma günüde inşallah iyi haber çıkar hakkında tatlım.biraz daha beklesin ahmetimiz inşallah herşey iyi olacak.arkadaşlara katılıyorum ve lütfen dinlen diyorum canım....
umudumsunbebeğim canım ay ne heyecanlandım okuyunca ya...rabbim şidi biraz daha iyiymiş ya bebeğin çok sevindim.dualarımız utkuyla tatlım.kocaman nisan anneleri var tatlım arkasına hepimizin duası var.inşallah pipisindeki durumda ameliyatla sağlıklı bi şekilde giderilir tatlım....
kızlar biz bebeğimizin altınlarını onun adına hesap açtırıp yatırım yapacağız inşalla.tubacığım bizim düğündede eşimin tarafından eşime kutu içinde nazar boncuğu vermişlerdi hehehehe....kakalamış akrabaları.....
kızlar merhaba biz geldik oğluşumla.güzel haberlerle çok şükür.bebişim kilo almış maşaallah.gelişim iyimiş suyumda geçen haftayagöre artmış.öyle sevindimki anlatamam.dua eden merak eden herkesten allah razı olsun...
maşallah canım bak demiştik dualar hiç bir zaman rabbim geri çevirmiyo şükürler olsun hadi gözümüz aydın bol bol su içmaya devam canım:lepi:
mehtapcığım canım nasılsın bitanem uzun zamandır görüşemedik canım benimolumunekankayizsmile
mehtapcığım canım nasılsın bitanem uzun zamandır görüşemedik canım benimolumunekankayizsmile
Nazcım güzel haberlerini bekleyeceğiz.opuyorumnanaktanmerhaba kızlarr
biz geldik oğlumla ama canımız sıkkın biraz
sabah 9 gibi eniştem aradı bahsetmiştim size çapada kadın doğumda çalışıyor diye doktorla konuşmuş oda cuma günü hocalar toplanacak makrozomiden şüpheleniyoruz hastaneye yatış yapabiliriz hazırlıklı olsun demiş
tlf kapattıktan sonra öyle kötü oldumki anlatamam halada kendime gelebilmiş değilim
sonrada istanbulda gittiğim diğer doktoru aradım böyle böyle diye şeker sonuçlarımıda söyledim şekerin yüksek değil yani şekerden kaynaklanan bir durum yok ama belki başka bişey görmüşlerdir sakın ihmal etme dedi bakalım hayırlısı olsun artık
olmazsa yarında burdaki doktoruma gideceğim o aydınlatır belki beni
geçmişede baktım ilk bebişimiz gelmiş öyle heyecanlandımki inşallah hayırlı haberlerini de alırız
Geçmiş olsun canım.kızlar slmmm kim doğum yapmış kimin neyi olmuş çatladım meraktan.bu arada mantar olmuşum çok korkunç
Maşallah utku bebeğe.Anne sütünüde güzel alırsa çabucak toparlanır inşallah.kızlar iyi haberlerim var doktordan geliyorum bebişimin durumu iyiye gidiyor sarılıgı atlatmış çok şükür artık kendisi nefes alabiliyormuş doktor 3 ay bile kalmaz ama gelişmeyen organlarını tamamlaması 1 ay alır erken bile çıkabilir dedi çok mutluyum çok şükür bu arada bebegimin erken davranmasının nedeni kilosu haftasına göre biraz fasla gelişmesinden kaynaklanmış bide ameliyat olcak sünnetli dogdu ayrıca idrar deligi yerinde degil ameliyatla düzeltecekler akcigerler tam gelişmemiş igne vuruldu dogdugu gün bugünde nefes almaya başlamış makinalarda nefes alıyodu akciger gelişince ameliyat falan bakalım bebegim iyi olsunda herşeyi gögüs gererim
Bekliyoruz nazlıcığım odanızı.Güle güle kullansın ada'cık.KIZLAR BEBEĞİMİN MOBİLYALARI GELDİ.... ÇOK GÜZEL OLDU:)))))) AKŞAMA KOYUCAM FOTOLARI FACE DE BURAYA DA......
KUAFÖR İŞİNİDE HALLETTİM BU ARADA.:kedi:
canım benim eskisi gibi gezilmiyor malesef.3 gün kaldım baktım ev en rahatı, geri döndüm ama değişiklik iyi oluyor.a.s.şükürler olsun mehtapcığım iyiyiz sanırım sen taile gitmişsin özge söylemişti yanılmıyosam canım hoşgeldin umarım bol bol gezmişsindir canımolumunekankayizsmile
slm canım hoşgeldin nasılsın:ecrin_bebek:kızlar slm nasılsınız
zeyracım gündüzleri pek evde durmuyorum da ondan giremiyorum
hergün yürüyüşe çıkıyorum mutlaka ama sanırım bu hafta evdeyim
kargo beklemem lazım 2 kez kapıdan dönmüşler eşim kuduruyor
OGS cihazı istemiş bankadan ayyy çıldırtıyor beni
slm canım hoşgeldin nasılsın:ecrin_bebek:
anladım canım ahhh ben hiç yürüyüş yapmıyorum ha bire bir yemek yemkle geçiyo hayatım çok sık acıkıyorum artık bir yere çıksam midem kazınıyo canım yaa hayırlısıyla bir kucaklarımıza alsak kuzucuklarımızı yaa ben çok ösledim şimdide acaba kaşı gözü kime benziyo acaba diye merak içindeyim sorma canım:CüvCüv:
ayy canım bu wınn ları bilmiyom ben bizim patron aldı ama memnun mu bilemiyorumbilmiyorumkismileayyy tubacım valla sorma o konu bende derin bi yara oluşturdu ne yapsam...pc akşamları dükkanda kalıyo evde net olsa evede getiririm...ama evimde tel ve net bağlantısı yok ...
şu yeni çıkan vınnn 'lar varya bu konu hakkında bilginiz varmı kızlar .....;
ben onlardan mı alsam diyroum ama nası ama kullanım açısından bilmyrum.....
ayyy gözünüz aydın çok sevindim canım iyi haberlerle döncen demiştik yaa çok şüküropuyorumnanaktankızlar merhaba biz geldik oğluşumla.güzel haberlerle çok şükür.bebişim kilo almış maşaallah.gelişim iyimiş suyumda geçen haftayagöre artmış.öyle sevindimki anlatamam.dua eden merak eden herkesten allah razı olsun...
ahahhahahhaha öldüm gülmekten çatlaksın kız sen delikafadulden :roflol: delikafadulden :roflol:amanınnn ilk bebğimiz gelmiş. Allah sağlıklı, analı babalı bi ömür versin. Ayyyy hakkat azmı kaldı o kadar yaaaa. tırstım ben. kıl tüy muhabbeti açılmış. eşim dün hatun yatakta uyku sersemi bazen karıştırıyom hangisi senin, hangisi enim dedi... yani o kadar vahim durumum. bu hafta gitcem hehalde. herifimle ben en son çocuk için birlikte olmuşuz geçen ağustosta ahanda o günden beridir kardeş olduk. aslında benim hatam haa. ya ne oldu biliyonuz mu? şimdi bu 3 aylık falandık yapsak mı falan diye kpnuşuyoz. ben de geyiğine ula yaparmışız bide çıkarırmışın bebiş sarılmış seninkine çıkmış ha ha ha dedim. demeez olaydım. şimdi diyo ki o görüntü aklımdan çıkmıyo. psikolojimi bozdun, yapamam artık doğmasını bekliycez.
ya özgürlük güzelde benim artık canım yanıyo karnım geriliyo zorlanıyom jübilemizi yapalım da bu mesele kapansın dedim bendeya muhabbete bak ya süper gülmekten yarıldım.şekerim benm kocamda geçen dedi valla benim bacağımmı seninmi diye sldım kendimi iyicene.beraber oluyorduk ama mantar olmuşum.doktor görüşmek yasak dedi.eşim yasta bide mantar çıktı diyor.neyse napalım.bu arada tehlike yok bu aylarda beraber olunabilirmiş şekerler.tutmayın kendinizi.tam özgür korunmadan yapacaz dedik riskler çıktı ortaya oyyy oyy.
ben ilk 4 ay almadım ne olur ne olmaz diye sonrada müsait olamadım 5. ayda bir aldırdım bacakları idare etti zaten şimdiye kadar. şimdide çok kararsızım daha 2 ay var biraz daha bekleyip öyle aldırsam daha iyi olcak ama bir yandan da acil bir durum erken doğum korkusuyla her an temiz gezmek istiyom. nolcekkk şimdii yavvvya kızlar bi aralar eşimde diyodu funda bacağın benimkiyle aynı olmuş diye utandım artık aldım napim ama şimdi bende şaşırdım bacağım bu kadar beyaz mıydı diye sırnaşık şey ya nerdeyse hamile kaldığımdan beri almamıştım pantolon giyiyorum diye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?