evet canım haklısın ne olur ne olmaz. tatlım yarın getircez cicilerimizi ama çok fena kar başladı akşam yarına ne olur bilmiyom taksiyle alıp geliriz heralde yer ayarlamadım canım daha o beni aşıyo benim evde olduğum bir gün dolapla yatağın yerini değiştircek eşim o zaman yıkayıp yerleştircem tatlımtuğbacığım aldır bence sen.dediğin gibi ne olur ne olmaz.kaanın ciciler yarın mı geliyor tatlım*yerini ayarlayabildin mi*
hımm hadi uyuyunda güzel haberlerle gelin şekercimmnerhaba kızlar biz geldik ama fazla kalamayacağız erkenden datmamız lazım yarın doktora gideceğiz erkenden kızımla
tuğbacığım inşallah daha iyi olur eşinin işleri canım....
canım dediklerinde o kadar haklısınki....ama düşünsene ben bebeğim olmuyo diye ilk tüp bebeğim tutmadı diye o kadar üzülmüşken onlar hiçbişey olmamış gibi davranıyolardı.onlarında torunları tabiki sevmek istemeleridee hakkı ama bir de ben unutamıyorum ya...ay bugünde neden buna taktım anlamıyorum.ben üzülürken onlar başkalarını teselli ediyolardı kendi çocuklarını bile değil başkalarını....şimdi hiç bişey yokmuş,olmamış gibi davranmak bana saçma geliyor.benim ailem herzaman eşimin arkasındaydı kendi ailesinden görmediği ilgiyi gördü ailemden....o da biliyor bunu.ama ben çok zor unutuyorum helede çocuğum işin içinde olunca daha da zor
dünürüm hoşgeldin tatlım.canım torun baldan tatlı oluyor doğru...ben çocuk diye ağlaşırken sanada anlattım biliyosun onlar başka şeylerle ilgileniyolardı,gelir canım gelir ne olsa her türklü sıkıntılı dönem bitti ne olacak.biz deli gibi onların başı sıkıldığında maddi manevi yanlarında olduk,onlar bizim başımız sıkıştığında aman ararlarda para isterler diye köşe bucak bizim sıkıntılarımızdan kaçtılar görmezden geldiler.anne babanın evlat üzerinde hakkı varda evlkadın anne baba üzerinde hakkı yok mu acaba*
iyi geceler tatlı rüyalar bitanemmmjaleciğim, tuğbacığım ,dünürcüğüm iyi geceler hepinizi öptük biz erkenden uyuyacağız aslında uykum yok ama erken kalkıcağım için hepinizi kocamn öptüm inşallah yarın güzel haberlerle gelirim sizlere
canım benimyaa Allah razı olsun.jaleciğim bu kadar olur aklımdan sen geçiyordun tam bunları yazarken.iyi insansın tatlım....ya canım eşim varya kendi ailesi olunca görmüyo üstünü kapatıyor bende buna sinirleniyorum.düğünde sırf gösteriş için açıldılarbaya sonrada bize ödettiler.sanki bizim hiç ödemelerimiz yokmuş gibi.hiç sormadılar ödeyebilirmisiniz diye bana hele hiç.çünkü ben gelinim.....neden böyle huzursuzluk yaparlarki...neden sonra etrafa derler herşeyi biz yaptık ettik diye.....şimdi baksana beni hiç aramayanlar neymiş her akşam burdaymış....biliyorum torunları ama bi önce kendine bak dimi
aşkolsun tatlımyaa ne demekkne çok kafanızı ağrıttım dimi*az önce oğlumla konuştum.dedimki göktuğuma Allaha havale ediyoruz oğlum bizi üzenleri....o da üzülme annecim dedi tepikleyerek canım oğlum.işte kızlar ya herşey oğlum içindi tüm savaşım şimdi onu verdiya rabbim bana gerisi ben nasıl istersem öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?