2010 Nisan Anneleri

tuğbacığım aldır bence sen.dediğin gibi ne olur ne olmaz.kaanın ciciler yarın mı geliyor tatlım*yerini ayarlayabildin mi*
evet canım haklısın ne olur ne olmaz. tatlım yarın getircez cicilerimizi ama çok fena kar başladı akşam yarına ne olur bilmiyom taksiyle alıp geliriz heralde yer ayarlamadım canım daha o beni aşıyo benim evde olduğum bir gün dolapla yatağın yerini değiştircek eşim o zaman yıkayıp yerleştircem tatlım

selam gelinikcim hoşgeldin tatlım...anlat bakalım dünden beridir konuşamadık nasılsın*poyraz bebek nasıl*

tuğbacığım ya kar mı başladı*canım aman dikkat et.eşinin işleri nasıl gidiyor*kendini yormadan yıka canım.ya bugün ben acayip sinirliyim bak anlatayım geçen akşam kayınvalidemler bize geldi..kayınpeder bi rüya görmüş rüyasında bebek doğmuş her akşam bize gelşyomuş bende istemiyormuşum her akşam gelmesini falan....o da bebeği alıp kaçırıyormuş.bende dedim ben ne zahmetlerle buldum onu gözümün önünden ayırmam dedim kimse kaçıramaz dedim.gerçi adam yinede doğru bi rüya görmüş çünkü tüp bebek yaptıracağımzaman evime 3 ayda bir gelen halimi hatrımı sormayan bir insanın şimdi sırf bebek var diye sürekli evimde olmasını istemem.bebek doğunca sık sık gelirim diyo...eşim kırılmasın diye demedim yoksa diyecektim kötü zmanımda eşimden birini hiç yakınımda görmedim iyi zamanda herkes gelmenin hesabını yapar olmuş.neden zamanında dikkat etmezlerde sonradan herşey süt liman olmuş gibi davranırlar.bende dedim eşime istemem her akşam birilerini evimde diye.gerçi kapıya gelene git denmez ama sinirlerimi bozuyolar

ah fundacım valla sen kinlenmekte haklısın ama elinden geliyosa bir sünger çek canım eşinin hatırı için eğer unutursan zamanında yanınızda olmadıklarını belki doğumdan sonra gelip gitmeleri çokda batmaz gözüne.
hepimiz bebeğimizle eşimizle yalnız kalmak isteriz ama torun heyecanı sevgisi de başkadır kursaklarında bırakmamak lazım gün gelecek bizim sıpalarında yavruları olacak düşünsene yerinde duramıcaksınız belkide ama gelin hanım rahatsız olcak diye gidemiceksin
tabiki herşeyin bir sınırı var bizler onlara anlayış ve sabır göstericez ama onlarda suyunu çıkartıp düşüncesizlik yapmayacaklar

bu arada canım eşimin işlerini sormuşsun ilk 2 satışımızı yaptık hemde ilk satışımızı eşimi geçen yıl işten çıkaran şirkete yaptık:) manevi açıdan keyfimiz yerinde. eşim çok umutlu umarım iyi gider canımcım

nerhaba kızlar biz geldik ama fazla kalamayacağız erkenden datmamız lazım yarın doktora gideceğiz erkenden kızımla

tuğbacığım ben kaçırmışım sanırım hayırlı olsun iş yeriniz canım rabbim bol kazançlar nasip eğler inşallah kaanımızın rızkıyla dolup taşar iş yeriniz canım bol kazançlar hayırlı işler

dünürcüğüm canım torun baldan tatlı oluyormuş kendi öz evladındanda öte gelirmiş belki o yüzden dedesi öyle demiştir boşver bakalımda gelcekmi bir de o tarafı var boşver sen canım zaten bazen lafta kalıyo canım bazı şeyler

tuğbacığım inşallah daha iyi olur eşinin işleri canım....
canım dediklerinde o kadar haklısınki....ama düşünsene ben bebeğim olmuyo diye ilk tüp bebeğim tutmadı diye o kadar üzülmüşken onlar hiçbişey olmamış gibi davranıyolardı.onlarında torunları tabiki sevmek istemeleridee hakkı ama bir de ben unutamıyorum ya...ay bugünde neden buna taktım anlamıyorum.ben üzülürken onlar başkalarını teselli ediyolardı kendi çocuklarını bile değil başkalarını....şimdi hiç bişey yokmuş,olmamış gibi davranmak bana saçma geliyor.benim ailem herzaman eşimin arkasındaydı kendi ailesinden görmediği ilgiyi gördü ailemden....o da biliyor bunu.ama ben çok zor unutuyorum helede çocuğum işin içinde olunca daha da zor

iyi akşamlar kızlarr
eşimle ortağı geldiler yemek hazırladım kahvelerini de verdim gittiler şimdi. burda bir arkadaşları var esnaf onun bürosuna gizli kamera koyacaklarmış . nedeni de şu adamın sürekli kasasından para eksiliyormuş ve kim olduğun dan emin hemde akrabasıymış ama kanıtlamak istiyor hatta ben bugün şifonyerin siparişini vermeye gittiğimde eşim hırsızlık yapanın kim olduğunu da gösterdi öyle şaşırdım adamın son model arabası var ve takım elbiseli falan nasıl böyle birşeye tenezzül eder bir insan bilmiyorum rabbim şaşırtmasın kimseyi
sizler nasılsınız görüşmeyeli :)
bu arada tarhancım eşinin çalışmaya başladığını bilmiyordum bak kaan egemenimiz bereketini göstermeye başladı hayırlı olsun tatlım
fundacım seni öyle iyi anlıyorumki hayatım benimkiler nasıl olur bilmiyorum kayınvaldemi görmüyorum uzun süredir aramıyorumda oda beni aramaz zaten . dün arkadaşımla konuşuyoruz da bana şimdi kayınvaldem sözde benim doğuma kalıyormuşya ben istanbulda doğum yaparsam bu seferde ben bebek için kaldım o annesine gitti diyecek diyor bende haklısın dedim ama açıkçası kimin ne dediği hiç umrumda değil bu saatten sonra

dünürüm hoşgeldin tatlım.canım torun baldan tatlı oluyor doğru...ben çocuk diye ağlaşırken sanada anlattım biliyosun onlar başka şeylerle ilgileniyolardı,gelir canım gelir ne olsa her türklü sıkıntılı dönem bitti ne olacak.biz deli gibi onların başı sıkıldığında maddi manevi yanlarında olduk,onlar bizim başımız sıkıştığında aman ararlarda para isterler diye köşe bucak bizim sıkıntılarımızdan kaçtılar görmezden geldiler.anne babanın evlat üzerinde hakkı varda evlkadın anne baba üzerinde hakkı yok mu acaba*

nerhaba kızlar biz geldik ama fazla kalamayacağız erkenden datmamız lazım yarın doktora gideceğiz erkenden kızımla
hımm hadi uyuyunda güzel haberlerle gelin şekercimm

canım benimyaa öyle haklısın kii

jaleciğim, tuğbacığım ,dünürcüğüm iyi geceler hepinizi öptük biz erkenden uyuyacağız aslında uykum yok ama erken kalkıcağım için hepinizi kocamn öptüm inşallah yarın güzel haberlerle gelirim sizlere

jaleciğim bu kadar olur aklımdan sen geçiyordun tam bunları yazarken.iyi insansın tatlım....ya canım eşim varya kendi ailesi olunca görmüyo üstünü kapatıyor bende buna sinirleniyorum.düğünde sırf gösteriş için açıldılarbaya sonrada bize ödettiler.sanki bizim hiç ödemelerimiz yokmuş gibi.hiç sormadılar ödeyebilirmisiniz diye bana hele hiç.çünkü ben gelinim.....neden böyle huzursuzluk yaparlarki...neden sonra etrafa derler herşeyi biz yaptık ettik diye.....şimdi baksana beni hiç aramayanlar neymiş her akşam burdaymış....biliyorum torunları ama bi önce kendine bak dimi

canım bilmezmiyim çok yiy anlıyorum bende anlattım sana bazı şeyleri geçende dedim nedense bizim aileler gibi olmuyo eşlerimizin ailesi torun olunca herşeyi ona bağlıyolar doğru diyosun gelmeleri gitmeleri herşeyi canım boşver sen kafana göre takıl ben öyle yapıcam eşimede dedim biliyosuno beni bu konularda hep destekler hatta gitme bile kendi der sağolsun beni hiç kırmaz bu konuda boşver canım hadi öptüm bitanem benim sen canını sıkma gel sen bizim burada ev tut o zamn gelemezleraklinialirimsmile:lepi:

dünür iyi geceler canım.inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin tatlım.ya kusura bakmadın dimi....inşallah havanın güzel olduğu bi gün hep beraber buluşup bişeyler yaparız tatlım.seni ve gizemi koccaman öpüyoruz

ne çok kafanızı ağrıttım dimi*az önce oğlumla konuştum.dedimki göktuğuma Allaha havale ediyoruz oğlum bizi üzenleri....o da üzülme annecim dedi tepikleyerek canım oğlum.işte kızlar ya herşey oğlum içindi tüm savaşım şimdi onu verdiya rabbim bana gerisi ben nasıl istersem öyle olur

iyi geceler tatlı rüyalar bitanemmm
bizde öpüyoruz seni ve kokoş kuzunu Şeniz
canım benimyaa Allah razı olsun.
bilmezmiyim bitanemm aynı şeyleri yaşıyoruz bizimkilerde aynısını yaptılar eşim hem eşya aldı hem düğün yaptı. bide düğünü biz yapacağız diye istedikleri yeri tutturdular sonra ne mi oldu tabiki biz ödedik salonun parasını bide hiç düşünmeden düğünde takılanları size bıraktıkya dediler
ve dediğin gibi sanki herşeyi onlar yapmış gibi davrandılar elaleme de öyle gösterdiler
bi düşünseler zaten yaptıklarını acaba yüzüne bakabilir ler mi güzelim
ama cidden değmiyor başka insanlar için kendini üzmeye ben geç anladım
dün mesela eşim geldi evime gideceğim diye öyle mutluydum ki ama ne zamanki yaşadığım ilçenin sınırlarına geldim moralim bozuldu içimi sıkıntı bastı
ben ne kadar umursamayacağım desemde bilinçaltımda öyle yer etmiş ki
ama çok şükür eşim herşeyin farkında artık bitanem

aşkolsun tatlımyaa ne demekk
herşeyimizi paylaşıyoruz burada
rabbim biliyor kimin ne olduğunu
bu arada kuzumda dönüp duruyor artık tekme şeklinde değilde bütün vucudunu hissediyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…