merhaba misafrim geldi bu satte kaldım yine... karnımda çok acıktı offf...
oda topiğimize koydum ada hanımın odasını:)))
hoşgeldin canımm
maşallah çok güzelmiş kızımızın odası ben bayıldım beyaz rengi çok severim
hoşgeldin canımm sen karnını doyururken bende hemen ada hanımın odasına bakacamopuyorumnanaktanmerhaba misafrim geldi bu satte kaldım yine... karnımda çok acıktı offf...
oda topiğimize koydum ada hanımın odasını:)))
amin canımm inşallahhsağol jalecim yaa. allah sağlıkla bebişlerimizi de versin bembeyaz sayfalar açalım inş. hayatımıza:))
canımcım haklısın öğlene göre çok daha iyiyim aklımdan çıkardım kötü şeyleri inşallah yarında iyi haberlerle geleceğimay kızlar kusura bakmayın uzzunn bir telefon görüşmesi yaptım cevap yazamadım o yüzden sizlere.
zeyracım çıkmışsın ama yarın güzel haberlerle gel inşallah eşim kendi işini kurdu bilgisayar bakım ve satışı yapıcak inşallah ufak tefek başladık.
jalecim sende iiş için iyi dileklerde bulunmuşsun çok teşekkürler canım dediğim gibi iş bulamadık ama kendi işimizi kurduk inşallah yürür hayırlısı olsun seni daha iyi gördüm öğlene göre canımcım. herşey yolunda gidecek görürsün bak bugün hepimiz ekstradan bir erken doğum korkusu aldı ama az kalan süremizi hepimiz dolduracaz inşalah sende dahil:)
fundacım canım benim çok özür dilerim tam dertleşirken ortadan kayboldum. bitanem eşinin ailesine kızmakta çok haklısın. bir aile çocuğunun zor gününde yanında olmayacaksa iyi gününde ne işi var değil mi. ama işte huzurun için ve eşinin hatırı için geçmişe bir perde çekmen çok iyi olur. inşallah yapabilirsin tatlım sana diyorum ama ben bile ufacık şeylerde kinleniyorum bazen kayınvalideme. üzme kendini ne olur.
lütfen bir daha başınızı ağrıttım gibi sözler okumıyalım burda. sadece iyi şeyeri paylaşacaksak senin kayınvalidenle kayınbabandan ne farkımız kalır ayol. lülülülülülü
oyy yesin onu teyzesiyaajaleciğim bende oğlumu artık bütün vucudumda hissediyorum.dönüp duruyo bişeyler yapıyo....küçük aşkım benim....
nazlıcım benimde çok hoşuma gitti adanın odası çok güzel bayıldım valla....
tuğbacığım nereye kayboldun gerçekten kız...bıktın dimi bendenkaydirigubbakcemile3şaka bi yana dediklerini yapmaya çalışacağım tatlım zaten herşey eşim ve oğlum için...........
kızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur
ayyy yokkk kızzz daha bıktıramadın beni daha çoookkk çalışman lazımjaleciğim bende oğlumu artık bütün vucudumda hissediyorum.dönüp duruyo bişeyler yapıyo....küçük aşkım benim....
nazlıcım benimde çok hoşuma gitti adanın odası çok güzel bayıldım valla....
tuğbacığım nereye kayboldun gerçekten kız...bıktın dimi bendenkaydirigubbakcemile3şaka bi yana dediklerini yapmaya çalışacağım tatlım zaten herşey eşim ve oğlum için...........
canım benim kardeşin inşallah iyi haberi en kısa zamanda alır:Saruboceq:kızlaryaa daha önce size söylemişmiydim bilmiyorum kardeşim bir sene önce düşük yapmıştı kalp atışları durmuştu bebeğinin 2 aylıkken
eğer bi aksilik olmazsa perşembe günü aşılama yaptıracak onada dua ederseniz çok sevinirim
kızlaryaa daha önce size söylemişmiydim bilmiyorum kardeşim bir sene önce düşük yapmıştı kalp atışları durmuştu bebeğinin 2 aylıkken
eğer bi aksilik olmazsa perşembe günü aşılama yaptıracak onada dua ederseniz çok sevinirim
gözün aydin canim
insallah sag saglim alacan kucagini mansallah ona kilosu gayet iyi benim oglum 36. hafta dogmustu ve 2.600 grammdi
1 gün yatti küvezde cok cükür
seninde oglun cabucak kucagina gelecek canim
jaleceim insallah hersey en yakin zamanda yoluna girsisn
dualarim seninle canim benim
kardesinde insallah tez zamanda güzel haberi alir
ayyy yokkk kızzz daha bıktıramadın beni daha çoookkk çalışman lazımlmaz:
ayrıcana biliyomusun geçenlerde benim kayınvalidemde bana benzer bir rüya anlattı. kundak yapmıyo şimdikiler diyip duruyodu zaten rüyasında bebek kafasını tutamıyomuş da oda bana çok kızıyomuş nolur kundak yapalım diyomuş ben yaptırmıyomuşum. delikafadulden ahaahahah çok bekler yavrumu öyle ıkış tıkış paket yapmam ben:asigim:
bu yaşlılar böle şekerim rüyayla imalarda bulunuyorlar. valla kızdırmasınlar bizi biz hamileyiz biz bir rüyalar görürüz dillerini yutarlar:roflol:
canım benim kardeşin inşallah iyi haberi en kısa zamanda alır:Saruboceq:
iyi geceler canımmesim geldi acil cikim gelirim yine öpüldünüz kizlarrrrrrrrrrr
inşallah bitanemyaaayyy yokkk kızzz daha bıktıramadın beni daha çoookkk çalışman lazımlmaz:
ayrıcana biliyomusun geçenlerde benim kayınvalidemde bana benzer bir rüya anlattı. kundak yapmıyo şimdikiler diyip duruyodu zaten rüyasında bebek kafasını tutamıyomuş da oda bana çok kızıyomuş nolur kundak yapalım diyomuş ben yaptırmıyomuşum. delikafadulden ahaahahah çok bekler yavrumu öyle ıkış tıkış paket yapmam ben:asigim:
bu yaşlılar böle şekerim rüyayla imalarda bulunuyorlar. valla kızdırmasınlar bizi biz hamileyiz biz bir rüyalar görürüz dillerini yutarlar:roflol:
canım benim kardeşin inşallah iyi haberi en kısa zamanda alır:Saruboceq:
canım dualarımız onunla.inşallah sonuç pozitif olur...Allahım kolaylık vrsin....
kızlar biz uzanalım.hepinize iyi geceler.......................öptük oğlumla teyzoşlarını ve de bebeklerini..............
kızlaryaa daha önce size söylemişmiydim bilmiyorum kardeşim bir sene önce düşük yapmıştı kalp atışları durmuştu bebeğinin 2 aylıkken
benim artık belim ağrıdı ben kaçar..
jalecim dua edicem bol bol... bende aşı yaptırmıştım daha önce ilk aşım tutmuştu. fakat 10 haftalıkken kalbi durdu benim bebeğiminde. inşallah kardeşin bu kez erer muradına. benim sonra bu bebeğim kendiliğinden oldu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?