2010 Nisan Anneleri

canım merhaba yorma kendini fazla valla benim bu cumartesiye 6 ailelik bir misafirim vardı. sırayla birbirimizi dolaşıyoz sıra bize gelmişti. ama bugün erken doğum haberini anlatınca eşime söyleyelim bizim sıramızı geçsinler dedi iptal edicez misafirimizi. sende kendine yüklenme canımopuyorumnanaktan

:)) jalecim ben olsam şiddetle karşı çıkardım heralde. alışverişte bile satıcı kadın bir battaniye alıyoduk dediki zaten bunu penye battaniyenin üstüne saracaksınız. bende dedim o ne ya lahana gibi olmaz dedim. sevmiyorum çocukları paketlemeyi:roflol:

kızlar bana da müsaade iyigeceler size yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

canımcım bende karşı çıkacağım zaten annemde anladı bakışlarımdan :)
iyi geceler tatlı rüyalar hayatım

günaydın kızlarr.... herkese iyi bir gün diliyorum...

bursa da dün akşamüzerinden beri bir kar var bir kar var :)) halaa da yağıyoo.. bu arada dün 4 de kızım da geldi.. pazara beraberçıktık.. yağmurdasu gibi ıslandık :)) eve geldik kar başladı... bilsem daha geç çıkardık tabi de neyse :) gece de beraber uyuduk kuzumla.. koklaya koklaya o miss kokusunuu :))

Günaydın kızlarrr...

günaydın refişim.Bende dedim noldu hiç msn ye bile girmedin merak ettim seni...Ohh doya doya hasret giderdiniz demk ki kızınla

Bebeg kızın cok cadıya benziyo,yanaklarını mıncıklıycan,maaşallah....

herkese günaydın,kendinize iyi bakın....

denizcim.. özgecim günaydın kızlarr..

geçmişteydim...

jnaz... canımm inşallah daha iyi haberlerini de duyucaz.. veinş.. bebeğin seni şaşırtarak zamanında gelicek annesine cnım.. kardeşin için de dua edicem cnım.. inş. rabbim kucağını doldursun onun da..

umudumsun bebeğim...canımm.. bebeğinindaha iyi olmasına çok sevndim... inşallah daha iyi olup en kısa zamanda senin kollarında olucak tatlım.. hıı bu arada bebeğiniz utku olmuşş.. benim oülumla inş. adaş olucaklarr desene... inşallah benm utku'mda acele etmez adaşı gibi :)))

nazlıcım... cnım mobilyalarınız gelmiş cnım.. güle güle kullansın kızının ... iyi günlerde inş..

sarımelek... gözün aydın bitanem.. iyi haberlerle gelmene ok sevindim.. inş. daha da büyüycek de annesini bile şaşırtıcak bebeğin.. hep güzel haberlerini duymak nasip olsun inş. cnımm...

ronesans.. günaydın cnım... ayy ne cadıdır sorma.. çok bilmiş yavrumm.. aman zamane çocukları hep aynı gerçi ama biz daha bi cadıyız :)) süslü kokoş bişeyiz valla.. benden süslüdür hee.. :)))

valla ben turp gibiyim bugün kendimi ii hissediorum aman nazar değdrmeyeyim kendime..rizede de hava bi güzel ki günlük güneşlik..oğlumla kahvaltımızda yaptık aheste aheste çalıişcaz şimdi..ee tabi kk gezintimizi bitirdiğimizde kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız*
acayip bi fırtına var burada...kar geliyo sanırım.bugün ebeğimle benim buluşmama aracılık eden acıbadem hastanesinden biri geldi beni ziyarete.oğlumun teyzesi bengü hanım.çok sevindik oğlumla....muhabbet ettik gitti.....

kızlar biraz canım sıkkın aslında dr umun bulunduğu özel hastaneden ayrılıyormuş.nereye geçeceğide belli değil.doğumda yaklaştı ben zaten hemen bi dr a alışamıyorum güvenemiyorum napıcam ya?

herkese günaydın kızlar..
istanbul'da kar aldı yürüdü yine.. her yer bembeyaz.. evde sefa yapıyoruz kızımla..
sizler de iyisinizdir umarım..

sarımelekin iyi haberlerine inanılmaz sevindim.. çok şükür Allah'a..

tuğbacım, eşinin işe başladığını bilmiyordum, çok sevindim be kuzum.. bebekler kısmetleriyle gelir derler, görüyor musun seninki de şansıyla geliyor.. Allah arttırsın işlerinizi, bol kazanç, bereket versin..

jalecim kardeşin için hayırlısı olsun canım.. dualarımız onunla. güzel haberler verirsin inşallah..

amannnn.Basına gelene bak yaaa...Çok fenaaa...
Neden hastaneden geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…