- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
Canım, ins kardeşinde hayırlısıyla bebişini kucağına alır. Dualarımız olunla. :Saruboceq:
canım merhaba yorma kendini fazla valla benim bu cumartesiye 6 ailelik bir misafirim vardı. sırayla birbirimizi dolaşıyoz sıra bize gelmişti. ama bugün erken doğum haberini anlatınca eşime söyleyelim bizim sıramızı geçsinler dedi iptal edicez misafirimizi. sende kendine yüklenme canımopuyorumnanaktanMerhaba kızlar, nasılsınız?
Biz çok yorgunuz. Yemekli misafir zor, hele hamileyken ayakta kalmak çok daha zor. Bu sene hiç almadım yemekli misafir ama kardeşime yardım ettim bugün o bile bana yetti.
Bende sarımelek ve umudumsunbebeğimi merak ettimiştim. İkisindende iyi haber var çok sevindim. Allah hepimizin bebeklerini korusun. :Saruboceq:
Jnaz, canım ben senin en son durumları takip edemedim. Canım şimdi doğumun ne zaman, doktorlar hala net konuşmadı mı?
:)) jalecim ben olsam şiddetle karşı çıkardım heralde. alışverişte bile satıcı kadın bir battaniye alıyoduk dediki zaten bunu penye battaniyenin üstüne saracaksınız. bende dedim o ne ya lahana gibi olmaz dedim. sevmiyorum çocukları paketlemeyi:roflol:inşallah bitanemyaa
benim annem rüya ile değilde direk söyledi:) daha doğrusu bebişimin hastane çantasını hazırlıyorduk bir tane bez getirdi bu ne dedim normal hastane çıkışını giydikten sonra yatırırken giydirecekmiş :)
:)) jalecim ben olsam şiddetle karşı çıkardım heralde. alışverişte bile satıcı kadın bir battaniye alıyoduk dediki zaten bunu penye battaniyenin üstüne saracaksınız. bende dedim o ne ya lahana gibi olmaz dedim. sevmiyorum çocukları paketlemeyi:roflol:
kızlar bana da müsaade iyigeceler size yarın görüşürüzopuyorumnanaktan
günaydın kızlarr.... herkese iyi bir gün diliyorum...
bursa da dün akşamüzerinden beri bir kar var bir kar var :)) halaa da yağıyoo.. bu arada dün 4 de kızım da geldi.. pazara beraberçıktık.. yağmurdasu gibi ıslandık :)) eve geldik kar başladı... bilsem daha geç çıkardık tabi de neyse :) gece de beraber uyuduk kuzumla.. koklaya koklaya o miss kokusunuu :))
günaydın kızlarr.... herkese iyi bir gün diliyorum...
bursa da dün akşamüzerinden beri bir kar var bir kar var :)) halaa da yağıyoo.. bu arada dün 4 de kızım da geldi.. pazara beraberçıktık.. yağmurdasu gibi ıslandık :)) eve geldik kar başladı... bilsem daha geç çıkardık tabi de neyse :) gece de beraber uyuduk kuzumla.. koklaya koklaya o miss kokusunuu :))
günaydın kızlar nasılsınız*
acayip bi fırtına var burada...kar geliyo sanırım.bugün ebeğimle benim buluşmama aracılık eden acıbadem hastanesinden biri geldi beni ziyarete.oğlumun teyzesi bengü hanım.çok sevindik oğlumla....muhabbet ettik gitti.....
kızlar biraz canım sıkkın aslında dr umun bulunduğu özel hastaneden ayrılıyormuş.nereye geçeceğide belli değil.doğumda yaklaştı ben zaten hemen bi dr a alışamıyorum güvenemiyorum napıcam ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?