2010 Nisan Anneleri

fundacım doğuma bu kadar az zaman kala doktorunun hastane değiştirmesi çok tatsız olmuş hakikaten... aylardır gidiyoruz, ne olsa alıştık doktorlarımıza, bi de bu güven meselesi de.. doğum bambaşka bir şey.
eminim gelen doktor da iyi bir hekim olacaktır ama iç ısınması başka bir şey işte.

eski doktorunun gittiği hastaneye gitme imkanın yok mu peki ?
yani yakında bir yere mi gidecekmiş, o hastanenin koşulları, fiyatları falan size uyuyorsa.. belki oraya devam edersin ?..

olmuyorsa da, artık sıkmayacaksın canını be kuzum..
hamilelikle ilgili takiplerimizin çetrefilli kısmı bitti nasılsa. bundan sonra sadece rutin muayeneler, bebekler düzgün kilo alıyor mu, her şey yolunda mı diye bakıyorlar...
yeni doktora da bir bakarsın,inşallah o da tatlı biridir de güvende hissedersin kendini.

sarımeleeek
online görünüyosun

detaylı anlat ne oldu ne bitti ne diyor doktor, kaç kiloymuş kuzun ne var ne yok :))

rahatladın di mi ?? iyisin şimdi ??

zeynepcim gerçekten kötü oldu a ben ihtimal vermiyodum ama maalesef doğruymuş.kötüsü nereye gideceğide belli değil.buralarda olsa neyse....ben yeni bi dr a nasıl alışcam ya doğum önemli benim için rutin kontroller değilde.....parasında falan değilim 2 yıldır dr um çok alıştım.birde bende manevi değeride çok var.beni oğluma götüren hastaneyi o önerdi bana.hayırlısı ya iyi drlar var ama ben alışabilirmiyim bilmiyorum.bilgilendirme yapmaları lazım değil mi ya*ayın 20 sinde randevum var.bu gelen bayan o zamana kadar ayrılacak diyor.bende ona göre başka bi dr arayışına girerdim

zeynepcim dünden beri diyeceğim unutuyorum.sen yakında dr gidecektin canım*ne dedi dr anlatsana

selam kızlar geçmişe bakıyordum.iyi dilekleriniziçin çok sağolun.valla doktorla randevum2.30 daydı ama biz doktorun yanına3.30 gibi girebildik ahh o bekleemeyokmu.öldük öldük dirildik valla.neyse girdik dolplere suyun yine az görünüyor ama geçen haftaya göre iyi dedi.birde geçen hafta oğluş 800 gr dı.dktora haftaya geldiğinde azda olsa kilo almış olması lazım demişti yani gerileme olmamalıymış.çok şükür bu hafta 1090 gr çıktınkuzum maşallah.çok svindim.bundan sonra her hafta kontrole gideceğim.bu dr aslımda benim doktorum değilkendi doktorum oraya yönlendirdi.ünv. hastanesinde doçent bu.her hafta kontrole gideceğim.büyük olasılıkla önce gelecek biraz.ama sağlıklı olsunda önemli değil...

nereye gideceği de yakın zamanda belli olur bence. işi bırakıp evde oturacak hali yok ya, kısa zamanda netleşir herhalde.. Allah'ın işi belli mi olur, belki ummadığın kadar yakın bir hastaneye geçer, ayrılmamış olursunuz..

olmazsa da artık içine sinen bir doktor arayacaksın be tatlım.
biri olmazsa ikincisine bakacaksın. önemli bir şey içinin ısınması..
ama olanda hayır vardır derler.. sen de içini rahat tutmaya bak..
a.s. üzme oğluşunu :1rolleyes:

zeynepcim dünden beri diyeceğim unutuyorum.sen yakında dr gidecektin canım*ne dedi dr anlatsana

canım, sağolasın hatırladığın için :)

biz geçen hafta gidecektik ama benim hastalığım olunca ertelendi muayene..
ama azcık toparlayınca geçen gün gittim..

hayatımın en güzel günüydü sanırım. çünkü kızımın ilk gülücüğünü gördüm :)
sol elini ağzına sokmuştu, kendi kendine oyun oynuyordu :)
ağzını kocaman açmış gülümsüyordu, öyle hayran hayran bakakaldık monitöre, eşim de ben de şok geçirdik..
öyle anlık bir tebessüm de değil, dakikalarca güldü kendi kendine.. çok çok çok güzeldi..

kilosu da 1.300 olmuş. her şey yolundaymış çok şükür...
ben hamileliğin başından beri ilk kilomu almışım. deli doktorum buna bile laf etti...
hiç almadan bitirsem en iyisiymiş..
hee, kolaydı söylemesi, zırt pırt acıkıyorum artık çok dikkat etsem de, duramıyorum yemeden...

maşallah kuzuna ya.gülermiş birde yesinler onu.

Ayy çok sevindim canımm...Gözümüz aydın vallaa...:lepi:

tatlım gözün aydın. bak kilo da alıyor.. afferim sıpamıza :)
sen kontrollerini aksatma, vaktinde git de, varsın azcık erken geliversin... artık çok da sorun değil o.

sen çalışıyor muydun bu arada??
bol bol dinlen diycem de, çalışanlar için öyle zor ki bu

günaydin fistik nisan anneleri Şeniz

nasilsiniz hepiniz ayri ayri,bebisler nasil :asigim:

isede gitmiyorum artik keyfim pek yerinde :lepi:

öğretmenim ama raporluyum gitmiyorum artık evdeyim canım yoksa çok zor olurdu.okulumuz zor bir okul öğrenciler çok yaramaz çünkü.

öğretmenim ama raporluyum gitmiyorum artık evdeyim canım yoksa çok zor olurdu.okulumuz zor bir okul öğrenciler çok yaramaz çünkü.

aman iyi bari gözün aydın..
yat dinlen bol bol.
sol tarafına uzanıp istirahat et olabildiğince.

iyi beslen, bol bol su iç..
gerisi de Allah'ın işi, ne yapacaksın...

günaydin fistik nisan anneleri Şeniz

nasilsiniz hepiniz ayri ayri,bebisler nasil :asigim:

isede gitmiyorum artik keyfim pek yerinde :lepi:

oh oh bütün nisan anneleri işyerlerine isyan bayrağını çekti :)
afferin size kızlar :)
yatın dinlenin bol bol.. vakit tembellik vakti...

biz kızımla zaten ezelden beri tembellik yapıyorduk zehircim. hep evdeyiz..
kedilerimize sarıldık dışarıyı seyrediyoruz :)

merhaba arkadaşlar geçmişe dalınca baya uzun sürdü merhaba demem. biz de bugün dr a gittik allaha şükür herşeyi normal çıktı oğluşumun ama yüzü diğer tarafa dönüktü bişey göremedim olsun ama iyi olduğunu gördüm ya önemli olan o şükürler olsun Rabbime. birtakım endişelerim vardı etraftan duyduklarımla dr a sordum kızdı bana allaha şükür herşeyi yolunda gayet sağlıklı bebeğin niye böyle şeyler sorup duruyosun sana yasaklıyorum böyle soruları ayrıca düşünmek de yok böyle şeyler dedi. ben de yolda gelirken oğluma söz verdim bundan sonra daha da pozitif olucam Allah izin verirse böyle şeyleri hiç aklıma getirmicem. şimdilik erken doğum falan gibi bi bişey gözükmüyo dedi. çok şükür .İnşallah Allah sonuna kadar böyle güzel haberler almak nasip etsin bana da hepimize de işte bu kadar sizinle de paylaşayım istedim arkadaşlar.

sarımelekcim canım gözün aydın ben de merakla senin haberini okumaya çalıştım baya gerilerde kalmış anca yazabiliyorum. gözün aydın bak annesi büyümüş gördünmü. beslenmene dikkat ettinmi canım? bir de niye erken geliyo anlamadım.

ayyyy zeynepcim ne güzel ya gözün aydın demek dila hanımı keyiflendirecek şeyler yaptın annesi maşallah ona inşallah hep böyle güler yüzlü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…