günaydın kızlar nasılsınız*
acayip bi fırtına var burada...kar geliyo sanırım.bugün ebeğimle benim buluşmama aracılık eden acıbadem hastanesinden biri geldi beni ziyarete.oğlumun teyzesi bengü hanım.çok sevindik oğlumla....muhabbet ettik gitti.....
kızlar biraz canım sıkkın aslında dr umun bulunduğu özel hastaneden ayrılıyormuş.nereye geçeceğide belli değil.doğumda yaklaştı ben zaten hemen bi dr a alışamıyorum güvenemiyorum napıcam ya?
amannnn.Basına gelene bak yaaa...Çok fenaaa...
Neden hastaneden geldiler
fundacım doğuma bu kadar az zaman kala doktorunun hastane değiştirmesi çok tatsız olmuş hakikaten... aylardır gidiyoruz, ne olsa alıştık doktorlarımıza, bi de bu güven meselesi de.. doğum bambaşka bir şey.
eminim gelen doktor da iyi bir hekim olacaktır ama iç ısınması başka bir şey işte.
eski doktorunun gittiği hastaneye gitme imkanın yok mu peki ?
yani yakında bir yere mi gidecekmiş, o hastanenin koşulları, fiyatları falan size uyuyorsa.. belki oraya devam edersin ?..
olmuyorsa da, artık sıkmayacaksın canını be kuzum..
hamilelikle ilgili takiplerimizin çetrefilli kısmı bitti nasılsa. bundan sonra sadece rutin muayeneler, bebekler düzgün kilo alıyor mu, her şey yolunda mı diye bakıyorlar...
yeni doktora da bir bakarsın,inşallah o da tatlı biridir de güvende hissedersin kendini.
zeynepcim gerçekten kötü oldu a ben ihtimal vermiyodum ama maalesef doğruymuş.kötüsü nereye gideceğide belli değil.buralarda olsa neyse....ben yeni bi dr a nasıl alışcam ya doğum önemli benim için rutin kontroller değilde.....parasında falan değilim 2 yıldır dr um çok alıştım.birde bende manevi değeride çok var.beni oğluma götüren hastaneyi o önerdi bana.hayırlısı ya iyi drlar var ama ben alışabilirmiyim bilmiyorum.bilgilendirme yapmaları lazım değil mi ya*ayın 20 sinde randevum var.bu gelen bayan o zamana kadar ayrılacak diyor.bende ona göre başka bi dr arayışına girerdim
zeynepcim dünden beri diyeceğim unutuyorum.sen yakında dr gidecektin canım*ne dedi dr anlatsana
nereye gideceği de yakın zamanda belli olur bence. işi bırakıp evde oturacak hali yok ya, kısa zamanda netleşir herhalde.. Allah'ın işi belli mi olur, belki ummadığın kadar yakın bir hastaneye geçer, ayrılmamış olursunuz..
olmazsa da artık içine sinen bir doktor arayacaksın be tatlım.
biri olmazsa ikincisine bakacaksın. önemli bir şey içinin ısınması..
ama olanda hayır vardır derler.. sen de içini rahat tutmaya bak..
a.s. üzme oğluşunu :1rolleyes:
canım, sağolasın hatırladığın için :)
biz geçen hafta gidecektik ama benim hastalığım olunca ertelendi muayene..
ama azcık toparlayınca geçen gün gittim..
hayatımın en güzel günüydü sanırım. çünkü kızımın ilk gülücüğünü gördüm :)
sol elini ağzına sokmuştu, kendi kendine oyun oynuyordu :)
ağzını kocaman açmış gülümsüyordu, öyle hayran hayran bakakaldık monitöre, eşim de ben de şok geçirdik..
öyle anlık bir tebessüm de değil, dakikalarca güldü kendi kendine.. çok çok çok güzeldi..
kilosu da 1.300 olmuş. her şey yolundaymış çok şükür...
ben hamileliğin başından beri ilk kilomu almışım. deli doktorum buna bile laf etti...
hiç almadan bitirsem en iyisiymiş..
hee, kolaydı söylemesi, zırt pırt acıkıyorum artık çok dikkat etsem de, duramıyorum yemeden...
selam kızlar geçmişe bakıyordum.iyi dilekleriniziçin çok sağolun.valla doktorla randevum2.30 daydı ama biz doktorun yanına3.30 gibi girebildik ahh o bekleemeyokmu.öldük öldük dirildik valla.neyse girdik dolplere suyun yine az görünüyor ama geçen haftaya göre iyi dedi.birde geçen hafta oğluş 800 gr dı.dktora haftaya geldiğinde azda olsa kilo almış olması lazım demişti yani gerileme olmamalıymış.çok şükür bu hafta 1090 gr çıktınkuzum maşallah.çok svindim.bundan sonra her hafta kontrole gideceğim.bu dr aslımda benim doktorum değilkendi doktorum oraya yönlendirdi.ünv. hastanesinde doçent bu.her hafta kontrole gideceğim.büyük olasılıkla önce gelecek biraz.ama sağlıklı olsunda önemli değil...
Ayy çok sevindim canımm...Gözümüz aydın vallaa...:lepi:
selam kızlar geçmişe bakıyordum.iyi dilekleriniziçin çok sağolun.valla doktorla randevum2.30 daydı ama biz doktorun yanına3.30 gibi girebildik ahh o bekleemeyokmu.öldük öldük dirildik valla.neyse girdik dolplere suyun yine az görünüyor ama geçen haftaya göre iyi dedi.birde geçen hafta oğluş 800 gr dı.dktora haftaya geldiğinde azda olsa kilo almış olması lazım demişti yani gerileme olmamalıymış.çok şükür bu hafta 1090 gr çıktınkuzum maşallah.çok svindim.bundan sonra her hafta kontrole gideceğim.bu dr aslımda benim doktorum değilkendi doktorum oraya yönlendirdi.ünv. hastanesinde doçent bu.her hafta kontrole gideceğim.büyük olasılıkla önce gelecek biraz.ama sağlıklı olsunda önemli değil...
öğretmenim ama raporluyum gitmiyorum artık evdeyim canım yoksa çok zor olurdu.okulumuz zor bir okul öğrenciler çok yaramaz çünkü.
günaydin fistik nisan anneleri Şeniz
nasilsiniz hepiniz ayri ayri,bebisler nasil :asigim:
isede gitmiyorum artik keyfim pek yerinde :lepi:
nereye gideceği de yakın zamanda belli olur bence. işi bırakıp evde oturacak hali yok ya, kısa zamanda netleşir herhalde.. Allah'ın işi belli mi olur, belki ummadığın kadar yakın bir hastaneye geçer, ayrılmamış olursunuz..
olmazsa da artık içine sinen bir doktor arayacaksın be tatlım.
biri olmazsa ikincisine bakacaksın. önemli bir şey içinin ısınması..
ama olanda hayır vardır derler.. sen de içini rahat tutmaya bak..
a.s. üzme oğluşunu :1rolleyes:
canım, sağolasın hatırladığın için :)
biz geçen hafta gidecektik ama benim hastalığım olunca ertelendi muayene..
ama azcık toparlayınca geçen gün gittim..
hayatımın en güzel günüydü sanırım. çünkü kızımın ilk gülücüğünü gördüm :)
sol elini ağzına sokmuştu, kendi kendine oyun oynuyordu :)
ağzını kocaman açmış gülümsüyordu, öyle hayran hayran bakakaldık monitöre, eşim de ben de şok geçirdik..
öyle anlık bir tebessüm de değil, dakikalarca güldü kendi kendine.. çok çok çok güzeldi..
kilosu da 1.300 olmuş. her şey yolundaymış çok şükür...
ben hamileliğin başından beri ilk kilomu almışım. deli doktorum buna bile laf etti...
hiç almadan bitirsem en iyisiymiş..
hee, kolaydı söylemesi, zırt pırt acıkıyorum artık çok dikkat etsem de, duramıyorum yemeden...
anneeee
hoşgeldiiiin
nasılsıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?