oh oh bütün nisan anneleri işyerlerine isyan bayrağını çekti :)
afferin size kızlar :)
yatın dinlenin bol bol.. vakit tembellik vakti...
biz kızımla zaten ezelden beri tembellik yapıyorduk zehircim. hep evdeyiz..
kedilerimize sarıldık dışarıyı seyrediyoruz :)
iyiyim kuzum sağolasın sen nasılsın. artık plakalarada düştük zeynep yaşasınnnnnnn hatta ben bugün osmaniyeye geldim. :sm_cool:
sorma zeynepcim aynen öyle canim kaydirigubbakcemile3
bari bir iki ay dinlenelim zaten sonrasinda yorucu bir maraton bizi bekliyor kanimca eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
canim kedileri bende cok severim ama evde onlari beslemek zor olsa gerek
ayy dikkat et canim yha hasta masta olmayin sakin tüglerinden falan :gitme:
doğru diyorsun güzelim valla.. şimdi dinlendik dinlendik, sonra istesek de vakit olmayacak, kuzuların peşinden koşturup durucaz :)
kedi meselesinde.. ah onlar ilk çocuklarım benim...
dila'mın kardeşi olacaklar :)
aşıları falan tamam, senden bnden temizler anlayacağın :)
doğumdan birkaç hafta önce de traş ettirmeyi düşünüyorum.. baharda çok tüy döküyorlar, evde küçük bebek varken zor olur tüylerle uğraşmam, onlara asker traşı yaptırır, üç beş ay rahat ederim temizlik konusunda :)
Merhabalar kızlarr nasılsınız. Ben bugün işe gitmedim hava çok kötü kar yağıyo yerler kar riske giremedim.
İki kedili zeynepcim:)(Zeynepler karışıyoda) iyi dileklerin için teşekkür ederiz kanımın kısmeti inşallah iyi olur her şey. Zeynepcim senin doktorun kadın doğumcu olduğundan eminmisin? Yanlışlıkla diyetisyene gidiyor olmayasın kız sen. 7. ayda 1 kg almana laf ediyo çok ilginç yaaa. Ama dila sultanın gülücüklerini görmüşsün ya kızamamışsındır heraldeJ
]
Merhabalar kızlarr nasılsınız. Ben bugün işe gitmedim hava çok kötü kar yağıyo yerler kar riske giremedim.
Refişim edaya kavuşmuşsun gözün aydın canım, bizim yerimize de kokla prensesi.
Fundacım doktorunun hastaneden ayrılması çok kötü olmuş. Bence direk onunla bir an önce konuşsan daha iyi olur en azından seni bir meslektaşına yönledirir. Ya da ayrılcağı tarih doğumdan sonradır belki.
İki kedili zeynepcim:)(Zeynepler karışıyoda) iyi dileklerin için teşekkür ederiz kanımın kısmeti inşallah iyi olur her şey. Zeynepcim senin doktorun kadın doğumcu olduğundan eminmisin? Yanlışlıkla diyetisyene gidiyor olmayasın kız sen. 7. ayda 1 kg almana laf ediyo çok ilginç yaaa. Ama dila sultanın gülücüklerini görmüşsün ya kızamamışsındır heraldeJ
Sarımelek maşallah kuzuna ne güzel kilo almış. İnşallah problemsiz gelecek yavrun
Anneee canım maşallah bebeğine iyiymiş çok sevindim. Ne kadar yapıcı bir doktorun var yaklaşımını çok beğendim valla.
anaa, düştük di mi güzelim ya :)
ben anlamam plakalardan falan ama 70'lere de düştüm ya, bu sabah tickerda görünce bi heyecan bastı..
sezaryenle bi 15 gün de önce gelse.. amanınnn.. ne kaldı şunun şurasında..
hamilelik ne uzun bir süreçmiş, günler geçmek bilmiyor, keşke kedi gibi olsak da iki ayda doğuruversek deyip duruyordum ama halt etmişim, sona yaklaştıkça tutuştu paçalarım...
hem kızıma kavuşma heyecanım var, hem de nasıl bakıcam ona nasıl bir anne olucam'ın paniği başladı...tuhaf bir moddayım..
bu arada gözün aydın tatlım sen de doktordan iyi haberlerle dönmüşsün..
içini neyle kararttın doktora ne sordun bilmiyorum ama hakkaten kötü düşünceleri kov aklından.
vaktinde, sağlıkla gelecek bebeklerimiz..
ağızdan çıkan vücut bulur derler. iyi diyelim iyi olsun.
hem zaten kocaman oldular artık yahu, Allah'a emanetler, bişiycik olmaz :)
doğru diyorsun güzelim valla.. şimdi dinlendik dinlendik, sonra istesek de vakit olmayacak, kuzuların peşinden koşturup durucaz :)
kedi meselesinde.. ah onlar ilk çocuklarım benim...
dila'mın kardeşi olacaklar :)
aşıları falan tamam, senden bnden temizler anlayacağın :)
doğumdan birkaç hafta önce de traş ettirmeyi düşünüyorum.. baharda çok tüy döküyorlar, evde küçük bebek varken zor olur tüylerle uğraşmam, onlara asker traşı yaptırır, üç beş ay rahat ederim temizlik konusunda :)
ay ağzını öpeyim tuğba valla..
diyetisyene de gidiyorum ben zaten.
20-25 kilocukkkkkk kadar fazlayla hamileliğe başladığım için, en baştan beri ipi sıkı tutuyor doktorum.
ama ilk başta "7 kilodan fazla almaman gerekiyor" dedi. iyi peki dedik.
e süper gittim işte, diyetsyenin listesine uydum, yeme dediler yemedim.
şaşıp beşip 1 kilo almışım geçtiğimiz bir ayda.
ay doktor ona bile çemkirdi. başladığın kiloda bitirmen daha iyi olur dedi.
e hani 7 kilo falan diyecek oldum... ama lafı ağzıma tıkadı..:gitme:
ayyy ben bugun kk yı çok sevdim herkescikler var süper
.......
ayy hep böle olsak....
kızlarrr valla ben bugun iyyim pc bana kaldı.....
ohh sefa yapıyrom ama midemde azcık bi yanma var sankim......
birde bi msn çılgınlığı yaşıyourm suan herkes orda olsun istrym.....
bakalım muhtar olarak ağıma kimleri düşürcem hehhehheh:)))))
hımmmm muhtara karşı gelmek olmaz ama ben kahvaltı hazırlıyom bi yandan yer yemez msne gelirim cicim
nereye gideceği de yakın zamanda belli olur bence. işi bırakıp evde oturacak hali yok ya, kısa zamanda netleşir herhalde.. Allah'ın işi belli mi olur, belki ummadığın kadar yakın bir hastaneye geçer, ayrılmamış olursunuz..
olmazsa da artık içine sinen bir doktor arayacaksın be tatlım.
biri olmazsa ikincisine bakacaksın. önemli bir şey içinin ısınması..
ama olanda hayır vardır derler.. sen de içini rahat tutmaya bak..
a.s. üzme oğluşunu :1rolleyes:
canım, sağolasın hatırladığın için :)
biz geçen hafta gidecektik ama benim hastalığım olunca ertelendi muayene..
ama azcık toparlayınca geçen gün gittim..
hayatımın en güzel günüydü sanırım. çünkü kızımın ilk gülücüğünü gördüm :)
sol elini ağzına sokmuştu, kendi kendine oyun oynuyordu :)
ağzını kocaman açmış gülümsüyordu, öyle hayran hayran bakakaldık monitöre, eşim de ben de şok geçirdik..
öyle anlık bir tebessüm de değil, dakikalarca güldü kendi kendine.. çok çok çok güzeldi..
kilosu da 1.300 olmuş. her şey yolundaymış çok şükür...
ben hamileliğin başından beri ilk kilomu almışım. deli doktorum buna bile laf etti...
hiç almadan bitirsem en iyisiymiş..
hee, kolaydı söylemesi, zırt pırt acıkıyorum artık çok dikkat etsem de, duramıyorum yemeden...
selam kızlar geçmişe bakıyordum.iyi dilekleriniziçin çok sağolun.valla doktorla randevum2.30 daydı ama biz doktorun yanına3.30 gibi girebildik ahh o bekleemeyokmu.öldük öldük dirildik valla.neyse girdik dolplere suyun yine az görünüyor ama geçen haftaya göre iyi dedi.birde geçen hafta oğluş 800 gr dı.dktora haftaya geldiğinde azda olsa kilo almış olması lazım demişti yani gerileme olmamalıymış.çok şükür bu hafta 1090 gr çıktınkuzum maşallah.çok svindim.bundan sonra her hafta kontrole gideceğim.bu dr aslımda benim doktorum değilkendi doktorum oraya yönlendirdi.ünv. hastanesinde doçent bu.her hafta kontrole gideceğim.büyük olasılıkla önce gelecek biraz.ama sağlıklı olsunda önemli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?