2010 Nisan Anneleri

sorma zeynepcim aynen öyle canim kaydirigubbakcemile3

bari bir iki ay dinlenelim zaten sonrasinda yorucu bir maraton bizi bekliyor kanimca eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

canim kedileri bende cok severim ama evde onlari beslemek zor olsa gerek

ayy dikkat et canim yha hasta masta olmayin sakin tüglerinden falan :gitme:

sarimelekcim ,yavrunun iyi olmasina o kadar sevindim ki anlatamam

dualarim sizlerle ,her nekadar buraya tek tek yazamasamda

inanin siz ve bebekleriniz aklimdasiniz hep

Merhabalar kızlarr nasılsınız. Ben bugün işe gitmedim hava çok kötü kar yağıyo yerler kar riske giremedim.

Refişim edaya kavuşmuşsun gözün aydın canım, bizim yerimize de kokla prensesi.

Fundacım doktorunun hastaneden ayrılması çok kötü olmuş. Bence direk onunla bir an önce konuşsan daha iyi olur en azından seni bir meslektaşına yönledirir. Ya da ayrılcağı tarih doğumdan sonradır belki.

ıki kedili zeynepcim:)(Zeynepler karışıyoda) iyi dileklerin için teşekkür ederiz kanımın kısmeti inşallah iyi olur her şey. Zeynepcim senin doktorun kadın doğumcu olduğundan eminmisin? Yanlışlıkla diyetisyene gidiyor olmayasın kız sen. 7. ayda 1 kg almana laf ediyo çok ilginç yaaa. Ama dila sultanın gülücüklerini görmüşsün ya kızamamışsındır heraldeJ

Sarımelek maşallah kuzuna ne güzel kilo almış. ınşallah problemsiz gelecek yavrun

Anneee canım maşallah bebeğine iyiymiş çok sevindim. Ne kadar yapıcı bir doktorun var yaklaşımını çok beğendim valla.

iyiyim kuzum sağolasın sen nasılsın. artık plakalarada düştük zeynep yaşasınnnnnnn hatta ben bugün osmaniyeye geldim. :sm_cool:

anaa, düştük di mi güzelim ya :)
ben anlamam plakalardan falan ama 70'lere de düştüm ya, bu sabah tickerda görünce bi heyecan bastı..
sezaryenle bi 15 gün de önce gelse.. amanınnn.. ne kaldı şunun şurasında..

hamilelik ne uzun bir süreçmiş, günler geçmek bilmiyor, keşke kedi gibi olsak da iki ayda doğuruversek deyip duruyordum ama halt etmişim, sona yaklaştıkça tutuştu paçalarım...
hem kızıma kavuşma heyecanım var, hem de nasıl bakıcam ona nasıl bir anne olucam'ın paniği başladı...tuhaf bir moddayım..

bu arada gözün aydın tatlım sen de doktordan iyi haberlerle dönmüşsün..
içini neyle kararttın doktora ne sordun bilmiyorum ama hakkaten kötü düşünceleri kov aklından.
vaktinde, sağlıkla gelecek bebeklerimiz..
ağızdan çıkan vücut bulur derler. iyi diyelim iyi olsun.
hem zaten kocaman oldular artık yahu, Allah'a emanetler, bişiycik olmaz :)

doğru diyorsun güzelim valla.. şimdi dinlendik dinlendik, sonra istesek de vakit olmayacak, kuzuların peşinden koşturup durucaz :)

kedi meselesinde.. ah onlar ilk çocuklarım benim...
dila'mın kardeşi olacaklar :)
aşıları falan tamam, senden bnden temizler anlayacağın :)
doğumdan birkaç hafta önce de traş ettirmeyi düşünüyorum.. baharda çok tüy döküyorlar, evde küçük bebek varken zor olur tüylerle uğraşmam, onlara asker traşı yaptırır, üç beş ay rahat ederim temizlik konusunda :)

Allah yardimcin olsun zeynepcim kaydirigubbakcemile3,bi bebekle ugras bi kediciklerle

bendede iki muhabbet kusu var onlarda benim ilk bebislerim derim hep ama temizlige geldimi cile vallahi yha heleki hamilelikte kafamçokkarıştı

tarhancim iyilik güzellik ne olsun bende ise gitmiyorum valla sende keyfine bak bugun

yat dinlen tüm gün canim opuyorumnanaktan

hem iyi yapmissin bu karda ise gitmemekle,Allah korusun birsey falan olur degmez yani

ay ağzını öpeyim tuğba valla..
diyetisyene de gidiyorum ben zaten.
20-25 kilocukkkkkk kadar fazlayla hamileliğe başladığım için, en baştan beri ipi sıkı tutuyor doktorum.
ama ilk başta "7 kilodan fazla almaman gerekiyor" dedi. iyi peki dedik.
e süper gittim işte, diyetsyenin listesine uydum, yeme dediler yemedim.
şaşıp beşip 1 kilo almışım geçtiğimiz bir ayda.
ay doktor ona bile çemkirdi. başladığın kiloda bitirmen daha iyi olur dedi.
e hani 7 kilo falan diyecek oldum... ama lafı ağzıma tıkadı..:gitme:

sağol tuğbacım iyi dileklerin için. evet benim dr maşallah çok pozitiftir. kanamam oldu 9. haftada o zaman bile olur normal benim 32. haftamda bile olmuştu sorun yok falan diyerek beni teskin etti

sağolasın canım evet zaten öyleydim ama işte bu ara erken doğum şu bu derken etraftan da baya şeyler duydum endişelendim e anne olacaz inşallah insan yavrusu için endişeleniyo tabi ama bundan sonra daha da pozitif olacağız oğlumla ve inşallah şu 2 2,5 ayı da sorunsuz atlatıcaz bu zamana kadar olduğu gibi. hepimiz de inşallah canım

basladigin kiloyla hamileligi nasil bitircekmissin ayoLL akannehir

anneee, senin doktordan banada yolla canim yha ,benimkini görseniz kacarsiniz kanimca kaydirigubbakcemile

hem aklina kötü kötü seyleri getirme canim benim insallah saglicakla gelir yavrularimiz Şeniz

zehircim evde olmak harika değil mi hele de hamileyken. valla eşimde artık bırak işi diyor ama bende bırakmak istiyom aslında da neden hala bırakamıyom bilmiyom ekonomik kaygılar galibabilmiyorumkismile
zeynepcim senin doktor şaşırmış valla bende 20 kg fazlayla başladım hamileliğe ilk aylar kilo alma dediler şimdi kimse karışmıyo bana hele şimdiki doktorum hiç ilgilenmiyo kilomla ilginçsırnaşık şey

özgecimmmm nasılsın? ayy neşen banada yansıdı vallaaahihoyyyt

kızlarrr valla ben bugun iyyim pc bana kaldı.....
ohh sefa yapıyrom ama midemde azcık bi yanma var sankim......
birde bi msn çılgınlığı yaşıyourm suan herkes orda olsun istrym.....
bakalım muhtar olarak ağıma kimleri düşürcem hehhehheh:)))))

hımmmm muhtara karşı gelmek olmaz ama ben kahvaltı hazırlıyom bi yandan yer yemez msne gelirim cicim

ay canım maşallah dilamıza.ya aslında soracağım ne zamandan beri diyorumki zeynep yazardı acaba gitmedi mi yoksa bendeki unutkanlık tavan yaptı yine ben mi yanlış hatırlıyorum.neyseki biraZcık aklım varmış hepten unutmamışım.:roflol:
canım maşallah ne güzel gülümsemiş annesine babasına yerim ben onun gülümsemesini.....kilosu gayet güzel tatlım.ben geçen hafta gittiğimde 29+5 görünüyorum 1282 graamdı..maşallah dilamıza iyi bakmışsın tatlım...

aman dr da ilk defa kilo almışsın ne laf söylüyo.olcek heralde o kadar.artık bene çabuk acıkıyorum.gündüz değilde akşam resmen sürekli bişeyler yemek istior canım.kaç kilo aldınki....

bu arada geç cevapladığım için özür canım.misafirim geldiguclubacismile

canım maşallah oğluşuna iyi haberlerle gelmene sevindik tatlım.liloda almış suyun biraz daha artarsa hiç belli olmaz belki zamanından daha geç te gelebilirdersin gelsene oğlum artık diye.....1 haftada 290 gramalmış maşallah kuzuna.....
benim dr da ayrılıyomuş canım ya napcam ben.aldığım bi duyuma göre bu benim oturduğum ilçedeki devlet hastanesine geri döncekmiş ama sadece bi duyum.ya ayın 20 sinde randevum var.o zamana ayrılır diyolar bir an evvel haber verselerde bizde başımızın çaresine baksak

annee canım dr agitmişsin güzel heberler getirmişsin yarundan bize.çok sevindim canım.inşallah hep böyle güzel haberler duyarız tatlım....
tuğba ya napcam ben kötü oldu.haberde vermiyolar ben başkasından öğrendim.birkaç gün sonra beni aramazlarsa eğer soracağım bakalım.zaten bi dr var onu çok methediyolardı ama bakalım soracağım tekrardan.eğer kendi dr um yakınımda bi yerde olmazsa o dr a giderim artık

merhaba teyzoşlar biz geldik doktordan yeni rutin şeker testimizi yaptıurdık idrarla beraber temiz çıktı şükürler olsun bu sefer gerçi şekerli su içmedim açlık ve tokluk normal çıktı şükürler olsun siz nasılsınız bir geçmişe bakayım bende

dünürcüğüm ne yapıcaksın doğum işini yaa deniz beye gel ne olur ne olur yaa beraber aynı zamnda alırız inşallah orada bebişlerimizi kollarımıza canım yaa bora bey nereye gidecekmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…