merhaba teyzoşlar biz geldik doktordan yeni rutin şeker testimizi yaptıurdık idrarla beraber temiz çıktı şükürler olsun bu sefer gerçi şekerli su içmedim açlık ve tokluk normal çıktı şükürler olsun siz nasılsınız bir geçmişe bakayım bende
dünürcüğüm ne yapıcaksın doğum işini yaa deniz beye gel ne olur ne olur yaa beraber aynı zamnda alırız inşallah orada bebişlerimizi kollarımıza canım yaa bora bey nereye gidecekmiş ama
canım benim dualarım kardeşin için olacak bilirim ben o aşamaları hiç canını sıkmasın eşiyle o arada bol bol gezsin sinemaya gitsin yani tedavi gördüğünü unutsun canım kafası dinlenik yaptırsın tedavisini inşallah güzel haberler verir canım kardeşin bizlere:Saruboceq:kızlaryaa daha önce size söylemişmiydim bilmiyorum kardeşim bir sene önce düşük yapmıştı kalp atışları durmuştu bebeğinin 2 aylıkken
eğer bi aksilik olmazsa perşembe günü aşılama yaptıracak onada dua ederseniz çok sevinirim
yani bugün yarın çantamı hazırlayacağım.dursun kenarda.
canım sende kente gelsene o zamn yaa adada hasan beyi hiç konuşmuypo diyolar gülmezmiş bile benim sağlık ocağındaki ebelerden birisi ona gidiyo ve her ölçümde ayrıyetten para alıyolar diyodu kız birde doğum 1,5 buluyo orada dedi bana bende nasıl dedim herşeyden ek ödeme alırlarmış sende deniz beye gel neden onu düşünmüyosun canım aaaa bana tavsiye ettin kendin gelmiyosun bak şimdi:bbo:
basladigin kiloyla hamileligi nasil bitircekmissin ayoLL akannehir
anneee, senin doktordan banada yolla canim yha ,benimkini görseniz kacarsiniz kanimca kaydirigubbakcemile
hem aklina kötü kötü seyleri getirme canim benim insallah saglicakla gelir yavrularimiz Şeniz
annee canım dr agitmişsin güzel heberler getirmişsin yarundan bize.çok sevindim canım.inşallah hep böyle güzel haberler duyarız tatlım....
tuğba ya napcam ben kötü oldu.haberde vermiyolar ben başkasından öğrendim.birkaç gün sonra beni aramazlarsa eğer soracağım bakalım.zaten bi dr var onu çok methediyolardı ama bakalım soracağım tekrardan.eğer kendi dr um yakınımda bi yerde olmazsa o dr a giderim artık
merhaba teyzoşlar biz geldik doktordan yeni rutin şeker testimizi yaptıurdık idrarla beraber temiz çıktı şükürler olsun bu sefer gerçi şekerli su içmedim açlık ve tokluk normal çıktı şükürler olsun siz nasılsınız bir geçmişe bakayım bende
çok sevindim zeynepcim sonuçların iyi çıkmasına hadi bakalım gözün aydın. hep böyle iyi haberler duyalım. bu arada teşekkür ederiz teyzesi çok şükür iyi haberler duyduk inşallah sonuna kadar da öyle olur.canım benim dualarım kardeşin için olacak bilirim ben o aşamaları hiç canını sıkmasın eşiyle o arada bol bol gezsin sinemaya gitsin yani tedavi gördüğünü unutsun canım kafası dinlenik yaptırsın tedavisini inşallah güzel haberler verir canım kardeşin bizlere:Saruboceq:
canım gözün aydın tekrar maşallah kuzucuğuna canım benim inşallah hep böyle güzel haberlerle geliriz buraya canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin
anneciğim canım senin kuzucuğunada maşallah sanırım doktora gitmişsiniz canım olumunekankayizsmile
canım sana tavsiye ettim ama o zaman hiç yüz yüze gelmemiştim deniz beyle muayene olmamıştım.benim dr daha konuşkan daha iyi o da çok konuşmayı sevmiyor gibi.....
neeeeeeee adada ne kadar fazla ya....bana da hasanı önermişlerdi.anam ben nerde doğum yapcam acep:uhm: evde mi doğursamsırnaşık şey
yok canım o kadar da karamsar olma canım ya. inşallah allah gönlüne göre bi dr verir. hakkaten de kötü olmuş ama belki herşeyde bi hayır vardır belki gerçekten sana daha yakın yere geliyodur rahat edersin
dünürüm öncelikle sağol tatlım oda için.canım 1.5 falansa adada doğum gidemem canım ya bakalım ayın 27sinde benim tüp bebek dr u gelcekmiş adaya bi giderim oraya olmazsa fiyatlarını sorarım.kendi dr umun bulancağa gelme durumu varmış.onun yerine umutada ablamın dr unun gitme durumu varmış.bakalım eşim eve gelsinde bişeyler yaparız ona göre canım.dr umunda nereye gideceği belli olur bakalım hakkımızda hayırlısı artık....kar geliyo canım yine kar.........
sen kapı süsünü kendin mi yapıcaksın*dün ben lavantaları yaptım biraz yoruldum canım*biraz daha var yapılacak
tatlım yaa üzülme bak sen ne yap biliyonmu en yakın zamanda (bugün-yarın) çık git doktoruna. sana o yol göstersin bir meslektaşına yönlendirsin. arasın o doktoruda yada bir not yazsın. çünkü bu saatten sonra doktorlar da yeni gelen hastaya ısınamayabiliyolar sadece biz diil ki. eğer kendi doktorunun referansıyla gidersen daha çok ilgilenir yeni doktorun. hemde sen daha rahat edersin bitanem. tabiii inşallah doktorun o kadar çabuk ayrılmaz da göktuşu kucağına verdikten sonra ayrılır:asigim:annee canım dr agitmişsin güzel heberler getirmişsin yarundan bize.çok sevindim canım.inşallah hep böyle güzel haberler duyarız tatlım....
tuğba ya napcam ben kötü oldu.haberde vermiyolar ben başkasından öğrendim.birkaç gün sonra beni aramazlarsa eğer soracağım bakalım.zaten bi dr var onu çok methediyolardı ama bakalım soracağım tekrardan.eğer kendi dr um yakınımda bi yerde olmazsa o dr a giderim artık
ay ay gizemimiz doktoragitmiş gelmiş hoşgelmiş. maşallah tahliller de tamiz çıkmış değmeyin annesiniin keyfiine. maşallah size zeynepcimmmmerhaba teyzoşlar biz geldik doktordan yeni rutin şeker testimizi yaptıurdık idrarla beraber temiz çıktı şükürler olsun bu sefer gerçi şekerli su içmedim açlık ve tokluk normal çıktı şükürler olsun siz nasılsınız bir geçmişe bakayım bende
nazcımmm valla bana da zeynep kamili çok methettiler. bir arkadaşım dediki kocan seni kapıdan bıraksın öyle ya da böyle 4 gün sonra gelsin normal doğum yapmış olarak götürsün dedi:roflol: ama tabii devlet hastanesi olduğu için ziyaretçidir gelen gidendir saatli oluyo. ben o kadar yalnız kalmaya cesaret edemem. doğumhaneye kadar en azından eşim ailem yanımda olsunlar istiyorum.slm bende geldim nihayet istanbul gene bembeyaz oldu birde kurye belasına kaldım bugün evde
ya kızlar ben daha doktora gitmedim gitmeye korkuyorum bu çatı muayenesini nezaman yapıyorlar
ben şimdi giderim yaparlar diye korkuyorum ama cuma günü gideceğim hastaneye sağlık ocağından da
aradılar gelin diye orayada gidicem haftayada zeynep kamile gideceğim ben bıktım artık kararsızlıkdan
en iyisi istanbulun en büyük hastanesi zeynep kamil gece gündüz 7 gün 24 saat uzman doktorlar var
korksamda o hastaneden bebeğim için oraya gideceğim eşimde ailemde en iyisinin bu olacağını sölüyor
hemde normal doğum şansım %99 öle sezeryan diyip pırt kesmiyorlar adamı biliyonuzdur ameliyat fobim var:(((
oğlumun kıyafetlerini yerleştiricem ütüleyip sizlere bir bakayım dedim cicileri annanemiz yarın getircek
çekip koyacağım inş::)))
slm bende geldim nihayet istanbul gene bembeyaz oldu birde kurye belasına kaldım bugün evde
ya kızlar ben daha doktora gitmedim gitmeye korkuyorum bu çatı muayenesini nezaman yapıyorlar
ben şimdi giderim yaparlar diye korkuyorum ama cuma günü gideceğim hastaneye sağlık ocağından da
aradılar gelin diye orayada gidicem haftayada zeynep kamile gideceğim ben bıktım artık kararsızlıkdan
en iyisi istanbulun en büyük hastanesi zeynep kamil gece gündüz 7 gün 24 saat uzman doktorlar var
korksamda o hastaneden bebeğim için oraya gideceğim eşimde ailemde en iyisinin bu olacağını sölüyor
hemde normal doğum şansım %99 öle sezeryan diyip pırt kesmiyorlar adamı biliyonuzdur ameliyat fobim var:(((
oğlumun kıyafetlerini yerleştiricem ütüleyip sizlere bir bakayım dedim cicileri annanemiz yarın getircek
çekip koyacağım inş::)))
yav kızlar ben işteyken daha rahat takılıyodum sanki topiğe. yav bigün işten kaçtım kahvaltıydı biraz etrafı toplıyayım çamaşır asayım derken eşimde kendine beni sekreter ilan etti zaten saat 3 oldu iyimi kaydirigubbakcemile3
bu arada eşim dışarı çıktı işleri var dönüşte de olumun ciclerini getircek banada hesaplama işleri verdi ben onları yapayım da oğlumun cicilerini bekliyeyim:asigim:
nazcımmm valla bana da zeynep kamili çok methettiler. bir arkadaşım dediki kocan seni kapıdan bıraksın öyle ya da böyle 4 gün sonra gelsin normal doğum yapmış olarak götürsün dedi:roflol: ama tabii devlet hastanesi olduğu için ziyaretçidir gelen gidendir saatli oluyo. ben o kadar yalnız kalmaya cesaret edemem. doğumhaneye kadar en azından eşim ailem yanımda olsunlar istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?