2010 Nisan Anneleri

dünürcüm hoşgeldin tekrar canım.sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim tatlım.biz iyiyz canım yalnız benim dr durumu canımı sıktı bakalım adam başka yere geçmezse dr değiştircem kesin.ada hastanesindeki dr ları araştırıyorum şimdikafamçokkarıştı

dünürcüğüm ne yapıcaksın doğum işini yaa deniz beye gel ne olur ne olur yaa beraber aynı zamnda alırız inşallah orada bebişlerimizi kollarımıza canım yaa bora bey nereye gidecekmiş ama

yok canım ona gelmem sanırımda zaten eşimde bende pek sevemedik deniz beyi.bora beyin nereye gideceği belli değil daha.anam bu dr dedli etcek beni doğuma 2 ay kala kime güvencem ben:uhm:

canım sende kente gelsene o zamn yaa adada hasan beyi hiç konuşmuypo diyolar gülmezmiş bile benim sağlık ocağındaki ebelerden birisi ona gidiyo ve her ölçümde ayrıyetten para alıyolar diyodu kız birde doğum 1,5 buluyo orada dedi bana bende nasıl dedim herşeyden ek ödeme alırlarmış sende deniz beye gel neden onu düşünmüyosun canım aaaa bana tavsiye ettin kendin gelmiyosun bak şimdi:bbo:

canım benim dualarım kardeşin için olacak bilirim ben o aşamaları hiç canını sıkmasın eşiyle o arada bol bol gezsin sinemaya gitsin yani tedavi gördüğünü unutsun canım kafası dinlenik yaptırsın tedavisini inşallah güzel haberler verir canım kardeşin bizlere:Saruboceq:

yani bugün yarın çantamı hazırlayacağım.dursun kenarda.

canım gözün aydın tekrar maşallah kuzucuğuna canım benim inşallah hep böyle güzel haberlerle geliriz buraya canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin

anneciğim canım senin kuzucuğunada maşallah sanırım doktora gitmişsiniz canım olumunekankayizsmile

canım sana tavsiye ettim ama o zaman hiç yüz yüze gelmemiştim deniz beyle muayene olmamıştım.benim dr daha konuşkan daha iyi o da çok konuşmayı sevmiyor gibi.....
neeeeeeee adada ne kadar fazla ya....bana da hasanı önermişlerdi.anam ben nerde doğum yapcam acep:uhm: evde mi doğursamsırnaşık şey

gel şekerim dr umum herkese tavsiye edebilirim ben zor buldum ama değdi allaha şükür. amin canım bundan sonra kötü şeyler düşünmek yok zaten. Allah hepimize sağ salim hayırlı doğumlar nasip etsin de sağlıkla koklayalım minişleri

amin canım inşallah hepimiz böyle güzel haberlerini duyarız her zaman. teşekkür ederiz teyzesi.

çok sevindim zeynepcim sonuçların iyi çıkmasına hadi bakalım gözün aydın. hep böyle iyi haberler duyalım. bu arada teşekkür ederiz teyzesi çok şükür iyi haberler duyduk inşallah sonuna kadar da öyle olur.

yok canım o kadar da karamsar olma canım ya. inşallah allah gönlüne göre bi dr verir. hakkaten de kötü olmuş ama belki herşeyde bi hayır vardır belki gerçekten sana daha yakın yere geliyodur rahat edersin

yok canım o kadar da karamsar olma canım ya. inşallah allah gönlüne göre bi dr verir. hakkaten de kötü olmuş ama belki herşeyde bi hayır vardır belki gerçekten sana daha yakın yere geliyodur rahat edersin

inşallah canım inşallah....artık hayırlısı yapılacak bişey yok

teşekkürler anneciğim canım hepimiz inşallah böyle güzel haberlerle geliriz herrzamn canım

dünürcüğüm moralini bozma canım ama adada ümit beyi iyi dedi benim amcamın gelini oraya gidiyodu bebk için canım iyi diyodu hasan beyde iyimiş ama hatta benim tüp doktorumun öğrencisiydi bize ona git demişti doktorum bizde uzak kaçtığı için ada gitmemiştik canım neyse bitanem inşallah buluruz canım sana bir doktor canım yaa olmazsa bora beyin yerine gelen e gidersin canım benim bu arada annem almış uyku setimizi canım bulancaktan dün daha görmedim ama bakalım bugünde epey bir silikon tabancası aradım almak için bulamadım canım kapı süsü yapıcaktım güya

dünürcüğüm bu arada cicileri yerleştirmişsin canım güle güle kullansın göktuğum canım benim yaa

zeynocuğum canım dilamız maşşallah canım büyümüş annesi sever zeynep teyzesi onu canım benim bizim kızlar şeker gibi olacak sanırım benimkide en son yüzünü gösterdiğinde gülüyodu canım ultrasyon fotosunda maşallah canım diloşumuza senin doktor canım beni görse sanırım odasına almaz desene aldığım kilolardan dolayı ayyy hiçmi almıcakmışsın olmazki ama

teyzoşlar hepinizi öptük biz bir yemek işine el atalım bakalım geldim gelesi pcnin başında kaldım öptük kocaman arada uğrarız

slm bende geldim nihayet istanbul gene bembeyaz oldu birde kurye belasına kaldım bugün evde
ya kızlar ben daha doktora gitmedim gitmeye korkuyorum bu çatı muayenesini nezaman yapıyorlar
ben şimdi giderim yaparlar diye korkuyorum ama cuma günü gideceğim hastaneye sağlık ocağından da
aradılar gelin diye orayada gidicem haftayada zeynep kamile gideceğim ben bıktım artık kararsızlıkdan
en iyisi istanbulun en büyük hastanesi zeynep kamil gece gündüz 7 gün 24 saat uzman doktorlar var
korksamda o hastaneden bebeğim için oraya gideceğim eşimde ailemde en iyisinin bu olacağını sölüyor
hemde normal doğum şansım %99 öle sezeryan diyip pırt kesmiyorlar adamı biliyonuzdur ameliyat fobim var:(((
oğlumun kıyafetlerini yerleştiricem ütüleyip sizlere bir bakayım dedim cicileri annanemiz yarın getircek
çekip koyacağım inş::)))

dünürüm öncelikle sağol tatlım oda için.canım 1.5 falansa adada doğum gidemem canım ya bakalım ayın 27sinde benim tüp bebek dr u gelcekmiş adaya bi giderim oraya olmazsa fiyatlarını sorarım.kendi dr umun bulancağa gelme durumu varmış.onun yerine umutada ablamın dr unun gitme durumu varmış.bakalım eşim eve gelsinde bişeyler yaparız ona göre canım.dr umunda nereye gideceği belli olur bakalım hakkımızda hayırlısı artık....kar geliyo canım yine kar.........

sen kapı süsünü kendin mi yapıcaksın*dün ben lavantaları yaptım biraz yoruldum canım*biraz daha var yapılacak

canım akşam msnede görüşrüz canım annem aradı gitmezsek konuşalım canım a.s:1hug:

yav kızlar ben işteyken daha rahat takılıyodum sanki topiğe. yav bigün işten kaçtım kahvaltıydı biraz etrafı toplıyayım çamaşır asayım derken eşimde kendine beni sekreter ilan etti zaten saat 3 oldu iyimi kaydirigubbakcemile3

bu arada eşim dışarı çıktı işleri var dönüşte de olumun ciclerini getircek banada hesaplama işleri verdi ben onları yapayım da oğlumun cicilerini bekliyeyim:asigim:
tatlım yaa üzülme bak sen ne yap biliyonmu en yakın zamanda (bugün-yarın) çık git doktoruna. sana o yol göstersin bir meslektaşına yönlendirsin. arasın o doktoruda yada bir not yazsın. çünkü bu saatten sonra doktorlar da yeni gelen hastaya ısınamayabiliyolar sadece biz diil ki. eğer kendi doktorunun referansıyla gidersen daha çok ilgilenir yeni doktorun. hemde sen daha rahat edersin bitanem. tabiii inşallah doktorun o kadar çabuk ayrılmaz da göktuşu kucağına verdikten sonra ayrılır:asigim:

ay ay gizemimiz doktoragitmiş gelmiş hoşgelmiş. maşallah tahliller de tamiz çıkmış değmeyin annesiniin keyfiine. maşallah size zeynepcimmm

nazcımmm valla bana da zeynep kamili çok methettiler. bir arkadaşım dediki kocan seni kapıdan bıraksın öyle ya da böyle 4 gün sonra gelsin normal doğum yapmış olarak götürsün dedi:roflol: ama tabii devlet hastanesi olduğu için ziyaretçidir gelen gidendir saatli oluyo. ben o kadar yalnız kalmaya cesaret edemem. doğumhaneye kadar en azından eşim ailem yanımda olsunlar istiyorum.

bence de en iyisi bu konuda uzman devlet hastanesi. ben zorunlu olmasaydım buradaki doğum hastanesine gidecektim gerçi şu anda da çok memnunum allaha şükür. çünkü benim hastanenin de ayrı kadın doğum ve tüp bebek ünite hastanesi var. eğer doğumun da normal gözüküyosa hiç düşünme

tuğbacım devlet hastanelerinin de özel odaları var evet ziyaretçi saatleri var ama aile veya refakatçi dışındakiler onlar ailen yine senle olabilir giderken

tuğbam ben en azından bikaç gün daha bekleyeyim benim dr um belki burdaki hastaneye gelir.artık gelmezse ona göre bakacağım canım.ya evet sen işteyken daha çok giriyodun.evde insanın baya işi çıkıyor ya

selam kızlar keyifler yerindeymiş çok şükür herkes doktordan güzel haberlerle dönmüş çok mutlu oldum sevindim sizin adınıza
bende yürüyüşe çıktım biraz oğlumla hava güzeldi ama yağmur yağmaya başldı ıslandık accık biraz mide yanması var okadar şimdilik akşam açtım pc yi güzel güzel muhabbet ediyodunuz eşim bi kızdı kapatmak zorunda kaldım akşam açtımmı sabah başım çok ağrıyor bi kaçgün sürüyor ağrı açma akşamları diyor neyse işte böyle 1. prensimi yatrdım ikinciside iyice tekme sallıyor dinlenmek yok acıkmış beni doyur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…