selam kızlar keyifler yerindeymiş çok şükür herkes doktordan güzel haberlerle dönmüş çok mutlu oldum sevindim sizin adınıza
bende yürüyüşe çıktım biraz oğlumla hava güzeldi ama yağmur yağmaya başldı ıslandık accık biraz mide yanması var okadar şimdilik akşam açtım pc yi güzel güzel muhabbet ediyodunuz eşim bi kızdı kapatmak zorunda kaldım akşam açtımmı sabah başım çok ağrıyor bi kaçgün sürüyor ağrı açma akşamları diyor neyse işte böyle 1. prensimi yatrdım ikinciside iyice tekme sallıyor dinlenmek yok acıkmış beni doyur diyor
bence de en iyisi bu konuda uzman devlet hastanesi. ben zorunlu olmasaydım buradaki doğum hastanesine gidecektim gerçi şu anda da çok memnunum allaha şükür. çünkü benim hastanenin de ayrı kadın doğum ve tüp bebek ünite hastanesi var. eğer doğumun da normal gözüküyosa hiç düşünme tuğbacım devlet hastanelerinin de özel odaları var evet ziyaretçi saatleri var ama aile veya refakatçi dışındakiler onlar ailen yine senle olabilir giderken
evet canım zeynep kamil çok iyi bir hastane benim eltimde orda doğum yapdı hemdenazcımmm valla bana da zeynep kamili çok methettiler. bir arkadaşım dediki kocan seni kapıdan bıraksın öyle ya da böyle 4 gün sonra gelsin normal doğum yapmış olarak götürsün dedi:roflol: ama tabii devlet hastanesi olduğu için ziyaretçidir gelen gidendir saatli oluyo. ben o kadar yalnız kalmaya cesaret edemem. doğumhaneye kadar en azından eşim ailem yanımda olsunlar istiyorum.
tuğbacığım canım teşekkürler canım benim tuğba teyzesine tepik atıyo canım birde canım yaa benim kız aşşaılarda hıçkırıyomu acaba 10 dakika süreyle bişeyler oluyo bu son 3 gündür canım ben analamıyorum acaba hıçkırıkmı teyzesi nebilmiyorumkismile
bir yandan yemekle ilgileniyorum bir yandan yazıyorum bu arada zemuszemus
merhaba kızlarr
sabah 9 da çıktım evden 3 te geldim anca evi toparlayıp gelmem bu saati buldu
hemen haberlere geçeyim:)
bugün doktora gittim biliyorsunuz . ultrasondan çnce doktoruma anlattım durumu oda testlere baktı ilk önce şekerin normal dedi 190 dan sonrasına insülin veriyoruz ve senin 50 lik yüklemende normaldi boşuna evham yapmışsın dedi ama sen yinede tatlı tüketimini sınırla daha doğrusu dışardan hazır şeyler yeme dedi. karaciğer testlerimde normalmiş . iri bebek diyorlar dedim haftasına göre ilerdeymiş dedim sonra ultrasonda baktı ilk önce başının çapına baktı 35+5 haftasında görünüyor ama bu dönemler zaten bebeğin gelişimin hızlı olduğu dönemlermiş ve beyninebaktığında bi sorun göremedim dedi uyluk kemiğine ayak kemiğine baktı haftasına göre uyumlu dedi karın çevresine falanda baktı . suyumuz iyiymiş eşimiz olmanısı gerektiği yerdeymiş ve en sonunda dönmüş paşam başaşağı duruyordu popo ve bacaklarınıda göğsüme dayamıştı:) ortalama olarak 33 haftalık görünüyor yavrum normalde de 32 haftalık olması gerekiyor zaten kilosuda 2,187 gr mış ve olması gerektiği kiloda dedi iri değilmiş yani:)
birde kızlar eğer başı 9,5 mm i geçerse doğuramazsın dedi çatının genişliği o kadarmış çünkü sezeryan olmak zorunda kalırmışım başının büyüyüp büyümediği çok önemliymiş 3 hafta sonra tekrar gel aksatmayalım dedi
çapadaki doktorlarında başının büyük olması nedeniyle kontrol altında tutmak istediğini düşünüyorum dedi çünkü başka bir sorun yokmuş. daha doğrusu 35. haftaya kadar bunu sorun olarak görmüyorum dedi yani belli bir dönemden sonra zaten büyümenin durması gerekiyormuş
işte böyle kızlarr içim rahatladı diyebilirim ama ne olur ne olmaz diye pazartesi yine gideceğim istanbula
bu arada şifonyerimizde kısmet olursa yarın akşam gelecekmiş bakalım ona nerde yer bulacağımı düşünüyorum kara kara:)
kilo durumuma gelince de toplamda 13 kilo almışım doktorum normal dedi. hatta en son 5 hafta önce gitmiştim bu süre zarfında 2 kilo almışım annenlere gitmeseydin bu kadar almazdın dedi:)
zeyracım bende kapı süsü yapmayı düşünüyorum hayatım büyük bir kasnağı ilk önce elyafla kaplayacağım sonra da beyaz saten kurdelayla saracağım sonrasında da üstünü süslemek kalacak :)
ama ne zaman yaparım bilmiyorum
h.b tatlımmhg jalecim gözün aydın ne güzel için rahatlamıştır. inşallah böyle de devam eder. bu arada o kapı süsleri dışarıda ne kadar ortalama arkadaşlar ya ben hiç merak edip de sormadım da
hg hacercim aman dikkat et kendine öyle ıslanıp edip hasta olma bide allah korusun. hayırdır ya çok mu bakıyosun ekrana heralde ondan oluyodur.
anneecim merak etme nescafe az var içinde sıcak süt içiyor sayılırım
süt tozu kullanmıyorum zaten sütle yapıyorum arada canım istiyor napim
önceden hergün içerdim şimdi öle değil...
jnazcım çapada çok büyük bir hastane senin için biraz zor olur uzak nasıl olacak normal doğum
kızlar benim sancıyı az duymamın sebebi bol yürüyüştü bide kalsiyum hapı kullanıyordum derin uyku yapıyordu bana normalde tığ yere düşsün uyanırdım ama uyku sırasında sancıyı az duymamın sebebi bu olsa gerek utku dorugumun saglıgı çok iyiye gidiyor şükürler olsun jnazcım dualarım seninle inşallah herşey istedigin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?