2010 Nisan Anneleri

hg hacercim aman dikkat et kendine öyle ıslanıp edip hasta olma bide allah korusun. hayırdır ya çok mu bakıyosun ekrana heralde ondan oluyodur.

nazcımmm valla bana da zeynep kamili çok methettiler. bir arkadaşım dediki kocan seni kapıdan bıraksın öyle ya da böyle 4 gün sonra gelsin normal doğum yapmış olarak götürsün dedi:roflol: ama tabii devlet hastanesi olduğu için ziyaretçidir gelen gidendir saatli oluyo. ben o kadar yalnız kalmaya cesaret edemem. doğumhaneye kadar en azından eşim ailem yanımda olsunlar istiyorum.[/QUOTE]
evet canım zeynep kamil çok iyi bir hastane benim eltimde orda doğum yapdı hemde
37 gün erken doğum yapdı doğumu normal oldu ve bebek tersden geldi doktor genede
sezeryana almamış son ana kadar normal doğum öle 4 günde de doğurmadı bikerem
2 saatde oldu bitti doğurdu bende sancılarımı inş evde çekip son dakika gideceğim hastaneye
annemde öle diyor üst katımda oturan komşumda sancılar sıklaşınca gidicem bi aksilik
olmazsa inş:Saruboceq::Saruboceq:

en son 2 hafta önce ultrasona girdim doktor kafa aşağıda dedi doğum kanalında yani
ama dönebilir dedi doğuma kadar tekrar düzelir dedi beyefendinin keyfine kalmış dedidelikafadulden
boyu posu kilosu suyu vs herşeyimiz normal doğum benim boyumun ve belimin uzunluğu
vs hepsine baktı normal inş dedi bende inş dedim çıkdıma.sa.s
evet bu arada devlet hastanelerinde de özel odalar var farkını ödersen yatabiliyorsun
muhtemelen öle yapar eşim herşeyin hakkımızda hayırlısı artık tek isteğim hayırlısıyla
yavrumu kucağıma almak çekeceğim sıkıntı hiç dert değil 1 gün dişimi sıkamıcaksam
yuhhhhh banabilmiyorumkismile üşüdüm ben bi nescafe yapıp battaniyeye sarılimsırnaşık şey
bu kuryeyide mahvedicem ya pofffff gelmedi gene:mymeka:

tuğbacığım canım teşekkürler canım benim tuğba teyzesine tepik atıyo canım birde canım yaa benim kız aşşaılarda hıçkırıyomu acaba 10 dakika süreyle bişeyler oluyo bu son 3 gündür canım ben analamıyorum acaba hıçkırıkmı teyzesi nebilmiyorumkismile

bir yandan yemekle ilgileniyorum bir yandan yazıyorum bu arada zemuszemus

dünürcüğüm kapı süsünü kendim yapıcağım canım arkadaşım kendi yapmıştı çok güzel olmuştu silikon tabancası baktım buldum ama alamadım çalışmıyodu çünkü şansıma

merhaba kızlarr
sabah 9 da çıktım evden 3 te geldim anca evi toparlayıp gelmem bu saati buldu
hemen haberlere geçeyim:)
bugün doktora gittim biliyorsunuz . ultrasondan çnce doktoruma anlattım durumu oda testlere baktı ilk önce şekerin normal dedi 190 dan sonrasına insülin veriyoruz ve senin 50 lik yüklemende normaldi boşuna evham yapmışsın dedi ama sen yinede tatlı tüketimini sınırla daha doğrusu dışardan hazır şeyler yeme dedi. karaciğer testlerimde normalmiş . iri bebek diyorlar dedim haftasına göre ilerdeymiş dedim sonra ultrasonda baktı ilk önce başının çapına baktı 35+5 haftasında görünüyor ama bu dönemler zaten bebeğin gelişimin hızlı olduğu dönemlermiş ve beyninebaktığında bi sorun göremedim dedi uyluk kemiğine ayak kemiğine baktı haftasına göre uyumlu dedi karın çevresine falanda baktı . suyumuz iyiymiş eşimiz olmanısı gerektiği yerdeymiş ve en sonunda dönmüş paşam başaşağı duruyordu popo ve bacaklarınıda göğsüme dayamıştı:) ortalama olarak 33 haftalık görünüyor yavrum normalde de 32 haftalık olması gerekiyor zaten kilosuda 2,187 gr mış ve olması gerektiği kiloda dedi iri değilmiş yani:)
birde kızlar eğer başı 9,5 mm i geçerse doğuramazsın dedi çatının genişliği o kadarmış çünkü sezeryan olmak zorunda kalırmışım başının büyüyüp büyümediği çok önemliymiş 3 hafta sonra tekrar gel aksatmayalım dedi
çapadaki doktorlarında başının büyük olması nedeniyle kontrol altında tutmak istediğini düşünüyorum dedi çünkü başka bir sorun yokmuş. daha doğrusu 35. haftaya kadar bunu sorun olarak görmüyorum dedi yani belli bir dönemden sonra zaten büyümenin durması gerekiyormuş
işte böyle kızlarr içim rahatladı diyebilirim ama ne olur ne olmaz diye pazartesi yine gideceğim istanbula
bu arada şifonyerimizde kısmet olursa yarın akşam gelecekmiş bakalım ona nerde yer bulacağımı düşünüyorum kara kara:)
kilo durumuma gelince de toplamda 13 kilo almışım doktorum normal dedi. hatta en son 5 hafta önce gitmiştim bu süre zarfında 2 kilo almışım annenlere gitmeseydin bu kadar almazdın dedi:)

nazcım zeynep kamil cidden çok iyi bir hastane ve özellikle de doğum için bir numara olduğunu düşünüyorum bende bazıları çok abartıyorlar .
bende çapada yapmayı düşünüyorum en önemli nedenide eniştemin kadın doğumunda çalışıyor olması tanıdık biri olunca daha çok ilgileniyorlar ve hiç bekletmiyorlar. eğer orda yapmasaydım zeynep kamili düşünürdüm.

bu arada asıl söylemeyi unuttum doktorum üstüne basa basa bebeğin hareketlerinin çok önemli olduğunu söyledi kızlar günde 10 defa hareket etmesi gerekiyormuş bazıları hissetmiyorum dediğinde çok kızıyorum dedi

evet canım zeynep kamil çok iyi bir hastane benim eltimde orda doğum yapdı hemde
37 gün erken doğum yapdı doğumu normal oldu ve bebek tersden geldi doktor genede
sezeryana almamış son ana kadar normal doğum öle 4 günde de doğurmadı bikerem
2 saatde oldu bitti doğurdu bende sancılarımı inş evde çekip son dakika gideceğim hastaneye
annemde öle diyor üst katımda oturan komşumda sancılar sıklaşınca gidicem bi aksilik
olmazsa inş:Saruboceq::Saruboceq:

en son 2 hafta önce ultrasona girdim doktor kafa aşağıda dedi doğum kanalında yani
ama dönebilir dedi doğuma kadar tekrar düzelir dedi beyefendinin keyfine kalmış dedidelikafadulden
boyu posu kilosu suyu vs herşeyimiz normal doğum benim boyumun ve belimin uzunluğu
vs hepsine baktı normal inş dedi bende inş dedim çıkdıma.sa.s
evet bu arada devlet hastanelerinde de özel odalar var farkını ödersen yatabiliyorsun
muhtemelen öle yapar eşim herşeyin hakkımızda hayırlısı artık tek isteğim hayırlısıyla
yavrumu kucağıma almak çekeceğim sıkıntı hiç dert değil 1 gün dişimi sıkamıcaksam
yuhhhhh banabilmiyorumkismile üşüdüm ben bi nescafe yapıp battaniyeye sarılimsırnaşık şey
bu kuryeyide mahvedicem ya pofffff gelmedi gene:mymeka:[/QUOTE]

maşallah ne güzel işte daha ne o zaman senin aklında da soru işaretleri azalmış olmalı. amin canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun da bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım. bu arada şekerim nescafe değil de sıcak süt içsen daha iyi olmaz mı hem de faydalı bişeyler içmiş olursun

bir yandan yemekle ilgileniyorum bir yandan yazıyorum bu arada zemuszemus

evet canım bende de oluyo bazen öyle bu kadar eşit aralıkla tekme atamaz diyorum kalp sesi de bu kadar yavaş olmaz demekki kujularımızı hıçkırık tutuyo kıyamam ben onlara ya
bu arada el becerini tebrik etmem lazım zeynepcim bi yanda yemek bi yanda pc süpersin alkisalkisalkis

zeyracım bende kapı süsü yapmayı düşünüyorum hayatım büyük bir kasnağı ilk önce elyafla kaplayacağım sonra da beyaz saten kurdelayla saracağım sonrasında da üstünü süslemek kalacak :)
ama ne zaman yaparım bilmiyorum

hg jalecim gözün aydın ne güzel için rahatlamıştır. inşallah böyle de devam eder. bu arada o kapı süsleri dışarıda ne kadar ortalama arkadaşlar ya ben hiç merak edip de sormadım da

hg jalecim gözün aydın ne güzel için rahatlamıştır. inşallah böyle de devam eder. bu arada o kapı süsleri dışarıda ne kadar ortalama arkadaşlar ya ben hiç merak edip de sormadım da
h.b tatlımm
sorma öyle rahatladımki tabiki başının büyük olması tehlikeli olabilir ama ben şu anda bunu düşünmek istemiyorum inşallah önümüzdeki haftada güzel haberler vereceğim size
kapı süsleri dışarda ne kadar bilmiyorum canım

jnazcım geçmiş olsun canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
allah tamamına erdirsin inş

zeyracım o aşağıda hissettiğin hıçkırık canım geçende bende dakika tuttum 10 dak buluyor
minik minik pıt pıtlar atıyor çok hoş::)))

jalecim ii haberlerle dönmüşsün çok şükür bebeğinde gayet sağlıklı maşallah senin adına çok sevindim canım

kızlar benim sancıyı az duymamın sebebi bol yürüyüştü bide kalsiyum hapı kullanıyordum derin uyku yapıyordu bana normalde tığ yere düşsün uyanırdım ama uyku sırasında sancıyı az duymamın sebebi bu olsa gerek utku dorugumun saglıgı çok iyiye gidiyor şükürler olsun jnazcım dualarım seninle inşallah herşey istedigin gibi olur

anneecim merak etme nescafe az var içinde sıcak süt içiyor sayılırım
süt tozu kullanmıyorum zaten sütle yapıyorum arada canım istiyor napim
önceden hergün içerdim şimdi öle değil...

jnazcım çapada çok büyük bir hastane senin için biraz zor olur uzak nasıl olacak normal doğum

hg hacercim aman dikkat et kendine öyle ıslanıp edip hasta olma bide allah korusun. hayırdır ya çok mu bakıyosun ekrana heralde ondan oluyodur.

adananın havası işte ne olcak bi güneş çıkıyor hava güzel diyosun çıkıyon dışarı yğmur başlıyor çok hızlı değildi ama accık ıslandık işte .. ekran yooruyor beni ama burdan da olamıyom işte ne yapalım katlancaz artık

canımcım evet çok uzak ama annemler istanbulda eğer bir aksilik olmazsa son haftalarımı orda geçireceğim . zaten pazartesi istanbula gideceğim tekrar o zaman tahmini doğum tarihini ve şeklinide soracağım ama olurya burdayken doğum başlarsada zaten gittiğim bir hastane var yerimseniben

canım çok sevindim inanki....
rabbim yardımcın olsun dualarım seninle.....
durumunun iyiye gitmesi beni cok mutlu etti canım bak dahada iyi olcak göreceksin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…