2010 Nisan Anneleri

çok sağol tatlımm
o pıtpıtlar bende de oluyordu ama çözemiyordum bebeğim ters diye bildiğimden bugün doktor başının aşağıda olduğunu söyleyince anladım :)
jalecim ii haberlerle dönmüşsün çok şükür bebeğinde gayet sağlıklı maşallah senin adına çok sevindim canım
hacercim sağol canım inşallah böyle devam eder daha doğrusu başı fazla büyümez yavrumun babası diyor zaten benim gibi koca kafalı olacak diye:)

canım benim aslında az duymanda çok iyi birşey bence . inşallah çok çok daha iyi olacak utku bebek
inşallah canımyaa inşallah hep güzel haberler paylaşırız burdan

Nasıl 10 kere gün içinde sürekli hareket halinde benimki.Mesela sabah9 ta başlıyor 11 e kadar bu bir sefer mi?

maşallah jaleciğim oğluna.bak ne güzel boşuna evham yapmışsın.inşallah ist daki dr larında aynı şeyi söylerler....sen yinede git bakalım ben onların ne diyeceğinide merak ediyorum.inşallah herşey dr unun dediği gibi sorunsuz olur canım benim

canım bneim iyyim bende ne olsun kuey bugun durgun ona taktım azcık ....
sen nasılsın ne zaman eve dönüyorsun ,dönde msn keyfi yapalım azcık ya.....
canım benimyaa olur arada sırada dinleniyordur paşamız
eve döndüm pazartesi günü canım ama geldiğimden beri evle uğraşıyorum 4 makine çamaşır yıkadım onları ütülenecek bi dört makine daha var tabi
nedense buraya girdiğimde hiç msn açmıyorum tatlım dur bi bakayım:)
Nasıl 10 kere gün içinde sürekli hareket halinde benimki.Mesela sabah9 ta başlıyor 11 e kadar bu bir sefer mi?

ayşecim mesela benimki sabah ben uyandığımda başlıyor aralıksız bi 10 dk kadar hareket ediyor sonra duruyor öğlen başlıyor vs bu gün içinde farklı periyodlarda oluyor
toplamda gün içinde 10 sefer diye anladım ben ayrıntılı da sormadım doktora nette bi bak istersen

ayşecim en az 10 kere hareket yoksa benimkini saymaya kalksam
100 geçer diye düşünüyorum sabah 4 de uyanıyorum bizimki tekme depik
hak getire sığmıyor karnıma velet.

şimdi anladım jnazcım hadi hayırlısı bakalım bi arkadaşım daha var mart annelerinde
oda çapada yapacak inş bizden önce olurda bilgi veririm sana::)))

sağolasın teyzesiiopuyorumnanaktan
inşallah canımyaa benimde tek dileğim o ne olur ne olmaz diye gitmek istiyorum hastaneye yatırmasınlar başka bişeyde istemiyorum tabikii
sen nasılsın tatlım?

bekliyorum canım :)
benim ablamda yengemde orda yaptılar ve çok memnun kaldılar

aman öyleyse iyi o kadarcık kahveden bişey olmaz afiyet bal şeker olsun yarasın kuzuna sütler

umudumsunbebeğim çok sevindim canım utkunun iyi olmasına maşallah paşana allah nazardan saklasın

sağolasın teyzesiiopuyorumnanaktan
inşallah canımyaa benimde tek dileğim o ne olur ne olmaz diye gitmek istiyorum hastaneye yatırmasınlar başka bişeyde istemiyorum tabikii
sen nasılsın tatlım?

bende iyi diyeyim iyi olayım canım.şimdi bende size soracaktım.bugün böyle eldığım nefes yetmiyo sanki sık nefes alma ihtiyacı duyuyorum.birde dr um ayrılıyomuş canım hastaneden nerde doğum yapcam,dr um buralarda bi hastaneyemi geçecek merak ediyorum.bir an evvel belirginleşsede bende ne olacağını bilsem*

umudumsunbebeğim canım utku oğlumuzun iyi olmasına çok sevindik.inşallah bir an evvel toparlanır canım gelir kucağına.....
maşallah sancını az hissetmen iyi bişey.bende yürüyüş yapıyorum her gün inşallah banada bi faydası olur canım yürüyüşün

arada bir bende de oluyor canım bebeğin yaptığı baskıdan mış
bak dr unun ayrılmasına üzüldüm canımyaa ama inşallah yakınlarda bir yere gelir
sıkma canını hayırlısı olsun hakkınızda

canım doktorunun gitmesi seni üzmüş galiba sıkıntı yapıyon kendinebenim gibi hemen olumsuzdüşünme canım dur bak herşey yoluna girecek üzme kendini o doktor giderse başka doktor gelir belki odaha ii olur bir iki defa gitsen alışırsın belki olmazsa nereye giderse sende doktorun peşinden gidersin takma kafana tatlım yaa

umudumsun bebeğim yavrunun ii olmasına sevindim canım darısı inşallah kucağna almaya

ya canım ondan mıymış aman ondan olsunda.....az önce sobaya odun atıyodum canım.odunun bi tanesi pat yere düştü bebeğimde uyuyodu nasıl korktu çiçeğim ya.birden irkildi sanki yavrum.....

canım dediğin gibi hakkımızda hayırlısı belki daha yakınıma gelir

yok canım başta biraz üzülmüştüm ama şimdi hakkımızda hayırlı neyse o olsun.sadece biraz alışkanlık vardı bizde dr umuza 2 yıldır gittiğim için çok alıştım.bakarsın belki burdaki hastaneye geri gelira.s

ayyy geldim valla çok yoruldum yemek bulaşık işi tamam şimdi ıhlamurum elimde pcnin başındayım şükürler olsun ne yorucu bir gündü bugün şükürler olsun iyi haberler aldıkya kızımla üstüne birde tatlı yiyorum şimdi ıhlamurumun yanında yarasın kuzucuğuma

jaleciğim,nazcığım canım demek onlar hıçkırık haaa ayyy birden heyecan yaptım yaa cnım benim bende ne oluyo diyordum illada meyva yiyince oluyo canım benim yaa çok güzel bişey ama bende kalp atışını duymam imkansız diyordum kendime

jaleciğim gözün aydın canım bek ahmetimie maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin canım bazen ben doktorlara kızıyorum canım hamilelik zaten stresli bir süreç anneleri daha çok strese sokmaları beni kızdırıyo benim ilk doktorum çok iyiydi adam tam bir hekimdi kresinlikle öyle vara yoğa seni strese sokmazdı gerekli neyse onuda söylerdi yanlız canım benim tekrar gözümüz aydın canım benim ahmetimizi ne sandın sen annesini üzermi hiç

umudumsunbebeğim canım maşallah bak hergün daha iyi olacak inşallah annesi bence bir ay bile sürmeden kollarına alıcaksın kuzucuğumuzu canım o bizim ilk nazar boncuğumuz

dünür ya ne tatlısı yiyosun niye bana getirmiyosun banane banane bende istiyorum yacokacimcoook....ben yeni yeni aşermeye başladım deli gibi tatlı istiyorum birkaç haftadır ya

slm kızlarr öle yoğun bi gündü ki muhabbetinize hiç katılamadım yaa..neler kaynamış bi bakacam şimdi..herkezler iyidir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…