- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
çok sağol tatlımmjnazcım geçmiş olsun canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
allah tamamına erdirsin inş
zeyracım o aşağıda hissettiğin hıçkırık canım geçende bende dakika tuttum 10 dak buluyor
minik minik pıt pıtlar atıyor çok hoş::)))
hacercim sağol canım inşallah böyle devam eder daha doğrusu başı fazla büyümez yavrumun babası diyor zaten benim gibi koca kafalı olacak diye:)jalecim ii haberlerle dönmüşsün çok şükür bebeğinde gayet sağlıklı maşallah senin adına çok sevindim canım
kızlar benim sancıyı az duymamın sebebi bol yürüyüştü bide kalsiyum hapı kullanıyordum derin uyku yapıyordu bana normalde tığ yere düşsün uyanırdım ama uyku sırasında sancıyı az duymamın sebebi bu olsa gerek utku dorugumun saglıgı çok iyiye gidiyor şükürler olsun jnazcım dualarım seninle inşallah herşey istedigin gibi olur
özgecim sen nasılsın canım ?
bu arada asıl söylemeyi unuttum doktorum üstüne basa basa bebeğin hareketlerinin çok önemli olduğunu söyledi kızlar günde 10 defa hareket etmesi gerekiyormuş bazıları hissetmiyorum dediğinde çok kızıyorum dedi
merhaba kızlarr
sabah 9 da çıktım evden 3 te geldim anca evi toparlayıp gelmem bu saati buldu
hemen haberlere geçeyim:)
bugün doktora gittim biliyorsunuz . ultrasondan çnce doktoruma anlattım durumu oda testlere baktı ilk önce şekerin normal dedi 190 dan sonrasına insülin veriyoruz ve senin 50 lik yüklemende normaldi boşuna evham yapmışsın dedi ama sen yinede tatlı tüketimini sınırla daha doğrusu dışardan hazır şeyler yeme dedi. karaciğer testlerimde normalmiş . iri bebek diyorlar dedim haftasına göre ilerdeymiş dedim sonra ultrasonda baktı ilk önce başının çapına baktı 35+5 haftasında görünüyor ama bu dönemler zaten bebeğin gelişimin hızlı olduğu dönemlermiş ve beyninebaktığında bi sorun göremedim dedi uyluk kemiğine ayak kemiğine baktı haftasına göre uyumlu dedi karın çevresine falanda baktı . suyumuz iyiymiş eşimiz olmanısı gerektiği yerdeymiş ve en sonunda dönmüş paşam başaşağı duruyordu popo ve bacaklarınıda göğsüme dayamıştı:) ortalama olarak 33 haftalık görünüyor yavrum normalde de 32 haftalık olması gerekiyor zaten kilosuda 2,187 gr mış ve olması gerektiği kiloda dedi iri değilmiş yani:)
birde kızlar eğer başı 9,5 mm i geçerse doğuramazsın dedi çatının genişliği o kadarmış çünkü sezeryan olmak zorunda kalırmışım başının büyüyüp büyümediği çok önemliymiş 3 hafta sonra tekrar gel aksatmayalım dedi
çapadaki doktorlarında başının büyük olması nedeniyle kontrol altında tutmak istediğini düşünüyorum dedi çünkü başka bir sorun yokmuş. daha doğrusu 35. haftaya kadar bunu sorun olarak görmüyorum dedi yani belli bir dönemden sonra zaten büyümenin durması gerekiyormuş
işte böyle kızlarr içim rahatladı diyebilirim ama ne olur ne olmaz diye pazartesi yine gideceğim istanbula
bu arada şifonyerimizde kısmet olursa yarın akşam gelecekmiş bakalım ona nerde yer bulacağımı düşünüyorum kara kara:)
kilo durumuma gelince de toplamda 13 kilo almışım doktorum normal dedi. hatta en son 5 hafta önce gitmiştim bu süre zarfında 2 kilo almışım annenlere gitmeseydin bu kadar almazdın dedi:)
canım benimyaa olur arada sırada dinleniyordur paşamızcanım bneim iyyim bende ne olsun kuey bugun durgun ona taktım azcık ....
sen nasılsın ne zaman eve dönüyorsun ,dönde msn keyfi yapalım azcık ya.....
Nasıl 10 kere gün içinde sürekli hareket halinde benimki.Mesela sabah9 ta başlıyor 11 e kadar bu bir sefer mi?
maşallah jaleciğim oğluna.bak ne güzel boşuna evham yapmışsın.inşallah ist daki dr larında aynı şeyi söylerler....sen yinede git bakalım ben onların ne diyeceğinide merak ediyorum.inşallah herşey dr unun dediği gibi sorunsuz olur canım benim
ayşecim en az 10 kere hareket yoksa benimkini saymaya kalksam
100 geçer diye düşünüyorum sabah 4 de uyanıyorum bizimki tekme depik
hak getire sığmıyor karnıma velet.
şimdi anladım jnazcım hadi hayırlısı bakalım bi arkadaşım daha var mart annelerinde
oda çapada yapacak inş bizden önce olurda bilgi veririm sana::)))
anneecim merak etme nescafe az var içinde sıcak süt içiyor sayılırım
süt tozu kullanmıyorum zaten sütle yapıyorum arada canım istiyor napim
önceden hergün içerdim şimdi öle değil...
jnazcım çapada çok büyük bir hastane senin için biraz zor olur uzak nasıl olacak normal doğum
sağolasın teyzesiiopuyorumnanaktan
inşallah canımyaa benimde tek dileğim o ne olur ne olmaz diye gitmek istiyorum hastaneye yatırmasınlar başka bişeyde istemiyorum tabikii
sen nasılsın tatlım?
arada bir bende de oluyor canım bebeğin yaptığı baskıdan mışbende iyi diyeyim iyi olayım canım.şimdi bende size soracaktım.bugün böyle eldığım nefes yetmiyo sanki sık nefes alma ihtiyacı duyuyorum.birde dr um ayrılıyomuş canım hastaneden nerde doğum yapcam,dr um buralarda bi hastaneyemi geçecek merak ediyorum.bir an evvel belirginleşsede bende ne olacağını bilsem*
bende iyi diyeyim iyi olayım canım.şimdi bende size soracaktım.bugün böyle eldığım nefes yetmiyo sanki sık nefes alma ihtiyacı duyuyorum.birde dr um ayrılıyomuş canım hastaneden nerde doğum yapcam,dr um buralarda bi hastaneyemi geçecek merak ediyorum.bir an evvel belirginleşsede bende ne olacağını bilsem*
arada bir bende de oluyor canım bebeğin yaptığı baskıdan mış
bak dr unun ayrılmasına üzüldüm canımyaa ama inşallah yakınlarda bir yere gelir
sıkma canını hayırlısı olsun hakkınızda
canım doktorunun gitmesi seni üzmüş galiba sıkıntı yapıyon kendinebenim gibi hemen olumsuzdüşünme canım dur bak herşey yoluna girecek üzme kendini o doktor giderse başka doktor gelir belki odaha ii olur bir iki defa gitsen alışırsın belki olmazsa nereye giderse sende doktorun peşinden gidersin takma kafana tatlım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?