dünür ya ne tatlısı yiyosun niye bana getirmiyosun banane banane bende istiyorum yacokacimcoook....ben yeni yeni aşermeye başladım deli gibi tatlı istiyorum birkaç haftadır ya
slm kızlarr öle yoğun bi gündü ki muhabbetinize hiç katılamadım yaa..neler kaynamış bi bakacam şimdi..herkezler iyidir umarım..
dünürcüğüm birde ben ayın 17sine aldırdım randevumuzu:lepi: babası 20sinde çalışcağı için canım çarşamba gününe yani 2 haftamız var gitmemize bakalım ne diyecek deniz bey bugün yine sezeryandaydı yüzünü gören cennetlik valla adamın
evettttt bi doktor dönüşü daha:))))))))
kzım 1800 gr..
tam haftasını gösteriyor. normal doğum pozisyonunda ve herşey normal.
nts ye bağladılar oda çok ii. şükür ki kordon dolanması, oksijen azlığı yok... suyumuz ii... 2 hafta sonra yine nts ye bağlanıp kontrol edicez.
tombiş yanaklı bir kızım var. maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
kzım 1800 gr..
nts ye bağladılar oda çok ii. şükür ki kordon dolanması, oksijen azlığı yok... suyumuz ii... 2 hafta sonra yine nts ye bağlanıp kontrol edicez.
tombiş yanaklı bir kızım var. maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
kzım 1800 gr..
çok sağol bitanemm inşallah pazartesi günüde aynı şekilde olurda rahat bir nefes alırım bendeayyy geldim valla çok yoruldum yemek bulaşık işi tamam şimdi ıhlamurum elimde pcnin başındayım şükürler olsun ne yorucu bir gündü bugün şükürler olsun iyi haberler aldıkya kızımla üstüne birde tatlı yiyorum şimdi ıhlamurumun yanında yarasın kuzucuğuma
jaleciğim,nazcığım canım demek onlar hıçkırık haaa ayyy birden heyecan yaptım yaa cnım benim bende ne oluyo diyordum illada meyva yiyince oluyo canım benim yaa çok güzel bişey ama bende kalp atışını duymam imkansız diyordum kendime
jaleciğim gözün aydın canım bek ahmetimie maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin canım bazen ben doktorlara kızıyorum canım hamilelik zaten stresli bir süreç anneleri daha çok strese sokmaları beni kızdırıyo benim ilk doktorum çok iyiydi adam tam bir hekimdi kresinlikle öyle vara yoğa seni strese sokmazdı gerekli neyse onuda söylerdi yanlız canım benim tekrar gözümüz aydın canım benim ahmetimizi ne sandın sen annesini üzermi hiç
umudumsunbebeğim canım maşallah bak hergün daha iyi olacak inşallah annesi bence bir ay bile sürmeden kollarına alıcaksın kuzucuğumuzu canım o bizim ilk nazar boncuğumuz
canım benimyaa ne güzel eğlenmişsiniz kızınla darısı başımıza inşallahhslm kızlar.. ama kimsecikler yokbende yaprak dökümü başlamadan bi geçmişe bakayım dedim.. öğleden sonra elektriklerimiz yoktu... bi ara geldi 10 dk. sonra yine gitti... hava da fena karlıydı bugün.. heryer bembeyaz.. hala da yağıyor... bizde elektriklerin olmamasını fırsat bilip.. edoşumla attık kendimizi terasa.. utku bey accık rahatsız mı oldu hoşuna mı gitti anlamadım ama kardan adam yaptık.. kartopu oynadık :))) terastan indiğimden beri de hiç durmadı yerinde paşam.. yorulduk sanırım biraz... aşağı aşağı vuruyo sıpacııım :))))
nese geçmişe bakındım yazayım bişiyler.. sonra diziye kaçıcam bende :))) hem sırtım belim de kopuyo artık hiç dayanamıyorum uzun süre oturmaya...
jnaz... haberlerinin iyi olmasına ne sevindim cnım... inşallah baş büyüklüğü de sorun olmıcak ve ahmetin zamanında gelicek annesine cnım.. kilosu da haftasında olması gerektiği gibiymiş cnım bak ne güzel.. gözün aydın.. inş. hep böyle olur haberler...
merhaba tatlımm çok şükür rabbimeMerhaba güzel anneler,
Kızlar, bugün herkes iyi haberlerle dönmüş doktordan. Maşallah tüm bebeklerimize
Sarımelek maşallah bebişine, hızla kilo alıp, büyüyecek artık.
Zeynep, annee maşallah bebeklerinize.
Jnaz, çok sevindim canım. ne güzel herşey yolundaymış. Oğlun gayet güzel güzel annesinin karnında zamanını bekliyor.
İns tüm bebeklerimizden hep iyi haberler alalım.:Saruboceq:
ayy maşallah ada kızımıza canımyaaevettttt bi doktor dönüşü daha:))))))))
kzım 1800 gr..
ya canım ondan mıymış aman ondan olsunda.....az önce sobaya odun atıyodum canım.odunun bi tanesi pat yere düştü bebeğimde uyuyodu nasıl korktu çiçeğim ya.birden irkildi sanki yavrum.....
canım dediğin gibi hakkımızda hayırlısı belki daha yakınıma gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?