2010 Nisan Anneleri

selam gelincikcim gider ayak çok yoğun oldun işte.söyle sana bu kadar yüklenmesinler kızıyorum heeeeeeeeeklava:

dünür ya ne tatlısı yiyosun niye bana getirmiyosun banane banane bende istiyorum yacokacimcoook....ben yeni yeni aşermeye başladım deli gibi tatlı istiyorum birkaç haftadır ya

canımsın yaa canım sen yeterki iste ben sana kendi elcağızlarımla yaparım canım bugün hastahaneden çıkınca klasın tatlısını bizimki çok seviyo ordan tatlı aldım bende güzel yapıyolarya canım benim gel buyur diyecem olmayacak bir gün gideriz canım seninle ikimiz yeriz orada canım havalar düzelsin bugün gezemedik o zamn gezelim doğum yapmadan daha adamlarıda götürcez yemeğe ayyy sorma yaa canları sağolsunolumunekankayizsmile
bu arada canım ben kapı süsünü kendim yapıcam jalede anlatmış o şekilde canım gerçi silikon tabancası alamadım dahaca hepsi bozuktu adamda şaşırdı satan bende fazla dolaşmadım tekim diye annemlere gidecektik vazgeçtik ben çok yoruldum belim felaket canım kızımın uyku setini çok merak ettim gerçi yarın annemlere giderim kalmaya bizimki gece nöbetçi o zamn fotosunu falanda çekkerim eklerim buraya:lepi:a.s:asigim:

slm kızlarr öle yoğun bi gündü ki muhabbetinize hiç katılamadım yaa..neler kaynamış bi bakacam şimdi..herkezler iyidir umarım..

canım hoşgeldin bitanem nasılsın bende yoğundum bugün canım doktor falan derken evde yemek bulaşık bu zamnda ancak oturdum:bbo:

dünürcüğüm birde ben ayın 17sine aldırdım randevumuzu:lepi: babası 20sinde çalışcağı için canım çarşamba gününe yani 2 haftamız var gitmemize bakalım ne diyecek deniz bey bugün yine sezeryandaydı yüzünü gören cennetlik valla adamın

ya canım nasıl tatlı istiyo anlatamam eşime bikaç bişey söyledim gelince yapıcam inşallah.canım istersen bende buradan bakarım silikon tabancası canım.cnım bugünde hava ne kötüydü öyle gelseydik gezemiyecektik.olsun canım bir ara mutlaka gider yeriz o tatlıdan.ben gideyim şimdi tatlımı yapayım

bende bu gidişle dr ayrılmadan gitcem canım bakalım ne zaman olur*haftaya arayacağım duruma göre başka bi dr bakarım artık

slm kızlar.. ama kimsecikler yok bende yaprak dökümü başlamadan bi geçmişe bakayım dedim.. öğleden sonra elektriklerimiz yoktu... bi ara geldi 10 dk. sonra yine gitti... hava da fena karlıydı bugün.. heryer bembeyaz.. hala da yağıyor... bizde elektriklerin olmamasını fırsat bilip.. edoşumla attık kendimizi terasa.. utku bey accık rahatsız mı oldu hoşuna mı gitti anlamadım ama kardan adam yaptık.. kartopu oynadık :))) terastan indiğimden beri de hiç durmadı yerinde paşam.. yorulduk sanırım biraz... aşağı aşağı vuruyo sıpacııım :))))
nese geçmişe bakındım yazayım bişiyler.. sonra diziye kaçıcam bende :))) hem sırtım belim de kopuyo artık hiç dayanamıyorum uzun süre oturmaya...

sarımelek... canım yavruna tekrar maşallah... 1 haftada ne güzel kilo almış cnım.. inş. hep iyi haberlerini duycaz cnım benim...

zeynepçim.. dünürcüm canımm dilamıza maşallah cnım ... ne iyi büyümüş annesi...1300 gr. olmuş hıı.. maşallah gelinime.. benim oğlan bakalım ne kadar oldu... 2 haftamız var bizimde. ama çok özledim yavrumu yaa.. dila kızımızın gülücüklerini erim ben.. bide gülmüş mü annesine babasına canım benim yaa.

tuğbacım... eda ya avuştum cnım sonunda.. senin için de koklar öperim cnım benim ne demek.. evin altı üstüne geldi dünden beri ama kızamıyorum bile. öyle çok özlemişim ki 3-4 günde :)

anneee... bebeğine maşallah canım.. herşeyi iyi normalmiş ne güzel.. hep böyle olsun lar inş...

jnaz... haberlerinin iyi olmasına ne sevindim cnım... inşallah baş büyüklüğü de sorun olmıcak ve ahmetin zamanında gelicek annesine cnım.. kilosu da haftasında olması gerektiği gibiymiş cnım bak ne güzel.. gözün aydın.. inş. hep böyle olur haberler...

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler,
Kızlar, bugün herkes iyi haberlerle dönmüş doktordan. Maşallah tüm bebeklerimize
Sarımelek maşallah bebişine, hızla kilo alıp, büyüyecek artık.
Zeynep, annee maşallah bebeklerinize.
Jnaz, çok sevindim canım. ne güzel herşey yolundaymış. Oğlun gayet güzel güzel annesinin karnında zamanını bekliyor.
ıns tüm bebeklerimizden hep iyi haberler alalım.:Saruboceq:

refişimmmm ayy çok imrendim bende oğlumla kardan adam yapacam bi büyüsün:asigim: internetim çok yavaşladı eşim içerde bişiler indiriyo yine neyse. ben de çok yorgunum aldım üstüme battaniyeyi kucağıma laptopu dizi izlicem buralardayım ben.

evettttt bi doktor dönüşü daha:))))))))
kzım 1800 gr..
tam haftasını gösteriyor. normal doğum pozisyonunda ve herşey normal.
nts ye bağladılar oda çok ii. şükür ki kordon dolanması, oksijen azlığı yok... suyumuz ii... 2 hafta sonra yine nts ye bağlanıp kontrol edicez.
tombiş yanaklı bir kızım var. maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın ne güzel...bugün ne güzel haberler aldık böyle ...sevindik oğlumuzla iyi haberlerle gelmenize.....alkisalkisalkis

Hoşbulduk tarhancım, nasılsın canım?

Maşallah kızına canım. Kocaman olmuş. Bebişlerimiz hep böyle sağlıklı olsunlar. :Saruboceq:
Tombiş yanaklı ne güzel. Bende yuvarlak yüzlü, tombiş yanaklıyımdır. Zayıfımdır ama yüzüm asla çökmez. Kızın sanşlı olacak. Ben hep bu özelliğimi sevmişimdir.bayanssulusmile

selam selam herkese nabersiniz bakim ????
gecmise bakamadim
ama umarim herkesler iyidir

mansallah kizina ay siz geldikce bende gitmek istiyom bi an önce doktora
bebegimi görmeye opuyorumnanaktan

çok sağol bitanemm inşallah pazartesi günüde aynı şekilde olurda rahat bir nefes alırım bende
ama bugün iyikide gitmişim dedim doktora sağolsun öyle rahatlattıki beni.
üzmesin tabi şekercim annesi neler çekiyor:)
bak bende yeni yeni anladım hıçkırık olduğunu hep bu ne şimdi diyordum :)
canım benimyaa ne güzel eğlenmişsiniz kızınla darısı başımıza inşallahh
çok sağol tatlım inşllah şimdilik tek dileğim o inşallah normal sınırlarda kalır yavrum
inşallah canımyaa vakti zamanında gelir yavrum tek anlamadığım şey bu neden her doktor farklı bişey söylüyor CADIARZU
merhaba tatlımm çok şükür rabbime
ayy maşallah ada kızımıza canımyaa

oyy oyy oyy yesin onu teyzesii opuyorumnanaktan

Jnaz, canım bu hıçkırık böyle süekli kalp atışı gibimi. Pıt pıt diye. Bende meyve yedim sonra birkaç dakika pıt pıt diye bir atış hissettim. Acaba hıçkırık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…