slm kızlar.. ama kimsecikler yokbende yaprak dökümü başlamadan bi geçmişe bakayım dedim.. öğleden sonra elektriklerimiz yoktu... bi ara geldi 10 dk. sonra yine gitti... hava da fena karlıydı bugün.. heryer bembeyaz.. hala da yağıyor... bizde elektriklerin olmamasını fırsat bilip.. edoşumla attık kendimizi terasa.. utku bey accık rahatsız mı oldu hoşuna mı gitti anlamadım ama kardan adam yaptık.. kartopu oynadık :))) terastan indiğimden beri de hiç durmadı yerinde paşam.. yorulduk sanırım biraz... aşağı aşağı vuruyo sıpacııım :))))
nese geçmişe bakındım yazayım bişiyler.. sonra diziye kaçıcam bende :))) hem sırtım belim de kopuyo artık hiç dayanamıyorum uzun süre oturmaya...
sarımelek... canım yavruna tekrar maşallah... 1 haftada ne güzel kilo almış cnım.. inş. hep iyi haberlerini duycaz cnım benim...
zeynepçim.. dünürcüm canımm dilamıza maşallah cnım ... ne iyi büyümüş annesi...1300 gr. olmuş hıı.. maşallah gelinime.. benim oğlan bakalım ne kadar oldu... 2 haftamız var bizimde. ama çok özledim yavrumu yaa.. dila kızımızın gülücüklerini erim ben.. bide gülmüş mü annesine babasına canım benim yaa.
tuğbacım... eda ya avuştum cnım sonunda.. senin için de koklar öperim cnım benim ne demek.. evin altı üstüne geldi dünden beri ama kızamıyorum bile. öyle çok özlemişim ki 3-4 günde :)
anneee... bebeğine maşallah canım.. herşeyi iyi normalmiş ne güzel.. hep böyle olsun lar inş...
teşekkür ederim refiyecim sağol amin hepimiz için iyi şeyler olsun sonuna kadar allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. siz de güzel eğlenmişsiniz edayla ne güzel. ama utkumuz yorulmuş heralde annesi neyse büyüyünce o da koşturur arkanızdan kaydirigubbakcemile5
Merhaba güzel anneler,
Kızlar, bugün herkes iyi haberlerle dönmüş doktordan. Maşallah tüm bebeklerimize
Sarımelek maşallah bebişine, hızla kilo alıp, büyüyecek artık.
Zeynep, annee maşallah bebeklerinize.
Jnaz, çok sevindim canım. ne güzel herşey yolundaymış. Oğlun gayet güzel güzel annesinin karnında zamanını bekliyor.
İns tüm bebeklerimizden hep iyi haberler alalım.:Saruboceq:
sağolasın erkflzcim iyi dileklerin için
evettttt bi doktor dönüşü daha:))))))))
kzım 1800 gr..
tam haftasını gösteriyor. normal doğum pozisyonunda ve herşey normal.
nts ye bağladılar oda çok ii. şükür ki kordon dolanması, oksijen azlığı yok... suyumuz ii... 2 hafta sonra yine nts ye bağlanıp kontrol edicez.
tombiş yanaklı bir kızım var. maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
maşallah maşallah maşallah o tombiş yanaklı kızını ısırırım benhoşgeldin batuhancımm
Jnaz, canım bu hıçkırık böyle süekli kalp atışı gibimi. Pıt pıt diye. Bende meyve yedim sonra birkaç dakika pıt pıt diye bir atış hissettim. Acaba hıçkırık mı?
Jnaz, canım bu hıçkırık böyle süekli kalp atışı gibimi. Pıt pıt diye. Bende meyve yedim sonra birkaç dakika pıt pıt diye bir atış hissettim. Acaba hıçkırık mı?
slm kızlar nasılsınız bende ii ama doktorum bebişin erken gelmek isteyebilir dedim kilosu önde gittiği için maşallah.bide benim aşağımda baskı hissediyorum yani şeyimde böyle yürürkrn filan yataktan kalkarken zorlayınca.doktorum önemli bişey bu dedi.nstye soktu allahıma şükür şimdilik normal çıktı ama ufak bi sancıda gel istirat et bol sıvı iç dedi.ama bende nerde yatamıyorumki pek fazla uzun süre kalkıom yine.sizdede oluomu kızlar bu sorun.
iyiyim çok şükür canım iyi yapmışsın kaydirigubbakcemile5hoşbulduk canım nasılsın? yatmadan bi bakayım dedim
canım benimyaaa aynı şeyleri geçen haftada ben yaşadım bebeğin erken gelmesi ve diğer sıkıntılarının hepsini hatta öyle tedirgin oldumki geçen hafta 3 defa nst ye bile girdimslm kızlar nasılsınız bende ii ama doktorum bebişin erken gelmek isteyebilir dedim kilosu önde gittiği için maşallah.bide benim aşağımda baskı hissediyorum yani şeyimde böyle yürürkrn filan yataktan kalkarken zorlayınca.doktorum önemli bişey bu dedi.nstye soktu allahıma şükür şimdilik normal çıktı ama ufak bi sancıda gel istirat et bol sıvı iç dedi.ama bende nerde yatamıyorumki pek fazla uzun süre kalkıom yine.sizdede oluomu kızlar bu sorun.
kızlar benim çok uykum geldi ya benden bu kadar kendinize iyi bakın bebişlerede allah izin verirse yarın görüşürüz. hepinize iyi geceler
iyi akşamlar kızlarrr :)
bi geçmişe bakayım
bi de cicilerimizi eklicem ilk kez. Yapabilirsem tabii .. görüşürüzz..
kızlar benim çok uykum geldi ya benden bu kadar kendinize iyi bakın bebişlerede allah izin verirse yarın görüşürüz. hepinize iyi geceler
sağolun canımarkadaşlarım yaa işallah zmanında gelir yavrularımız bebişim şuan 31haftalık geçen hafta 30 haftalıkken 2 kiloydu..benim tombikama korkuyorum yaa 3 hafta önde dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?