2010 Nisan Anneleri

Jnaz, canım bu hıçkırık böyle süekli kalp atışı gibimi. Pıt pıt diye. Bende meyve yedim sonra birkaç dakika pıt pıt diye bir atış hissettim. Acaba hıçkırık mı?

evet canım kalp atışı gibi ama o kadar hızlı değil fakat aşağı yukarı aynı serilikte 5 10 arası sürüyo çok güzel bişey büyüyo demekki minişler

slm kızlar nasılsınız bende ii ama doktorum bebişin erken gelmek isteyebilir dedim kilosu önde gittiği için maşallah.bide benim aşağımda baskı hissediyorum yani şeyimde böyle yürürkrn filan yataktan kalkarken zorlayınca.doktorum önemli bişey bu dedi.nstye soktu allahıma şükür şimdilik normal çıktı ama ufak bi sancıda gel istirat et bol sıvı iç dedi.ama bende nerde yatamıyorumki pek fazla uzun süre kalkıom yine.sizdede oluomu kızlar bu sorun.

hg canım sen kaç haftalıktın? bebeğin iriliği ile erken doğumun kesinlikle alakası yokmuş bebeği 4,5 5 kilo olup 39 40 haftada doğum yapanlar varmış bu tamamen kısmet işi artık ben ona inandım

kızlar benim çok uykum geldi ya benden bu kadar kendinize iyi bakın bebişlerede allah izin verirse yarın görüşürüz. hepinize iyi geceler

Ay ay benim minik civcivim, hıçkırıyor mu? Büyüsünler bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde.

Butterflydsd, canım merak etme. Bebişin iri olduğu için baskıyı daha fazla hissediyorsundur. Bir arkadaşımında bebişi 4400 doğdu iriydi, oda 29 haftadan sonra hep ağırlık hissetti. Doktor izne erken ayırdı ve kendine biraz dikkatle maşallah bebişi tam zamanında geldi. Önemli olan çok yorma kendini, bebişin tam zamanını bekleyecektir.

iyi akşamlar kızlarrr :)

bi geçmişe bakayım

bi de cicilerimizi eklicem ilk kez. Yapabilirsem tabii .. görüşürüzz..

hoşbulduk canım nasılsın? yatmadan bi bakayım dedim
iyiyim çok şükür canım iyi yapmışsın kaydirigubbakcemile5
canım benimyaaa aynı şeyleri geçen haftada ben yaşadım bebeğin erken gelmesi ve diğer sıkıntılarının hepsini hatta öyle tedirgin oldumki geçen hafta 3 defa nst ye bile girdim
ama kalbini ferah tut bu haftalar bebeğin gelişiminin en hızlı olduğu dönemlermiş ve bugün gittiğimde de doktorum son derece normal dedi
kilosu ne kadar bebişinin tatlım?
kızlar benim çok uykum geldi ya benden bu kadar kendinize iyi bakın bebişlerede allah izin verirse yarın görüşürüz. hepinize iyi geceler

iyi geceler canımm tatlı rüyalar

nazlıcığım maşallah adamıza canım kocamn kız olmuş artık annesi 41 kere maşallah canım ne güzel haberlerle gelmişsiniz

iyi geceler anneeciğim rabbim rahatlık versin

butterflyed canım canını sakın sıkma canım bebğin kilolu olması erken doğcağı anlamına gelmiyo canımcım stres yapma bebişi üzme annesi bol bol sıvı l canım en önemlisi bence o ben nerdeyse 3 litreye yakın su içiyorum canım bol bol iç çok faydası oluyo sadece biraz fazla wcye gidiyosun gecede gidiyorum ama olsun bebişler için değer canım

angelcığım hoşgeldin canım eklede görelim hadi cicileri

jaleciğim nasılsın canım benim yaaa opuyorumnanaktan

sağolun canımarkadaşlarım yaa işallah zmanında gelir yavrularımız bebişim şuan 31haftalık geçen hafta 30 haftalıkken 2 kiloydu..benim tombikama korkuyorum yaa 3 hafta önde dedi doktorum.

MERHABA KIZLAR BıZ GELDıK OĞLUŞLA...
yaprak dökümünü izlerken uzandık biraz ama nefes almak o kadar zor geliyoki bugün....halada öyle jale tayzesi baskı yapıyodur dedi.aman baskısını yiyeyim ben onun

siz napıyosunuz bakem*tuğba bugün iyiki evde kaldın heeee anam sen çalış daha çok giriyosun o zaman nete

sağolun canımarkadaşlarım yaa işallah zmanında gelir yavrularımız bebişim şuan 31haftalık geçen hafta 30 haftalıkken 2 kiloydu..benim tombikama korkuyorum yaa 3 hafta önde dedi doktorum.

maşallah kuzucuğuna tatlım.aman yerim ben tombik ellerini....kilosu gayet güzel.rabbim nazarlardan saklasın.tattlım bebeğin büyük görünmesi erken doğumu göstermez demişti benim dr um.benimkide 10 gün büyük gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…