2010 Nisan Anneleri

öylemibudebecim senin yavrunada maşallah canım.ama benim bide pelviste baskı olduğu için şüphelendi doktorum canım.

jaleciğim nasılsın canım benim yaaa opuyorumnanaktan
çok şükür iyiyim bitanemm sen nasılsın?
sağolun canımarkadaşlarım yaa işallah zmanında gelir yavrularımız bebişim şuan 31haftalık geçen hafta 30 haftalıkken 2 kiloydu..benim tombikama korkuyorum yaa 3 hafta önde dedi doktorum.
inşallah canım sakın korkma bak bende kendime zehir edip durdum bir haftayı ve bebişlerimiz aynı kilodalar haftasına göre normal dedi doktor
Kızlar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. boshayallersmile
Bebişlerinize iyi bakın.
iyi geceler canımm
hoşgeldiniz fundacım dinlenin bol bol
ayrıca sana da katılıyorum canım nerelerde tupba bu saate gelmesi lazımdı CADIARZU

teyzeleri bizde çıkalım artık saatlerdir netteyim belim ağrıdı daha fazla yormayayım kuzumu
hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalarrr

bende iyiyim canım msnede kardeşimle görüşrüyoz yeğenini soruyo dayısı oda çok özlemiş yeğenini öyle diyo hıçkırıyo diyorum yeğenimin hıçkırığını severim diyo:)))))

öylemibudebecim senin yavrunada maşallah canım.ama benim bide pelviste baskı olduğu için şüphelendi doktorum canım.

canım bebeğin rahim ağzına yakınlığına baktımı canım*benimkide iri olunca baktı, gerçi 28+1 de 1282 gramdı canım, rahim ağzına yakın değildi canım

teyzoşlar bizde kaçtık bende bugün çok yorulmuşum öptük hepinizi rabbim sıhhıyat versin hepinizeopuyorumnanaktan

yok budebecim bakmadı canım ama suyum normalmiş bebişim şuan normal doğum pozisyonundaymış ama böyle giderse 3 buçuk kiloyu geçerse sezeryan yaparız direk dedi.

oy dünürüm yorulmuş yat canım dinlen sende bende bu nefes sıkıntısı varken nasıl yatcam acaba*iyi geceler tatlım

yok budebecim bakmadı canım ama suyum normalmiş bebişim şuan normal doğum pozisyonundaymış ama böyle giderse 3 buçuk kiloyu geçerse sezeryan yaparız direk dedi.

dr um bana iri bir bebek dedi ma sezaryan olursun falan bişey demedi,doğumdan hi konuşmadı benle...hatta beni korkutmak için sei bağırta bağırta doğurtcam dedi:roflol:

haydi tuğba haydi tuğba haydiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............alkisalkisalkis

ayyy fundacımmmmm afedersin canım geçmişi okuyodum görmedim.
tek tek cevap yazacaktım ama bağlantım kötü izin vermedi. bende vazgeçtim.
sorma hayatım yaaa evde olunca eşim beni pek bırakmadı bugün. onun işlerii, ev işleri, oğlumun cicileri derken akşam oldu. en son birde lost dizisinin yeni bölümü yayınlanmış onuda izledik bu saati ettik kızzz.
ayy ben yine yoruldum ayol çalışmadan:I
ee sen napıyosun canım?

:)senin doktor hepten cani çıktı desene canım.bakalım nasıl çıkarcaz bebişlerikaydirigubbakcemile3

of ne affı yaaaaaa özlettin kendini kız.bacım söyle kocana seni 2 dakika bize bıraksın enişte huuuuuuuuuuu tuğbayı bize bırak.bak uykum geliyo bu gecede muhabbet edemedik.geldimi oğluşunun cicileri ay ne güzel oluyo dimi*

:)senin doktor hepten cani çıktı desene canım.bakalım nasıl çıkarcaz bebişlerikaydirigubbakcemile3

aynen cani canım.ya canım doğumdan korkuyorum ama bazende diyorumki korkunun ecele faydası yok bi şekilde çıkacak bu bebekler burdan:roflol:kaydirigubbakcemile3

tuğba şubat annelerinde bi kadın normal yolla 4600 gram bi bebek dünyaya getirmiş maşallah ya.anam ben olsam doğuramazdım heralde canım.maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…