Kızlar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. boshayallersmile
Bebişlerinize iyi bakın.
çok şükür iyiyim bitanemm sen nasılsın?jaleciğim nasılsın canım benim yaaa opuyorumnanaktan
inşallah canım sakın korkma bak bende kendime zehir edip durdum bir haftayı ve bebişlerimiz aynı kilodalar haftasına göre normal dedi doktorsağolun canımarkadaşlarım yaa işallah zmanında gelir yavrularımız bebişim şuan 31haftalık geçen hafta 30 haftalıkken 2 kiloydu..benim tombikama korkuyorum yaa 3 hafta önde dedi doktorum.
iyi geceler canımmKızlar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. boshayallersmile
Bebişlerinize iyi bakın.
hoşgeldiniz fundacım dinlenin bol bolMERHABA KIZLAR BİZ GELDİK OĞLUŞLA...
yaprak dökümünü izlerken uzandık biraz ama nefes almak o kadar zor geliyoki bugün....halada öyle jale tayzesi baskı yapıyodur dedi.aman baskısını yiyeyim ben onun
siz napıyosunuz bakem*tuğba bugün iyiki evde kaldın heeee anam sen çalış daha çok giriyosun o zaman nete
öylemibudebecim senin yavrunada maşallah canım.ama benim bide pelviste baskı olduğu için şüphelendi doktorum canım.
teyzeleri bizde çıkalım artık saatlerdir netteyim belim ağrıdı daha fazla yormayayım kuzumu
hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalarrr
yok budebecim bakmadı canım ama suyum normalmiş bebişim şuan normal doğum pozisyonundaymış ama böyle giderse 3 buçuk kiloyu geçerse sezeryan yaparız direk dedi.
ayyy fundacımmmmm afedersin canım geçmişi okuyodum görmedim.
tek tek cevap yazacaktım ama bağlantım kötü izin vermedi. bende vazgeçtim.
sorma hayatım yaaa evde olunca eşim beni pek bırakmadı bugün. onun işlerii, ev işleri, oğlumun cicileri derken akşam oldu. en son birde lost dizisinin yeni bölümü yayınlanmış onuda izledik bu saati ettik kızzz.
ayy ben yine yoruldum ayol çalışmadan:I
ee sen napıyosun canım?
:)senin doktor hepten cani çıktı desene canım.bakalım nasıl çıkarcaz bebişlerikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?