2010 Nisan Anneleri

ayy fundacım sorma önceden ben ona kızardım benimle ilgilenmiyon diye dün o bana dert yandı benimle ilgilenmiyon varsa yoksa bilgisayar, KK dedi.
cicilerimiz geldi canım tek tek baktım öptüm :asigim: eklemeye çalışıyom ama internetim yavaş işkence oldu resmen

tuğba şubat annelerinde bi kadın normal yolla 4600 gram bi bebek dünyaya getirmiş maşallah ya.anam ben olsam doğuramazdım heralde canım.maşşallah

akannehir akannehir akannehir ayyyyyyyyyyyyyyyyy maşallah maşallah valla helal olsun. yok bende cesaret edemezdim. benim bildim 4 kg dan sonrası doktorlar direk sezeryana alıyo ama:uhm:

aboo o ne öyle o kadar tombiş bebiş kimbilir ne zor çıkmıştır.ben zaten 3buçuğu geçerse korkar
rım wala direk sezeryana alın beni dicem.

benim bildiğimden o ama anlamadım ben.kadın bide yazmış biraz zorlandım diye....maşallah ya bizde byle doğurabilecekmiyiz acep...
canım çok güzel oluyo ohhhh birde yıka ütüle yerleştir....canım eklede görelim neler almış tubişimiz kaanına

aboo o ne öyle o kadar tombiş bebiş kimbilir ne zor çıkmıştır.ben zaten 3buçuğu geçerse korkar
rım wala direk sezeryana alın beni dicem.

canım ya valla maşallah kadına...bende derim benide alın sezaryana diye....bak umudumsun bebeğimde doğum yaptıya bizden.şubat annelerinde var bi bayan 40 haftasında 2600 gram doğmuş.umudumsun bebeğimin utku bebeğinin kilosu gayet iyi yani

cicileri eklemeye çalışıyom amaa çokkk yavaş internetim olmadı bi türlü yüklenmedi resimler canım yaa

demek biraz zorlanmış haaa :roflol:biz el kadar bebeleri nasıl çıkaracaz diye düşünüyoz hatun tosununu doğurmuş birde biraz zorlandım demiş:1rolleyes: helal olsun valla maşallah anneye de bebeğinede

ayyy kızlarr sezeryan demeyin bugüne kadar hep normal diye diretcem dedim ama şimdi de bebek iri olursa naparım dedim tırstım valla

artık canım o son dakikaya kadar belli olmaz bakma ben böyle diyorum epidural normal yaparım diye ama sona yaklaştıkça korkabilirimde.gerçi dr umda yer değiştiriyo bu gidişle yolda falan doğurcam heralde....sempatiksalakcinni

:roflol: yok yok yolda olmaz ben seni helikopterimlle doktoruna yetiştiririm bağdatta bile olsa

herkese günaydın :)

açılış benden olsun bugün, dünürümün yerini doldurayım :)

herkes iyidir umarım..

dün cevap veremediğim, dila'ma maşallah diyen tüm teyzelerini öpüyoruz...
sağolun hepiniz. maşallah minişlerimize..

bu arada annee ve nazlıcım da dün doktora gitmişler, çok şükür hep güzel haberler var.
nazar değmesin kuzularımıza..

mansallah kizina ay siz geldikce bende gitmek istiyom bi an önce doktora
bebegimi görmeye opuyorumnanaktan

babamız işe gitti sabah bizde az önce uyandık sobamızı yakmış ohhh sıcacık olmuş kalktığımda her yer şimdide kahvaltımızı yapalım gelelim kızımla akşamada anneaneye gideceğiz orda kalıcağız kızımla uyku setlerini cicilerini göreceğim kızımın anneanesinin aldığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…