tuğba şubat annelerinde bi kadın normal yolla 4600 gram bi bebek dünyaya getirmiş maşallah ya.anam ben olsam doğuramazdım heralde canım.maşşallah
aboo o ne öyle o kadar tombiş bebiş kimbilir ne zor çıkmıştır.ben zaten 3buçuğu geçerse korkar
rım wala direk sezeryana alın beni dicem.
günaydın kızlar....
doktora giden annelerimiz olmuş,bebişlerine maslh diyrum.....
günaydın özgemm
yeni tickerınız hayırlı olsun ::)
senin oğlanın fanatikliği her yerde tescilleniyor :)
Maşallah kızına canım. Kocaman olmuş.Bebişlerimiz hep böyle sağlıklı olsunlar. :Saruboceq:
Tombiş yanaklı ne güzel.Bende yuvarlak yüzlü, tombiş yanaklıyımdır. Zayıfımdır ama yüzüm asla çökmez. Kızın sanşlı olacak. Ben hep bu özelliğimi sevmişimdir.bayanssulusmile
mansallah kizina ay siz geldikce bende gitmek istiyom bi an önce doktora
bebegimi görmeye opuyorumnanaktan
sarımelek...
anneee... bebeğine maşallah canım.. herşeyi iyi normalmiş ne güzel.. hep böyle olsun lar inş...
maşallah maşallah maşallah o tombiş yanaklı kızını ısırırım ben
herkese günaydın :)
bu arada annee ve nazlıcım da dün doktora gitmişler, çok şükür hep güzel haberler var.
nazar değmesin kuzularımıza..
jnaz, özge ve zeyra hepinize tek tek ayrı ayrı teşekkür ederim. inşallah hep böyle sağlıkla devam ederiz.
bu arada kilolu doğumlardan falan bahsetmişsiniz bizde dün doğumu konuştuk drla. normal görünüyor herşey dedi. ama son ana kadar belli olmayacağını ekledi. normal doğuma başlayıp aniden sezeryana dönebiliriz duruma göre dedi. iki yolla da epidural olacak. ve epiduralin felç gibi bir yan etkisinin kesinlikle olmayacağını ekledi. çünkü normal de omirilikte l1 kemiğinde sinirlerimiz bitiyormuş. epidural ondan iki kemik aşağı vuruluyormuş. rahatlayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?