2010 Nisan Anneleri

babamız işe gitti sabah bizde az önce uyandık sobamızı yakmış ohhh sıcacık olmuş kalktığımda her yer şimdide kahvaltımızı yapalım gelelim kızımla akşamada anneaneye gideceğiz orda kalıcağız kızımla uyku setlerini cicilerini göreceğim kızımın anneanesinin aldığı:lepi:

günaydın dünürcüğüm nasılsın canım gel kahvaltı yapalım canım

günaydın kızlar biz bu sabah erkenciyiz annem geldi
şimdi kahvaltı hazırlıyo anacığım ay ne tembelim heeeee
ben de size bi bakayım dedim doktor randevumuzuda aldım yarına
bende konuşacağım bakalım ne diyecek doktor beyimiz
bu arada cicilerimiz geldi resimlerini çekip eklerim bi ara

dünürcüm şimdiden iyi günlerde kullansın gizemimiz.akşama annanneye gideceksiniz ne güzel.bugün benimde canım sıkılıyo ya

günaydın nazcım.
ah ana işte evladının karnını doyuruyo kaç yaşında olursa olsun.:teselli:

günaydın nisan annişleri...nazlıözger kızına maaşallah..bizim kontrol 10 gün sonra...bazen cok hareketli bazen sessiz bizimki...ama kg arttıkca tekmeler güçlendi,pat küt geciriyo..
herkese güzel günler........a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar ıyım
bı bakım dedım
cuma gunu kapatacaz da ınternetı
yanı yarın
esıme dedım bana yasak sa
zaten tasarruf ıcın kapatcaz
sende gıremezsın

cok uykusuzum kızlarrr
lutfen cook uyuyunnn

geeden berı
30 dk uyudum
bıde basur cıktı
cok agrım var
en kısa zamanda dra gıtcez

aaa aşitom hoşgeldin canım nasılsın*bende bugün sana msj çekcektim.ömer nasıl,sen nasılsın*neden uyutmuyo bu oğlan seni.bencede bol bol dinlenmek lazım ama nerdeeeeeee

günaydınlar hepinize tekrardan yeni gelenlere aşkitom demek ömer seni uykusuz bırakıyo haa annesi canım benim yaaa emmek sarılmak koklamak isterdir annesini canım o yüzdendir

bu arada canım geçmiş olsun basurundan dolayı hamileliğinde varmıydı

günaydın güzel günler arkadaşlar bugün işe hava muhalefeti nedeniyle gidemedim. evdeyim ama bilin bakalım kaçta uyandım? 7de biyolojik saat hakkaten var arkadaşlar ya... ama olsun oğlum oyunlar oynayarak uyandırdı annesini miniğim uykum var ama ne zaman yatsam oğluşum kalka diyo ben de oturdum.sempatiksalakcinni
bu arada zeynepcim sağol canım iyi dileklerin için dila da iyiymiş ne güzel maşallah ona. sizler nasılsınız bakalım inşallah keyifler yerindedir

sağol canım... maşallah güçlendiler baya... dün nst çekilirken bile öyle oynadı ki kalp atımlarını alamadık doğru dürüst:) bak görüceksin sende 10 gün sonra:))

günaydın güzell annişler kızlar bacaklarıma kramp giriyo uykudan uyanıyom bide son günlerde baş dönmesi başladıııı silzer nasılsınız bakımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…