2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım ben kendime adıma söyleyeyim aynen senin gibi sabah tepikleriyle uyandım birde 3-4 gündür bişey yedikten sonra kızım meğersem hıçkırırmış onun mutluluğunu yaşıyorum büyüyo teyzesi 2 hafta var doktorumuza canım gitmemize bakalım bizim kız kaç kg olmuş ne zamn doğum olur doktora soracağız kızımla inşallah:Saruboceq:

günaydın güzell annişler kızlar bacaklarıma kramp giriyo uykudan uyanıyom bide son günlerde baş dönmesi başladıııı silzer nasılsınız bakımmm

semacığım inan bu kadar olur yaa aklımdan sen geçiyordun şimdi acaba nerde bu kız diyodum yaaa valla iyi adam lafının üstüne gelirmiş yaa girsene canım her gün topiğe yaaa ne yapıyo teyzesinin kuzucukları nasıl olumunekankayizsmile

sağol yaşecim bana magnezyum verdi ama arada oluyo çok kötü ağrısı amaninnn teyzoşlar biz 31 haftalık olduk ugün bakalım meleklerim n yapıyo benimkilerde çok hareketlendi özellikle sabahları ve gece

inş annecim sağol
oy zeyram benim sesini duydum geldim hemencikkk şiştim canım oy üzden pek giremiyom
iyiler teyzoşu gizemcik nasıl yerim onu yaaaa

sağol nazlıcım benim doğum martın sonu gibi olucak dr sezeryan yapıcağı için bakalım ne zaman gelicek meleklerim

sagolun kızlar

budebe cnm bende sana msj atcaktım dıger hattımdan

yok hamılelıgımde yoktu
dogum sırasında fazla ıkınmaktan da olabılıyormus
esım bu hastalıktan 5 kez amelıyat oldu

sımdı bendede cıktı
ama allah kımseye vermesın
kısa zamanda dra gıtcem
bızım burada ısının ehlı esımın dru var ama
erkek utanıyorum yaaaa
gercı kadın dogum drumda erkektı ama
ne bıleyımm

kızlar uykusuz kalınca sutum de ömere yetmıyor
o da uyumuyor,
uyuyunca sut oluyor
e sureklı emmek ısteyıncede uyuyamıyorum
ama bugun 26 gunluk olduk
40 cıkınca duzene gırer dıyor herkes

sema teyzesi bizde iyiyiz canım benim bizim doktorda mart sonu gibi hazır ol demişti hayırlısı canım yaaa ne yapalım gizemcik büyüyo sanırım teyzesi hıçkırıklara dalıyo bu günlerde sorma minnoş kızım canım sende dikkat et bitanem doğru söylüyosun iki bebiş içerde oyun oynuyo annelerine kavuşmak için gün sayıyo birazcık şişmeler olacak o kadar işte

sema fatıh cnm
bol bol sut urunu tuket
ben magnezyumu kullanamadım
dr bunları tavsıye ettı
gercı dogum sırasında
2 bacagıma bırden dızden asagı kramp gırdı
coook zorduuu

annee ve semacığım hoşgeldiniz kızlar.semacığım dr a gidecekmişsin ne güzel.benimdaha 2 hafta var ama belki haftayada gidebilirim belli olmaz.benim sıpamda gece beni uyndırıyo oynuyo içerde

tarhan ıyı mı kızlar
hepınızı okadar ozledımkı
sızler nasılsınız

bebekler karında tekmeleyınce cok seker ama
kucagınıza alınca
sevmeye doyamıyorsunuz
onun gaz cıkarması bıle
sızı dunyanın en mutlu ınsanı yapıyor

hb zeynepcim. o hıçkırıkları ilk farkettiğimd gülmeye başladım. kuzummmmm ne hissediyo acaba sinirleniyomu ne olduğunu anlıyomu ki aşkım benim ya kıyamam ben ona. hadi bakalık artık o 2 haftayı sayarken aslında ona kavuşmak için 2 haftan daha azalmış olacak ne güzel bu insanı motive ediyo artık. inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım

canım geçmiş olsun bir an evvel git canım.amanda ömerim uyumazmış yerimben onu.evet canım 40 ından sonra düzene girer diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum

yoğurt ve süt yiyom canım miktarını arttırayım sanada geçmiş olsun aşkitomm senin rahatsızlığında zzor canımm allah yardımcın olsun
büyüsün gizemcik maşalllah aynı zaman da doğumlarımız gerçekleşirmiş ay ne güzel olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…